Karlsén och jag har myskväll.

Jag hör röster som fnittrar och det dunkar i hela golvet. Det är två systrar. Den yngre upprepar ordet seriöst i varannan mening och den äldre drar in snor upprepade gånger.
Är hon förkyld är då frågan? Den äldre alltså.
Jag hör att de spelar in en massa filmer och skrattar åt filmen sedan. Det ska visst göra en swish-uppvisning för mig sen.

Vilka kan det vara?


Jo, självklart.
Karlsén
den äldre - den yngre.

Nu ska vi ta och ha en liten mysig tjejkväll här hemma hos mig. Vi 3 vänninor har köpt godis, chips och Coca cola. Vi ska bli nyttiga någon gång i livet. Det har vi kommit överens om. Kanske när jag och Sanna blivit senila, och Ita vart det redan 90 % av livet. DÅ ska vi bli nyttiga.

Nu ska vi ta fram allt gott, slå på en skräckfilm och njuta av tillvaron.

Ha en bra kväll allesammans!

Pysseldag :)

Fick lite tid över nu, så jag sätter mig här för att blogga.

Dagen har jag mestadels spenderat med min syster och hennes familj. Eller egentligen är det inte bara mestadels, utan hela dagen.
Vi träffades uppe på stan då min mamma, "mommo", tog vagnen med Myra-Li och lillebror Lykke i,och jag och Tessa fortsatte mot deras hem. Vi hade nämligen planerat att pyssla ett tag, utan att bli störda av något barn, så mommo´n fick vandra runt med dem ett tag. Vad jag pysslar med är till viss del en hemlighet. Det enda jag avslöjar är att det är en julklapp till Ita. Förutom pyssel så har vi ätit makaroner och köttfärssås när alla kom hem, druckit lite cola, sovit en stund, busat, blivit nerspydd av bebis, tittat Sailor Moon på datan och haft lite kvällsgymnastik jag och Myra.

Jag skäms över att säga det, men jag har faktiskt inte fotat någonting alls idag heller . Fast att jag ville göra de, då jag och min syster inte hinner umgås så mycket bara vi, men jag glömde såklart kameran hemma när jag gick för att möta henne. Jaja, livet går vidare :)

Tack för en fin dag söstra mi! <3


En äldre bild blir det iallafall :)


The botten is nådd.

Det var en bra kväll igår, till viss del. Jag tillbringade den med mina bästa väninnor, Ita och Mikaela.
Johanna var dessvärre hemma i förkylning och orkade inte sova borta, men vi sågs ett tag igår på kvällen iallafall.

Inga kort har jag tagit, inte en enda.

Är inte på topp just nu. Känns inte som att jag sovit någonting alls på hela natten och har verkligen ingen ork till någonting.
Har knappt att jag fått i mig frukost idag, så är ganska hängig.
Men det går över!
Ska ta och sova ett tag nu, sen träna.

Ha en fin dag!


Ni gör min vardag till helg <3


Annis Grill har lyckats!

Har någon en aning? Kan ni gissa vad detta är?
Har ni gissat?
Ja, klart att ni gissat rätt!
En bokläsarlampa såklart!Äntligen har Annis-Grill (med eller utan bindesträck)
(föresten kanske den heter Sibylla nu?) lyckats. Åt där för någon dag sen, en barnbox. Hur bra är det inte att ha en sån lampa egentligen? Jag som inte har en läslampa i rummet, måste efter att jag läst klart varje gång, gå och släcka min lampa i taket. Alldeles överdrivet jobbigt. Men nu har jag lösningen. Tack Annis!

Söndagar

Söndag. Dagen som Gud glömde. Vilodag. Yeah right!
Det är veckans tråkigaste dag! Ingenting är bra med söndagar.
Ingenting!
10 orsaker till varför jag hatar söndag:

1. Man vaknar sent som tusan.
2. Alla ligger sjuka hemma.
3. Måndag kommer efter.
4: Man har inte ork för någonting.
5. Datorn är inte rolig - uttråkande.
6: Det är långt till nästa helg.
7: Allt gott är slut från fredag.
8: Bra tvprogram - in my ass.
9: Man är så uttråkad så håret blir fettigt.
10: Nästan ingen bloggar.

Förklaring till 9:an är att..
När man har tråkigt, sätter man upp håret i en knut i bakskallen. Där sitter knuten som det ska, men luggen hänger i ansiktet. Man petar bak luggen ca 40 gånger per minuten och så blir det fettigt.
Det är varför jag älskar söndagar!


Kangosdagarna! :)

Tänkte att jag skriver en snutt av vad som hänt i helgen, lägger upp lite bilder.. sen väcker jag Ita som fortfarande sover.

Började med att vi åkte iväg i torsdags, ganska hastigt var Christer och Ita påväg hit, vilket resulterade i det korta inlägget nedan. Iallafall, vi åkte iväg till stugan på torsdag. Var uppe ganska sent med kortspel och gitarrspel, hämtade ved, vatten och åt godis. På fredag var det dags att gå ut och jaga. Tjäder och ripa jagade vi. Vi gick i över fyra timmar, men på grund av vädret så blev det ingen fågel. Vi såg fyra ripor den dagen, men de var för långt bort. När vi sen kom hem från jakten på fredag, så blev det en annan jakt inne i stugan. En mus hade nämligen tagit sig in och vi var då beredda på att göra vad som helst för att slippa sova med den. Ita fixade råttfällor och annat smart, och se på tusan.. Nästa dag vi vaknade låg den rackaren fastklämd i fällan. Det låter hemskt, jo jag vet. Men paniken, när man ser råtta springa förbi bakom en, är stor och det enda jag och Ita gjorde just då var att skrika. Så jag var ganska glad att råttan flygit till himlen.
Inte själva råttan, utan dens själ då.

Igår var vi också ute på jakt. Vi såg mindre liv än vad vi gjorde dagen innan, men vi var nära att få en tjäder. Sammanlagt har vi gått över 2 mil och säkert traskat i mer än 9 timmar. Mysigt har det vart iallafall.

Igår var de då dags att åka hem, eftersom att vi idag egentligen skulle åka till Boden och spela handboll, men vi var bara 7 friska tjejer och det går inte att spela utan avbytare. Dessutom hade vi ingen målis. Våra tränare tyckte att det var bättre att stanna hemma och vara friska och oskadda till Rallarcupen som är nästa helg. JAG ÄLSKAR RALLARCUPEN! (Det kanske jag skriver om i ett annat inlägg)

Nu får ni lite bilder, sen ska jag väcka Ita som sagt.


Jakt


Råttfälla


Den lilla rackaren
Fikapaus

Sen har jag inte fotat mycket mer.
Nu ska här ätas frukost.
Ha det bra!

Reser iväg!

Föresten! Nu ska jag åka till Kangos! Är ledig imorn från skolan. Vi får höras. Nu kommer Ita och hennes far Christer!

Ha en trevlig helg!


Några prov bara.

Egelskaprov, No:prov, Hk:prov, Ergonomiuppgift, Franskaprov...Inte glömde jag väl att nämna att allt är denna vecka? Fast det förstod ni säkert redan. Det är ju normalt att ha så prov under en veckas tid. Hjärnan hinner ju inte alls sprängas av överbelastning. Inte då.
Men.. Jag ska vara ledig på fredag så jag får nog troligtvis lämna in ergonimiuppgiften och göra no:provet veckan efter lovet. Toppen! :)

Har tränat idag och annars bara pluggat och spelat gitarr. Ingen hemkunskap har jag börjat med än men engelskaglosorna kan jag. 91 glosor som vi ska kunna stava och sånt. Vi ska då plugga in 91 glosor i skallen, men inte ens hälften kommer upp på provet. Även om man kan en massa ord när man har engelska runt sig varje dag - tv, musik osv. Men ändå.

Skitsamma i mina prov nu!
Jag har gjort kvällsfika som jag ska smaska i mig nu :)

Blir kanske, förhoppningsvis, möjligtvis en tidig(are) kväll ikväll, om jag nu sliter mig från gitarren i tid! :)

Nattens!


Blogg i ett år.

Först måste jag bara säga att det är roligt att höra att ni som läser tycker att det är roligt att läsa min blogg varje gång jag uppdaterar och bara att ni kommer in hit varje dag är ju en bra sak i sig.

Nu är det såhär.
Jag har bloggat i över ett år nu, den 14 oktober 2008 tror jag mer bestämt att jag drog igång bloggen, då med inlägget Välkommen till min nya blogg!
När jag på riktigt började skriva lite mer seriöst än innan var på nyår. Mitt inlägg Välkommen 2009 :] (eller nåt sånt) var väl där hela bloggen skaffade sig lite läsare, eller jag skaffade bloggen, eller vad man säger.
Det var ett av mina nyårslöften - att få min blogg att ha över 10 unika läsare per dag. Inte så högt mål kan tyckas, men för mig var det mycket då. Men nu har jag iallafall nått det målet, vilket jag gjorde ganska snabbt.
Det som jag vet läser min blogg är väl mest mina vänner sen är det inte många fler utöver det.
Är du någon som följer eller läser min blogg då och då kan du ju lämna en kommentar så jag vet. Hade varit kul att veta. Även om du heter Sanna eller Johanna så kan du lämna en kommentar, fast jag vet att ni läser.
Det jag egentligen skulle komma till var inte att det skulle vara kul att veta vem just du är som läser detta nu, utan det jag ville komma till var att jag inte vet om jag ska fortsätta blogga.

Jag läste på Stina-Lee´s blogg ett inlägg om hur mycket hon skrivit, hur hon kännt och allt. Nu är ju inte jag en offentlig person på så sätt med över tusen läsare per dag, men ändå känner jag ibland viss tvång till att blogga. Jag känner att dehär måste jag blogga om, men innan jag bloggar om det måste jag blogga om dehär. Sen måste jag göra det och det och det och det. Det känns ibland som att jag bloggar fast att jag inte har lust. Bara för att jag borde lixom.

Sen skrämmer mig tanken lite när jag tänker på hur många timmar jag slösar på bloggen, och på andras bloggar, som jag egentligen hade kunnat göra någonting annat för. Vara med familj, vänner, skolarbete, träning osvosv.

Jag vet faktiskt inte när jag slutar blogga, men jag ska iallafall blogga året ut, så att jag har bloggat i ett år. Bloggat riktigt i ett år. Sen kanske jag lämnar bloggandet bakom mig, startar en ny, eller någonting annat.

Nästa år flyttar många vänner från stan. Eller många och många kanske man inte kan kalla det, men de som är bland mina närmaste. Då hade det vart kul att ha en blogg där de kan läsa vad man gjort, gör och vad som händer ungefär. Vi får se hur det blir med den saken. 2009 ut iallafall! :)


Gnatt!


Stockholm i bilder!


Tåget


Hotellrum


Observera att på första bilden tror man att jag är längre än Hedda.
Sen kommer den bistra sanningen..


GLOOOOOOBEN!
Tilda var som ett barn när hon upptäckte den stora bollen


Hedda och Tilda hade måttligt roligt


Puckon!


Min nya tröja <3
Jo, pojktröja.
200 :- HM (tror jag)


HAHAHAH SÅ J*VLA FULA!


Myyys :D

Som jag inte kanske skrev, delade jag, Hedda & Tilda rum..
Vilket ni kanske förstod av alla bilder förståss. Men någon var ju tvungen att ta bilden, så Hedda fick göra de.


Liza på arlanda! Tumme upp!


Jag var typ bäst på att åka flygplan! :D

Lyckad vistelse i huvudstaden trost att vi förlorade.

Nu ska jag ta mig i kragen och gå till mamma.

Det är en ny dag imorn och jag ska vara sista dagen med gullungarna på dagis.
Hur söta som helst och det finns ju ingenting bättre än ungar. Hade önskat att vi hade PRAO en vecka till, minst!

Myra-Li & Lykke har varit hemma hos oss det två senaste dagarna när jag kommit hem från PRAO:en så jag har haft ungar kring mig hela tiden.
Och såklart är mina egna nissar bäst & ingen slår ju dem!
-
Vilket leder till en bild på dem:

Ni är det dyraste i världen, mina hjärtan <3
Helg imorn! :D

Natten!Grattis Ita.

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här innan jag ska åka till min mamma.

Stockholmsresan var bra, rolig, jättekul och trevlig. Allt var helt jättebra, bara att vi förlorade alla 3 matcher, suck!
Köpte en pojktröja, till mig själv - kanske, för 200 :- på HM.

Inga bilder från resan idag då kameran är hos mamma.

Prao på dagiset Fjällsippan hela veckan. Det är kul och barn är väl alltid mysiga.
Förutom allt snor, skrik och kläng. Men annars är det skitkul! En liten kille är som förälskad i mig, resten är efter Ita.
Grattis Ita, äntligen är du bättre än mig i nått. Skoooooja!

Nej, nu till mamma och spela gitarr och kanske plugga.


Long time ago! Hähä!

Stockholm imorn.

Tidig kväll för mig idag. Klockan är dock halv elva, men vi säger tidig.

Bara städa buren och läsa Glöd eller boken Bröder emellan.

Imorn blir min outfit en snygg gammal jeansskjorta som jag hittade längst in i min mammas skåp. Till det blir det jeansleggings, ett svart linne och mina fake-converse.
Lägger in lite bilder imorn om jag hinner.

Åker ju iväg mot Stockholm imorgon, är framme på lördag som sagt. Ska bli riktigt roligt och mysigt! Kul med flyg också!Nu... Godnatt!


Helgen som vart :)

Tänkte att jag slänger in bilder från förra helgen, helgen som var alltså. Innan det blir lite sent för att blogga om helgen, just den helgen.


Bada måste man!


Annars är man smutsig.


På G till Empes!


"Fin"middag


Natt

Som ni ser så har helgen bestått mestadels av Ita.

Fredagen tillbringade jag dock med min mamma, och vi hade det så mysigt. Vi tittade idol, åt chips & Polly, tittade en film och jag sov såklart i hennes säng. Ingenting slår nog det, att sova med sin mamma. Man blir som så liten igen, det känns som när man var 8 år. Jag gillar det. När det känns som att man är mindre än vad man är. Då verkligen ingenting var värre än att man inte fick just den dockan man ville ha.(Jag ville ha en mörkhyad babyborn, men fick en ljushyad i julklapp. F*ck den dockan. Haha!)

Började lördagen med att rensa igenom mammas garderob och hittade mig några fina saker. Sen vek jag alla kläder i min garderob...för att skryta lite!

Resten av lördagen tillbringade jag med Ita. Vi var på stan, badade (såklart), köpte hamburgare och hade det mysigt. Mitt rum fick såklart vara stället att vara på. Vi tände ljus och satt och skrattade mestadels under våran sena middag. Spillde cola, rapade och sånt. Ni vet. Sånt tjejer gör hela tiden, som inte killar vet. Hähä!
Sen tog vi såklart en sväng förbi statoil, där vi även skaffade oss sällskap. Mikaela, Johanna, Thomas och Stig.
Nog hade vi det trevligt alltid.

Jag och Ita avslutade kvällen med att titta film. Gissa vem som somnade? ;)
VISST ÄR JAG FÖR ROLIG!? :D
Vi hade en fin helg iallafall :)


MIN FINA MAMMA <3

Det finns nog ingenting bättre än en mamma.
Inte än min mamma iallafall.
Idag är det min mammas dag. Hon fyller år!
Min mamma är världens bästa mamma, verkligen världens bästa!
Mamma är världens bästa människa.
När ingen annan förstår så förstår mamma.
När ingen annan lyssnar så lyssnar mamma.
Jag skulle inte klara mig utan min mamma.
Utan min mammas skratt hela tiden.
Jag är glad att just min mamma är min.
Jag älskar precis allt med henne.
Min egna lilla mamma <3


-`v´- mamma -`v´-

Vinter i mitt hjärta.

Som alla som följer min blogg redan har märkt, så blir det ju ganska glest mellan inläggen och uppdateringarna här på dem veckorna jag är hos min mamma. Anledningen är inte att jag inte kan vara hos pappa då, utan det är för att jag inte har någon dator att skriva med om kvällarna, eftersom att det mest är på kvällarna jag bloggar hos pappa. Jag har jättekort sträcka mellan mammas hus och pappas så det är inte det som är problemet. Det är bara det att jag gör vettigare saker på dagarna och när jag väl sitter på kvällarna på mammas veckor, så läser jag igenom dem inläggen jag missat på alla tusen bloggar jag följer, resten av tiden är jag inne på bilddagboken och spelar gitarr. Därför kanske ni har lite förståelse varför det blir lite långt mellan raderna så att säga. Hoppas någon förstod någonting.

Ja, då glider jag lite snyggt in på mitt nästa skrivämne. Vintern.
Säg någonting som är mysigare än vinter? Frågar ni mig så måste jag svara att ingenting är mysigare. Möjligtvis mina systerbarn, men ingenting annat. När det sticker sådär i näsan av kyla, när man är tvungen att ha både mössa och halsduk på sig för att inte dö, när det är mysigt mörkt ute och inte minst julen. Julen i mitt hjärta! När alla julsaker syns i fönstrerna, julmusik på radoin, lucia i skolan och barn som leker i de meterhöga snödrivorna. Ingenting slår vintern. Ingenting slår julen. Idag var då första dagen som jag var utrustad med vinterjacka, mössa, vantar och halsduk. Snön ligger på backen. Inte nu så mycket, men någon liten centimeter. Jag bara längtar till meterlånga snödrivor.. Säger jag nu. Nej, men månaderna innan julen, inte då januari till november utan oktober och november (och SJÄLVKLART december)är de mysigaste månaderna. När julen står i kö för att få komma, julklappar inhandlas, kälke ner för snökullarna och bara njuta av tända ljus är en sån bra sak. Åka kälke.. visst är det barnsligt? Men ack så j*vla kul!!! Jag tror jag ska dö varje gång det kommer ett gupp så det är alltid lika spännande. Än lever lilla flicka 10 år, inne i mig, långt där inne, och hon kommer fram ibland. Ganska ofta! :) Hehe.

Nu ska här sluta skrivas om vintern och istället lägga in någon bild från föregående vinter. (Skulle lägga in bilder från helgen, men glömde min kamera hos min mamma, tyvärr)


Mitt lilla hjärta <3


Julafton -              Strax efter nyår

Godnatt!

Helg imorn! <3

Helg imorn! Jag är överlycklig! Test imorn i NO. Jag är överdeprimerad. Men helgen får mig att orka gå till skolan imorn.

Fredag: Musik, syslöjd, vänner - myyyyys :)

Blir säkert inte mycket bloggande i helgen dessvärre.

Idag har jag vart virrig. Kommenterat samma inlägg flera gånger på bloggar, trott att jag inte läst inlägg jag har läst, skrivit grattis till någon som fyller år i december och oj oj oj.

Min helg ska iallafall bli underbar! Mycket mys med vänner och filmkväll med min allra bästaste vän Ita.

Nu måste jag städa kaninburen, Take care! :)


RSS 2.0