Sitter på bussen

Fredagsoutfit. Lite finare än en måndag :)

Sitter just nu på bussen med massa pojkar och massa flickor och är måttligt osocial.
Vi är på väg till Boden, där DM ska hållas detta år!
Vi är redo att vinna känner vi nu. Kanske till och med guld!
Ingenting är omöjligt! 
Önska mig -OSS- LYCKA TILL!
Flickorna på besök

Har haft en toppendag idag! Skolan har vart okej, träningen var kul och kvällen har vart bajsbra :) Tycker jag iallafall!

Har haft mina 4 finaste tjejer hemma hos mig på fika och skratt. Har fått massa fina presenter idag och igår, som det kommer bilder på en annan dag :)

Godnatt! -'


Birthday

 

  Önskelista

Har ganska jättetrist faktiskt. Borde göra en hemuppgift i idrott som skulle vara inne förra veckan, men jag fattar knappt någonting av hur man ska göra - så jag får ta hjälp av någon som redan gjort den. Mikaela? (a)

I och med att jag har tråkigt och när jag ändå fyller år snart - så ska jag lägga upp min födelsedagsönskelista för 2010:

Färgade linnen
Armband
Ringar
Converse
Pengar

De som fanns i förra inlägget. (Ska få de av min mor)

Det låter väl som en bra önskelista?

Det är så förpillande kul att fylla år! På onsdag blir det fika med familjen först, sen får några nära vänner komma förbi på fika och prat :) Ingenting stort alls, eftersom att jag åker iväg till Boden och spelar DM i helg.
Men lite fika är bättre än ingenting!

Nu blir de dusch. Jag är nog ofräschast i världen!


Ellos


Ellos.se

Ska beställa detta senare idag.
Verkar dock som att det kommer ta en evighet för sakerna att komma, och jag hade gärna vela ha en bikini då vi ska ha bad i skolan. Det är lixom en fördel.


Spysjuk

Magsjuka är inte att leka med. Har spytt hela halva förra natten.
Jag tror jag aldrig vill äta chips igen. Fyfarao!
Så idag har det blivit en "ligga-hemma-och-tycka-synd-om-sig-själv-dag". Men man kan ju inte klaga på servicen man får när man är sjuk. Pappa har blandat hundra glas med saft åt mig, köpt glass osv. Mamma har gjort manikyr (hur de nu stavas) på både mina fötter och händer. Min bror har gjort god saft med is i, medan jag blev skönhetsbehandlad. Mycket bra! :)
Bajslördag

Ser ut som skit idag. Vaknade med sämsta morgonhumöret och det har hållt i sig sen dess. Ska ta och duscha och göra mig lite anständig, sen dra en sväng upp på sporthallen. Där måste de ju finnas någon pepp människa, som kan smitta av sig på mig. Annars vet jag inte vad som händer med denhär dagen. Ringer nog Johanna senare ikväll. Hon ville nog det. Ha en bra dag!


 Mitt hår är väl de enda just nu som är okej.


Tandläkarbesök i Gällivare

Jag är ett freak. Fick reda på det idag i Gällivare. Tandläkarn informerade mig om det.

Jag har överbett.
Jag har fel i käken
Jag kan inte svälja rätt
Jag kan inte bita ihop rätt.

Jag har raka tänder
Jag kan gapa normalt stort.


Den feta texten är några exempel av vad som är fel på mig.
 Den kursiva texten är allt som är bra på mig.

Det blir räls. Troligast. Om inte tillochmed en käkoperation. Vad vet jag?
"HR4 G8 diagnos 5Y 11 43 tendens YF9 höger sida överkäke."
... Ursäkta, VAD mer exakt sa du att det var?

Tandläkaren pratade ungefär lika tydligt som när en 2:åring försöker uttala ordet körsbärsbuske. Jag sa "huh?" ett x antal gånger, och fick då veta att han inte sa någonting till mig. Utan till damen som skrev ner alla sluddrande ord han sa.

Nog om det. Inte visste jag att jag skulle leka modell heller. Så dit åker man med ofixat hår (läs: fettigt och okontrollerat) och utan något smink alls. Nej, då ska jag tydligen ställa mig mot en vit vägg och le med tänderna. Okeej? 3 bilder tog han. En profilbild.

Sen var det dags för tortyren. Jag fick in konstiga saker i öronen, samtidigt som jag fick en pinne mot min panna. "Stå helt still." Också började någon maskin snurra runt mitt huvud.
Tydligen en kamera.

Nästa steg var att ställa mig vid nästa apparat. Där blev mitt huvud fastspänt. Jag hade röda lazerstrålar i ansiktet som markerade ifall jag stod rätt. Linjen skulle vara mitt på näsan. Det kändes som en skräckfilm. För er som sett SAW. Väntade på rösten som frågar hur mycket man är beredd att offra för att få leva. Let the game begin!
Lite läskigt.
Jag stod still.
Då fick jag bita i någon konstig plastgrej med framtänderna, vilket är en fysisk omöjlighet för mig - eftersom att jag inte kan få ihop under-och-överframtänderna, de når lixom inte varandra. Det gick sådär.

Sen var det dags för den bruna stolen. Bita i någonting mjukt och få plast inkörd under tungan - Jag lovar er... det gjorde såå ont! Dendär lilla saken som håller fast tungan blev inpressad och smärtan var olidlig. Damen upprepeade meningen "Sitt helt still" ett par gånger. "SITT DU HELT STILL MEDAN JAG SLÅR DIG I ANSIKTET MED ETT HANDFAT. Gör det va!? Tantskrälle!
 Jag vet att hon bara gör sitt jobb och ville väl, men ungefär så tänkte jag då.

Sen var det dags för alla lösningar.

Räls hit och räls dit. Jag vill inte ha räls! "Det är inte så farligt. Man har den oftast i 2 år. Läser här att du slått i framtanden förut..ja, då kan de värsta vara att tanden blir grå när man sätter tandställning. (VAAA?) Sen kan du också få massa vita fläckar på tänderna, om du inte sköter dem rätt. Det är ganska fult"
Jaja.. men det låter ju inte alls dåligt. Du får mig så villig att gå med på att sätta in räls. Jag menar: Gråa framtänder och vita fläckar på resten av tänderna? So what? Jag har ju iallafall tänder att tugga med och då kanske jag inte har överbett. VÄRT! Inte. 
Får se hur det blir med den saken.

Ingen räls än iallafall.

En sak jag fick med mig hem var ett papper med en gul, fet smilis på, där de stod:
"Lär dig svälja".
Jag ska tydligen stå 3 gånger om dagen, i 5 minuter...och svälja rätt. Inte pressa tungan mot framtänderna, utan mot gommen. Fullt normalt det också. Jag kände mig som högst 12 år när han gav mig det lilla pappret med lösningar på.
Inte ens 12!
11.

Det var kul i Gällivare!


En liten hälsning!

Nu blir Hedda glad:


Puss på dig!


Lucia

Nu är det dags! Luciabilderna. Från 2009!


Ita och Johanna - mina pärlor :)
Jesuflickor!


(: Ita Jag och Fanny :)


Lite mäktig bild

Kände att det var lite dags. Det var ju inte så länge sen, trots allt :)


Måndag

Kommer upp bilder från lovet när jag hittat sladden till kameran :)

Annars.. måndagsoutfit :)


Myspys på lovet är de bästa!

Har haft en riktigt trevlig dag idag. Den har spenderats med min syster och hennes familj. Har busat loss med Myra-Li och Lykke, ätit middag hemma hos dem och även underlättat för syster och hennes man - jag borstade nämligen tänderna på Myriiis. Någonting som är näst intill en omöjlighet ibland.
Idag tog det även länge för mig, men det säger vi inget om.

Snart blir det filmkväll med Ita. Vi har bunkrat upp med kexchoklad och ska ta oss ett glas mjölk till de.
Myspys på lovet är de bästa! :)


Ha en bra kväll!


En trött Jessica

Jag sover över hos Ita och vi har just tittat klart en film, och bestämt oss för att lägga oss. Ita pratar om hur dåligt hennes livstillstånd är och jag lyssnar knappt. Nu på morgonen har jag fått reda på vad jag sagt.

Ita- Åå, dehär är en såndär jobbig natt som jag inte kommer kunna somna. Jag kommer ligga och vrida mig hela natten.
Jag- Nejdå, du kommer somna.. .. .. tänk på skor!
Ita - Men vafan, hur kommer det hjälpa mig att somna?
Jag - Inte vet jag... Det blir jag glad av iallafall.

Nu är det vetenskapligt betvisat att jag älskar skor. Jag blir glad av de, och tydligen tänker jag på det innan jag somnar. Min inre röst har minsann sagt de igår.

En annan kväll..
Ita - Vill du ha en banan Jecca?
Jag - Men fan heller!
Ita - Öhm.. Okej.. Har du tittat Mikki´s blogg?
Jag- Nej? Varför skulle jag?
Ita - Okej..?

Sen ligger det ett sms i inkorgen nästa morgon...
"Va kul att du alltid är lika trevlig när du håller på att somna."

Brist på annat att göra? Jo.


En lugn söndag

Har haft en lugn dag. Har gjort massor med viktiga ärenden (läs: sovit, ätit och pissat) och levt livet.
Vid sextiden bestämde jag mig för att gå ut och promenera med musik i öronen och bara tänka på ingenting och allting. Helt jättemysigt. Inte för varmt, och inte för kallt. Inte för ljust, och inte för mörkt. Inte för mycket folk ute, och inte för lite folk ute. Ganska perfekt.

Hade tankarna på att slinka förbi min syster och mina fina systerungar en sväng, men jag fick ett telefonsamtal som fick mig att ta fel väg och när vi väl slutade prata, var jag redan påväg åt fel håll (bort från min systers håll) och tänkte att det är lika bra att fortsätta att bara gå någonstans. Jag och musiken.

Det blev en vandring på 1 timme. Hit och dit. Kors och tvärs. Helt klart värt. Kommer förmodligen bli många vandringar nu under lovet. Då har man lixom tid att tänka på både roliga och tråkiga saker, då är det lika bra att ta lite frisk luft samtidigt.

Annars ikväll har jag och storebror tittat en film och druckit cola. Han har inga vänner och inte jag heller. Så vi låtsades vara varandras vänner. Det funkade ganska bra. Vi ska nog låtsas vara vänner imorgon också. Eller någon annan dag. Det var ganska kul faktiskt! :D Jag och storebror For The Win!

 
Syskonpower!


Raggar med dem bästa!

Drar raggen runt våran stora stad - Sanna, Ita och jag! Nej, vi överförbrukar inte alls Sannas körkort. Inte alls! Men vad ska man göra lixom? Snygga killar far runt i sina bilar och då är det ju ett ypperligt tillfälle att hänga på! Hehe!

Nu ska jag vara social! :) HA EN BRA KVÄLL! :D


Fredagsklädsel


Klocka och armband lånade av syster och Myra-Li


Min nya kjol


Mina nya, underbara converse!Nummer 4 mars.

Under de senaste dagarna har det hänt väldigt mycket. Bra och dåliga saker. Inte minst bra saker, framför allt för mina vänner!

Sanna har fyllt 18 år och 3 dagar efter sin födelsedag, spikade hon körkortet och kör nu lagligt utan "överningskör"-skylten.
Johanna och Mikaela har idag fått se Johannas största idoler, live i sthlm. Tokio Hotel. Och jag anar att båda, inte minst Johanna, är överlyckliga nu och vet inte vad de ska ta sig till. När man talar om trollen, landar ett sms in i inkorgen precis. M Eliasson står det. Smset lyder: omg omg omg finns inga ord! Det säger väl det mesta. Hon och Johanna är överlyckliga! :)

För mig har veckan vart både bra och dålig. Bitterljuv. Eller vad man säger. Det som är bra, är samtidigt dåligt. Går inte att förklara på annat vis!

Idag har jag iallafall stukat foten på träningen, så ingen träning för mig imorn. Efter träningen har jag vart förbi min fina syster och hennes familj. Det har inte blivit att jag varit där alls nästan på senaste tiden, och därför var Myra extra myspysig idag, och Lykke var mest bara glad hela tiden. Inte blyg alls :) Att vara moster till världens finaste kottar är inte dåligt inte! Jag lämnar över Lykke till Tessa eller Calle när han blir tjurig och det är Tessa och Calle som får utstå Myras utbrott. Jag tar bara det bra med båda ungarna! Dessutom var Calle lite avundsjuk att jag fick Myra att borsta tänderna på bara några minuter, medans han senast för någon dag sen, fick kämpa i en timme eller två.
Det är väl någonting som bara mostrar kan. Skills!


Myra-Li

Lykke-Liten


Underbara barn <3


Måndag, den 1 mars.

Dagen har vart helt ok. En måndag kan nog inte vara mycket bättre :)
Skolan har vart toppen, och efter skolan har det också vart toppen! Jag har nog sovit 4 timmar nu på eftermiddagen. från 16 till 17, sen från 18 till 20.34. Det resulterar i att jag inte är alldeles för trött nu, men ska ändå försöka komma i säng om ett tag. Sova är ju bland de bästa som finns, och att man sover bort 1/3 av sitt liv, ger mig inte alls ångest. Sova, duscha, spela match och umgås med underbara människor är nog det bästa som finns. Så att man sover mycket, är luuunch!

Tisdag imorn. Ska ha dans i skolan. Istället för svenska. Inte okej kul! Jag har inte vart på någon danslektion i skolan innan, men jag ser inte fram emot det heller. Men lärarna säger att "ge det en chans. döm inte i förtid" Nej visst inte. Alla säger att det är svintrist och att lärarn är helt lost. Okejdå. Dans imorn. Kul!

Har börjat mitt nya liv idag. Bli mindre onyttig! Jag börjar med en kexchoklad. Great!

Godnatt!


RSS 2.0