Header!

Ser ni den :O Vava?! Vad tycker ni?  Min header!
Stort tack till Johanna som löste problemet med headern. Det var visst någonting med picasa. Jag ska inte ha ränderna kvar så småning om, ska fixa lite andra färger osvosv. Men det räcker för idag. Grattis! Jag har en header :)

Nu är jag dock inte säker på att de med Mozilla Firefox kan se min nya header. Jag kan nämligen inte göra det, jag använder Firefox. Men går jag in med vanliga Explorer ser jag min nya design. Konstigt! Hm.. Jaja, huvudsaken är att någon ser den. Inte! Det problemet får vi ta en annan dag. Ni med Firefox, kan ni se förvandligen?


Godnatt!



Fotodag :)

Min dag har varit totalt underbar. Vaknade relativt sent men fångade ändå dagen i en burk. Började med att Myra-Li och storesyster kom förbi på förmiddagen, sen har det blivit en hel del skoj efteråt också.

:






Itas mommo - hennes mamma - och Ita själv


Dennis Daneil Denita






Vi klättrade i träd.






Jag hoppade och landade på fötterna..
...

Ita bröt nacken.


Sen blev det underbar grilltime! :) Chrille stod för det!










Springtur


Ita fotade snygga mig med skum i håret.


Då gjorde jag samma saknär hon duschade!  MEHE!


Min och Itas kvällsmat! :)

Nu till bilderna som jag (och Ita) har tagit under dagen bara för att. Det är ju så bajsigt kul att fota olika saker, och snyggt blir det också, ibland! :)


Foto: jjessicab


Foto: jjessicab


Självutlösare


Självutlösare


Foto: iitaak.blogg.se

 
Lite ändring - tyckte att det blev mycket bättre!  Foto: iitaak


Foto: jjessicab


Älskar småbarns fötter <3 Foto: jjessicab

 
Foto: jjessicab


Foto: jjessicab


Foto: jjessicab


Chrille är för skön alltså! :D Foto: jjessicab


Foto: iitaak


Foto: iitaak


Slutligen till min favorit.Foto: jjessicab

Jag har iallafall haft en skitrolig dag och är jättenöjd med mina bilder. Jag fotar ju aldrig annars på detta sätt, men det var riktigt roligt idag. Jag och Ita har även andra ideér som vi ska genomföra här någon dag. Kanske imorn, vem vet? :)
Jag kanske får en liten fotoblogg trots allt. Inte bara bilder på saker jag gör, utan.. På.. Vad kallar man det? Obetydliga föremål, blommor, natur, leksaker osv. Vilken är eran favoritbild av dem sista, och varför? Jag gillar när folk skriver vad de tycker i en fråga, då svarar jag i era bloggar :) - Ååå, vilken bra dag det har vart.

Föresten har jag och Ita vart ute och sprungit också. Blev att vi sprang 35 minuter. Det var inte jobbigt alls, på det där jobbiga sättet. Såklart blev man anfådd, men inte så att det gjorde någonting. Vi tog några extra varv runt området kring pappa för att verkligen göra slut på oss själva. Fick insperation till att springa när min dag har vart så bra :) Sen gjorde vi ett rörelsepass också. Hela passet sammanlagt blev 45 minuter. Nu kanske jag äntligen kommer igång med träningen på rikt. Tack för mig. Nu sover Ita här bredvid mig, min bästa kompis! :)

Lillen, KOM NU!

Bebis snart va? :)

Lillen är beräknad till idag, den 29:onde! Jag längtar så! :) Även om det inte är samma längta som jag hade när Myriis skulle komma. Det är en helt annan sak att bli moster första gången och att bli moster andra gången. ( Nu har jag inte upplevt att bli moster en andra gång, än, men att längta är inte samma sak första gången som andra). Första gången var det hur spänt som helst, längtade verkligen varje dag 100 % för att någon liten varelse skulle komma. Jag längtade till att få hålla en så liten människa i min famn för första gången, då jag alltid har varit minst, både i syskonskara och i kusinskara. Jag längtade så efter att få ha någon att ta hand om, någon att se efter och någon att vara större än. Nu längtar jag tills lillen kommer för att få älska ännu ett systerbarn. Att lära känna, ta hand om ännu en fin liten människa. Det är inte samma längta som efter Myra-Li men en lika stor längta, fast på ett helt annat sätt. Jag har länge oroat mig ifall att jag inte kommer älska Lillen lika mycket som Myra-Li eftersom att det är svårt att älska någon lika mycket som jag älskar min lilla prinsessa. Och visst. Myra-Li kommer alltid att vara den finaste i världen och kommer alltid att vara min första systerdotter, men jag tror att kärleken till - i detta fall - min systers barn bara växer fram utan att man tänker på det. Det är ju så att OM man nu skulle måste välja ( en av alla mina hundra konstiga tankar ) mellan - i detta fall - Myra-Li som jag har varit med i över två år och ett nytt litet barn som man inte känner, så hade man ju valt Myra-Li. Den man känner och älskar hur mycket som helst. Men efter ett tag, när man lärt känna den lilla, tror jag inte att man kan välja. Jag kan inte välja mellan mina syskon, men hade jag måstat välja mellan mina storesyskon och - om jag nu hursantvursan skulle fått ett lillesyskon (BLÄÄÄÄ för den tanken) så hade jag ju såklart valt mina storesyskon, som jag haft i hela mitt liv. Ni förstår min tanke va? - Bättre kan jag inte förklara, men jag ville ändå skriva det.

Jag väntar på dig Lillen! Kom snart  va ?! :)


Första gången <3

Baka bulla.

Baka Bulla!















Vi var grymma på att baka. I och för sig var det mest Ita, men ändå! Även fast vi gjorde fel, blev det så rätt!


Festival :D

Bilder från festivalen :

Torsdag

Bästis


Bästis


tjockosar på sillresturangen ( kan inte stava till namnet )


En till


Kvällens första outfit


Kvällens andra. Det blev himla kallt med tights

Fredag


Johan Palm! Och hans snygga band! ;)


Människor utan snopp


Sillresturangen igen :)


Johanna <3


Fredagens outfit. + tights


Johan Handflata' - Fotograf: Sanna


Wo83! :D


Asbra bild på Takida


Jakob var nog lite på lyset ;b


Sångaren i Sonic Syndicate? :P


Johanna och Daniel.


Och jag var hög på socker :D

Lördag

Måns - min älskade!







<3

Festivalen var toppen. Torsdag var lite kylig till kvällen så det blev en hemgång mellan artisterna. Fredagen var riktigt varm så lätta kläder fick det bli. Lördag var mindre varm så det blev jenasleggings och en tröja. Bästa artisterna tycker jag var Takida, Måns och Johan Palm. Helt oväntat att jag skulle gilla Johan Palm, men så blev det. Han verkar riktigt skön och har snygga bandmedlemmar! E.M.D skulle nog sannerligen vart bättre om jag inte stod ensam och tittade på dem. Ita och Johanna var nämligen på stan lite tidigare än mig och jag kunde inte hitta dem i folkmassan och inte hade jag någon mobil med mig. Men ingen av de tre killarna är ju fula, må jag säga. Måns var så grymt söt på scenen när han berättade om Michael Jackson och massa annat. Och hur fin som helst var ju hans tröja. Om vi nu ändå håller på att prata om snygga killar, kan jag ju nämna vakten som stod framför scebeb under varje uppträdande. Gosh! Fast det finns ju såklart en snyggare kille än alla dessa. Och han vet nog själv vem han är!? ;)
Hela helgen har faktiskt varit pretty fantastisk - Hade kunnat vara bättre, och sämre :) Sov hos Ita 2/3 dagar under festivalen och det har vart riktigt kul. Hon offrade sin stjärt för mig och Sanna. - För att vi skulle få stå och spana på vakten medans Ulf Lundell var på scen. Sen var hon grinig och surig ett tag. Men såklart är ju jag för söt för att vara sur på för länge, så det gick över. Tack för en mysig helg, allt gott folk som jag spenderat tid med :)

Min vecka, litegrann :)

Jag kan ju tänka mig vad ni tänker nu. ' Ah, äntligen uppdaterar hon någonting om sitt vardagliga liv.!?'.
Jo minsann. Det har bara inte blivit av på väldigt länge att blogga, eftersom att jag tagit vara på solen där ute och bara njutit av värmen.. Och klagat lite. Under veckans gång har jag vart ute och sprungit, tränat lite, stått på händer väldigt mycket, vart med Ita, Johanna och Mikaela. Ätit jordgubbar, städat min garderob, sovit hos Ita, tittat tv, varit med min systerdotter och igår blev det festival.

Det var inte så värst mycket ös faktiskt, dels för att det var torsdag och dels för att det inte var så jättebra artister. John M.E var väl den enda värda artisten. Men idag blir det mer ös! TAKIDA(!!!!), Johan, Adiam Dymott och Thåström är väl det som jag/vi ska kolla. Thåström har jag ingen aning om någon av hans låtar, men Mikaela ville se honom :) Adiam har väl bara en låt som jag hört, Johan har typ en bra låt tror jag och Takida har en massa! (y) ;)

Det kommer bli sånt ös ikväll, bara att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Det får inte bli för varmt, och inte för kallt. Är vädret såhär så kan man ju inte ha jeans iallafall. Stå och hoppa till Takida med jeans. Nej tack rövsvett.

Får se vad det blir att ta för kläder. Jag funderar fortfarande. Undra om jag ska ha avklippta jeans, leggings, linne och någon t-shirt på det. Eller så har jag mina jeanslegging och något till. Eller så har jag.. Ja, ett par andra jeans. Jag vet inte riktigt. Svårt.

Nu kommer lite bilder från hela veckan. Bilder från bröllopet kommer väl in någon annan dag, om det ens kommer in. Allting blir lite försenat eftersom att det är sådant underbart väder som man inte vill missa. Nu blir det bilder från veckan iallafall. Enjoy!


Solbränna.


Älsklingen diskar :)


<3

Springa!


Dethär lever barnen länge på. Mora Träsk!


Dennis diggar! :D


Hon var också på festivalen :)

Imorn blir det att åka karusell med henne. Hon såg verkligen fram emot det. Nu ska jag nog pallra mig hem till min mor och äta mat, sen blir det festivalen! :) Hoppas bara att jag finner mig några klädesplagg. Ha det gött! :)

...Alla festivalbilder får komma in efter hela festivalen, blir mer nice så :)









Mycket trevlig helg! :)

Min kamera är i väskan som är vädligt långt bort från datastolen, så jag ids inte hämta den och lägga in bilder och skriva om helgen just nu. Ska bara säga att helgen blev lyckad, bröllopet var fint och massa nya härliga människor har jag lärt känna. God mat, trevliga människor och.. Bra musik! Vilken helg alltså. Och min mamma var finast i världen! <3

Mer text och bilder om helgen imorgon, eller en annan dag, har ingen lust att skriva just nu.

Imorn blir det inte buslandet som det var tänkt, Ita har nämligen fått feber. HAHA (med Nelsons röst i Simpsons!)
Då blir det istället kanske lite fikande hos en kompis och så måste jag också ut och springa. Busigt värre! :)
Nu blir det youtube ett tag. Jag älskar att titta unga talanger sjunga. Hejdå





 

Man ska äta glass när man är sjuk.









Ja.. Ni fattar! :)

Feberfri

Min blogg fungerar inte riktigt som den ska och jag är så arg för att jag inte får upp min header. Jag vill ju som ha en liite mer attraktiv blogg, både föra att det blir roligare att läsa och för att jag kommer trivas mer med den.

Jag upptäckte igår att vi hade en febertemp hemma så jag tog tempen mot kvällen, när jag inte alls mådde så dåligt, kände mig bara lite varm. Då låg den på 38,5. Hade jag tagit tempen den natten Ita sov över hade jag haft minst 40. Det var hemskt. Sådär att man fryser och svettas på samma gång, på olika ställen, så att man inte kan ha täcket på ett enda bra sätt. Men idag när jag vaknade tog jag tempen direkt och den ligger på 36,7 eller någonting annat på 36. Så feber verkar jag inte ha mer, fast att jag känner mig lite varm.

Det blir ingen utegång för mig idag ändå skulle jag tro. Förutom en sväng förbi min mamma och packa och förbi Björkis och köpa kaninmat. Städa buren måste jag också göra idag.

Packa ska jag göra för att jag och mina bröder åker till Jämtön imorgon, med tåg. Min mamma ska ju nämligen gifta sig :p Så det blir att vara där över helgen och sedan åka hem.

Jag har inte speciellt mycket att skriva eftersom att jag inte gjort annat än suttit vid datan och tittat tv igår och idag. Så jag bjuder på lite bilder istället.






Feber.se


Hålla värmen.



Hjärtmuskelinflammation? :O


Hjärtmuskelinflamation & Hjärtsäcksinflamation

Hjärtmuskelinflammation och hjärtsäcksinflammation är två olika komplikationer som du kan få vid infektioner. I de flesta fall är det ofarligt med lindriga symtom, men ibland kan hjärtmuskel- eller hjärtsäcksinflammation vara ett allvarligt och livshotande tillstånd. Kontakta akutmottagning på sjukhus om du har smärtor i bröstet, hjärtklappning och ökad andfåddhet.

Hjärtmuskel- och hjärtsäcksinflammation är två olika sjukdomar, men som ofta går tillsammans. Oftast är de ofarliga komplikationer som kan uppstå efter vissa infektioner, framförallt virusinfektioner. I vissa fall kan de vara allvarliga. I de allvarligaste fallen kan hjärtat inte arbeta med full kraft, vilket gör att blodcirkulationen försämras. Då samlas vätska i lungorna, och ibland också i hjärtsäcken, vilket kan ge hjärtsäcksinflammation. Hjärtrytmrubbningar kan förekomma.

Hjärtmuskelinflammation och hjärtsäcksinflammation drabbar alla åldrar. Risken ökar om du motionerar när du har ont i halsen eller feber.

Symtom

En virusinfektion innebär oftast att man har feber, är trött, har muskelvärk eller ont i halsen. Om du samtidigt har ont i bröstet, hjärtklappning och är andfådd visar det på att hjärtsäcken eller lungsäckarna kan vara inflammerade.

 

Antagligen överdriver jag, men man vet aldrig :(

 

Jag har inte tränat med feber den senaste tiden, och jag vet inte om jag någonsin gjort det.. Men igår var ju jag och Ita ute och sprang, om jag hade feber då vet jag inte. Jag märkte först efter att vi hade sprungit att jag mådde illa, och de sista minutrarna som vi sprang hade jag jätteont i vaderna, som sagt. Vad ska hända här näst? Fast jag har ju inte hjärtklappning eller ont i bröstet, men peppar, peppar ta i trä..


Jag tror..

Igår när jag och Ita var ute och sprang enligt schemat som vi har fått från handbollen kände jag mig illamående när vi stannade. Mina vader gjorde ont utan någon anledning. När vi hoppade studsmatta efteråt fick jag jätteont i fötterna och blev lite snurrig, så jag fick sitta på sidan ett tag. När sen pappa kom och hämtade mig med bilen, satte jag mig i baksätet och slumrade till. Ita ringde därefter och ville följa på Annis. När jag kom dit med pappa, lämnade han av mig och gav mig pengar. Under hela vistelsen på Annis frös jag jättemycket och var jättetörstig. Utanför Annis började jag frysa ännu mer och skyndade mig hem. Ita cyklade och jag sprang efter. Det kändes konstigt när jag sprang, som om jag skulle falla ihop. Hemma hoppade jag snabbt in i duschen och tog en varm och lagom lång dusch.  Nu frös jag inge mer, utan var varm som en spis. Jag och Ita gick och la oss i min säng för att prata och äta ostbågar. Jag frågade Ita om vi ville sova ett tag, och hon sa ja. Fast så blev inte fallet, vi pratade bara, sen var datan våran. Nu på morgonen vaknade jag hur varm som helst, och svettig, överallt. Jag trodde absolut att klockan var kring minst 10 eftersom att solen lyste så klart och jag trodde att pappa var på jobbet. Men när jag steg upp, låg pappa i sin säng och allt var släkt. Klockan var alltså innan 7. Den var närmare bestämt 05.40. Jag gick på toa. När det jobbigaste man kan tänka sig, är att dra ner sina brallor och sätta sig och pissa, är någonting fel. När det samtidigt gör ont bara av att sitta ner på en toastol, är någonting sannerligen fel. När värktabletten går ner utan problem, bara en klunk, är det också ett tecken på att någonting är fel. När du sedan svettas floder men fryser om fötter och händer, är nog också någonting fel..



.. Jag tror jag har feber


OH SHIT! :O

Nu kommer jag vara hur nervös som helst hela dagen imorgon. Jag förlorade!  ;o - Håll tungan rätt i mun imorgon mina vänner! :)


Feberyra!

Bilderna får förklara dagen. - Haft en jättetrevlig dag faktiskt :)


Syskonen Backflip


Gissa vaD? (a)


Gissa vad..?


Stackars mig!

Nu på kvällen, efter att jag fryst stjärten av mig innan jag tog en kokhet dusch, fick jag feber. Tusan också! Jag som skulle hitta på någonting roligt imorgon. Hoppas att det gått över tills dess. Annars har jag väl bara sagt typ.. 100 gånger till Ita hur synd det är om mig. Så hon hämtade en kall handduk och la på mitt huvud. How cute! :D



Nu blir det filmtittande med käraste vännen Ita. ' I Taket Lyser Stjärnorna' & kanske ' The Pink Panter' :D Äntligen lite filmtittande från min sida. YeY! :)
Men först..
Ångestpingis på datan. Vinner jag inte, händer det någonting hemskt imorgon. Ni läste dedär inlägget om dum i huvet va?.. Japp, here I am.. 

Night Folks! :)

Lilla NovaK

Nu har Johanna visat mig massa saker om headern och det. Får jag tråkigt inatt, lär ni kanske se en ny och sannerligen förbättrad design här imorgon. Om jag däremot har roligt, så blir det nog en annan dag.

Som ni förstår från ovan har jag vart med min kära vän Johanna den senaste tiden idag. Där ser ni! Jag gjorde någonting vettigt av dagen. Jag och Johanna har skrattat magarna av oss, av att kolla på magar. Vi har också unnat oss lite onyttigheter för 'ovanlighetens' skull. Ostbågar till mig & chips till Johanna. Toppen!

Idag tog jag en titt på vad vi skulle göra under 'period 3' av våran träning med handbollen. I början när jag tittade förstod jag INGENTING, men med lite närmare efterforskning har jag faktiskt börjat förstå. Det enda som blir klurigt är att skriva i dagboken.. Träningsdagboken. Eftersom att jag ligger back en dag, för att jag inte tränade idag, ska jag ut och springa imorn (minst 25 minuter), köra uthållighet (någonting jag inte tittat närmare på) och lite knästabilitet. Just för tillfället känns inte träningen jobbig, utan jag är ganska pepp, men imorse.. Fytusan vad jag inte alls såg fram emot det. Hoppas på en dag utan regn imorgon då! :) Det som känns jobbigt nu också, är att vi egentligen också ska träna 3 dagar/gånger i veckan med länslagets schema. Det blir typ 8 dagar/gånger att träna för mig i veckan, och det skulle jag aldrig orka! Jag tar våran egen klubbs schema som prio 1 i träningsväg, annars lär jag bränna ut mig, och förmodligen börja hata att träna. Så.. Jag får berätta läget för mina tränare där på lägret, och hoppas på att jag ändå kommer med i laget.

Föresten ska jag tipsa om en sida, där man kan vinna fina barnplagg. Jag har såklart själv gått med i tävligen och hoppas på att vinna någonting till min fina systerdotter Myra-Li eller till den kommande bebban! :)
 Det går inte att länka på min blogg, men går ni in på
- www.lillanovak.blogspot.com -
så hittar ni tävlingen.
Hennes kläder verkar verkligen jättesköna att alla är superfina!


Såklart är det ju väldigt svårt att vinna, men.. Det är alltid värt ett försök! :)


Ingenting att göra

Min blogg ska få en ny sommardesign! Eller ja.. Sommardesign och sommardesign vet jag inte, men jag ska lägga upp en ny design här på bloggen, när jag lärt mig NÅGONTING och tagit hjälp av.. Gissa vem? Johanna! Yep, that's right! Johanna, du känner väl för att hjälpa mig va? ;)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det blir väl att fatta att umgås med någon lite senare mot kvällen när jag håller på att dö av tråkighet. Tänkte faktiskt att jag, Ita & Sanna kunde hitta på någonting, men Sanna förstör såklart.. Hon jobbar ju imorgon. SUCK! Så jag ides inte ens fråga. Det får bli en annan gång, när de är i Kangos och jag är hemma -.-  xD

Ja, vad ska jag annars hitta på då, ja.. Jag kanske tar mig i kragen och umgås med någon senare, men jag känner inte för att slösa pengar.. Vilket jag nästan alltid gör på sommaren när jag umgås med någon. Vet inte varför. Det blir bara att man går och köper godis, eller hampis, eller dricka, glass, toy.. Ja, ni förstår.




Sovdags.

Tror att jag ska försöka komma i säng i tid idag, eller vad tusan snackar jag om? Komma i säng i tid pratar jag om vid 03.48. Jo tjena!
Vad jag menar är att jag ska försöka komma i säng snart, även om det känns helt onödigt att sova över huvudtaget för att min trötthet har gått över. Fick lust att göra någonting roligt imorgon, så jag hoppas på bra väder. Lär väl sova till iallafall 13 imorgon, men efter det kanske. Sen hade jag vela köpa marabou digestive också. Det hade suttit fint :)

Jag har inte det minsta lilla vettiga att skriva här, så jag ska nog genast sluta.
Före:                                                           Efter:
 
                                                                                      

Föresten klippte Anki, Itas mamma, mitt hår i torsdags, men ingen har sett det :) - Skillnaden är inte längden och inte heller luggen utan bara uppklippning som skapar mer volym + att hon har rundat håret men sparat längden helt. Hon kunde klippa min lugg en annan dag, eftersom att jag behövde den till skolavslutningen :) Ser man någon skillnad ? :)
Förutom då mina lockar som jag får, som jag har på sista bilden.. :) Lägger in bättre bilder imorn på håret kanske (: Skönt att det äntligen inte är helt platt! :D

Nu är det sovdags för min del, bara 4 låtar till :) Godnatt!

Grilltime :)

Grillkvällen igår var riktigt lyckad. Vi samlades allihopa nere på grillplatsen ovanför brandstationen - nedanför bolki. Det blev en hel del grillning, såklart, massa prat och mycket mys. Riktigt trevligt att träffas lite spontant med lite fika och bara vara. Timmarna rullade förbi fort, till det blev dags att gå hem när det regnade. Dagen avslutades med att Wo83 (jag och mina kära flickor) spelade spel, pratade och sov, hos mikaela :)


Mikalea - Fanny - Johanna


Had - Cody


Amanda - Mikaela - Stig

Vi får lixom en ny kille i klassen till 9:an och vi tänkte att.. Vilket ypperligt tillfälle att bjuda med honom på lite grillning! Så att han slipper känna sig helt lost när han kommer till våran klass. Jag kan tänka mig hur det är, att inte känna en kotte och bara kliva in och lära känna en massa människor. Nej fytusan. Så vi hade det trevligt allihopa :)








Och så kom regnet..


Hjälp.


Wii


Bästavänner :)

Mikaela slockande vid 2-3 igår, och jag tror att mitt förstånd flög ur mig vid 4-5. Jag tror också närmare bestämt att Ita och Johanna var vakna till närmare 7. Vi hade en trevligt kväll allihopa och det måste vi sannerligen göra om snart igen :)

Skolavslutning! :)

Herregud vad det är skönt med sommarlov. Även fast vädret var dåligt på skolavslutningen, så får man vara glad över att det inte regnade eller snöade, under tiden vi var i kyrkan och det. Min bror tog studenten och hela dagen var riktigt bra! :) Här kommer ett stycke bilder :)




Satte enbart in bilden för att mina armar ser muskliga ut x)


Käre bror! :)


Sommarkänsla.se


<3


<3


ÄLSKADE KLASS! ÄLSKADE, ÄLSKADE KLASS! :)

Thomas, Had, Rasmus, Cody, Daneil, Amanda, Emma, Daniel, Sebastian, Marcus
Hedda, Rebecca, Lenita, Jag, Fanny, Amanda, Mikaela, Johanna.

Såklart saknades några på bilden, men så är det ju alltid.. :P


Dennis & Kusinen Adrian :)


Ita´s kusiner Didrik, Adrian & min Myra-Li! :)


Utsläppet :D


Min älskade storebror :)


Kusin Frida :)



Det hela firades med smörgåstårta och en passionsfruktstårta :)

En härlig dag som avslutades med att Ita sov hemma hos mig. :)


Friluftsdag (:


FriluftsdaG, Midnattsolstigen:










Nästa inlägg :)

Trodde att jag skulle hinna skriva en massa saker här om utflyktsdagen, skolavslutningen osvosv. Men nu hinner inte jag skriva mer, ska ut och grilla någonstans med några i klassen. STÖRTKUL! :) Sen blir det nog att sova med Mikaela skulle jag tro. Det blir ca. 100 bilder i nästa inlägg, från alla tillfällen på senare dagar i mitt liv! (: Nu blir det ös! :D

CARMEN HAR ÅTERUPPSTÅTT!

CARMEN HAR ÅTERUPPSTÅTT!  STÅENDE OVATIONER! LYCKLIGA SLUT, LYCKLIGA MÄNNISKOR! LYCKA HELT ENKELT! :)


Är man dum i huvudet om...

 ..Man spelar om sitt sommarlov mot en data, och tackar nej till ett mvg?

 Är man allvarligt dum i huvudet om man spelar mot en data, om sitt sommarlov? Att man kommer överens med sig själv - och datan att om jag vinner, får jag ett bra sommarlov, och att om datan vinner, får jag inte det? Är man dum i huvet då? Det tål att tänkas på..Jag spelade just om mitt sommarlov mot datan iallafall.
(http://static.jesper.nu/games/sport/pingpong3d.swf)
Som tur var, vann jag. Man börjar ju undra vad f*n man håller på med? Jag får lixom panik om det står 1-0 till datan. Får sådär att jag verkligen måste koncentrera mig och verkligen göra mitt bästa för att vinna.. Är jag dum i huvudet då? Är det en tvångstanke? Eller är jag bara.. Allmänt dum? Jaja, som sagt. Jag vann iallafall! (y)

Fick reda på en hel del betyg i skolan idag. Ska inte skriva dem förän jag fått veta alla. Jag är jättenöjd faktiskt. Förutom i engelska, då jag tackade nej till ett mvg.. Det är det enda jag ids berätta. Min engelskalärare sa att jag var på gränsen til någonting, jag trodde hon menade mellan g & vg, men hon menade mellan vg & mvg, och klappkäft som jag är, mitt i alla tankar om att jag bara skulle få g, eftersom att jag trodde det var det hon menade, sa jag: Jag är nöjd med ett vg iallafall. ' Jaså är du? Jaja, men då, ja.. Då får du nog ett vg denhär terminen, men nästa om du fortsätter, så får du nog mvg då' VAFAN ? ÄR JAG DUM I HUVUDET PÅ RIKT? INTE BARA ATT JAG TROR ATT EN DATA VISAR MIN FRAMTID GENOM ATT SPELA 3 SET I PINGIS MED MIG, UTAN OCKSÅ FÖR ATT JAG TACKAR NEJ TILL ETT MVG? OF! VARFÖR FINNS JAG?

Imorn ska jag iallafall träffa min fina syster-och-systerdotter :) <3 Det ska bli härligt. Vi har inte setts på jättelänge, för att vara oss, förra veckan någongång, om ens det..!? Så imorn ska vi ses! Yippie! :)

Och föresten, min storebror Freddy har sommarlov och har kommit hem från sitt 'hem' i Örebro, där han pluggar. Roligt att se honom igen, efter ett ganska länge tag(ihopkrånglad svenska?).Fast vi bråkar och tjafsar, så är han ändå världens bästa bror. :) Likaså min andra bror, Jesper. Fastän vi bråkar, så är båda två.. Alla tre, min syster också - alltid så snälla mot mig. Lillasyster som jag är! :-) Jag måste ha varit världens pina när jag var liten, men de älskar mig ändå. Min fina storesyskon <3
- Så imorgon blir det nog en liten syskondag kanske :) Härligt



Carmen, min älskade! :(

Nu är jag på dåligt humör igen, och för att sprida det vidare till alla er så ska jag härmed säga att min älskade, fina, vackra, underbara, gulliga, söta, snygga och absolut mest fantastiska kamera..





Är sönder :(

Den åkte i golvet, och BAM! där var den sönder. Den där tårtan som åker ut när man ska fota, har blivit sne och fastnat i det läget, sen är det lite smågrejer lösa på den. Jag antar att kameran är över ett år, fast att det inte känns som att den borde vara det, så jag får säkert inte fri lagning. Men, vad det än kostar att laga den, ska jag göra det. Min älskade,underbara, fina, söta, gulliga, vackra, snygga och absolut mest fantasktiska kamera. :'( Stackars den! :(

Och snart är det skolavslutning och jag är på dåligt humör. Jag döpte aldrig min kamera, men det gör jag här och nu, eller.. Döper och döper.. Jag ger den ett namn. Carmen. Stackars henne :/ - ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!


Min älskade kamera :( ÄLSKADE! ÄLSKADE! :(

Norge

Nu är jag på dåligt humör. Bilder från helgen :


På ryggar: Tilda - Michaela - Jag
Stående: Maggan, Hedda, Rebecka.


Yey


Jag och Tilda är dem enda coola, och hoppar :D


Tilda <3


Jag och Hedda.-


Fina blomma :)


Busigt värre :)


Tilda, vem annars? :P


Jordgubbe :) <3


Vi sov i ett svart rum.


Coola brudar :-)

Mer om helgen en annan dag kanske :p - Vi åt helium, åt..? Och ja, mycket mer. Men jag har inte tid nu :)

Hk:n

Bilderna får tala mest för sig själva. Har inte mycket tid till att skriva, så det får bli mycket bilder istället. Vi hade då avslutning på hk:n idag. Maria får barn i juli så henne har vi inge mer efter sommarlovet. Hon som är så bra och snäll! :')


Marcus-Had-Fanny-Johanna


Jag


Ränderna är: Rebecca, Daniel&Had(rutig iochförsig). Resten:Cody&Rasmus :)

Mat:










Vitlöksbröd - Chokladmuffins - Mexikansk soppa - Pizzasnurra&Hamburgare - Tårta.

Allt var supergott bara att jag var illamående efter tårtan. Hade då 'bara' ätit pizzasnurran, en halv hamburgare och soppan. Muffinsen fick jag inte i mig, så jag var generös och gav den till Ita.


Fina klassen! :) <3

Nu blir det avfärd till Norge snart. Vi ses och hörs efter helgen. Ha en frustrerande bra helg nu allihopa! :) - För det ska jag ha! (:  Jag är såå pepp idag! :D

Härliga klassen! :)

Inte så pepp på att skriva här egentligen, men vad ska jag annars göra? Jo, vad jag annars skulle kunna göra.. Någonting vettigt tillexempel? Duscha? Packa? Sova? Ja, någonting av det skulle jag exempelvis kunnat göra, men jag är för slö för det. Jag har iallafall skrivit en pack-lista på vad jag ska ha med mig till Norge. Det ska bli så himla kul att spela, en sista gång, med bara egna laget och bara åka dit och ha hur kul som helst! Har inte spelat på ett bra tag känns det som, och det är lika kul varje gång att möta lag man inte vet någonting om. Det är så mycket mer spännande.

Skola blir det iallafall för mig imorn. Tänkte förgylla mina klasskamraters liv i några timmar, sen gå hem och göra mig i ordning. Nej, egentligen går jag till skolan för att jag vill vara med mina fantastiska vänner och för att vi ändå bara har hk. Jag hinner ju som inte umgås med någon i stan under helgen, eftersom att jag ska vara med mina handbollskamrater! :) Så jag tänkte att jag är med på morgonen iallafall, åker först vid 12 här ifrån.

Åå, shit vad jag ser fram emot det. Hoppas det blir fint väder också, så att man kan vara ute när det inte är matcher. Kanske till och med matcha mina snygga pojkar lite. Kanske bli lite brun menar jag ;)

Nu..Fick jag lust att skriva en hel del! Men, med brist på de, så skriver jag kanske bara en halv del.

Skolan idag var ju inte så frustrerande kul, förutom gympan, då vi spelade frisbee. Jag var i det färgade laget. Vilket bestod av mig, Had och Daniel F, Cody, Ita, Hedda, Björn.. Och säkert någon annan. Men just det tre förstnämnda (kul att jag vet att ni läser dem igen xD) hade bra lagarbete. INTE! xD Friisbeen flög på backen av att någon kastade dit den, och såklart hoppar vi tre samtidigt på frisbeen, vi i samma lag alltså. Had flyger över mig och landar på Daniel som hamnar underst och jag vann såklart frisbeen. Grym som jag är! x) - Fast min insats i 'försvaret' var inte speciellt bra. Jag stod och fixade pinnen som de andra laget skulle träffa frisbeen med, så kastar Rasmus från ja, jättemånga meters avstånd, jag ser frisbeen komma mot mig..Men är lixom för segtänkt för att reagera och det blir såklart mål. Ingen tyckte jag var bra då. Stackars mig :( xP

Jag älskar låten : 'When You Say Nothing At All' med Alison Krauss. Så himla fin, och så härlig att sjunga till (:
På tal om att sjunga, så älskar jag det! Men min sångröst är inte bland de bästa, inte som min syster, eller som Tildas eller någonting sånt, men jag älskar att sjunga ändå :) Folk som inte sjunger när de hör musik..Hur kan ni? Det är nästan de roligaste som finns! Fast, jag skulle aldrig våga sjunga inför massa folk.. Det tycker jag är läskigt. Men hade jag haft en fin sångröst, hade jag gjort de. Ibland drömmer jag till och med att jag sjunger inför en massa folk med en skitfin sångröst, men.. Bara drömmer x) Jag håller mig till sådant som jag är bra på, och som samtidigt är kul :) Låter folk som kan sjunga fint, göra de, och har skoj med min röst hemma istället :D Fast.. Jag vet inte, det skulle inte vara fel att uppträda någongång, typ. Inför? xD Äh, nej fan, inte när jag tänker efter :P Huhu. Väldigt långt från ämnet som började hela inlägget, jag tror jag slutar nu, och bjuder på lite egocentriska bilder, och bilder på mig och mina vänner :) Enjoy!
Trött som tusan vid 16 idag, så jag sov ett tag.


Ännu tröttare efter att jag sovit.. En kvart.


Pepp var ordet. Pepp på att träna..


Observera min bruna hand :P

Nu, efter detta underbara inlägg, efter dessa underbara fotona på mig själv, är jag på lite bättre humör. Man blir oftast gladare av att skriva här på bloggen. Man får som skriva av sig.

Ännu mer att skriva.. Jag ser så mycket fram emot nästa vecka när vi går ut åttan. Men ändå så gör jag inte det. Jag har redan ångest för att jag måste skiljas från min underbara klass om ett år och börja gymnasiet. Det känns så jobbigt. Jag har ju ändå gått i denna klass i 9 år nu, och jag är inte less. Vissa dagar är man less på någon, men.. Det går över. För mig kommer min klass, som jag har nu, alltid vara min klass. Jag tycker om alla! Mer eller mindre. Alla är fina på sitt sätt och ja..Jag kommer verkligen sakna klassen när vi går ut. Förstår ni vilken ångest jag kommer ha nästa år? Jag vill inte gå ut 9:an! Vill inte! Vill inte! Jag har ju världens bästa klasskompisar! Ska vi alla satsa på en linje? Alla trycker in sig på iv ? NAT! Men.. Bajs vad jobbigt. Sen är det säkert en massa fina personer som flyttar från stan också, för att plugga någon annanstans. Sen också. Människor som man inte är med mer än i skolan.. Vad händer med dem? Ses vi aldrig mer? Pratar vi aldrig mer? Gör vi aldrig någonting roligt ihop mer? Kommer vi någonsin ha lika roligt som vi haft dessa 9 år? Jobbiga frågor. Jag vill som ändå hålla kontakten med alla i klassen, på ett eller annat sätt. Nej, of.. Nu blev det jobbigt här. Men.. Vi har fortfarande 9:an kvar! Tack Gud! Ett till roligt år efter detta med mina kära vänner. Det här året har nästan gått för fort! Hade jag kunnat välja att spola tillbaka några veckor, förutom alla läxor, hade jag nog gjort det. Så att jag får vara med mina fina vänner lite mer. Det låter som att jag ska dö? Jag kan ju fortfarande umgås under sommarlovet, jo tack jag vet. Men, det är inte så att man alltid.. Kommer in på det. Att det blir av. Att man frågar. Ni förstår.

Ah, skitsamma nu. Den här sommaren ska iallafall bli hur bra som helst, och jag hoppas verkligen på att få fara iväg med pappa och min syster och hennes familj. Med mamma till moster. Träffa min 'farmor' i vimmerby <3 (: Hoppas verkligen på allt detta, som inte sker varje år. Sen vet jag ju att jag kommer till Kangos och Saitta, så det är ingenting jag behöver hoppas på :) Nu kom min längtan till sommarn tillbaka!

Alldeles för långt inlägg x) Ni som läst ända hit är minst sagt halvdöda och får genast sluta läsa.


Thomas, jag, Ita <3


Herman :)


Björn :)


Rasmus <3


Mikaela, Hedda <3


Rebecca, Amanda, Emma :)


Cody & Had <3


Sebbe :D


Daniel -v


Pontus :P


Mämmi, Mikaela, Johanna. :]


Fanny, Rebecca :b


Älskade vänner! :)

Ja, det var nog alla. Har dock ingen bild på jesper ;b - Förlåt för så lite bilder ;b 17 tror jag att det är ;b


Kladdkaka! :)

& för att förgylla min kväll lite mer, så kom pappa hem med kladdkaka från min syster. Jag blev så glad, och blev verkligen sugen på choklad! :D - Tack Tess! :)

Nu ska här snart gå och läggas! :)


Toppen!

The Fantastic IIII, såklart!

Dagen har vart riktigt nice, förutom det dåliga vädret. Skolan var ganska chill, förutom de fyra lektionerna innan lunch. Balen var ganska nice, förutom de dåliga platserna och det kalla vädret. Så allt har vart ganska nice.

Hände ingenting speciellt i skolan idag. Brandövning, lika meningslöst varje gång. Gör ett litet arbete om amfetamin i skolan och ja, det är väl intressant. Jobbade ingenting det 2 första lektionerna vi hade om de, men den sista satt vi med varsin dator på bänkarna och jobbade. Alla andra jobbade såklart varje lektion.. Men jag var för lat och hade ingen dator.

Efter skolan har det blivit att vara med Ita, Had & Cody. Och gissa vad jag har gjort där då, hos Had? Spelat WOW. Yeah, that's right! Jag var grym! Sköt ner en massa gubbar och vildsvin och.. Ojojoj!

Sen bar det av mot staden, upp till balen. Fick sämsta platserna eftersom att vi var där först när det redan hade börjat och vi ides inte vara otrevliga och tränga oss längst fram. Vi såg en stung, kanske 45 minuter, sen var det för kallt och vi gick hemmåt. Ita svängde av efter vägen för att hon skulle hem, men vi andra fortsatte mot Had för att dricka ett glas oboy och ha en liten pick-nick.

Helt plötsligt var vi hemma hos Cody. Vi satt mestadels, hela tiden, i hans rum och jag lärde känna hans lillebror Jack, litegrann. Innan har han varit såå blyg för mig, men i slutet lekte vi med varann och ja, han verkade ha kul. Och det hade sannerligen jag. Så kollade vi lite tv, sen var det dags att gå hem, för både mig och Had.

Och nu sitter jag här i min ensamhet igen och har städat kaninburen, så himla duktig är jag! Längtar inte till imorn eftersom att hela dagen kommer bestå av packning, och om inte packning..Så träning :) - Det är iallafall kul.

Nu ska jag skriva med mina sociala vänner på msn, och sen sova - kanske :)




Aw, feel the pain. NoT! Jag slår som en tjej ( xD )


Aa, känn mina magisar ^^




Japp, jag cyklar utan händer! Yeah!


Och slutligen, den smutsiga buren.

Som nu är ren.. (y)

Jag gillar livet helt enkelt :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills alla roliga människor loggar in på msn. Det är ju som vid 10-11tiden som alla roliga loggar in, och då alla kan vara sociala. Utan nå tråkigt Wow, Dota, Cs, Cod4 och vad allt det där nu heter. På tal om spel så laddade Jeppe hem ett Narniaspel till mig, det har tagit minst 1-2 veckor att få ner själva spelet, sen när det väl är på datan och han installerat de.. Går det inte att spela. Man blir ju lite sur, lite.

Idag har skolan varit riktigt trevlig faktiskt. Gissa vem som är cool och gick runt i långkalsonger hela dagen va? Jag! Fast det var inte alla som såg att det var kallingar, men skönt var det! Så fritt, mjukt och härligt! Usch för tighta jeans varje dag, usch!
En annan rolig sak som hände idag var matteprovet. Jag fick iallafall G vet jag, men det kändes nästan bättre än det. Försökte svara på alla 17 tal, men missade 2, vad jag vet. Men, nu är det också bortgjort - så här kommer jag - Ledighet! :D

Måste skriva en liten tröstrad åt Sanna här så att hon vet att hon inte pluggar ensam. Okej, pluggar ensam gör hon ju, för jag behöver inte plugga NÅGONTING innan sommarlovet och kan bara ta det chill. Men så hon vet att jag lider med henne.. Lite. Men att jag vet att du klarar att lära in dig den där superroliga powerpointen (stavning?) som du håller på med! (y) Lycka till!

Efter skolan har jag bara varit med Ita, hoppat matta och spelat GH. Och tränat handboll då.. Men det kommer jag till sen. SKa bara berätta först om min lyckade backflip. MOHAHAHA! Ni vet när man ger såndär dubbelstuds så att personen i fråga flyger upp ungefär 500 meter upp i luften? Ja, exakt det gjorde hon, och jag som redan har jättestor studs själv får verkligen hög när Ita ger. Aa, men skitsamma, nu till saken. Hon gav mig studsen som jag bedde om, och det var knappt att jag kunde ta emot den, men det lyckades jag iallafall med. Men sen, flög jag upp i luften och på nervägen började jag vända mig om till att göra backflip. Gissa vad det resulterade i? Att jag landade på ansiktet? Japp! Huvet ner och fötterna upp. Ni förstår - tvärtom lixom. Ita var tvungen att ta tag i mina ben som var i luften och slänga ner de mot studsmattan, annars hade jag väl förmodligen brytit nacken eller någonting annat. Tur jag har som har henne. Som gjorde extra ovanligt hög studs så att jag inte kan ta emot den, så att jag kommer med ansiktet mot mattan, och så att hon får rädda mig. Vilken vän!

Nog om allt sådant. Nu lite bilder från mitt liv i lite tidigare skeden. Typ, helgen eller någonting sådant. :)


Codys välsmörade macka ;o  Fredag


Fredagkväll.


Vilket ös alltså!


Det var som sagt detta, som höll oss uppe från 1-6.
 KUL hade vi xD


Min fina vän, i lördags :)


'Lillbror' :) <3


Mina fina vänner <3 Igår (:


Dagens outfit :)

Har märkt att jag nästan aldrig har någon bra rubrik som passar till det jag skriver, förutom typ måndag, tisdag osv. Och nästan alltid står det : Härlig dag, Ännu en härlig dag, osv :) Vad jag har för mig så heter oftast mina rubriker någonting sådant, men det är väl bara för att jag kanske lärt mig att njuta av dagen lite mer än förr, eller iallafall inse att jag har det väldigt bra?! :) Eller så är det sommaren som gör de? Kanske de :P

Nu ska jag skriva en liten truddelutt om Ita antingen här eller på bilddagboken :) Känner för att skriva hur bra hon är! (: Min bästis







Måndag

Får bli ett riktigt snabbt inlägg här, min bror ska in på datan om ca. tio minuter. Precis idag, när det var hur många roliga människor som helst inne.. Då måste Jeppe ha datan för att beställa biljetter. Typiskt!

Dagen idag har iallafall varit riktigt trevlig. Hela skoldagen var jag helt speedad och gjorde folket i min omgivnig detsamma. Så rolig dag har det varit i skolan idag faktiskt. En massa tråkiga lektioner, men vad gör de? Jag och Had hade vattenkrig, justja! Jag satte en genomblöt pappersklimp innanför hans tröja och tryckte mot hans rygg, så vattnet rann ner, ända ner till arslet, HAHA! Då fick jag tillbaka. Han tröck en stoor, blöt pappersklimp mot min rygg, och hela dagen har jag minsann gått runt i den blöta tröjan. Stackars mig!

Efter skolan gjorde vi så mycket som att vi gick till Had och åt glass. Jag, han, Cody och Ita. Sen gick vi till mig.. Och åt glass.. Sen till Ita, där vi, jag och Ita, tjockade i oss någon sorts chokladboll. Sen busade vi bara, hela högen. Riktigt trevlig stämning. Sen hade träningsnarkomanerna träning, så de gick hem strax innan halv 6.

Då var det dags för mig och Ita att gå till mig och äta. Åt lövbiff och strips, för er som vill anteckna, sen sov vi i ½ timme, sen ut och sprang.

Vi sprang kring Matto, och det var inte kul må jag säga. Verkligen inte på sprinhumör idag. Men, men. Nu är det gjort, jag har duschat, ska bara säga adjö till alla vänner på msn, och gå och sova! :)

Natti



RSS 2.0