Myspys med Lillan <3

Hej världen!

Idag har varit en härlig dag på många sätt. Skolan var helt okej, förutom de två första lektionerna. Då dog jag lite av trötthet. Sen har resten av dagen i skolan varit kul och vi slutade halv två.

Sista lektionen innan dagens slut, var syslöjd. Har kännt de sista veckorna innan jul och förra veckan, att jag verkligen vart less på syslöjd.. Men så idag kom min lust att göra saker - tillbaka! Bara att tacka människan i himlen för det och vara nöjd. Började idag med en fin, liten - ganska stor - sak till min fina lilla skrattkille Lykke. Så kul, så kul! Tänkte egentligen göra byxor till Tessa, men det blir en annan gång, eller aldrig. Mönstet var tydligen komplicerat och min slöjdlärare ville då att jag skulle forska lite extra över Tessas byxor, och det är jag för lat för. Kanske börjar med dem mitt i allt arbete till Lykke.. vi får väl se :)

På tal om syslöjd så tänkte jag fota alla saker som jag gjort genom åren och lägga upp här. Inte då sen 3:an när syslöjden började, utan saker jag gjort på senare år. Också saker som jag gjort i julklapp till folk på fritiden och kanske några andra händiga saker. Det skulle väl vara kul? Jag är minsann mer kreativ än vad man kan tro ibland :)

Annars idag har jag inhaldlat ett par billiga vinterskor. Tamefasen från Coop till och med. Coop är mitt nya hang-around-ställe. Öppet till 22.00. Hur bra är inte det lixom? När klockan är efter nio, men före tio och man är sugen på chips för ett bra pris. Då springer man på Coop och köper en stor chipspåse för 22 :- istället för att gå lugnt till statoil och köpa en liten, liten chipspåse med ca 5 halva chips i.. för 25 :-
Coop for the win!

Sänk föresten pengar till katastrofen i Haiti genom att skicka Katastrof10 till 72950.
Det kostar 10 :- per sms.
Johanna tipsade på sin blogg om det, så jag tänkte att jag skickar iväg en liten slant dit, och tipsar på min blogg också. Så kanske jag hjälper någon och någon annan kanske hjälper en annan :)!
Tillsammans gör vi skillnad ska ni veta!

Förutom coop och skolan idag, har också hunnit med att träna handboll och badat badkar hos Ita. Handbollen idag var redigt kul! Vi har utvecklingsvecka, vilket innebär att vi tar upp ett år yngre tjejer (95:or) att träna med oss (94) och skickar upp ett år äldre tjejer (93) att träna med damerna. Vi är detta år egentligen ett lag med 93-94:or. Nu vet ni det! Alla 95:or är supersöta och verkligen duktiga för att annars träna utan klister och det är väldans kul när vi är över 10 som tränar! :) Plus på utvecklingsveckor!

Som ett avslutande på detta inlägg ska jag berätta att min lilla, finaste älskling sover hos oss idag. Myra-Li blev glad när jag kom hem från Coop, och rusade (läs:gick bebissnabbt) ner för trapporna och hoppade från sista trappsteget upp i min famn. Hon sa att "jag har längtat efter dig" och när jag frågade om mina nya skor var fina svarade hon " Ja-a, jag tycker om dom" utan att ens ha sett dem. Kul med en ärlig åsikt sådär!

Jag tog iallafall med henne till fåtöljen i vardagsrummet för att få pussa på henne och för att se 2½ men. Hon var mysig som vanligt och berättade om sin själlysande pyjamas som hon hade på sig.
Blir lite nostalgisk när jag ser Myra vara sådär liten och söt, men heldress till pyjamans och nyborstat hår, efter att ha bastat. Det var tider de! När jag hade min kopyjamas och mamma borstade mitt hår bakåt, efter en dusch, ett bad, eller en bastu. Nog är det allt bäst att vara liten! Här far tankarna förbi i väldans fart och jag med dem..

Nu ligger hon som sagt och sover, med mommo. Hon grät en liten stund över att hon saknade mamman, men det gick över när hon började lyssna på Lotta På Bråkmakargatan och tillsist somnade hon, och jag pös iväg. (Jag låg också och mös med henne medans både jag och mommo (läs: Myras mommo, min mamma) tröstade henne.)Hoff, det tar i mitt snart 16:åriga hjärta att höra henne vara ledsen och sakna sin mamma. Men som sagt gick det över. Och till och med jag som är tusen år äldre, saknar min mamma när jag är bortrest, så inte är det konstigt.

För långt inlägg, och avslutet kom senare än väntat! Om ni har överlevt att läsa ända hit, kan ni ju titta på några bilder också. Fortsätt bara hålla ögonen öppna ett tag till och scrolla ner!


Nya vinterskor.
Gick inte att rotera. 299 :-

 
<33333333


Bäst i Test
>Världens finaste människa!! <

godnatt!


Kommentarer
Postat av: sanna

längsta inläggetXD !söt myris!: D <33 naaaaw ! fast jag är tusen år äldre så saknar jag min mama" hur söt är inte du? :')))PUSS!!!

2010-01-20 @ 10:07:54
URL: http://sann4a.blogg.se/
Postat av: DONKEN

jaaa, lägg upp kreativa saker här, det vill iaf jag se! sööööööööööööööööta ni är ;)

2010-01-20 @ 16:10:48
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: sanna

uppdatera!!!! :D:DDD

varje time!

minst!

2010-01-20 @ 17:47:22
URL: http://sann4a.blolgg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0