Välkommen 2009 :]

yey, jessica skriver i sin blogg. weeha!

nej men nu år 2009 ska jag försöka att få min blogg lite mer seriös, typ skriva i den varje dag, eller varje dag och varje dag, men som jag gör på bdb. fixa designen och allt, jag behvöer bara lite hjälp. anledningen till att jag sitter här vid datan klockan 10 på nyårsafton är att jag inget har att göra. jag ska precis ta något fettigt att äta och sen ringa ita i hopp om att hon känner för att vara med mig. annars får jag väl tvinga henne. nyårsafton ska ju vara rolig, lrhur ? :D ,inlägget var förståss inge vettigt och bara massa skit skrivet, men förövrigt har dagen varit rolig. vart hos syster, carl och myrali. vi åt mumsmat och sköt raketer. myra ville mest befinna sig i min famn när vi sköt för att hon var rädd för smällen, men sånna tillfällen får man också njuta av, dom är fina på sitt sätt. hon känner sig trygg hos mig, det är skönt att veta. mosters lilla älskling. :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER NU! :D 

hejhejhej :)

jag är bäst på att uppdatera här, men de suger  >  när jag inte kan någonting om blogg och de ;p - ska väl kanske fråga sanna om hjälp / som jag sagt nu i säkert ett år \ , så ska bloggen kanske bli nice.

jag ska säga en sak som är irriterande, jag vet inte om någon håller med mig - men de är min åsikt.

' vi säger såhär att det finns en tjej/kille - vi säger kille, som är speciell, modig och de. ALLA gillar han, ALLA vill vara med han och ALLA tycker han är bäst om han och massa andra gör någonting. HÄLFTEN av ALLA som 'älskar' han, och 'känner' han, känner han verkligen, och har vart med han och de. men alla älskar han ändå, ALLA tycker de är cooolt att veta vem han är och allt. > jag fattar att om man verkligen känner personen eller har iallfall pratat med han. de fula är att om han bara skullle vi säger : han spelar handboll, han skulle bara sitta på bänken och rapa, ALLA skulle älska han ändå, och han skulle vara bäst, bara för att man SKA gilla han, man SKA känna han.
 förstår ni hur jag menar ? ;p 

ska träna nu :) tjapp

jhdadgdgsdahadfh

kjsladddddddddd sakdjksajd jaidjiasd iasd adiasjd ajsdksjdkjskdjihejehj rksfkdsjfk aölkskadl aäåpåsdsdkofdo k s ägdettil lmig ksladfdsalkjdksajkjdkj dskjdjad saödlklaskd o lkdskd kdkdu k idi o s.a.k ölskd l, .

RSS 2.0