Saitta och Kangos :)

Nu blir det att fara iväg idag redan :D - Först åker jag till Saitta idag, sover hos min fammo och faffa och imorn hämtar Kallingarna mig och tar med mig till Kangos! Jeppeiiey! Nu när jag har vart hemma och haft det mys med min familj en vecka, blir det kul att komma iväg till Ita och Sanna m.fl :) Men ha en riktigt bra vecka så hörs vi om ca 7-8 dagar kanske :)


Saitta för några år sen, med Sanna <3


Mina fina extrasyskon :D

Hejdå!

Lite av det senaste dagarna :)


Det senaste dagarna har jag mest spenderat med min mamma och min moster. Min syster och hennes familj har också synts till i min tillvaro litegrann, och Johanna igår. Har vart mysigt med en hemmavecka utan (nästan) några som helst vänner till umgänge. Har promenerat med mamma och moster, ätit god mat, varit förbi syster, när hon fyllde 24 år igår :)
Hon fick ett presentkort på Lindex av mig. Japp, jag HAR bra fantasi (y) - Själv får jag världens roligaste grejer av min syster men min fantasi räcker inte till. Vad ger man till sin storesyster som har allt smått krimskrams? Och kläder köper jag inte gärna, för jag vet inte vad hon gillar riktigt. Det fick bli ett bajsigt presentkort, men vafan - Hon gillar mig än! :D
Har skaffat ett gymkort också, cool som jag är! :D Och pratat en hel del med Daniel - min fina klasskompis, tittat tv, vart med Johanna som jag nämnde innan och ja, inte mycket mer.


Mitt älskade rum :)


Alla coola killar gillar 'revbenspjäll'


Spikmatta


Tröjan och byxorna jag gjort till Myra hade hon på sin mammas födelsedag :)


'Abbe' var inte för glad i min famn, nej :)


Blåbärspaj <3

Kallingarna :)

Nästa vecka blir nog toppen, bara jag kommer iväg till Kangos :) Några dagar efter jag vart där, åker jag nog ner till småland igen :) - Fast nu då med min syster och hennes fina familj :) Men för att prata om nästa vecka kan jag ju nästan bara vänta på att få komma dit. Det känns ganska deprimerande att först åka till Kangos i slutet av sommaren, för det är någonting jag brukar hinna göra 2-3 gånger per sommar, och när man vart där.. Vet man att man har sommarlov. Då har man sommarkänsla. Sen har jag knappt hunnit vara i min fammo och faffa´s stuga (våran stuga, som jag kallar det) med just min fammo och faffa då. Och det känns också deprimerande.. Jag och Sanna kanske tar en sväng dit med hennes moppe eller någonting då jag är i Kangos, sova över en natt eller så :) Vi får ju se hur det blir, är bara glad att det blir en liten snutt av Kangos iallafall. Får be vädergudarna om mycket sol och värme då jag är där. Bad hela veckan hade man ju kunnat hoppas lite tyst om :)  Vi får väl se (:

Dessa nissar blir det nog nästa vecka:






 Kallingarna <3

Bea :)












Min fina kanin är finare än vad man tror :)
Så söt och snäll så, bara att hon är lite dålig i magen nu, men det ska nog gå över med lite mer hö.
Nu blir det att gå hem till mamma och äta lite grillat, sen nog vara med Mikaela och Johanna.
Ha en fortsatt bra dag, och kväll :)

Solen lyser och fåglarna kvittrar.

Vilken underbar dag vi har idag! Solen lyser ohc fåglarna kvittrar, men jag ser varken solen eller hör fåglarna.. Jag sitter nämligen inne på datan, men rullgardinen nerdragen och fönstret är helt stängt. Vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Ita och Sanna är ju i Kangos nu, och jag skulle ha följt med dem ifall jag hade haft ett sätt att komma hem på på onsdag, men det fanns inget sätt, så det blir att åka dit nästa vecka. Dagens planer annars är nog att grilla med min family och så kanske det blir av att vara med Mikaela och Johanna. Hur det nu blir med det vet jag inte, Mikaela skulle höra av sig, så jag får se :)

Det känns inte så spännande att sitta inne denna underbara dag vid datan och läsa bloggar och lyssna musik, samtidigt som det inte känns så spännande att vara ute alldeles själv och gå runt som något fån. Så det blir kanske att ta ut Bea, ifall hon är snäll, för det var hon inte igår, så då blev det inte av. Får allt se vad som händer.

..Föresten, hela kvällen igår väntade jag på att min bror skulle komma hem för vi hade pratat att han skulle köpa godis till mig, jag var SÅÅ sugen. Så kommer han hem tomhänt. Inte räcker det med att jag inte kunde se Harry Potter-filmerna, utan jag fick mig inget godis heller. Så iikväll blir det nog att fira med lite godis när 2½ men, Scrubs och Paradise Hotel är! <3

Dagens outfit:

Randig tunika från min kusin :)

Coloring-book.info :)

Detta blir nog ett inlägg som ni får leva länge på, om det inte händer någonting oväntat och att jag kommer på att jag ska sitta vid datan. Mina planer för dagen idag är att duscha, ta ut Bea och senare vara med Ita en sista sväng innan hon och Sanna åker till Kangos, då tar det en hel vecka innan vi ses igen, då jag har planerat att åka till Kangos.
Annars idag är jag faktist sugen på att se film sådär in på natten. Hade tänk mig att se Harry Potter-filmerna. Fången från Azkaban, Den flammande bägaren (<3) och Fenixorden. Det blir säkert av att måla en hel del denna vecka också, det känns så. Finns en jättebra sida där man kan skriva ut fina målarboksbilder som man sen då kan färglägga. Bra tips till någon som äger ett par färgpennor och har tråkigt en regning sommardag. Nu kan jag inte länka pga. något konstigt vänster, men sidan heter : Coloring-book.info. Bra för sånna som vill roa sina barn, eller småsyskon eller kanske sig själv. Kika in där och titta. Mina favoritfigurer att måla är  Sarah Kay,Rainbow Fish och Groovy Girls. Mest för att det är mycket detaljer och det tar ett tag att få teckningarna färdiga. Ett litet tips bara sådär en söndageftermiddag när solen lyser ute och jag sitter inne :)

Ska nog faktiskt ta och duscha mer exakt nu och sen gå ut med Bea en liten stund :)



Finaste människor.

Finaste Tess och Lillen :)


Hjärtat <3


Lillknodden :)


Storasyster -v &


Lillebror -v


Finaste barnen <3

Min Myra är världens sötaste. Vi dansade hela halva dagen och busade riktigt mycket. Lillen sov mest, men lite foton har jag få mellan sovstunderna. Annars sov han mest i min famn också, tills han vaknade och ville ha mat.. Någonting jag inte kunde ge honom.
Mina fina ungar
(:

Harry Potter - Halvblodsprinsen

Helt okej film. Inte den bästa av filmerna, men inte den sämsta heller. Den sämsta, eller mest utnötta, filmen är Hemligheternas kammare och den bästa är - enligt mig - Den flammande bägaren <3
Eftersom att alla kanske inte har sett den så kan man ju inte säga vad som händer. Men det var fel att han dog! Jag tycker att han ska återuppstå eller någonting liknande :(( Där ett tag undrade jag om det var värt 80 :- när filmen slutade sådär. Men det var de, eftersom att jag aldrig går på bio annars, och jag och Sanna hade kul :)

Kvällen spenderade jag hemma hos Ita, men jag satt mest framför tv:n och pratade med Anki, eftersom att Ita och Sanna roade sig framför datan. Och, huja, Anki är bajsigt snäll så att jag nästan får ont i magen. Man känner sig verkligen som 'en del av familjen' när man umgås med dem, för jag känner verkligen alla jättebra och gillar alla apmycket! :) <3

Nu blir det att åka till min riktiga, underbara släkt. Ska nämligen förbi min syster, hennes carl ( fattar ni Karl - Carl - Calle xD ), min systerdotter och min systerson :) Älsklingarna då.



MIN storasyster :)

Ett sista inlägg idag bara. Vill bara skriva några rader om min syster, lägga in lite bilder, sen sova :)

Min syster är världens bästa. Jag är så glad över att ha henne. Kommer ihåg att när jag var liten, ville alla mina kompisar ha min storasyster. Alla mina kompisar ville krama henne, och det fick de, men det var alltid jag som skulle ha den sista kramen och visa alla - och försäkra mig själv, om att hon gillade mig mest. Det var alltid kul att reta henne och göra henne arg, men hon har alltid vart min förebild. Jag har alltid vela vara som henne. Minns en gång när hon var barnvakt till mig och vi satt och ritade. Hon ritar jättebra och jag försökte att rita precis som henne. Teckningarna jag gjorde fick hon och jag älskade när hon var barnvakt. Fast jag stod vid fönstret i hallen många gånger och skrek "Mamma kom hem!" när jag inte fick som jag ville. En gång på en släktträff i Saitta så fick hon pengar ifall hon vågade sjunga en sång på scenen. När hon hade gjort det ville jag också göra det, för att jag tyckte att hon var så cool, fast jag gjorde det aldrig. Nu när vi är äldre är jag kanske inte lika mycket att jag måste gå som hon, ha hennes kläder och få det bekfrätat att hon gillar mig mer än vad hon gillar mina kompisar, men hon är fortfarande lika bra. Ville egentligen bara skiriva att du är bäst Tess, och jag älskar dig! :)









Min bajsigt braiga storasyster :) ~v~



 

En fin kväll - och dagens outfit.

Kan ju skriva några rader här när jag ändå har hyffsat lite att göra. Imorn ska jag och Sanna gå på "Harry Potter & Halvblodsprinsen". Ska bli så kul, efter att man nu sett alla filmer flera gånger och sett fram emot denna. Jag är såå less på "Fången från Azkaban", men den slipper jag ju se ändå så.

En otrevlig sak som hände idag var att när vi var på väg ner till BB, och satt i bilen och lyssnade på radion hörde jag på nyheterna att "en bussolycka skett i Egypten och 12 har dött". Tänkte inte mer på det, men efter 2 sekunder slog det mig att TÄNK OM DET ÄR RALLE!? Jag ringde hans mobil, fast att jag visste att han inte hade med den. Blev mer orolig när jag inte fick tag i han på det sättet. Skrev ett sms till hans mammas mobil och frågade hur de mådde och blablabla. Hon svarade inte, och jag ringde. Först kom inte samtalet fram, men nästa gång så svarade hon. Då bröts de.. Men jag visste att de mådde bra och jag kunde pusta ut! Skrev då ett sms att samtalet bröts, men att jag bara ville veta att de var okej. ( Jag vet f*n inte hur man vet när man ska använda de och dem? Men jag har hört att om man kan sätta in VI är det DE, och om man kan sätta ni OSS  är det dem?!) Och gud så skönt det var att höra att allting var bra :)

Sen igår då..så var jag ju hela dagen med mina kära väninnor. Ita, Sanna, Johanna och Mikaela. Vi hade det busigt trevligt och, badade först då, på kvällen var vi hemma hos Mikki och tog det lugnt framför tv:n. Sen så fick jag ju då reda på att Lillen ploppat, så jag var ju på helspänn. Sen var det dags för mig, Ita och Sanna att gå hem till mig - vi sov nämligen där. Återstående tid av kvällen/natten åt vi nudlar, chips, choklad, drack läsk, pratade, skrev och hade det mysigt.




HELSPÄNN EFTER BESKEDET OM LILLEN :D


Ita är dödsöt där ^


:D


Mina girls :)


DÄR ^ stod jag när jag pratade med min syster efter hennes förlossning :) 
Och jag såg typ ut sådär! ;D


Min nya tröja, av min kusin Anna :)

Och imorn kommer min kusin Johan hit till stan, och min moster Tarja och hennes 'man' Stefan :)

Min systerson :) <3

Idag har jag vart förbi min älskade syster och hälsat på henne och Lillen. En pojke alltså :) Han är världens finaste kille och luktar otroligt gott! (Även om jag sa att han luktade fisk i början xD)
Han väger ungefär 3545 och är 50 cm lång, ifall jag nu minns rätt. Och för att göra det hela mycket finare, hade han ganska mycket hår på huvudet. Inte 'Myra-mycket' men ganska mycket :)
Myra-Li är så fin mot honom, även om hon inte riktigt förstår att man inte kan krama jättehårt och så.
Vilket namn Tess och Calle ska ge han vet de inte riktigt, men alla namn som var förslag, var jättefina :)
Nu kommer det lite bilder, sen ska jag längta till imorn när Tess och Lillen får komma hem.


Välkommen till jorden Lillen <3


<3


Världens finaste -v-


-v-


Hela familjen :') <3


Mina finingar <3


Glad mommo :) <3


Världens finaste bild <33


Moster med sina älsklingar <3

Är de inte de finaste ungarna i världen? Det tycker jag! <33

Det blev en...












































































ALIEN? :O

JAG HAR IALLAFALL BLIVIT MOSTER FÖR ANDRA GÅNGEN! <3  - MEN JAG SKA HÅLLA DET HEMLIGT ETT TAG SÅ ATT NI FÅR UNDRA :P FAST SÅKLART HAR JAG KONTAKTAT MINA BÄSTA VÄNNER ;)


Snart...

händer det.. SPÄNNANDE!

Årets första dopp :)

Blev en härlig dag igår, en trevlig kväll, en rolig natt och en mysig dag idag. Åkte ner till Jukkas igår för att kasta sten i vattnet med Myra. Hon tycker att det är så roligt :) Sen åkte vi vidare ner från Jukkas hem till syster och dem för att umgås en sväng. Fick en massa nya grejer av Tess. Hon hade rensat igenom hennes toaskåp och gett allt hon kunde tänkta sig att jag vill ha, till mig. Mineralpuder, Mascara, Kajal, 5-6 parfymer, nagellack, klistermärken, en klämma till håret och säkert någonting mer. Förstår ni att jag är lycklig? Plus att jag klpte en ny foundation igår, mineralfoundation. Så nu har jag nytt smink OCH nya kläder, utan att slösat mer än 159 :- , på min foundation då. Även fast jag då inte sminkar mig förutom foundation, så ska jag göra det idag för att prova min mascara. Och så ska jag ha mina snyggaste kläder samtidigt som jag ska umgås med mina snyggaste vänninor!

Vilket jag redan gjort idag.. Och igår :) Ta en titt på vad vi har busat..



Sanna - Härligare människa finns inte! <3


Igårkväll då :)




ÅRETS FÖRSTA DOPP! :D  - För mig och Mikaela.. :) <3  Iskallt men värt ! (:

Blir väl kanske att spendera natten med dessa.. Om inte annat så med Ita och Sanna (:

Semestermåndag2

Under söndagen tog jag inga bilder. Men vi var som skrivet, så Ikea och lite annat.


Hemfärd


Jockfall  Fotograf:Jesper


Pratar med Johanna i telefon och tittar på renar :)



Hemresan var lite jobbig, pga av ryggstödet på den nya bilen. Men jag pratade med Johanna i säkert en timme och lyssnade annars på musik. Nu är jag hemma! Och har vart ute och sprungit, visserligen inte långt, men jag sprang iallafall! :) Nu ska här sovas, upp och springa imorn, och vänta på bebben :) Godnatt.

Semesterlördag


Hur många gubbar gör dig glad? ;)


Stefan, min mosters man :)


Kusin Anna :)


Råttan Ronja <3


Råttan Tjoffsan  Choppen typ :) <3


:') <3

Fick inga bra bilder när jag hade någon av dem i famnen eftersom att man inte kan hålla stilla handen, och den enda kameran jag hade, var den på min mobil :)


Min underhållning.

Semestertorsdag&fredag


Gick sent på torsdagkvällen med mamma & moster m.fl för att köpa godis.

Ät inte godis i sängen.

Ibland kommer det stunder i livet där man ställer sig själv frågan:
"Går detta verkligen inte att äta?"
Det var dags för mig att ställa mig den frågan när jag såg i spegeln vad en chokladgodis och lite klantighet hade ådstakommit (hur nu det stavas).
Mitt svar på frågan blev:
"Jo, detta går verkligen att äta."


Simsalabim!


<3


Semesteronsdag


Nyvaken och jävlig






Titta vad jag och mamma var busiga :D




Vi besökte Växjö´s bredaste ek,tall,gran eller var det nu var :p


Jag kände mig stor bredvid den.


Storebror <3


Liseberg. Jag, Linnea, mamma och Stefan


Efter ca ett dygn i bil om inte mer, kände jag att jag ville gunga.


Framme hos moster i Ludvika! :)


Utmattade jag

Mysig dag.

Semestertisdag


Frukost på hotellet. Inte alls bra frukost!


Twi.










Snigel


På denna bild vistas 8 sniglar.




Ankor, eller änder..


Hotel nr2 :)

Denna dag var mycket trevlig. Vi tillbringade hela dage åt att vara runt i Växjö. Runt en sjö gick vi och bekantade oss med sniglar och änder. Gick på stan ett tag. Åt middag från en restaurang och hade det trevligt senare på någon bar.

Semestermåndag.

Jag ska gottgöra er för alla tråkiga rader av text ni fått läsa denna vecka, och sätter då nu in lite bilder :) - med text under.

Måndag.

Och så började vi åka. Jag, mamma, Jeppe, Emil och Stefan.


Toalettbesök


Högakustenbron


Varför gillar alla att fota mig när jag sover..med öppen mun?


Jag hade de skönt.




Första natten












Ännu kvar.

Idag har vi vart förbi Haparanda och var på Ikea ett bra tag. Det var ju planerat att vi skulle hem idag, men det fanns inte en enda tågbiljett härifrån idag, så vi åker bil imorn. Köpte 2 nya saker till min garderob och till mitt rum, bara småsaker men ändå. Vi har haft en trevlig dag, trots att jag blev lite arg för att vi inte åkte hem idag.

Imorn blir det att springa, träna styrke och göra mig allmänt fin bara... Mina ben har inte sett en rakhyvel på en vecka så det exempelvis. Hade velat hinna gå på stan också, och köpa en ny foundation. Dessutom, mina vänner - lär det komma upp en hel del bilder imorn om jag hinner.. På saker jag fått av min moster och min kusin. + då bilder från veckan som vart.

Inlägg utan bilder är tråkiga att läsa oftast, och därför slutar jag att skriva nu. Lillen har inte kommit.. Vi väntar till tisdag, då Tess sätts igång, om han inte ploppar imorn.

- Jag har inte hunnit läsa inläggen på allas bloggar, och därför kanske missat någonting att rösta på eller så, har mest orkat svara på kommentarer, men snart är jag back on track igen :D  Nu ska jag lägga undan datan och titta på tv.

Myra säger en morgon när hon vaknar:
- Aj, jag har ont i axlarna, kan du massera? Det är nice!
Älsklingen då xD


Sitter här i källaren...

Sitter här i våran källare vi bor i och skriver lite. Tittar runt på bloggar som vanligt och är inne på bilddagboken och snokar. Har inte gjort någonting speciellt idag och sovit länge och skönt. Eller jo, jag har visst gjort någonting speciellt, men det kommer vi till sen.

Vaknade ganska sent, okänd tid, och gick direkt i duschen och tog mig en lång, varm, skön och underbar dusch. Efter duschen var det dags att sova lite igen, eftersom att man blir trött av långa varma duschar.

Senare blev det att träffa min mosters 'man' som jag träffade senast förra sommarn. HAN mina kära vänner är nog den gladaste människan jag vet. Direkt han kommer in i ett rum, blir man så glad av att bara se honom, för han verkligen strålar positiv energi ifrån sig!! Och min härliga kusin fick jag också träffa. - som jag också sist träffade förra sommarn. Sen såklart träffade jag min moster, men det gjorde jag igår redan :)

Nu till det speciella. Jag höll i två underbart söta råttor. Ronja, en stor,mörk tjockis och Tjoffsan (nu hette hon inte direkt Tjoffsan, men nästan) som är en liten (jämfört med Ronja), ljus råtta. Och ack så söta de är! Fina som attan så att jag nästan själv får lust att köpa. Fast jag har ju min kanin, hon är ju nästan lika små som dem. Men, jag saknar min Bea, hon är så himla mysig.

Dessutom, kan ni tänka er? Min mamma som är dödsrädd för råttor höll tillochmed i Tjoffsan. När Anna, min kusin, satt med råttorna på axlarna i vardagsrummet och mamma kom in, blev hon så rädd att hon bara blundade och backade ut ur vardagsrummet. Ett tag senare satt hon inne i Annas rum och tittade på råttorna. Anna tog efter ett tag ut dem ut buren och lät dem springa på golvet. Mamma satt då uppe med benen nära sig i en fåtölj och tittade lite sådär halvförskräckt. Sen fortsatte det med att hon satte sig på golvet och hade båda råttorna på knäna. Till slut såg vi bara henne hålla i Tjoffsan med händerna och såg stolt ut. Min råttlivrädda mamma är nu inte så livrädd för råttor något mer, och jag är nästan också lite stolt över henne :)

Nu ska här sovas. Hadé :)

På väg mot Ludvika! :)

Just i skrivandets stund åker jag bil, det är förfärligt mysigt. Klockan är lite över 23 och vi är på väg hem till min moster i Ludvika. Jag känner att jag vill skriva hur mycket som helst, men vi får se hur länge den känslan varar.

Idag har jag mestadels tillbringat dagen i Göteborg. Riktigt roligt faktiskt. Det började med att vi gick runt lite uppe på stan och sen gick vi och fikade. Jag, Linnea, mamma och Stefan. Jeppe träffade en gammal klasskompis och tillbringade dagen med henne istället för med oss. Efter fikat blev det Liseberg. Det var massvis med folk, vilket gjorde att vi fick köa i ungefär en halvtimme till varje karusell. Det gjorde att det inte blev speciellt många. Vi började med Lisebergbanan. Där efter var det Balder, Kållerado, Flume-Ride och Kanonen. Kanonen var en karusell jag inte vågade åka sist jag var där dvs. med klassen. Så nu passade jag på att åka den när jag hade chansen. Jag och Linnea satte oss i en kärra, eller vad man kallar det. Nervös var jag allt, men så farlig var den inte. Men otroligt rolig, fast över på säkert mindre än 30 sekunder. Det var de karusellerna vi hann med. Flume-Ride åkte vi sist eftersom att man blir blöt av den. Lite blöt tänkte jag då... Men ack inte. Jag satt längst fram, sen Stefan, Linnea och längst bak satt mamma. I första nerförsbacken, den lilla, blev jag genomblöt ända igenom trosorna, för att vara med exakt. Andra vilket också är den största och sista backen blev jag lite mer blöt på det 'lilla' sen innan. De andra blev också blöta, men inte som jag, tycker jag. Då var det dags att gå hem.

Vid bilen, som var parkerad inne i ett parkeringshus var det dags att byta om. Av med ena paret byxor, på med andra. Ovetande av om det satt någon bakom det tonade rutorna i bilarna i närheten, tog ajg av mig brallorna och satte på mig torra (visserligen mellan två öppna bildörrar, som skymtade den mesta insikten, men inte allt). Jag var ju så illa tvungen. Trosorna kunde jag däremot inte byta där, och det skulle aldrig falla mig in. Jag fick sitta med blöta trosor i bilen, under middagen på Sibylla och sen fick jag äntligen gå in på Preem, slinka in på toan och byta om. Fy så skönt det var med torra trosor, det kan jag ju säga er. Pröva själv, blöt era trosor, sätt på ett par torra byxor och sätt er i en tygsoffa.

Var nyss på en väldigt snuskig och läskig toalett. När man tittade ner i toahålet var det svart och jag tänke att det var någonting som gick att få bort, så jag spolade. Toan spolade märkligt länge och jag fick upp bilder i huvudet av att ett toalettmonster skulle komma upp, det såg verkligen ut så. Fast efter ett tag slutade den att spola, och jag blev klar på toan.

Ja, jag orkar inte ens skriva mer om toalettmonster, men kan ju berätta att Lillen inte tittat ut än. Han funderar nog inte på att komma ut över huvhud taget. ( Är över huvud taget ett sammansatt ord? Hur skriver man det? ) 
(Vi vet inte om Lillen är en flicka eller pojke. Jag skriver Lillen och ' han ' för att det känns bäst, sen vet vi inte vad det är, fören han kommer ut :)

Vill också bara rekommendera bloggen, "Livetivillavillekulla.blogg.se". Jag kan tyvärr inte länka men en supermamma skriver om sin vardag med 3½ barn, hennes döttrar och hennes man. Hennes äldsta dotter får ta mycket skit av idiotiska människor, som hon verkligen inte förtjänar, men hon verkar stark. Hela hennes familj verkar jättefin och jag tycker att ni borde läsa. Jag lovar, ni fastnar :)

En bild ändå, som jag hittade.

Lillälsklingen som snart blir storesyster :) <3
 
Jag saknar henne så. Idag hade Tess suttit och läst min blogg med Myra i famnen och hon hade sagt: Jag älskar Jecca! Så hade hon vinkat till min header och smilat :') Jag får tårar i ögonen när jag påminns om hur underbar hon är <3

Nu har vi godis här i bilen, så jag ska ta fram mitt headset och lyssna på musik och käka godis. :)  Ha det bra tills vidare :)


 


Min resa, so far :)

Sitter här just nu i soffan inne på ett hotell i Växsjö. Tittar på tv samtidigt som jag läser en massa bloggar. Roligt att ha många inlägg att läsa från de bloggar man följer, när man inte vart inne på ett tag. Det blir inga bilder i inläggen som jag skriver här från laptopen för sladden till datan är inte inom synhåll. Det blir bara text, och sen bilder när jag kommer hem.

Det som hänt under dessa dagar jag har varit ifrån staden är ingenting jättespeciellt än. Söndag blev det Jämtön farande med tåg med Jesper. Vi kom fram och åt och tog det lugnt. Bastade och sov.

Dagen efter blev det typ 12 timmars bilresa fram till Uppsala. Där sov vi på Scandic. Med på denna lilla resa är jag, storebror Jesper, mamma, mammas man Stefan och hans barn Emil. Jag, Jeppe och Emil delade rum, så sov vi.

Upp idag vid 5 och fortsatte att åka bil, fram till Växsjö. Jag sov nästan hela resan idag. Har bara vart ute mestadels idag. Fotat jättesniglar, gått runt på stan och.. Mysit med Ossi (eller hur det nu stavas) Linneas, Emils storesysters katt. Myys! :)

Nu  blir det fika här på hotellet och jag ska njuta. Kul att vara på hotell, första gången för mig var igår. Cool jag blev nu :)

Lillen har inte kommit, men barnmorskan trodde att imorn kommer den. Det gör mig nästan lite ledsen, jag vill att den kommer senare i veckan, men vad kan man göra? :)

Ha en vidare bra vecka tills vi hörs igen.

Saittahelg :)

Ojsan, roligt att se statistiken idag :) Fler under denhär helgen, än vad det brukar vara. Nu ska jag bara skriva kort om min helg och lägga in lite bilder. Sen ska jag förbi min syster för att hälsa på dem innan jag åker iväg med bror, vidare till Jämtön, Växsjö, Göteborg och Ludvika. Som det ser ut nu så blir det en sväng förbi Göteborg och Liseberg. Sen till moster i Ludvika. Kommer hem om ca. en vecka och då hoppas jag verkligen att Lillen funderat klart och ploppar ut.




Fredagens köp.


NÄÄÄÄÄHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ??


Pajalamarknad och Tilda på lördag :)




Min röda, Tilda´s oranga


Sen ett stycke träning.


Tittade 'Dexter' till tre med min storebror :)

Sen när det var dags för nattpissningen...

Satte jag mig på denna hink.
Men ni kan väl inte tänka er hur högt det låter när man pissar och sitter typ en meter över botten? Jag höll på att dö av skratt när jag satt där mitt i natten.  xD
Jag.. Valde utedasset! :D




Så fick det bli :)

Inga mer bilder för nu. Jag måste fylla på min mobil med ny musik, sen fara förbi och pussa sönder min älsklingsunge :) Ha en bra vecka, om jag inte uppdaterar mer! :)


Saitta

Då far jag iväg nu då. Ha en bra helg, och en bra nästa vecka! :)


3 tröjor (y)

Trött

Här sitter jag en fredag med gråten i näven och väskan i halsen och önskar att jag aldrig kommit med. Inte alls. Jag sitter här trött tusan och undrar vad jag ska ta mig till. Ska göra lite knästabilitetsövningar och senare idag, när vi kommit till stugan, ska jag gå ut och springa. Imorn är det styrke som står på listan men det är absolut inte jobbigt att komma igång med. Det är nästan bara roligt. Skulle egentligen ut och springa idag på dagen, men det är väldigt varmt ute vilket gör det jobbigt att springa. På kvällen idag lär det vara ganska bra väder för en springtur och vi får se hur långt jag springer. Jag tror jag springer runt byn - vilket inte är speciellt långt. Exakt tid och sträcka vet jag inte, men det räcker för den tid vi ska springa iallafall..Tror jag :)

Shit vad jag är trött, och inte finns det någonting att skriva om heller. Vi tog inga foton igår eftersom att Sanna ändå jobbade idag och var tvungen att lägga sig ganska tidigt, och då blev det bara inte av att jag och Ita gjorde det heller. Vi tittade tv och pratade istället.


Snart blir min älskling storesyster :)

Tess tror imorn, den 4:e Juli. Vi får väl se :) Visst är det spännande?
Det sorgliga är att om Lillen inte kommer imorn, så hinner jag inte träffa, vi säger han, innan jag åker iväg och är borta i ca en vecka. Därför hoppas jag att han kommer imorn, eller om 9 dagar, så det så! :)
Jag vill ju hålla er på bloggen uppdaterade, så att ni kan följa spänningen :D
Visst är de nästan så spännande att man blir toanödig? :O
Vi hörs (:

Michael Jackson

Japp. Jag är väl bland de enda som inte skrivit någonting om Michaela Jackson på mig blogg. Jag tror inte jag har gjort det iallafall. Grejen är den att jag har ju ingenting med han att göra, egentligen. Men jag tänker ändå skriva några ord.
Det har gått för långt! Sällan massa fans som inte ens känner honom, eller kanske inte ens sett honom uppträda, tar livet av sig för att han har dött. Jag fattar inte. Helt onödigt. Visst han gjorde bra musik och dansade som en kung. Han gjorde också någonting bra för barn om jag fattat rätt, visst! Men han var inte mer än en människa. Fattar inte hur vissa tänker. Han var inte mer än en människa och hans död borde inte orsaka andra dödsfall. Möjligtvis någon som kände honom, som stod honom nära, som var hans vän eller familjemedlem, men inte ett fans. Jag och Ita pratade om att det säkert var några som hade en konversation.
Tjej 1: Asså jag lixom tror att jag ba ska dö nu! Han var lixom min största idol asså!
Tjej 2: Jag också. Asså jag tror jag ska dö nu, asså Michael Jackson är som en bror som jag aldrig träffat!
Tjej 1: Asså JA! Jag älskar han så mycket!
Tjej 2: Jag med!
Tjej 1: Asså jag har alltid älskat han, typ längre än dig!
Tjej 2: Nej, asså jag kunde hans låtar när jag var 1 år!
Tjej 1: Jag tror jag ska ta livet av mig asså!
Tjej 2: Jag med!

Och där var deras liv slut.

När det sen kom på nyheterna att några tagit livet av sig i sin sorg, tyckte två andra tjejer att det var coolt. Asså dom älskade ju lixom Michael lika mycket som de som tagit livet av sig. Där dog dom också, osvosv.

Läs detta med en gnutta ironi.

Men såklart tycker jag också att det är sorligt att han är död. Han skrev ju som sagt bra musik, dansade bra och var king of pop. Han hade tre barn och ett liv utanför musiken såklart. Så det är alltid sorgligt när någon dör. Jag lider ju inte av att han är död, men man kan lida med dem som lider. D.v.s. hans familj och vänner.. Och sen då fansen.

 Så, Vila I  Frid Michael Jackson!




Osjälvständig.se

Ni läser just nu en av Sveriges osjälvständigaste människas blogg. Det är konstigt att jag är så osjälvständig. Eller, om just detta kallas 'osjälvständighet' vet jag inte, men jag ska berätta. Jag och Ita har varit bästa vänner ett ex antal år, vilket gör att jag alltid har haft en vän, aldrig vart själv nästan. När inte jag och Ita umgåddes så mycket, var det antingen Sanna eller Hedda. Men iallafall. Nu har jag och Ita varit bästa vänner länge och det har gjort att jag nästan är beroende, på ett konstigt sätt. Inte bara att jag saknar henne om vi inte är med varann, men jag gör nästan aldrig någonting själv. Äh, onödigt att förklara, men jag ger några exempel som jag inte klarar av att göra.. Eller klarar och klarar... Jag klarar ju de, men jag gör det bara inte.

#Jag köpte 1 linne för 129 istället för att köpa 2 för 199 och ångrade mig såklart hemma. Jag frågade min mamma om hon kunde gå och byta dagen efter, men hon sa till mig att jag själv skulle göra det. Jag ville inte, för att jag är rädd för att göra bort mig, så min mamma fick göra det iallafall.

#Jag får för lite pengar tillbaka i kassan, vi säger en tjuging. Jag går inte själv och säger till...Om jag är med Ita. Jag frågar om hon kan göra det, och hon gör det. Jag tycker att hon är asmodig, vilket egentligen är a piece of cake... Är inte Ita med, tvekar jag på om tjugingen är värd att ha, om jag måste gå fram och skämma ut mig.

Sånna saker som egentligen är helt självklara att man gör. Man ber om rätt antal pengar, byter kläder osv.

En sak som var ett stort steg för mig var att när jag och Ita var på Konsum för någon vecka sen, skulle jag köpa Marabou Digestive till min syster men det fanns inte. Jag funderade länge på vad jag skulle ta och bestämde mig sedan för en Marabou Schweizernöt istället. (Ja, självklart letade jag på google efter stavningen) Efter att vi kommit en liten bit på vägen från Konsum slår det mig att inte Myra kan äta Marabou Schweizernöt eftersom att det är bitar av nötter i den. Utan att ens tveka, okej lite, men utan att ens fråga Ita eller se på henne med mina hundögon, går jag inte på Konsum för att byta chokladen och det gick ju så bra så. Och jag var ju tvungen också. Så liite framsteg har jag gjort.

Sen är det också konstigt att praoa utan Ita. Vi har gjort det tillsammans så mycket att det känns som att jag inte vill/vågar göra det ensam. Är alltid rädd för att det ska bli en såndär pinsam tystnad, eller att jag ska vara stol över någonting jag gjort, och så visar det sig vara helt fel. Jag hatar det! :s

Så, nu har ni läst världens onödigaste inlägg av en av Sverigen osjälvständigaste bloggare :D

Ett ex antal år sen (:


















Pigg som en ärta!

Gick och la mig på natten vid ungefär två och somnade ganska snabbt. Sen vaknade jag vid halv nio idag och hade svårt att somna om så jag satte mig framför datan ett tag, sen la jag mig i soffan. Där var det också trögt att komma till ro då jag hade tv:n på men tillslut somnade jag också. Jag drömde en jättebra och rolig dröm, så jag sov ungefär två timmar där, innan jag blev väckt av telefonen som ringde. Jag bestämde mig att försöka somna om och fortsätta drömma ett tag till, vilket gick halvbra. Jag somnade om, och jag drömde, men inte samma dröm. Men nu vaknade jag iallafall 14.00 och är sååååhääääär pigg!! Jag har inte sovit såhär bra på huhr länge som helst. Och även om nästan hela dagen är borta nu, så är jag glad att jag har sovit istället. Äntligen vilar jag ut mig. Annars brukar det vara att jag är uppe till kanske fem någongång och sen vaknar sex timmar senare för att ta vara på dagen. Men ack så pigg jag är nu! :D

Synd bara att man måste slösa lite tid på packning och städning, men är man pigg så är man. Ska också ut och springa idag. Intervall. Jag måste! Igår körde jag styrkepasset helt, vilket jag aldrig gjort innan, utan bara slarvat innan. Det var skönt, samtidigt som jag har väldigt ont i ryggen.

Jag älskar att drömma bra drömmar. Det känns som att man sovit bättre och därmed är piggare när man vaknar. Jag berättar alltid mina drömmar till Ita, men får det aldrig att vara lika bra i min dröm. Fast drömmen är egentligen helt sjuk, därför skriver jag den inte här :D  -  Vad brukar ni drömma? Berätta någon av dina drömmar!


Pigg i Göteborg :D

Att gå 2 gånger

Det där med att gå två gånger istället för en gång för att underlätta är inte kul alls. Jag hatar att gå två gånger. Två gånger upp för trappan med lite tvätt, istället för en gång upp för trappan med så mycket tvätt att jag alltid tappar någonting. Jag är en sån människa som helst av allt bara går en gång. Varje gång jag bestämmer mig att bara gå en gång tex. till tvrummet med alla olika saker jag ska äta till frukost, ta ner tvätten från mitt rum, packa saker och bära det någonstans. Idag var jag tvungen att gå två gånger fram och tillbaka. Jag skulle nämligen äta cocopops och mjölk vid datan. Jag hade en skål - som var fylld med cocopops och mjölk redan, jag hade två mjölkpaket - ett med lite mjölk i och ett paket med mycket mjölk. Också hade jag popsen. Vilket problem va? Att bära tre saker som man kan spilla mjölk från och ha en sak som man kan spilla ungefär miljoner små puffar från. Jag bestämde mig för att inte ens försöka då jag skulle blivit odugligt arg ifall jag misslyckats. Så jag tog sakerna i två omgångar. Först mjölkpaketen sen popsen och skålen. Under tiden jag har skrivit detta så insåg jag att om jag inte häller upp popsen och mjölken i skålen innan jag går, kan jag ta två mjölkpaket och ett popspaket och en skål. Då kan jag bara spilla från tre saker. Jag bär då mjölkpaketen mellan armarna och magen, och skålen och popsen på andra sidan. Toppen!
Jo, jag är totalt normal..


Älsklingen 4 dagar gammal (:

Ett glas mjölk

Nu blir det ett glas mjöl, sen sova. Trött som en vilde. Om jag somnar vid ett-halv två så ska jag sova till elva. 9 timmars sömn! Imorn blir det packa och kanske övernatta hos Ita och Sanna. Jag och Ita har iallafall pratat om det. De blir själv från imorn till fredag, så jag kanske övernattar.. Om de inte ska vara själva. Godnatt då :)


Nu.. Ett glas mjölk

Sms-Roulette

Idag har jag inte gjort någonting speciellt jättevettigt. Varit med Tess och Myriis, suttit vid datan och bara tagit det lugnt. Tessa tror att Lillen ploppar ut på lördag, och det hoppas jag verkligen. Jag vill hinna träffa trollet innan jag åker iväg i en vecka. Det skulle passa perfekt på lördag!

Måste imorgon packa vad jag ska ha med till Saitta, vilket inte alls blir svårt eftersom att det endast blir att var där från fredag till söndag. Men sen måste jag också packa det jag ska ha med till våran lilla bilsemester. Det blir svårare. Egentligen inte. 4 linnen, 2 par byxor, tights, skor, sminkväska, underkläder, sockar, ( mamma har med handduk, tvättgrejer osv) tandborste, böcker mm.

Någonting kul att göra med kompisar hade varit sms-roulette. Det ska vi göra någongång. Johanna, Mikaela, Ita och Sanna - Jag vet att ni är på! Det går ut på att någon (som inte är med och tävlar) skriver lappar om vad folk ska skriva. Sen säger han/hon ett nummer tex. 5 uppifrån. Den personen det hamnar på i telefonlistan ska man skicka det sms:et. Det är såklart helkonstiga sms som ja.. Inget exempel jag tar upp här. Den som inte klarar av att skicka iväg sms:et förlorar. Så har ju vinnaren ett pris också. Förutom att man kan skryta med att man vinner, får man kanske.. typ en chipspåse för det. SÅ himla kul! Ni alla har redan lovat att vara med. Jag ringde er inatt och alla svarade ja! Neka det inte! :D Det kommer bli såå kul! 

Hockeypulver







Har man tråkigt, så har man..

Trollet :)



Pojke eller flicka? (:

Vad har väderguden emot mig? Just idag som jag och Ita planerat att åka ner till Paxo för ett dopp i det kalla, så kommer regnet. Jaja, man kan ju inte klaga efter nästan 2 veckor av bra väder, man får vara glad för det istället. Jag som är så glad att jag vart ute mycket under dessa dagar, så att jag slipper ha ångest en sånhär dag när det inte 'går' att vara ute.

Man får vara positiv. Istället för att åka och bada en sånhär dag, kan man sitta hemma och mysa framför datan utan att känna att man måste ut. Man kan lyssna hur många bra låtar som helst här inne, istället för att stå på händer eller hoppa studsmatta. Man kan äta chips istället för att äta jordgubbar med glass ute på gräsmattan. Man kan också äta liite för mycket onyttigheter, eftersom att man har tråkigt och tröstäter. Det enda som egentligen är bra med dåligt väder idag, är att jag kan gå och lägga mig igen om jag vill. Hade det varit fint väder hade jag åkt till Paxo, och då kan jag ju inte sova. Fast i och för sig.. Hade det varit fint väder, hade jag inte velat sova.

Nu sitter jag här och tänker på om jag kommer få en till systerdotter eller om jag kommer få en systerson. En till flicka hade varit roligt, eftersom att Myra-Li är flicka. - Så blir det bara 2 års mellanrum mellan 2 systrar vilken innebär att de säkert trivs ihop senare i livet kanske.. Samtidigt som det hade varit roligt om det blev en pojke eftersom att jag redan har en systerdotter. Flickor är ju såklart roligare att köpa kläder till och dem kan man klä i både klänningar, kjolar, byxor, shorts osv. Pojkar har ju inte precis klänning eller kjol på sig som bebisar. Men vi får se vad det blir. Hoppas på en människa iallafall! :) Vad tror ni att det blir? I magen är Lillen en Lillen, men är han en Lillan när han kommer ut?


Myra-Li 2 månader och 17 dagar
<3


Sommarplaner

Jag har inte speciellt stor lust att skriva här nu, men jag har ändå ingenting bättre för mig så vad spelar det för roll? 27 grader har det varit här som mest idag vad jag vet, och det är riktigt mycket! Nu känns det som att man bara planerar att imorn går vi och badar, för det blir fint väder. Peppar, peppar ta i trä. Jag och Ita har planerat att bada imorn, så hoppas på fint väder. Vi frågade Johanna om hon skulle med också, men hon lät inte så peppe, så vi bestämde att vi ska cykla till paxo på förmiddagen om det nu blir av. Vi fick låna Daniels cykel, snäll som han är. Så imorn blir det badtime ifall vädret tillåter.

På fredag åker jag till Saitta och är där till söndag, då jag återvänder hem och sätter mig på tåget till boden. Därifrån blir det bil till jämtön (tar typ 45 minuter) och övernatta där till måndagmorgon, då jag, mamma, Jeppe, Emil och Stefan bilar vidare ner mot Växsjö. Från Växsjö, där vi lämnar av Emil, åker vi senare vidare mot okända platser. Kanske Stockholm eller Göteborg. Ludvika ska vi också vara förbi. Det kommer bli nice! :) Bara att jag inte vill missa när Lillen ploppar ut. Känns lite trist ifall Lillen hinner bli Storen innan jag kommer tillbaka, hem från bilresan - Samtidigt som det känns som att jag vill åka, eftersom att jag aldrig annars åker någonstans. Inger, min 'Farmor' i Vimmerby skulle vi nog inte åka förbi. Jag vill jättegärna göra det, men det känns konstigt att träffa henne utan att min mosters gubbe är med, Ingers barn. Jag har inte träffat henne sen jag var sex, bara brevväxlat. Då känns det lite konstigt att bara ses sådär. Är jag socialt inkompetent när jag tänker så?.. Mamma sa att vi kanske kan åka till vintern istället, när mosters gubbe också kan åka. Det låter bra :)

En till sorglig sak förutom att vi inte ska förbi Inger är att Ita och Sanna åker iväg på fredag och är i Kangos i typ 6-7 veckor. ( De ska åka moppe dit, COOLT). Ja, så..Det blir inte att träffa dem varje dag som annars. Fast såklart åker jag ju dit under sommaren! SÅKLART! :)

Nu ska jag nog faktiskt ta och fortsätta skriva i min nya berättelse. Jag läste igenom den igår med Ita, och tyckte att den var bra, så jag ska fortsätta. Min andra.. På 47 sidor, får vara. Jag kanske fortsätter sen, men isåfall om många år. Eller så, låter jag den bara ligga inne på mina dokument och ruttna. Ett kapitel i den nya boken ska skrivas idag iallafall :)

SNÄLLA LILLEN, KOM INNAN SÖNDAG! JAG VÄNTAR PÅ DIG! :)


RSS 2.0