Ännu kvar.

Idag har vi vart förbi Haparanda och var på Ikea ett bra tag. Det var ju planerat att vi skulle hem idag, men det fanns inte en enda tågbiljett härifrån idag, så vi åker bil imorn. Köpte 2 nya saker till min garderob och till mitt rum, bara småsaker men ändå. Vi har haft en trevlig dag, trots att jag blev lite arg för att vi inte åkte hem idag.

Imorn blir det att springa, träna styrke och göra mig allmänt fin bara... Mina ben har inte sett en rakhyvel på en vecka så det exempelvis. Hade velat hinna gå på stan också, och köpa en ny foundation. Dessutom, mina vänner - lär det komma upp en hel del bilder imorn om jag hinner.. På saker jag fått av min moster och min kusin. + då bilder från veckan som vart.

Inlägg utan bilder är tråkiga att läsa oftast, och därför slutar jag att skriva nu. Lillen har inte kommit.. Vi väntar till tisdag, då Tess sätts igång, om han inte ploppar imorn.

- Jag har inte hunnit läsa inläggen på allas bloggar, och därför kanske missat någonting att rösta på eller så, har mest orkat svara på kommentarer, men snart är jag back on track igen :D  Nu ska jag lägga undan datan och titta på tv.

Myra säger en morgon när hon vaknar:
- Aj, jag har ont i axlarna, kan du massera? Det är nice!
Älsklingen då xD


Kommentarer
Postat av: sanna

SA HON "DERT ÄR NICE" XDDDDDDDDD

men älskligen dååå iaf! :DDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDD :D <3

2009-07-13 @ 01:31:18
URL: http://sann4a.blogg.se/
Postat av: Kadri

sv. det var riktigt modigt av henne tycker jag.

2009-07-13 @ 08:34:53
URL: http:/http://livetivillavillekulla.blogg.se
Postat av: itaak

2009-07-13 @ 23:24:10
URL: http://iitaak.blogg.se/
Postat av: itaak

fan vad snygg myra är! :D:D:D och spännande med lillen! :D

sv:jo! :D men vi lär kanske vara med varann i veckan ;D dådu! ;p och ..oj.. det var inte många dagar det! O.o men det känns iaf som att jag har saknat dig i evigheter. ;O :]<3

2009-07-13 @ 23:27:50
URL: http://iitaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0