Man får lära sig att man aldrig är bra nog

Att stanna och tänka efter. Tänka på det bra. Ta sig en funderare och börja vara positiv. Går inte alltid. Ibland är det till och med omöjligt.

Just nu känner jag att jag inte räcker till för allt jag vill göra. Jag vill göra en ängel till min 'farmor' i Vimmerby - jag skulle göra den i julklapp, men jag har skjutit upp det hela tiden och har inte tagit tag i det, bara för att det är väldigt tråkigt i början, innan man kommit igång.
Jag vill också räcka till till alla vänner. Till alla fina vänner som alltid räcker till för mig. Det känns som att jag inte hinner vara med var och en. En vecka har trots allt bara 7 dagar.
6 dagar egentligen, söndag är fan ingen dag.
Jag vill hinna vara med min syster och pyssla med henne, men det blir aldrig av att jag går dit.
Jag vill hinna leka med Myra-Li och Lykke hur mycket som helst, men när jag väl träffar dem, är jag för trött för att springa runt och busa hela tiden. Hatar att säga till Myra att jag inte orkar, eller att vi tittar tv istället.
Jag vill hinna göra annat än att bara finnas till där vart folk förväntar sig allt.
Skolan är en självklar plats där jag måste vara 5 dagar i veckan och lära mig saker, som är totalt värdelösa, i mina ögon. Men jag måste. Skolplikt kallas det.
Sen har vi handbollen. Den sak som tar upp mest tid av min fritid. 4 dagar i veckan tränar jag. 5½ timmar sammanlagt tror jag. Låter inte alls mycket, men sen har vi alla helger. 5 helger i rad, från vecka 8, är jag upptagen med handboll. Förutom 8-12, så är även nästa helg, helgen efter de och helgen v 15, upptagen av handbollen.
Det är seriematcher eller cuper.
I Sverige.
I Norge.
Visst, jag verkligen ÄLSKAR att spela handboll, och det finns ingenting bättre än känslan av att ha gjort sitt yttersta och också vunnit den matchen. Men nu när man blir äldre ställs det krav. Man ska vara bäst. Man ska alltid träna. Man ska alltid vara glad. Man ska verkligen alltid träna. Aldrig ta det lugnt. Varje gång man får en fråga av sin tränare, är frågan "har du sprungit?" eller "har du tränat som du ska?" - "har du följt programmet?".
Det är också sällan man får beröm. Här fokuseras det inte på de sakerna man klarar av bra, så är det aldrig. Det är de sakerna man är dålig på, som alltid tas upp. Skadar man sig och får ont, ser man tränarna viska till varann. Ett och annat "det där gör väl inte ens ont" eller "bara en liten knuff" får man höra ofta. Visst, det kanske är på skoj, men för mycket blir för mycket. Men det är just de. Att alla förväntar sig att "tränans dotter (min pappa är våran förra tränare, nu är han mer en materialare) ska ju vara på alla träningar, ska träna som en robot, ska klara att spela 2 x 20 varje match. Ingen vila"
Det är inte min pappa eller mamma som förväntar sig de, utan handbollsfolk runt omkring.
Och såklart vill jag leva upp till dem kraven, men när räcker det? När är man bra nog? Aldrig.
Som sagt, jag älskar handboll. Stämningen som finns i luften när någonting har gått bra.
Men när blir det för mycket av de goda?
För det kan väl bli för mycket av det goda?
En bit kladdkaka är toppen. 2 bitar är okej. Men 3 bitar är för mycket.
Jag tror jag har fått för mycket av det goda.
När jag kommer hem från skolan, är jag för trött för att göra annat än sova. När jag vaknar, ska jag på träning. När träningen slutar ska man hinna äta mat, duscha och hinna med familj, vänner, pojkar och plugg.
Sen får man ju inte glömma att andas heller. Jag glömmer det ganska ofta.


En konstig helg

Det har varit en konstig helg. Man har lixom hunnit vara i alla sinnestillstånd som finns. Nu ska det bara bli skönt att få måndag bortgjord imorn, sen kanske det rullar på lite bättre här i livet.

Sen fredag har jag hunnit med en hel del saker, fast det känns som att jag inte gjort någonting.

På fredag var sista lektionen engelskan, där jag och mina klassmates jobbade hårt (läs: skrev av varann) och fick sluta lite tidigare. Efter det hade jag och ett par stycken planerat att gå upp på stan, mer exakt till JC, och titta när mina fina vänner Cody och Ramazan - och deras vänner - dansade. Dem var - är - superduktiga och det var skitkul att kolla! Jag stod precis framför dem där de dansade, och fick därför skitbra videos med min kamera!
Hallelujah - Jessica kom ihåg kameran! :)

Det var ju så också att min pappa fyllde år i fredags. Det firade vi med tårta. Jag, mina syskon, mina systerbarn, min systers man, pappa och hans tjej. Och min kanin.. Det var mycket mysigt tills Myra-Li blev trött och skrek. Allas öron skrumpnade och föll ner till golvet. Hon blev rädd. Inte.

Fredagkvällen spenderade jag med Johanna med mycket prat och skratt. Några timmar där, sen gick jag hem och somande direkt.

Lördag var en konstig dag. T.ex.
*Jag såg Johanna halka för första gången.
*Jag var ytterst deprimerad
*Jag var ytterst glad
*Jag hittade en toning jag vill köpa

Det hände andra saker på lördag - igår - också. Jag var då med Johanna större delen av dagen sedan kom Mikaela och hälsade på ett tag.
Resten är för ointressant för att skrivas här.

Idag har jag bara tränat, duschat och renbäddat. Söndagar är en plåga. Ge mig tisdag!

 
<- Eddy) Dansande pojkar (Cody ->


Ramazan Eddy Cody


Finaste Lykke <3


Segt internet

Tänkte faktiskt att jag skulle hinna lägga upp försenade Luciabilder idag, i väntan på någonting bättre.. men gissa vad?
Det hinner jag inte alls. Eller - Jag har inte tålamod för det, rättare sagt.
Jag har använt mitt internet så mycket denna månad, att det har blivit segt, och kommer vara så ända tills imorgon. Det tar ungefär ca nästan typ 7 år att ladda upp en bild. Så jag tror jag avstår från att ladda upp många.
Får se vart denna dag tar mig. 13.30 är det iallafall styrketräning med laget. Wiho.

Ha en bra dag!


En julbild på Lykke-Liten


Jessica lär att länka

Jaså, då har man visst gjort blogg.se mer modernt och irriterande. Jag hatar nämligen när saker förändras på sidor. Oftast blir det ju bättre, men i början är det alltid irriterande och jag vill alltid ha tillbaka de gamla. Efter ett tag går det bra, men nu vill jag bara ha tillbaka gamla, hederliga blogg.se.

Tänkte försöka länka en vän. Vem ska jag välja? Sanna? Ok. Så ska vi se om det går. Det har inte funkat förut, när Johanna har sagt exakt hur jag ska göra. Det var Annelie som tyckte att jag skulle länka runt lite. När jag ändå håller på så kan jag ju ändå länka till min fina väninna Mikaela. Sen kan jag ju också länka till en riktigt läsvärd blogg som skrivs av en väldigt rolig människa > Kadri. Ifall någon vill att jag tar bort länken, så säg bara till! Jag har ju sisådär närmare 1000.000.000 läsare per dag, så om ni lixom inte vill bli kända så säg bara till. Jovisst!

Dagen idag har vart helt okej. Skolan var trist, men annars har det var trevligt. Tränade, och det var bajsigt roligt! Äntligen har jag börjat skjuta uppe i kryssen och inte bara nere i de gamla, vanliga kryssen som alltid förr.

Har också hunnit vara med Rasmus. Jag hjälpte han lite med engelskaläxan, sen har vi även nött ut lite google translate och roat oss med att skriva busiga saker om folk.
Roligt värre!

Och nu börjar jag dessutom få i mig lite vanlig mat, utan att tuggorna växer i munnen och inte vill ner. Det känns bra! Har inte ätit ordentlig middag sen måndag, men idag fick jag faktiskt i mig en barnportion av makaroner och korv.

Nu blir det att lyssna på min favoritlåt 100 gånger, sen sova. Det är ju faktiskt fredag imorn.
Och en fredag måste väl bli lyckad? Jag hoppas då iallafall!

Godnatt!


Har kunnat hålla mig ändå tills jag fått hem dem! Hej glasögonorm! :)


Lurade!
Det är ju Rasmus. Huhu

Natt nu :)


7 saker om mig

Blev utmanad eller vad man ska säga, av min vän Annelie, på hennes blogg. Man skulle skriva 7 saker som sig själv, så jag sätter väl igång :)

1. Jag är en tänkare
2. Jag är paranoid
3. Jag är för feg för att färga håret
4. Mat äcklar mig
5.
Jag tycker om udda namn
6. Jag är drygt en halvmeter kortare än skolans längsta kille
7. Har ingen självdiciplin när det gäller träning

Det är alltid svårt att veta vad man ska skriva på saker som denna, för jag menar.. Ingen bryr ju sig egentligen att jag är för feg för att färga håret, egentligen? Jaja.

Det var allt för idag. Tänkte som bara kika in här och berätta att jag lever! Nu är jag hungrig och ska äta en. . . glass :)


Spya för denhär glassen. Här ska ätas jordgubbsglass!


Ett jubel för mig!

Hej alla mina små kycklingar!

...Inte kul.

Idag har dagen vart som det vart, och den har vart helt ok. Skolan var helt ok och det mesta har vart helt ok helt enkelt.

Hade matte idag och Hallelujah!! - jag förstod vad jag gjorde! När min bänkkompis fick höra att jag klarade ett tal spred sig ryktet snabbt och hela klassen började jubla. Jublet var enormt! In kom gubbar med håriga, svarta hattar och spelade både trumpet och trummor, samtidigt! Allihopa! Cheerleaders kom in och hejade! "GE MIG ETT Ä!" Ä. "GE MIG ETT N!" N. "GE MIG ETT TLIGEN!" TLIGEN. "VAD BLIR DET?" ÄNTLIGEN! "INGEN HÖRDE!" ÄNTLIGEN! Vilken stämning det var alltså! När min lärare sedan ställde sig på bordet och drog av sig alla kläderna - blev alla tysta en lång stund. Alla funderade.. Vad gör man nu då lixom? Men efter ett tag var det som att alla tänkte samma tanke. KLART ATT HON ÄR GLAD! JESSICA HAR JU LYCKATS MED ANNAT ÄN ATT MISSLYCKAS! Så vi lät henne ha sitt lilla roliga. Hon på bordet och vi andra kände på de håriga, svarta hattarna och var lyckliga över att det till och med finns lite hopp i mig.

Ungefär så hade de kunnat se ut. Fast egentligen var det bara jag som blev glad. Ingen annan brydde sig. Jag som äntligen lyckades med någonting. Trist.

Nu ska jag snart lyssna världens bästa låt och sen sova.
Det är en ny dag imorgon tror jag.

Natti!


Söndagkväll

Tänkte bara skriva några rader såhär innan jag somnar här i sängen.

Igår hade jag och mina tre väninnor Ita, Mikaela och Johanna - en redigt härlig kväll med mycket sång, mys och bus. Ita hade ju nämligen ett litet kalas såhär i efterskott. Tårta, chips, läsk, godis och blåbärspannacotta. Dessutom varma vitlöksbaguetter till kvällsmat. Inget annat än gott! Singstar var också med på listan, dock inte ätarlistan. En sväng på Statoil hann vi också med såklart! Vi däckade relativt tidigt och vaknade idag relativt sent. Alla var väl trötta efter föregående skolvecka.

Nu har jag laddat batterierna iallafall, och ser fram emot matte imorn. Inte. Måste räkna hemma för att hinna ikapp.. bara att jag inte har något mattesnille hemma som förstår kubikcentimeter till dl och l. Bas gånger höjd gånger längd och glaset vägen 0.34 kg per mm. Jomenvisst. Kan inte den som uppfann matte bara dö? Den personen är nog död föresten. Men då kan ju han (antar att de var någon smart man) återuppstå så att jag kan skada honom. Skulle kännts bra.
Någon annan som hatar matte?

Nog av mig.Hej


Good Hair Day

Har haft en härlig dag. Skolan idag var toppenkul och härligt umgänge hela dagen.

Efter skolan har jag hunnit med att spela gitarr, tränat och sen också besökt älskade Coop, med min fina väninna Mikaela.

På vägen ner till Coop mötte vi våra vänner Cody och Ramazan. Det blev att vi gick med dem ner till våran slutstation, sen fortsatte de vidare.

Nu såhär på senare tid har jag tittat Let´s Dance med mamma och ätit gott från.. just det! - Coop!

Tänkte fatta mig kort och bara säga att Sanna är en kung på att klippa hår! - Idag har mitt hår vart precis som jag har velat och det är enbart tack vare henne! - Och en hårtork! PUSS på henne då!

 
Mitt hår och min snygga tröja som jag fick av min storebror i julklapp :)


Min myshörna :)


Rosa vägg (:

 


Blev en hel del bilder på mig själv, men det måste du ju bli ibland också :)
Hoppas ni haft en fin fredag! Sköt om er!


Klaustrofobi i mitt egna rum

Hej allihopa!

Satt nyss här i mörkret och tänkte på livet. Det kallas strömavbrott. Tänkte på livet gjorde jag inte alls, men satt i mörkret.

Som tur är så har jag ju äntligen en laptop, vilket gjorde att jag ändå kunde sitta och läsa bloggar, medan mörkret låg tätt över huvudet.  Nu har ljuset dock kommit tillbaka, men det var en mörk, fin, liten stund.

Dagen idag har väl inte riktigt varit den härligaste, men jag har hunnit med en hel del.
- Träning
-Räknat omöjlig matte
- Plockat undan alla 120 plagg från mitt golv och sattit in dem i min walk-in closet.
- Köpt Cola (ÄNTLIGEN) och 2 kexchoklader
- Duschat

Och bara för att jag kom in på ämnet duschat och plockat undan kläder så är jag ju tvungen att berätta om min klaustofobi. Gud vilken panik jag fick när allting var bortplockat från golvet och man bara såg dammlagret som bildats under min säng och på mina hyllor under alla hundra år utan städning. Efter ett tag kändes de som att rummet blev mindre och att jag inte kunde andas. Det låter löjligt, men jag är faktiskt allvarlig!
Gick i duschen direkt. Ville inte använda min engångs-använda handduk, så min bror fick hämta en ny. Efter duschen tog jag på mig ett nytvättat nattlinne och använde någon slags body mist, för att känna mig fräschare.
Vad är mitt problem?
Jag fick allvarligt en slags panikkänsla och tänkte att nu blir jag fan psykiskt sjuk.
Det var som att allt damm blev tydligare när alla kläder var borta från golvet, vilket egentligen är ren fakta.
Hade jag inte vart för slö och äcklad, så hade jag skrivit ett inlägg till bloggen, på min hylla. Skriva på dammet alltså.
Tur att jag slipper sova i mitt dammiga rum i natt, jag sover med min mamma i hennes rum istället!
Imorn blir det att dammtorka, så att inte dammet tar död på mig.

Nu ska här ätas choklad och sen lägger jag mig och sover. Imorn kanske blir en härlig dag. Vem vet? :)


Matte är överskattat, och enbart för människor med tur.Cola och kexchoklad är däremot underskattat och för idioter som jag.


En händerlserik dag med få händerlser

Tänkte skriva ett betydligt kortare inlägg än igår. Fattar inte hur jag kundre skriva så långt.. det bara flöt på och tangenterna knappade hur mycket som helst.

Idag har det verkligen inte hänt speciellt mycket. Skolan, Fammo och Faffa och sen har jag sovit någon timme.

La just undan gitarren och funderar på att ta på mig normala kläder och fråga om någon känner för att följa på Coop. Cola och kexchoklad hade inte vart fel. Hejdå magrutor!

Annars idag har det vart en väldigt trevligt, knepig dag. Med få, men ändå många händelser. Ingen träning heller, och det behövdes verkligen. Ska försöka ta en tidig kväll också.

Hörde nu att någon fibblar med en chipspåse där nere. Chips, here i come. Verkligen hejdå magrutor!


Myspys med Lillan <3

Hej världen!

Idag har varit en härlig dag på många sätt. Skolan var helt okej, förutom de två första lektionerna. Då dog jag lite av trötthet. Sen har resten av dagen i skolan varit kul och vi slutade halv två.

Sista lektionen innan dagens slut, var syslöjd. Har kännt de sista veckorna innan jul och förra veckan, att jag verkligen vart less på syslöjd.. Men så idag kom min lust att göra saker - tillbaka! Bara att tacka människan i himlen för det och vara nöjd. Började idag med en fin, liten - ganska stor - sak till min fina lilla skrattkille Lykke. Så kul, så kul! Tänkte egentligen göra byxor till Tessa, men det blir en annan gång, eller aldrig. Mönstet var tydligen komplicerat och min slöjdlärare ville då att jag skulle forska lite extra över Tessas byxor, och det är jag för lat för. Kanske börjar med dem mitt i allt arbete till Lykke.. vi får väl se :)

På tal om syslöjd så tänkte jag fota alla saker som jag gjort genom åren och lägga upp här. Inte då sen 3:an när syslöjden började, utan saker jag gjort på senare år. Också saker som jag gjort i julklapp till folk på fritiden och kanske några andra händiga saker. Det skulle väl vara kul? Jag är minsann mer kreativ än vad man kan tro ibland :)

Annars idag har jag inhaldlat ett par billiga vinterskor. Tamefasen från Coop till och med. Coop är mitt nya hang-around-ställe. Öppet till 22.00. Hur bra är inte det lixom? När klockan är efter nio, men före tio och man är sugen på chips för ett bra pris. Då springer man på Coop och köper en stor chipspåse för 22 :- istället för att gå lugnt till statoil och köpa en liten, liten chipspåse med ca 5 halva chips i.. för 25 :-
Coop for the win!

Sänk föresten pengar till katastrofen i Haiti genom att skicka Katastrof10 till 72950.
Det kostar 10 :- per sms.
Johanna tipsade på sin blogg om det, så jag tänkte att jag skickar iväg en liten slant dit, och tipsar på min blogg också. Så kanske jag hjälper någon och någon annan kanske hjälper en annan :)!
Tillsammans gör vi skillnad ska ni veta!

Förutom coop och skolan idag, har också hunnit med att träna handboll och badat badkar hos Ita. Handbollen idag var redigt kul! Vi har utvecklingsvecka, vilket innebär att vi tar upp ett år yngre tjejer (95:or) att träna med oss (94) och skickar upp ett år äldre tjejer (93) att träna med damerna. Vi är detta år egentligen ett lag med 93-94:or. Nu vet ni det! Alla 95:or är supersöta och verkligen duktiga för att annars träna utan klister och det är väldans kul när vi är över 10 som tränar! :) Plus på utvecklingsveckor!

Som ett avslutande på detta inlägg ska jag berätta att min lilla, finaste älskling sover hos oss idag. Myra-Li blev glad när jag kom hem från Coop, och rusade (läs:gick bebissnabbt) ner för trapporna och hoppade från sista trappsteget upp i min famn. Hon sa att "jag har längtat efter dig" och när jag frågade om mina nya skor var fina svarade hon " Ja-a, jag tycker om dom" utan att ens ha sett dem. Kul med en ärlig åsikt sådär!

Jag tog iallafall med henne till fåtöljen i vardagsrummet för att få pussa på henne och för att se 2½ men. Hon var mysig som vanligt och berättade om sin själlysande pyjamas som hon hade på sig.
Blir lite nostalgisk när jag ser Myra vara sådär liten och söt, men heldress till pyjamans och nyborstat hår, efter att ha bastat. Det var tider de! När jag hade min kopyjamas och mamma borstade mitt hår bakåt, efter en dusch, ett bad, eller en bastu. Nog är det allt bäst att vara liten! Här far tankarna förbi i väldans fart och jag med dem..

Nu ligger hon som sagt och sover, med mommo. Hon grät en liten stund över att hon saknade mamman, men det gick över när hon började lyssna på Lotta På Bråkmakargatan och tillsist somnade hon, och jag pös iväg. (Jag låg också och mös med henne medans både jag och mommo (läs: Myras mommo, min mamma) tröstade henne.)Hoff, det tar i mitt snart 16:åriga hjärta att höra henne vara ledsen och sakna sin mamma. Men som sagt gick det över. Och till och med jag som är tusen år äldre, saknar min mamma när jag är bortrest, så inte är det konstigt.

För långt inlägg, och avslutet kom senare än väntat! Om ni har överlevt att läsa ända hit, kan ni ju titta på några bilder också. Fortsätt bara hålla ögonen öppna ett tag till och scrolla ner!


Nya vinterskor.
Gick inte att rotera. 299 :-

 
<33333333


Bäst i Test
>Världens finaste människa!! <

godnatt!


Ita F16

Ska lägga mig alldeles snart. Är väldigt trött och väldigt trött. Trött-trött!

Är iallafall hemma nu, och resan till Katrineholm var både bra och dålig :) Mer om det en annan dag!

Ville egentligen bara lägga in en bild på min finaste vän som fyller hela 16 år idag!
Det är bara att gratulera nu! ;)


<3


Katrineholm imorn

Åker imorn. Till Katrineholm. Kommer hem på måndag.
Ville ta med min dator, men far tyckte inte att det var smart.
Ifall man måste lämna väskan i ett olåst rum. Då kanske den är borta.
Inte okej!
Så min fina pingla får stanna här hemma. Avslagen, oanvänd och saknad.
Jag är beroende.
230 :- på mobilen. Kan alltså inte smsa för mycket.
Gratis sms tog slut.

Ska sova. Godnatt och ha ett bra liv tills vi hörs igen.
Sovmorgon till halv 10 imorn. Jag kommer inte sova.
Jag kommer packa. Skjut en ren.

Hejdå


Grattis Rasmus!

Har ingenting att skriva idag. Ingen bra dag kanske. Åker iväg 5 dagar till Katrineholm med länslaget. Kom med där. 1 av 17. Utvald av ca. 45 stycken. Mitt humör är på botten just nu, så är inte speciellt glad även om jag kanske borde. Vet varför jag är deppig, men det är ingen anledning till att vara det egentligen. Men ibland bara är man det. Men så ska man tänka på annat! Jag ska tänka på Oboy! Och ska faktiskt hämta de nu också. Socker = Lycka. Nästan.

:)

Det enda roliga med idag är att Ramus fyller år :) Min underbart fina barndomsvän fyller 16 år idag! Helt sjukt hur länge vi har vart vänner! Nästan 15 år. Har redan grattat honom, men vill ändå skriva det här!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!


När Ita och Jecca har tråkigt en natt.

Första skoldagen är avklarad. Alla Nästan alla var glada och jag var speedad till tusen. Det  var roligt ända tills No:n. Då dog man lite. Men det är lugnt. Det är bara 8 veckor kvar till nästa lov, och 22 veckor till sommarlovet. Inte alls mycket. Inte alls.

Annars idag har jag sovit. Det tar på krafterna att springa runt i skolan och slita.

Inget mer att säga...Här kommer bilderna som Sanna så länge väntat på: 


Snyggaste bilden EVER på min fina vän <3Man kan ju lugnt säga att vi hade roligt den natten! Hade dock blivit snyggare bilder om man hade photoshopat bilderna lite, men jag har inte photoshop på min laptop.. Hade det bara på den gamla, goa datorn.
Men om ni någonsin har trist - Fram med snygga kläder och smink i stora lass, så garanterar jag att ni får det roligt! :) 
Hoppas ni gillade det!

Godnatt nu!Skola imorn..

För sent för att ladda upp hur många bilder som helst, så jag väljer att ladda upp lite coola bilder som jag och Ita tagit, imorgon :)

Idag har jag klivit upp vid 6 för att åka med buss till Boden och spela match. Hundra timmar senare var vi framme och spelade våran första match. Vi vann! :D Happy new year!
Andra matchen förlorade vi dock med 4 bollar, men det var helt ok ändå.

Kom hem alldeles nyss och nu ska jag bara sitta och nörda ett tag, sen sova. Skola imorgon och om det har jag väl lite blandade tankar. Kul men också så förpillande jobbigt!

Vi hörs imorn :)


Det fick bli en bild på dessa två jäntor. Bara för att de har...skrivit sms med mig idag.
Alla handbollsbilder är ju på den gamla datan, som är typ trasig, så jag har verkligen inga sånna.

Godnatt!


Lite av de senare dagarna

Har någon saknat mig? Tyckt att jag inte skrivit på oväntat länge?
Jaha! Kul att höra :)

Tänkte berätta lite vad jag har sysslat med igårgår, igår och idag, och så tänkte jag även slänga in bilder från det.

Igårgår hade jag och min fulaste vän Hedda bestämt oss för att umgås på kvällen.
 Det gjorde vi.
Vi åt en massa gott, verkligen MASSA gott, tittade film och busade i snön. Kollade även hockey, där de laget jag hejade på vann och så spelade vi kort. Vi somnade vid 8 på morgonen hemma hos Hedda och sov i några få timmar.
En heltrevlig kväll och natt, med en heltrevlig människa!

Igår var jag ut med Ita en sväng och tog bilder,klättrade i träd och efter det spelade vi kort.

Idag vaknade jag, fixade mig och gick sedan för att möta upp Johanna för att gå på stan. På stan kikade vi runt en sväng, sen skulle vi fika. Ni kan ju bara gissa om fiket vi skulle fika på, var öppet? Nej. Inte då. Varför skulle de lixom vara de när vi ska fika? Det öppnar på söndag. Idiotiskt? Hm. JA! Så vi fick gå på Annis istället. Nyttigt och äckligt. Tvärtom..! Annars idag har jag tränat och tittat handboll. Nu börjas de igen!

Här kommer bilder från igårgår och igår:

(: Hedda :)


Jag leker cool


Vem om inte Hedda?


Mummmms!


Jag är cool

<Ita Å Jag>

Klättrar i träd

Hade även tänkt lägga in lite luciabilder, men det får bli en annan gång.
Gonatt!


4 Januari 2010

Sen sist jag bloggade har jag hunnit med en massa saker.

Inatt var jag och Ita roliga och tog en massa coola och fina bilder.
Vi var vakna hela halva natten, till 06.30 och sen sov vi.
Jag vaknade 1 och åt lasange.
Jag åkte upp till gymmet.
Jag glömde mitt gymkort.
Jag åkte hem och hämtade de.
Sanna var med hela tiden.
Vi gymmade och svettades.
Sen duschade vi och bastade.
Vi gick på stan.
Jag köpte nya underkläder.
Vi gick på ICA efter det och shoppade loss.
Mums.
Jag gick hem och pussade på min Myra-Li.
Hon åkte iväg med sin mommo och morbror.
Jag mötte Johanna.
Vi gick hem till mig och pratade.
Glömde Ita.
Hon blev utlåst.
Förfrös hjärnan gjorde hon.
Sen fick hon komma in.
Vi pratade.
Sen gick Ita.
Jag och Johanna fortsatte prata.
Sen tittade vi på facebook.
Johanna älskar det.
Jag har ingen.
Sen gick Johanna.
Jag gjorde 2 mackor.
Dem åt jag upp.
Jag drack också ett glas mjölk.
Gott.
Sen spelade jag en låt på gitarr.
Dear Mr President.
Gick inte bra.
Nu sitter jag och skriver.
Med tråkiga folk.
Johanna och Ita.

Har inga bilder att lägga upp, även om det vart en hejdundandes rolig natt i natt - förra natten, och en härlig dag. Eller, jag har visst bilder att lägga upp, men överförningssladden är hos pappa. Mindre bra.

Ha en bra kväll, natt, morgon, dag, kväll. Tills vi hörs igen, helt enkelt :)


Att sova bort en dag

Om jag någonsin har sagt att jag sovit bort dagen, innan detta, så tar jag tillbaka det.
NU har jag verkligen sovit bort dagen. Min syster ringde och frågade vad jag gjorde vid 15 och då svarade jag ju såklart att jag sov. Men jag ringer dig sen när jag har vaknat så ser vi ju om jag kommer. sa jag. Jo men visst. Kanske om jag skulle vakna lite tidigare än 17.28. DET, mina vänner är jag-har-sovit-bort-hela-dagen-ångest. Glöm aldrig bort det!

Då finns det många konstiga funderingar att svara på.

-Äter man frukost eller äter man middag direkt?
-Klär man på sig, fast att man ska "sova" om några få timmar?
-Borstar man tänderna 2 gånger denna dag?
-Vaknar man tidigt imorn för att vända på dygnet (tidigt är vid 15) eller sover man ut?

Svara!*


EnsamkvällKvällen har vart helt ok bra. Jag har suttit hemma framför datan sen 19.30 - alltså mer exakt 7 timmar och 14 minuter just nu. Och inte har jag gjort någonting vettigt eller skrivit med någon rolig människa heller. Ita har vart inne en snabb sväng och vart 'social', men inget mer än det. Förutom att Ita är inne nu då också, men. Ja, vad mer har jag gjort? Tittat Guds Tre Flickor, Andra Avenyn (jag har 4 avsnitt kvar att se), läst bloggar och lyssnat musik. En såndär perfekt kväll när man inte vill göra annat än att bara sitta framför datorn.

Inte nog med att jag har haft det lugnt hemma, jag har haft gott att äta också! Jag blidde hungrig närmare elva och gjorde mig ett riktigt mumsigt kvällsmål. Två skivor av limpa, med smör, tomat, gurka och fläckig korv på. Även en två skålar med cocopops. Som tilltugg under hela kvällen har jag även smaskat i mig en liten chokladkaka och cocacola har funnits till hands hela kvällen den med. Lite lyxigt tycker jag. Lite tjockt också.
Hej*


Hemma från Kalix

Det var inga problem att vakna idag, trots att jag la mig sent och somnade först vid 6.

Uppstigning kl. 7 som sagt innan. Pappa hade gjort god frukost, så det var inga problem att få i sig lite mat heller. Vid 8 kom Hedda och hennes pappa och hämtade mig och vi for mot Kalix. Sov hela resan dit, och hela resan tillbaka. Drygt 6 timmar.

Vi, länslaget, spelade mot Kalix damer och förlorade. Dåligt som attan!

Sen har jag ingenting mer att berätta just nu, men jag återkommer förmodligen senare.

Tog 2 bilder från Sannas blogg att lägga in här från gymmet igår:Såhär kan det se ut ibland när man värmer upp!


Dikt om mitt tillstånd

Hungrig och trött.
Vilsen och stött.
Borta med vinden.
Frusen om kinden.
Armen är öm(n).
2½ timmes sömn.


Godnatt!


Datan tar kål på mig

Det är nå fel på mig.

Datan tar mitt liv.

Jag ska upp om 3½ timme och åka till Kalix.

Jag är inte trött.

Jag vill inte sova.

Skulle gjort de för ett x antal timmar sen.

Vill inte sova.

Men måste.

Om ett tag.
-
Om ett tag.


Första januari

Min nyårsafton var hur kul som helst, och såklart så spenderades den med Sanna och Ita. Vi var hemma hos dem och fixade oss, tog en massa fina bilder (dock med Sannas kamera, så hon ska skicka dem), sen var vi uppe på stan bland folket, tittade raketer och hörde min bror och hans band spela. Efter det var vi SÅKLART på statoil och inhandlade grejer. Godis, chips, läsk och också en starrakorv. MUMS!

Vi var vaken hela långa natten och sov hela långa dagen.

Annars idag så vaknade vi sent som sagt och låg kvar och tog det lugnt i en timme. Sen bestämde vi oss för att gå på gymmet. Itas och Sannas pappas kusin jobbar på badet, där gymmet ligger, därför gick vi dit idag, fast att det var stängt. Dessutom, tro det eller ej, så solade jag! Jag som skulle vara den enda (not) i världen som aldrig hade solat inomhus. Men så blev det ej. S och I övertalade mig, trots att jag är rädd för hudcancer och har klaustrofobi! Men det gick bra och jag blev brun(are).

Imorn ska jag till Kalix och spela en match med länslaget och kommer genast hem efter det. Får se om det händer någonting annat imorn. Säkert inte.

Nu ska jag titta runt och sen sova. Vi får väl höras!

Nattens!

I brist på annat, lägger jag in en bild på en mössa jag ska beställa:

Skulle dock beställa den i brun, men den var tydligen för snygg och tog slut.


RSS 2.0