Handboll :) <3

Hyffsat bra dag. Såklart gjorde jag inte allt jag skulle hinna med idag, planerna blev ändrade. Men jag har:
Vart i skolan
Vart förbi fammo och faffa, men dom var inte hemma :(
Vart och tränat
Vart med Ita
Vart och packat.

Ja, det är ungefär vad jag hunnit med idag. Har varit en skön fredag, fast väldigt trött har jag vart.

I skolan hade vi musik och jag och Johanna fick sitta i ett rum ensamma på varsin keybord, om det nu stavas så, och spela lite acord. Grymma var vad vi var var vi! :P Riktigt skoj!

Eftersom att jag kommer vara upptagen hela helgen av handbollsmatcher och sånt, så hinner jag ju inte prata speciellt mycket i telefon. Därför vill jag bara skicka en liten hälsning via bloggen till en nära vän som har det ganska jobbigt just nu. Jag hade gärna pratat hela dagen imorn om du behövt det, men jag ringer ifall jag får tillfälle, annars får vi prata på måndag eller någonting, om du känner att du vill. Du är bäst! :) <3

Nu äre dags att avrunda här litegrann. Tänka på framtiden, morgondagen, och kanske komma i säng före tre. Fast att det är helg ;s
Vem fan vill sova tidigt på en helg? Vem fan vill stiga upp klockan 05.00 på en helg? Vem fan vill komma hem sent, dagen innan ungdomsanstalten drar igång igen? Tydligen jag. Jag väljer att spela handboll, väljer att kliva upp tidigt, somna sent och vara trött. Det är jag som väljer det. Det är frivilligt. Men jag älskar det.

michaela
hedda




Fläskläpp


f.94

Ha en bra helg!

STOCKHOLM NÄSTA!

JAG SKA TILL STOCKHOLM, CHALALALALA!

Har aldrig sett mig runt i Stockholm. Sist jag var där var när jag inte ens var född. Låg ihopkurad i en liten mage och sov säkert.

Åker dit med 11 stycken andra från laget för att spela några matcer.
Hotel, tåg, FLYG
(FATTARN NI? FLYG! FLYYYYYG! JAG HAR ALDRIG FLYGIT OCH JAG ÄR SÅÅÅÅÅ COOL ATT JAG SKA GÖRA DET! COOOL!)

Ville bara säga det.

Jag ser ganska så mycket fram emot det.

Imorn är det fredag.

Imorn är det den stora dagen.

HELGEN ÄR HÄR!

TACK GUD FÖR LIVSLUSTEN!
TACK!


"hÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄlg!"

Cafédag & varmt välkomnande! :)

Har vart en svinhärlig dag idag. Humöret är på topp må jag säga! Utedag med skolan. Roligt, soligt men samtidigt kallt. Vi fick gå en tipsrunda, sen var vi inte tvugna att göra mycket mer. Jag och mina vänner satt mest och pratade och sen gick vi även runt lite på händerna. Tisdfördriv.

Efter skolan cyklad jag och Ita hem på hennes otroliga cykel och tog oss ett bad i deras badkar för att få bort röklukten från skogen. Sen var det bara att göra sig en aning i ordning för då var det dags för fika och shopping på staden med mina väninnor.
Jag och Johanna shoppade inte så mycket dessvärre, men Ita och Mikaela hade lagt undan kläder till idag. Svinsnygga byxor + en tröja köpte Ita, och Mikaela köpte svinsnygga skor + ett par byxor + ett linne tror jag. Imorgon får jag mitt första hela barnbidrag! Yey! Jag kommer känna mig så rik! :)

Glömde jag säga att vi åt det godaste mackorna någonsin på caféet inne i folketshus? Jag tror inte jag nämnde det, men OJ så gott det var.

Har hunnit fota en hel del idag så det blir lite bilder igen, jag känner mig på topp! :)


Number 1 <3




Ni är awesome! (:





Godnatt människor! (:

Föresten. Vad är bättre än ett varmt välkomnande bestående av en stor kram och en puss av en liten krabat när man inte setts på länge? Tror ingenting slår det! När jag och Ita anlände till henne efter träningen fick jag ett sånt välkomnande. Dennis lilla älsklingskillen blev glad av att se mig och sprang fram till mig.
"JECCAA!" och sträckte ut armarna.
En stor kram och sen en liten puss fick jag minsann idag som sagt. Han är underbar och som en liten, liten bror för mig :) 4 år gammal ung. <3


:') <3

- Itas nya kläder -

Deppad, men jag har ju mina vänner <3

Har inte lust för att skriva något inlägg. Har jag egentligen inte haft på några dagar, men ändå. Skolan sög, fast i slutändan var det okej. Har vart med Rasmus efter skolan och han är helt toppen! Vi har alltid skitkul när vi umgås, så det var ingen tvekan om att eftermiddagen och kvällen skulle bli bra!

Har friluftsdag imorgon. Skogen, varggropen. Springa, jogga, gå i skogen. Skänka en slant till de rädda barnen eller några andra barn. Så något vettigt finns det ju med en utflykt. Regn eller storm kommer det säkert säkerligen att vara och det är ju alltid lika roligt.

Hur lång kan en vecka vara egentligen? Fredag känns som en evighet bort. Allt känns tråkigt just nu och morgondagen kommer säkert bli en plåga för allmänheten att vistas med mig.

Om ni undrar varför jag skriver ner en massa nedstämda inlägg nu på senaste tiden så är det för att jag är just det, nedstämd. Inte för att jag vill eller borde vara det, men jag är det. Man kan inte vara glad hela tiden. Det är bara överskattat och överdrivet - att hela tiden skriva om hur glad man är. Tillslut orkar man inte vara glad och det är bra att vara nedstämd också någon gång, då blir det roligare att vara glad.

Men jag har världens bästa vänner!



Ita & Ralle
Jag älskar er
!
Ni är bäst!
För mig är ni guld värda!
Utan er skulle jag gå under!
Tack för att ni finns!
<3

Sommarn är så långt borta.

Konstig dag idag. Började PISS! Tappade allting jag höll i överallt på morgonen. BAM! Dagen var gjord. Det var som förutspått att dagen skulle bli dålig. Prov/läxa på morgonen, inte alls svårt - kändes det som. Svarade på alla frågor, och svarade förhoppningsvis rätt. Sen var det bara tråkiga lektioner resten av förmiddagen. Efter lunch var det sista lektionen - syslöjd. Dödstråkigt att brodera, så den lektionen var inte heller för bra. Efter skolan hade jag planerat med mina väninnor att besöka våran stora stads centrum och ta en fika. Chokladmuffinsen var äckliga, jag var arg på mina vänner, och samtidigt som jag skrattade - grät jag, bara för att. Jag grät inte glädjetårar, men inte heller tårar som att jag var ledsen. Jag var bara trött! Trött, less, irriterad och glad på samma gång. Vi fikade färdigt och sen traskade vi vidare runt. Då blev allting mycket mindre jobbigt. Vi provade skor, kläder, bälten, underkläder och allt slutade trots allt i glädje. Visst låter jag deprimerad. Nej, så himla farligt var det inte - jag var och är bara trött.
Träningen gick sådär, humöret var inte det sämsta iallafall. Efter träningen skulle jag vara med mina väninnor igen, men jag kände att jag inte orkade. Jag har istället suttit hemma framför datan, med en kexchoklad och samtidigt kollat idol. Tog nyss en varm dusch och nu är jag, jag säger det igen, väldigt trött. Hoppas att det inte blir lika svårt att slita sig från datan idag. Jag behöver verkligen en lång och skön sömn inatt.
Jag ber om ursäkt till Ita,Johanna och Mikaela som stått ut med mitt humör idag. Ni är fina ni <3

Ja.. Vad ska man säga? På med pyjamasen, ta en tugga kvällsmat, borsta tänderna sen sängen. Vi får se hur de går. 


Du är den finaste jag vet!

Det två första veckorna på sommarlovet!
De var helt fantastiska. Bra väder, spenderade hela veckorna med min bästa vän, stod på händer i solen, hoppade matta, åt mycekt glass och var allmänt lycklig.
Skolan ger en ångest.
Snart är det vinter och nästa sommar är  långt borta.

Sovgott allesammans! Godnatt!

Gotter!

Just nu sitter jag med en Varmakoppen Blåbär&Hallon. Störtgod är den bara att jag nu förstår varför man ska "hälla i vattnet under omrörning av pulvret" eftersom att det nu ligger stora,kletiga klumpar på botten av min mugg. Fast dem behöver man såklart inte äta.

Har egentligen ingenting att skriva. Pluggandet har gått sådär bra, kunde de mesta när jag försökte, ska bara gå igenom allt en gång till sen får de räcka. 

Nu ska här skrivas, tränas lite och sen sovas. Tidig säng får jag väl hoppas på. Hoppas skolan imorn blir lika bra som idag! :)


Gotter på hk;n i torsdags.


Mys vid datan


Fula Hedda och Fula Ita på gympan idag.

Inte SÅ mycket plugg :)

Dagen idag i skolan har vart riktigt bra. Mestadels trivs jag i skolan och tycker att det är roligt. Allt då utom Naturskit och sånt. Lektionerna brukar ju vara ganska roliga, eftersom att vi är en sån klass som driver dem flesta lärare till vansinne och skämtar till det mesta. Enligt mig är våran klass nog den bästa av alla klasser någonsin så därför trivs jag i skolan. Jag har de roligaste klasskamraterna, de flesta lärare är dugliga och allt sånt. Fast ofta är man less på skolan. När läxorna ligger på hög, ordet prov ekar i huvudet och att stiga upp på mornarna är en plåga! Men ändå så trivs jag! Det finns så många som blir mobbade i skolan eller bara inte trivs i sin klass, då måste det vara jobbigt! Så jag är glad att jag har just min fina klass :)

En sak som betydde lycka för dagen var att det inte alls var så mycket pluggande som jag trodde. 12 sidor hade jag räknat med, men vi ska bara kunna svaren på ungefär 20 frågor som vi jobbat på i skolan och lite till i något häfte vi fått. Har inte pluggat alls idag så det är nog dags att börja nu. 2 timmar skulle jag nog tro är ganska bra, om ens det. Sitta vid datan och plugga samtidigt brukar bli ungefär 70-30%. Provet skulle visst bara innehålla 10 frågor, så det ska nog bli bra!


Fast ingenting går ju upp emot sommar! <3

Politiker-Jessica

Plugga. Jessica borde plugga. Jessica vill inte plugga. Jessica känner inte för att plugga. Jessica tycker att plugga är slöseri med tid. Jessica har prov på tisdag. Jessica borde plugga. Jessica kommer måsta plugga. Jessica kommer inte plugga. Jessica vill inte plugga.

Ni fattar. Plugga är ordet som ekar i mitt huvud, men jag skiter i det idag. Det får bli imorgon istället. Varför i hela världens ska vi ha prov om någonting som hände för nästan hundra år sen? Vem bryr sig om första världskriget? Det är ju inte som att jag kan förändra det som hänt för ett x antal år sen? Varför inte bara lämna det i historian. Ska barn om 1000 år fortfarande slösa bort sin barndom för att ta reda på vad som hände för 1000 år sen? Eller kanske har folket fattat bättre och kommit på ämnen som : Roligt i skolan, Godis och gottematik osv. Varför ska vi lära oss om första världskriget? Andra världskriget? Gustav Vasa? VEM BRYR SIG? Ingen iallafall ganska normal tonåring bryr sig om Gustav Vasa, kanske någon, men då är det inte många! Krig hit, krig dit. Kanske lära sig om någonting roligare och mer vänskapligt än krig?

Jag ska bli politiker och *

- Ta bort No och So
- Förlänga sommarlovet med 15 veckor
- Måla om alla skolor till roliga färger
- Byta ut alla lärare mot ståuppkomiker.
- Förlänga jullovet med 3 veckor.

Godnatt!




Lite uppdatering.

Datan har min bror haft på lan till onsdag och efter onsdag har jag inte haft någon alls lust att blogga. Tänkte bara uppdatera mig lite men inte allt för mycket. Därför har jag inte heller kommenterat på någons blogg, eftersom att jag inte läst inläggen pga av att jag inte suttit vid datan.

Min vecka har vart sådär. Ganska jobbig när jag tänker tillbaka. Mest pga av försovningar på mornarna, tråkiga lektioner i skolan och har vart trött hela veckan. Men idag är jag pigg.

Igår var en fin fredag iallafall. Busade med mina fina ungar Myra-Li och Lykke efter skolan. Sen var det träning på sporthallen och det var bara att ta sig dit även fast min trötthet kämpat sig in i benmärgen. Efter träningen blev det en snabbdusch sen kom mina fina väninnor Johanna och Mikaela förbi mig ganska sent på kvällskvisten.  Det blev en hel del prat och skratt i ungefär 2 timmar, sen var jag tvungen att skicka hem dem. Jag skulle nämligen se film med min mamma.

Män som hatar kvinnor blev kvällens underhållning och den var riktigt bra. Idag blir det bio. Då andra filmen av Stieg Larsson Flickan som lekte med elden. Ska bli mys med bio och en påse godis.

Nu ska jag spela gitarr, skriva på msn och dricka cola. Hur bra låter inte det egentligen ? :)


Maine favorite flikker!
Dödsblicken: Mikaela
Bakhuvuderna: Johanna och Tida
Småflinet: Ita
Hänger inte riktigt med-blicken: Sanna

<3

Fredag - Lördag

Hej och hå! Klockan närmar sig halv tolv en dag som idag som idag. Imorn är det söndag. Sista lediga dagen innan skolan. INTE! För GISSA VEM SOM ÄR KOMPLEDIG? JAG-JAG-JAG & JAG!

Sov ju hos systrarna Kalling igår och det var ju nervöst trevligt. Vi åt en massa godis, tittade 2 skräckfilmer och pratade mycket. Jag ska rätta mig där. Jag tittade en skräckfilm och de tittade två skräckfilmer. Såklart minns jag inte namnen men den första var iallafall läskig för att det var som att det hade kunnat hända i verkligheten. Den andra filmen som vi slog på började segt och handlade om hypnos, så jag somnade direkt. Inte för att den handlade om hypnos. Eller va? Jag somnade för att den var dålig. Filmen handlade om hypnos! SÅ DÄR JA! :)

Åkte till min syster tidigt idag för att vara förbi på en loppis på Myra-Li´s dagis. Hennes fröknar hade väl ordnat någonting. Som jag har skrivit innan så är Myra i Jämtön med sin mommo och Calle var i Jukkas med min bror och rev lite i deras stuga. Skit samma! Därför blev det iallafall bara att jag, Tessa och Lykke hade trevligt hela dagen tillsammans. Killen var lika glad som vanligt, samt lite gnällig. Jag och Tessa åt bacon och spaghetti, sov i två timmar, jag fick ett par underbart snygga byxor av henne och så var vi ju då på loppisen. Jag hittade ingenting där men Tessa hittade ett par, enligt mig, snygga skor. Hon var väl lite anti dem men. Min byxor är det snyggaste i världen :D

När jag sedan vid sextiden åkte hem och åt ytterligare en gång så satt jag ju här då igen och kom på den otroliga idén att lära mig en ny låt på gitarr. Har tränat nu en halvtimme sen jag kom hem och det går faktiskt ganska bra. Gitarr är nog bland det roligaste som finns! Typ.

Sen också måste jag berätta att jag fått en massa kläder av Sanna som rensat ur sin garderob. Två par jeans bland annat. Jättesnygga må jag ju då säga! Jag älskar pösiga jeans! Jag är nog den mest ekonomiska 15-åringen i världen. Alla kläder jag äger är kläder som folk köpt åt mig eller som jag fått från deras garderob. Okej inte, men nästan! Hur smart är inte jag!?

/ Fredag \


"Gå med den där t-shirten på Statoil, så kanske folk blir lurade"

/ Lördag \

Älskling!


" Min moster är roligast i världen! "


Byxor av min syster <3


Sisters in all! :)

Godnatt! *


Underbara fredag! :)

Hej alla lyckliga fredagsälskare!! Fredag idag och ingen är lika lycklig som jag. Skolan idag har vart nice. Musik, Matte, Syslöjd, Engelska.

Efter skolan tänkte jag bara ta det lungt, tills jag fick ett sms av Sanna där hon frågar om vi ska gå och träna. Jag hade ju då glömt att vi bytt dag till fredag, jag trodde vi hade bytt till söndag. Men då var det minsann bara att vara hurtig och ta träningskläderna och gå och gymma. Vi cyklade ynka 5 minuter sen pressa vi lite vikter. Allting på gymmet idag kändes ganska värdelöst eftersom att vi inte körde vårat vanliga program för att tiden inte räckte till. Men vi hade ju kul iallafall! Och säg någonting som är fel med killar som tränar? ;) Hehe^^

Ja, 5 minuter efter våran lilla fredagsuppvärming var det bara att gå över till sporthallen för att påbörja en handbollsträning på 1½ timme :) Det gick väl hyffsat bra men nu är jag helt slut!

Kvällens planer att att kika idol (som redan har börjat), titta skräckis och äta godis med dem bästa! Vem pratar jag om? Ita och Sanna såklart! :)

Morgondagens planer blir något i stil med loppisar och umgänge med min syster och Lykke. Myra-Li har åkt till Jämtön med mommo, min mamma då :) De ska vara där över helgen, så det blir bara mys med Lykke imorgon! Den fina lilla pojken skrattar hela tiden när jag kommer till dem och börjar prata med honom. Och kanske är det dags att få med syster till Kallingarna för att visa upp han för Ita och Sanna. Stolt moster så att säga! :P Jag tror inte det finns någonting finare än barn. Själv vill jag ha kanske 20. Eller 30, om det ens räcker..

Jag har varit lite finulig denhär veckan, så nu ska jag sätta upp the outfits from the week. Såhär kan en ganska normal vecka med min garderob se ut :D

Måndag:                                           Tisdag:

Pannband                                                            
Randig tröja                                    Storebrors tröja

Vitt linne                                          Tighta jeans
< Svata byxor
< Matchande sockar
Onsdag                                            Fredag

We-Tröja                                         Vit tunika

Vitt linne                                         Randiga leggings
<Pösjeans
<Låga vita skor

Jag kan inte hitta en enda bild på vad jag hade på mig igår, men det var iallafall jeansleggings och.. hm.. någonting annat. Jag har hjärnsläpp. Men det var väl lite roligt ändå? :) Och skolans spegel IS THE SHIT. Bilderna på måndag och onsdag :) - Sen här någon dag ska jag göra en bra&dålig-lista på saker jag gillar & ogillar.. Bara för att jag kommit på så mycket saker jag o/gillar.

Nu tar jag ledigt för idag för att bara ha det kul :) Vi hörs imorn!
Ha en trevlig afton!

Coopertestet!

Klarade cooper-testet. Alltså slog min förra tid. Jag tänkte att jag blir glad ifall jag iallafall slår min gamla tid med några få sekunder, men det gick över mina egna förväntningar. Så nu är den ångesten borta om kvällarna! Skönt! :)
Första varvet började jag och tänkte att jag måste börja med ganska högt tempo för att inte komma runt så segt. Upp till 4:e varvet peppade jag mig själv men efter 4:e varvet blev det svårt att vara positiv. Men viljan är väl ungefär 50 % av allt man gör, så jag fortsatte ändå att peppa mig själv, tänka på bra saker, ta stora steg osv. och det gick bra! Just nu är jag bara så glad som man kan bli och nu kommer jag nog kunna somna om kvällarna. Har varit nervös inför testet - fast att det inte är en sån stor grej - men jag är en tävlingsmänniska och vill alltid vara bättre än innan.

Snart är det Idol och gud så roligt! Ska ta en dusch före eller efter de, sen måste jag skriva engelskaläxan som ska redovisas imorgon och måste därmed lära mig den utantill. Sånt är livet!

Men nu ska här lyssnas bra musik och det blir troligtvis inget mer bloggande för mig idag så har en skön kväll! (:

Brist på bilder, så varför inte på min finaste släkt?! :)

!Världens bästA!
:) Storesyster - Systerdotter (:

Coopertest och Zlatans lillebror.

Jag ursäktar över mitt lilla utbrott över min bror igårkväll. Det är ju som över nu! Haha!

Jag hittade iallafall min kamera idag, den låg i min väska.

Nu om en timme ska jag med laget ut och springa cooper-testet. Ett test som innebär att man ska springa 3 kilometer på tid och försöka få så bra tid som möjligt. Det känns inte som att jag kommer slå mitt förra, som man då fick springa innan sommaren, för att sedan se om man blivit bättre under sommaren. Vi får väl se hur det går. Det är lätt storm här i Kiruna idag så det blir väl kanske jobbigt att springa i motvind, men det får gå. Skönt att få det bortgjort och jag hoppas som bara attan att jag ska slå min förra tid. - Fast just nu känns det inte som att jag kommer göra det. Men man måste försöka vara positiv!

Har föresten engelskaläxa till imorgon. Vi ska skriva om en person på en bild som vi har fått. Ska hitta på ett liv åt honom, intressen, familj, jobb osv. Det är inte svårt eller så egentligen, bara att skriva några rader så är det klart. Det svåra är att vara seriös när man gör den. Min berättelse kommer hela tiden in på att han är Zlatans nyfunna lillebror Roger. Han liknar Zlatan och jag kan inte styra min högra hand från att skriva det.. Jag har redan försökt skriva två gånger, men lyckas komma till någonting med Zlatan hela tiden, innan jag slutar. Hade de nu bara vart en inlämningsuppgift hade jag kunnat vara hur oseriös som helst, men vi ska läsa upp det i klassen också. Jag vill inte ha en massa som antingen skrattar - eller tycker att jag är störttråkig - medans jag läser det högt i klassen. Jag skulle själv börja skratta, eller gråta.. Jag gillar inte att läsa saker som jag själv skrivit. Jag tycker det blir så personligt på något sätt. Ens humor blir som nerskrivet på papper och ens konstiga fantasier. Plus att det är på engelska.
- Hej jag heter Jessica och stammar när jag läser på engelska.
Ja, vi får väl se hur det går. Ifall det slutar med att killen blir Zlatans lillebror, eller om jag skriver om en normal liten halvgammal kille utan jobb. Det lär jag ju märka ikväll.

Bild tagen från google.

Tack min bror! -.-

Och jag OGILLAR(!!!!!!!!!!!!!!) min bror. Han förstörde min dag! Skulle göra de där coola inlägget coolt, men han förstörde de. ÅÅÅÅ! -.- Kul att jag blev deprimerad igen! -.-.-.- Idol nu, och ett gevär!


HAHAH! xD

Föresten 09-09-09-09.09...

... så var jag påväg till gympan i skolan. Bara för att tipsa alla om vad jag gjorde på denna coola dag. Grattis på 09-09-09-dagen allihopa! Detta är någonting att fira! Med.. grönsaker?


JAG VILL HA GOOOOODIS! :(

och precis 12 timmar efter de magiska klockslaget laddar jag upp detta cooooooola inlägg! :D
Klockan är alltså 9 över 9 (på kvällen) nu :D

Sugen på godsaker.

Klockan är nu vid detta tillfälle 20.42 och jag har då alltså 18 minuter på mig att skriva ett inlägg, byta om till pyjamas och göra kvällsmat innan Idol börjar. Om jag inte minns helt fel skulle det vara i Malmö idag. Inte för att jag bryr mig vart det är egentligen. Hm, onödiga rader kallas de.

För(r?)esten.. Är det någon som sett en kamera utan linsskydd springa förbi och dricka ett glas mjölk eller någonting dylikt. JAHA! Men vad bra, då är det min då! Snälla spring efter den, fånga den, slå in den och skicka den till mig.
Som ni förstår är min kamera borta. Var kan den vara? Inte under sängen, inte på sängen, inte i någon av mina väskor. VART ÄR DEN? :(

Nej, jag har verkligen ingenting att skriva. Hade lust att skriva nyss men de försvann. Jag återkommer imorgon! Har franskaläxa som inte är gjord. Inte bra! Och en engelskaläxa om Zlatans påhittade bror. Jag blev just snäppet mindre glad.

Längtar till helgen! En vecka har aldrig vart såhär lång! Jag har nästan inte ätit någonting sött och gott på hela veckan - vilket är väldigt svårt för mig som alltid har sockersug. Kanske pga av de som jag är lite nedstämd bland annat. Längtar iallafall till helgen. Ska då umgås med dem bästa och titta skräckfilm, äta godis, spela gitarr osv. Sen kanske det blir lite lördagsmys utan detaljer. Vi får väl se ;) Helg efter imorn då! (:

Ha en bra kväll (:

(Miniatyrer)







Tidig kväll (:

Nu ska jag verkligen hålla att jag ska lägga mig tidigt. Verkligen!! Har vart hos Johanna och fikat (fast att jag har haft "inte äta någonting smått och gott innan helgen-vecka" men det var ju ändå kalas. Nu blir det först till helgen.
Idol och Andra avenyn har precis gått och det är så kul att få se följa AA igen, och Idol :D

Nu ska jag sova! :) Godnatt kompisar! :D


Min dyrbaraste skatt <3

GRATTIS JOHANNA! :)

Idag fyller min fina vän Johanna år. 15 år! Helt otroligt roligt att du är en i gänget igen ;)
Jag önskar dig en redigt bra dag och att du blir glad över dina presenter :D

Japp, ni läste rätt! Johanna är nu 15 år och det ska firas med buller och brak hemma hos henne. Okej, kanske inte :P Men iallafall ett litet kalas sådär på senkvällen :D

Du är bäst och jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig! <3

Grattis (:






(: !jag älskar dig! :)

"Snabbt inlägg"

Tänkte bara dra ett snabbt inlägg såhär på senkvällen nu innan jag ska tar mig samman, tar på mig min pyjamas och går och lägga mig framför tv:n. Varje morgon vaknar jag och ångrar att jag inte la mig 2 timmar tidigare, men har jag lärt mig att gå och lägga mig i tid efter 10 år i skolan? Nej! Nej, nej och åter nej! En dag varje månad - inte ens det - kommer jag i säng i tid och är pigg på morgonen och det är då inte ens en dag varje månad. Det är skandal!

Ändå fast jag just i detta nuet sitter och fattar att jag kommer hata mig själv imorn på morgonen, fortsätter jag att skriva här. Det är som att jordens dragningskraft lixom drar mig till närmaste dator och vill att jag stannar ett längre tag för att nästa morgon vela ta liite för mycket meducin och somna. Okej, jag överdriver och det låter hemskt! Nu slutar jag!

Skolan har iallafall varit väldigt lugn idag och vi hade ju som sagt fotboll på senförmiddagen. Mitt lag förlorade, jag släppte in två mål, missade bollen grovt i en övning och sköt rakt på andra lagets målvakt. Min prestation var klart den bästa och jag blev matchens lirare. Inte.

Efter skolan hämtade vi upp Itas - och - Sannas (dom är systrar som ni alla vet) lillebror Dennis från dagis, lämnade hem honom, gick på stan med Mikaela, köpte presenter till Johanna och sen for jag till min fina syster och hennes familj. Kändes som en evighet sen jag höll i Lykke senast, och det var de också. Men älsklingen bara skrattade och ledde och var så fin så, och säg någonting som är finare än ett barn som ler? :') Och lilla Myra-Li var också hur glad som helst för att få sin moster på besök. Vi busade en hel del men det slutade med att vi la oss och mös i soffan innan jag åkte hem eftersom att mycket bus resulterar i mycket trötthet. Men jag fick iallafall min dagliga dos av barnskratt idag, så nu överlever jag väl några dagar! Mina fina ungar <3

Ja, här ska nu ätas någon kvällsmat sen sova.

Måste bara berätta att jag försöker hålla mig från godsaker under veckorna och bara äta det på helgerna. Det är svårt, men jag har faktiskt istället för kanelbulla ätit en banan, och istället för sockerkaka MED CITRON I, ätit en banan där också. Nu är det bara 4 dagar kvar, sen får jag känna smaken av mina älskade godisar igen! Imorn är det ju Idol och det hade vart gott att äta någonting liiiitet då, men jag ska försöka hålla mig till helgen så lär jag njuta så jag avlider. Kanske.


Pojken min <3

Lunchrast.

Lunchrast. Kan väl inte säga mycket mer än att jag hatar blodpudding. Jag har hemska minnen från när jag blev magsjuk efter att ha ätit det när jag var liten. Jag ska inte beskriva smaken eller känslan för eran skull och ska istället berätta någonting annat.

Vaknade idag och var trött som ett fån men steg ändå upp från sängen. Vädret var regn för ovanlighetens skull, så jag kände att jag inte ville springa. Dels därför, men mest för att vi har gympa först sista timmen och vill helst duscha ganska snart efter man sprungit + att jag var redigt trött. Istället ska jag vara hurtig och springa ner till fotbollsplanen där våran idrottslektion ska hållas och sen dessutom springa upp för den långa backen till skolan igen. Det tycker jag är lite bra ändå :)

Vi har vart på någon slags föreläsning om framtiden och vad man ska välja inför gymnasiet och det. Framtidståget tror jag till och med att det kallades. Som det känns idag så kan jag tänka mig att välja Barn & Fritidsprogrammet för att jag älskar att vara kring barn och vill utvecklas inom det så att säga. Jag känner inte för att vlja fordons där man lätt får ett jobb efteråt, har världens framtid och tjäna miljoner. Som det känns nu så hade jag vela jobba med funtionshindrade barn, talpedagog, personlig assistent eller någonting sånt. Hur det blir med det vet jag inte, men Barn och Fritid är nog ändå det som känns starkast nu. Många hör man säga att Barn och Fritid är ett program för lågbetygare och för sånna som vill ha det slappt de sista året. Visst, så kan det ju också vara men jag hade vela välja det för att det känns bäst för mig, inte pga av några betyg eller för att jag vill slappa. Sen vet jag ju inte vad jag i slutändan väljer men som jag tänker nu :)

Back to skolan igen då. Gick hem för att äta Coco Pops men fastnade här. 10 minuter på mig, hörs :)


Godnatt!

Nu blir det natten för mig. Ätit lite godis här på kvällskvisten och suttit här ett bra tag nu. Ska bara äta (ännu en gång) lite kvällsmat sen sova. Imorn är det skola igen. Är jag hurtig på morgonen och har vädret med mig så ska jag nog vara ut och springa 20 minuter innan skolan. Vi har nämligen idrott imorn, så jag hoppar in i duschen och tvättar kroppen, sen tvättar jag håret i skolan. OM jag nu är så hurtig. Annars ska jag nog upp på stan med Mikaela och Ita för att försöka hitta en duglig present till Lillis-Johanna som fyller byxan på tisdag :) Så vi får väl se vad vi kan hitta i denna stora, varma stad.


Godnatt! *

Abiskoresan :)

En sak jag stör mig väldigt mycket på är att när jag loggar in på min blogg, eller vad man nu kallar de, så har jag kommit åt en knapp som gör att hela bloggen är som i ett förstorat format och jag vet inte hur jag får det vanligt.

Nu sitter jag iallafall äntligen vid datan och har en hel del att berätta om faktiskt och har en massa bilder. Kul va?

Kan ju börja med början på veckan då vi var iväg till Abisko. Hela vistelsen där var hur rolig och mysig som helst och såklart är det alltid kul att umgås med fina vänner, vara ute och vara vaken sent på natten. Inte för att vi var vaken så sent för dem flesta av oss var trötta efter vandringen uppåt. Vissa somnade redan vid elva, men jag var nog iallafall vaken till ett. Jag, Ita och Rebecca hade det hur mysigt som helst + våra 5 pojkar (xD) som också mös med oss hela kvällen i Rebeccas 2-3 mannatält. Ni kan ju nästan se en bild framför er att det var lite trångt.. Men vi höll värmen iallafall. Kvällen var lyckad iallafall och kring midnatt bestämde mina vänner sig för att traska ut vid jokken som rann i närheten - medans jag stannade i tältet och vilade. Inte ensam då, Cody hade minsann somnat redan för någon timme sen och låg där och frös. HAHA! :D Den kvällen hade iallafall jätteroligt och det tar nog länge innan jag glömmer den! :)

Dagen efter var vi redo att gå ner mot tågstationen redan vid nio så vi började traska. Hemvägen var inte alls jobbig och jag gick mest tyst för mig själv och tänkte. Den dagen hade vi iallafall vädret med oss. Dagen innan spöregnade de sista halva vägen och storm blev det på kvällen. Efter någon timmes vandring kom vi fram till "Zip-Line", (där vi skulle stanna innan vi fortsatte ner mot tågstationen) någon linbana som gick ned för ett berg på 7 meters höjd. Inte världens upplevelse, men det dög :) Sen traskade vi vidare och kom efter 20 minuter fram till tågstationen där vi väntade på tåget som kom efter någon timme.

Det var väl det som hände de två dagarna vi var borta. Väl hemma var det skönt att ta sig en dusch och sen blev det kvälls-cykling med Ita.

Nu ska jag inte skriva resten av veckan i detalj, men jag har bland annat haft handbollstränigar, tränat på gymmet med Sanna, vart med Johanna och Mikaela, övernattat hos Ita och Sanna, Ita har övernattat hos mig, varit på marknaden med Sanna och köpt sockar osv. Här kommer en hel del bilder :) Jag har haft en helt fantastisk vecka! :D




Finaste vän <3


Gräs(liga)hoppor.

Cody kom fram till mig:
- Här Jessica.
Jag - Vad är de?
*Han öppnar min hand, sätter ner någonting som jag inte kan tyda vad det är och stänger min hand igen.*
Jag trodde att han var snäll och gav mig kråkbär att kasta på Daniel (vi hade krig).
Jag öppnar mig hand och ser någon insekt.
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!
Alla skrattade åt stackars mig som är näst intill livrädd för gräshoppor. Ack hur de kan gå.


Rasmus, Daniel, Rebecca, Ita.




Vadå? Jag är visst lång?!!
Thomas och jag


Thomas våran räddare i nöden.
Vi skulle drunknat i vårt tält ifall han inte var så bra och satte upp de på nolltid :)


Girlpower!                                       Boypower!


Boypower!




Zip-line for the win! :D




En liten avslutande bild sådär :)

Blev bara bilder från Abiskoresan och det tycker jag duger :)
& jag älskar alla mina fina vänner <3


Håll ut!

Oroa er inte. Jag lever. Har inte internet hos mamma så jag ids inte gå till pappa för att blogga, känns lite värdelöst, så här sitter jag på Sannas data. Imorn, då det är söndag lär det komma lite uppdatering. Om både Abiskoresan med klassen och hela resten av veckan. Håll ut! :D Nu umgås jag med mina finaste älskade vänner, Sanna och Ita, så hejdå! :)


RSS 2.0