Kul inlägg. INTE!

Ligger just nu i min säng och väntar på att komma på någonting att skriva om. Har hört att mina kära vänner vill att jag uppdaterar, så jag ska försöka få ordning på detta!

Men vad gör man när man inte har någonting intressant att skriva om.. Eller när det som är intressant är för privat för att skriva? Skriver man då som vanligt om vad man gjort under dagen och lägger in en cambild på någonting random och bara låter det vara?
Är det kul att läsa? Nej. Men jag kör ändå.

Idag har jag vart i skolan, slutade efter lunch. Nu kan ni börja anteckna. Sen gick jag hem. Rasmus kom förbi och vi traskade upp på stan för att titta på en keps till honom, och för att jag skulle lämna tillbaka min minst sagt tighta klänning. Även betala pengar till en vän. Nu börjar pennan bli varm. Efter de gick jag såklart och köpte mig ett paket Ballerina Kladdkaka. Varför inte lixom? Nu börjar pennan snart att brinna. Sen blev det träning för min del. Mycket kul och mycket jobbigt. Sen sprang jag hem. Intresseklubben har nu börjat skaka igen. Pennan den är nerbrunnen. Sen åt jag och for till Rasmus. Där hjälpte jag han med hans läxa och vi drack en proteindryck > VIDRIGT! Därefter fick jag en feting-god glass som slukades på sekunden. Intresseklubben håller nu på att gå sönder. Sen kom min pappa och hämtade mig. Nu ligger jag här.
Intresseklubben har nu sprängts av överbelastning...

Jag är inte på humör. Ganska opepp faktiskt. Fick ett telefonsamtal idag.
Av min fina vän. Inte okej!


Bli inte nyfikna. Jag berättar inte..


Klänningen jag lämnade tillbaka
För de första ser man gravid ut, och för de andra så var jag som en ko i ett fågelbo i den.
För stor helt enkelt. Eller den kanske var för liten..?


Björkliden <3

 
From                           this                     to                          this


Ni är bäst!I love you guys !

Äntligen har jag orkat ladda upp bilder på datan, så jag ska dra en snabb sammanfattning av min fina resa med klassen som ägde rum i Björkliden.

Våran matte/no-lärare hade ordnat en massa pengar till oss, något i stil med ett stipendium, på ett antal tusen kronor för att kunna fara på denna resa. Vi betalade alltså ingenting mer än maten vi åt till middag,kvällsmat, frukost och lunch själva. Boende och allt annat tjafs fick vi gratis !

Vi åkte iallafall iväg på tisdagen med tåg och hamnade så småningom i Björkliden. Där chillade vi på hotellet tills vi fick våra stugor. Efter de var de dags att traska iväg med snöskor för att sedan traska ner i en mörk grotta. Jag var lite livrädd, men samtidigt var de ganska coolt!
Vi vandrade sedan hem till stugorna, duschade, lagade tacos och var sedan uppe till mitt i natten.

Sov i samma stuga som Cody, Hedda, Ita och Daniel. Dock var Had och Ramazan också där mesta delen av kvällen. En massa kortspel, byggande av korthus och lekande av kurragömma hann det bli. Tills alla var utmattade som döda råttor, och somnade.
Nästan..

Dagen därpå var de dags för stugstädning och packning av saker.
Efter det for vi ut med längdskidor till en Rallarkyrkogårg och levde livet.
Snöbollskrig, Snömulning och Bus.
Sen var det dags att skida tillbaka, för att efter ett tag fara hem med tåget igen.

Hade gärna stannat längre än en natt, men pengarna räckte bara till till 1 natt och 2 dagar.

Har nog inte haft så kul på ett bra tag, och jag inser mer och mer hur bra vänner jag har :)
Hur kul som helst att få spendera tid med sina bästaste vänner, på en annan plan än hemmaplan!
Det är inte ofta man tar vara på tiden och gör någonting, så detta var en riktigt värd resa!

NI ÄR BÄST <3


Snälla, SMSA!

Fick lite inspiration av min vän Liza, när jag läste hennes blogg för någon dag sen.
Hon skrev att hon blev glad för att hennes pappa förstod att smsa. Så nu börjar jag.

Herregud vad det ska vara svårt för vuxna (mina föräldrar) att smsa.
 Ett lätt svar som ja eller nej går det inte att skriva.

Nej, här ska man börja slå dotterns nummer (mitt) och slösa en jävla massa tid på att vänta på att hon ska svara. När dottern sen svarar börjar föräldern direkt med frågor.
Vad gör du? Vart är du? Med vilka? När kommer du hem? Gick det bra i skolan? Ska du sova hemma? Har du ätit lunch i skolan? Har du mössa?
Sen mina kära vänner.. sen kan man få svaret på frågan man ställde! Efter alla hundraelva frågor om vart man är och vad man har för mössa på sig,  kan de äntligen svara på den lilla, egentligen meningslösa frågan man skrev i smset för en kvart sen. Är du hemma? . Vad i "är du hemma?" är svårt att förstå? Frågan i sig är enkel. Den betyder inte "Snälla mamma/pappa..kan du ringa mig när jag är med mina vänner, prata med mig i 20 minuter av ingen anledning alls och sen förstöra min dag genom att svara ja på att du är hemma..som grädden på moset lixom?"
Nej. Frågan betyder mer "Kan jag komma hem med mina kompisar?
 Alltså, är du hemma?"
Ja.
Okej. Då kommer vi inte!

Nej, så lätt är det inte. Det ska vara dedär telefonsamtalet innan. Man ska helst ha hunnit komma till ytterdörren med alla sina vänner efter sig.
Det är då är det som roligast för föräldrar att säga att de är hemma.

Men det är inte alltid ett telefonsamtal man får. När man vill att mamma/pappa ska ringa, för att man behöver ett vettigt svar, eller iallafall ett långt sms med en förklaring i,
det är då man får ett OK.


Detta är då Liza.. hon är liite häftig. Och cool.

Så nu vet du att jag hämtar inspiration från dig Liza!


Annis m. tjejerna!

Ett avklarat prov. Samhällsekonomi. Gick nog ganska bra iallafall. Godkänt får jag, men ett MVG kan jag nog glömma faktiskt. Nu är provet bortgjort iallafall, och det har inte ens varit jobbigt att plugga till det.
Jag och Ita har belönat oss med massage, bad, läsa sms och äta när vi läst klart ett visst antal sidor och svarat på frågor, och det har funkat.
Det har till och med varit lite intressant..!

Nu ska jag och mina tre tjejer snart samlas, och sen uppsöker vi Annis för att tjocka lite mat. Iallafall jag. Resten var nog pank. HAHA!
(fick just ett sms från 2/3 tjejer att de hade pengar. Dags att jag slutar reta dem)

Solen ute lyser, och livet är härligt.
Här avslutar jag!


Ser ni vad jag gjort? :D


Jag är


...Utlåst


Skolångest? Nej, inte alls!

Nu börjar ångesten krypa fram. Imorn är det skola imorn. På måndag alltså.
Orkar jag? Nej, verkligen inte! Orkar inte med matte, orkar inte med NO, orkar inte med dessa värdelösa ämnen. För det är vad de är! Vem bryr sig om syror och baser.. precis ingen alls! Less på att lära sig massa skit! Varför inte bara lära sig plus och minus i matte? Och kanske gångertabellen. Men jag kommer förmodligen aldrig att behöva räkna ut hur stor area ett klot har. Och OM jag, mot förmodan, skulle behöva ha reda på arean på ett klot så söker jag väl på internet hur man gör de. Eller ringer en klotberäknare. Att lära sig matte är överskattat! Låt ungdomar ha ett roligt liv! Istället för att trycka i oss massa skit!

Så... nu har jag lixom sagt mitt.

Skulle egentligen bara säga att jag har de finfint. Sitter med Sanna och tjockar bulla, och snart ska vi dra ut med bilen runt stan i några x antal timmar.
Vi har gymmat både fredag och idag och det känns förpillande bra! Nu börjar vi kanske komma igång! Och inte nog med att vi tränat 2 dagar.. JAG VILL TRÄNA MER!
Livet är ganska härligt just nu!
 Men den känslan försvinner väl på måndag...
Ha en fin kväll!


Red and white


dagens mix


Ensamkväll :)

Kanske är dags för en uppdatering!? Internet har varit borta sen långfredagen i Kangos, så det har inte kunnat bli uppdatering, fast att jag tänkt göra en massa inlägg :)

Får dra ett snabbt inlägg nu.. Kom hem från byn idag, skönt.. men samtidigt tråkigt. Har vart lite ensam såhär på kvällen, men det har vart mysigt det med.

Imorn ska jag umgås med Johanna och Mikaela..och kanske Ita. Hon kommer förbi på en snabbvisit imorn, innan hon åker tillbaka till Kangos igen. Känns som att jag och mina tjejer har mycket att prata om. Ska bli så trevligt så! :)

Ha en fortsatt fin kväll :)


Cambild. Igen.


Långfredag :)

 

 


RSS 2.0