fläskläpp

läppförstoring på överläppen behövs iallafall inte för min del, förutom kanske lite på höger sida där den är som vanligt. inte för att jag tänk göra det.. men iallafall, nu behövs det inte. igår såg inte läppen så stor ut eftersom att det ännu gjorde ont och jag såg inte de onda, utan kände det bara. idag gör det inte så jätteont men det syns. att jag ska vara snyggi skolan xD jag tror kanske inte att alla kommer se att jag har fläskläpp, det är inte den synligaste, men jag ser den..

iallafall sitter jag här nu, 23 över 6 och skriver. det var inte svårt att vakna idag för jag har sovit dåligt. jag tror inte att jag har sovit djupt på hela natten, vilket säkert var anledningen till att jag kunde vakna snabbt.

jag sitter och trycker i mig macka och dricker oboy med höger sida, där inte den 'lösa' tanden är.

idag får vi se vart livet tar mig, träning och staden iallafall, vad mer har jag ingen aning om.

ville bara visa min fina läpp här, så detta inlägg blev ganska sådär onödigt, egentligen. för er.


ser ni att den är lite större?

jag kan ju inte lika gärna sätta in en 'före träningen' & 'efter träningen' bild, eftersom att man inte tänker 'idag på träningen kanske jag får en läppförstorning, jag fotar, ifall att'..


hm, heja mig! -.-


ge mig större underläpp.. eller mindre överläpp x)

det var då min intressanta fläskläpp och jag ska klä på mig och åka till mamma. jag återkommer (:

GLAAAAAAD!

det är skitanskul när ni kommenterar mycket, och säger till om allt och inget, jätteroligt! :D

F.93 i kiruna tog GULD! jag är så himla glad just nu, såå himla glad! vi tog guld i dm, Distriktsmästare! (y) jag blev matchens lirare med 6 mål (: - och jag fick en massa beröm av olika tränare, och jag är så jävla glad! det gick så jävla bra idag så att det nästan inte är sant. det är så kul när det äntligen kommer fram på en match att man har tränat hårt. så därför är jag glad! :)

och så är jag fruktansvärt glad för itas skull! SÅ glad. vilken toppendag alltså.

förutom att på träningen idag så fick jag ebbas huvud/axel mot käften. började blöda fruktansvärt och det var då från ett jack i läppen. + att ena min framtand är lite lös =/ - ska boka tid till tandis imorn. :)

sen har jag inte mycket mer att skriva. dagen har vart hur bra som helst och jag är jävligt glad! och mätt!

GULD!


matchens lirare! :)


ungefär så här glad är jag xD


lite halvt misslyckad bild på att visa hur glad jag är.. och ingen bättre bild blev det heller x)


mitt snygga jack i läppen.

sen var det väl inte så mycket mer. jag är mest bara glad,glad,glad (y) =D

vi hörs imorn, då blir det att ta tag i pluggandet och alla skolarbeten -.-




söndagmorgon :)

hejsan :) söndag.. idag blir det final mot strömnäs med f.93. hoppas såklart på vinst. det blir det nog också! :D

jag har ingenting att skriva här egentligen, bara att jag har haft fler som kollat på min blogg nu än någonsin förr! =D that is funny. det konstiga är bara att mina två sista inlägg inte har några kommentarer, nu när jag har haft många besökare, men när jag bara har det vanliga antalet, så får jag många kommentarer. lustigt :-)

här någon dag i veckan antar jag att jag och ita ska ut och åka skidor någonstans, eftersom att vi ska till kebne och irene skrämde oss lite. sen ska jag hinna med en massa saker innan helgen.

men jag antar att det blir kalasfestparty.. och nu skriver jag namnen på de jag ska ta med till att sova över. det blir bara närmaste vänner, som jag umgås/ har umgåtts med mycket. det blir som inget större. ita, sanna, tilda, mikaela, johanna. :) - sen får vi se om det blir något litet fika för alla jättebra vänner innan eller efter det, får se :) - men ni som vet med er att ni inte kan komma kan ju skriva här, så att jag vet att ni vet att ni inte kan komma xD (: , nu ska jag äta frukost :)


en bild på söta barnet ,för att fylla ut (:


mina gamla skor


mina nya skor :) - fast mina gamla var lätt snyggare =D

nä nu ska jag dra och äta, min mage kurrar så deet heter duga :)

myra-li är den finaste i världen! :')

sitter här just nu med chips på databordet och ska nog snart ta och lägga mig i soffan och softa (xd). känner mig lite nerdrogad, så fruktansvärt trött.

vi spelade match här med 93;orna igen idag då, mot strömnäs. vi provade en massa olika saker, improviserade lite, för matchen var ändå obetydlig. VI ÄR I FINAL! :-D - vi förlorade matchen idag då, mot dom vi ska möta imorn. med fyra bollar, men det var ändå inte sådär jätteseriöst spel. jag gjorde två mål. brände typ två bollar som jag borde gjort mål på. - jag är inte van att spela med klister, så bollarna åker inte alltid vart jag vill xD.

innan vi åkte ner till svappa var vi förbi ljungbladen som sagt. myriis hade feber, hosta och förkylning - men var ändå lite turbo som vanligt bara att hon fick stanna upp mitt i busningen av hostattacker då och då. men herregud va hon var söt idag när vi kom. en tofs på ena sidan av huvudet och ett rosa linne, och detdär underbara smilet! <33 - och jag fick såklart med det på bild, min älskling! :')

hon älskar 'höjdarna', ett barnprogram, men som det också finns böcker om. figurerna ser konstiga ut, ungefär som 'allramest' och när vi blädrade i hennes nya bok, sa jag 'KONSTIG' och slog huvudet i sängen, och att hon skratta!! - jag älskar att höra henne skratta, ett sånt där riktigt asgarv. det är det bästa som finns! :)

efter visiten hos syster m. familj så åkte vi hem, åt mat och jag sov ett tag - sen var det då matchen. sen har det inte hänt mycket mera.

nu ska jag nog bara ta och ladda upp några bilder från dagen och sen läsa i soffan. bara att jag hatar att ladda upp bilder på datan, även om det går fort, så är det jättejobbigt..


morgonen - mongosen


så kom vi då till min underbara systerdotter!! <3333


att hon är underbart söt!!! <33, att jag är stolt över henne! att hon är det finaste jag vet!! <3333333333
alltså, jag älskar bilden, ÄLSKLINGEN DÅ!!!! <3


myyyys <3 (:


jag har påsar under ögonen - men vi slår alla ändå! :')


sen ville myra fota mig, när jag alltid fotar henne ;b


som sagt var hon sjuk, och det syntes på ögonen.


sen ville hon inte va me. men jag tog kort ändå -v

det får vara allt för idag, nu ska jag läsa min bok, och pappa ska dessutom in så jag måste kila. imorn blir det då final. GRYMT roligt! önska oss lycka till! (:


min bok då ;-)

hejs

my other familyyy :D

hej :) - det jag ska skriva nu skulle jag egentigen skrivit igår, men pigg som jag är somnade jag.

kan ju börja med att prata om fredagskvällen, så det lär bli ett ganska långt inlägg.

vi började spela match klockan 18.00 och vi mötte malmberget och vi vann 17-14. jag gjorde 4 mål :) så det var roligt att spela. spelade kant och en del nia :)

efter kvällens vinst åkte jag, pappa, hedda, tilda & rebecka hem från vittangi. daddy och jag åkte förbi ita och hämtade upp henne, åkte på statoil, köpte ben & jerry´s och åkte hem till oss.

vi hade ju som bestämt oss att se film, twilight och äta god glass och allt - hur det blev med den saken tar jag upp senare. vi åt iallafall god bullenskorv men potatissallad och satt vid datan ett tag innan vi slog på filmen. vi öppnade våran goda glass och upptäckte att den inte såg speciellt god ut. vi smakade, och att den smaka prutt - helt ovärt! 'cheescake brownie' - bläbläblä! vi tänkte att det var choklad glass - men nej, det var sur vaniljglass som smaka nötter och någonting annat äckligt. fy vad ovärt! - och twilight... vi låg och tittade på filmen och mitt i allt märkte jag att jag inte fattade vem en person var.. och då förstod jag att jag visst hade somnat och vaknat efter ett tag, så jag valde att fortsätta sova. ita kollade kvar filmen medans jag sov, sen vaknade jag när filmen var slut. så jag får se den någon annan dag när jag är mer pigg. kanske idag.

jag och ita funderar på att köpa en til ben & jerry´s för att den andra var så äcklig, men jag tror inte vi gör det ändå. det får vi nog göra nästa helg, den dagen jag inte har kalasfestparty :) - men vi får allt se. om vi bli för sugna idag så kan ingenting stoppa oss.

nu måste jag också berätta om vad som hände igår när jag kom till ita.
det första var att jag sprang ner och pissade - minst en minut, jag bara sprang. annars hade de läckt. xD
iallafall så kom jag upp efter det till deras hall och när dennis såg mig, sken han upp som en sol och sprang mot mig och hoppade upp i min famn :') <333333 - så myste han jättelänge i min famn, - jag grät glädjetårar inombords :'''''''') - sen när han hade myst färdigt, gick han ner på golvet och sa ' jecca, kom och titta, jecca, jecca'. och såklart kunde jag inte stå emot att följa och titta när han hoppade från itas säng när han vart så underbar innan. (:  - man blir så glad av barn. och daniel var också ovanligt glad av att se mig, han kom ' Heeej :D ' - det är så underbart! :) - det är som min andra familj om man säger så. så dennis och daniel är som bröder för mig! och sanna och ita som systrar - fast ändå bästa vänner. det är så konstigt, men så är det. :-D daniels kompis sa en gång till honom ; ska dina storesystrar komma hit idag (på badet). och daniel svarade ja. - han menade mig och ita - (: , tänk om jag aldrig skulle träffat ita, sanna och daniel. det började ju dagbarn hos oss. och jag har kännt dem sen daniel var två ungefär så jag har känt familjen karlsén i ungefär 10 år. och jag är såååååå glad! jag älskar alla hur mycket som helst - över mycket annat i världen :') <3


dennisälsklingen :) <3 


finafina daniel :) <3


sanna <33 (:


ita <33 (:



haha, christer & anki xD :D <3

ja, det var väl allt för denhär gången :D , senare på eftermiddagen ska jag till ljungbladen och sen spela match vid åtta, sen får vi se vart livet tar mig :)




lite snabbt sådär,

det får gå ganska snabbt detta inlägg. måste snart packa ihop alla saker jag ska ha med till svappa, sen kommer min syster och hämtar mig. vi är ju ändå bara där några timmar, så det enda jag ska ha med är handbollsskor, shorts, vattenflaska och duschsaker, + underkläder, så det tar inte speciellt jättelänge att packa.

skolan idag har vart chill, jättechill är nog det rätta ordet. började egentligen först nio men vi hade ingen vikarie för våran sjuka lärare, så grupp 1:ts första lektion - min grupp - började 10 - där gjorde vi ingenting typ, sen hade vi syslöjd. där har jag börjat på en liten present till min fammo & faffa. en tavla. bild på den senare när den är klar. ' sen när vi ändå kom in på änmet så ska jag fota alla saker som jag någonsin gjort på syslöjden - det senaste året alltså -  och sätta in på bloggen. har faktiskt gjort en hel del saker. det finns ju ingenting roligare än att göra saker till barn så jag har gjort det mesta till myra såklart :)

efter syslöjden hade vi roffe, dvs. inte speciellt mycket till lektion, matte egentligen, men andra klassens lärare kom till oss och berättade hur dåliga vi var på skidor, att vi inte kommer klara det upp till kebne och ungefär att vi suger. men att vi ändå ska med alltså! ska bli så grymt kul! :D

nu ska jag ringa ita och prata med henne ett tag, sen packa min ryggsäck. jag skriver igen senare när jag kommit hem. jag och ita ska nog ha mys med glass som sagt :)


 ungefär i början på förra sommarn skulle jag tro :) söte!

sätter in lite gamla bilder, så att det inte blir helt trist att läsa :-)


en väldigt liten myra - som snart är 2 år! :)

nu kom jag på att jag måste göra en grej! hej

torsdag :-D

jag är verkligen på blogghumör idag just nu. jag är glad, utan att ha speciellt mycket att vara glad över :)

ja, vart ska jag börja. fårn morgonen som vanligt kanske. jag vaknade, trött som en död tupp men klev ändå upp från sängen, gick på toaletten, halvsov där, gick och la mig i pappas bäddsoffa. jag älskar när har inte hunnit bädda igen den efter att han har stigit upp, så jag kan lägga mig där i ytterligare tio minuter och sova. sen åt jag frukost och for till mamma. där jag faktiskt hunnit lite mer än innan på mitt projekt. sen var det skola. ingenting speciellt hände innan idrotten som vi hade på lombia. skridskor. olyckligtvis spelade vi boll - studsa, kasta, göra mål. och just när jag jagade bollen och tänte ta upp den som rullade på isen råkade ita köra över mina fingrar med ena skridskon. fast bara 3 fingrar. väntser lillfinger, ringfinger och långfinger. det låter värre än vad det är, fick bara ett litet sår ( om man kan öppna sådär och prata med, som en mun ) på lilla fingret, sen skrapsår på de två andra - men jag fick ont i magen, jag trodde mina fingrar var av.

efter gympan var det bara att traska upp till skolan, äta mat och sen gå och kolla grease på folketshus. den var riktigt bra, bara lite dåligt när det var på svenska ''sandy, jag klara mig inte utan dig'' ''dÄnni, hur kunde du, du är så falsk''. lite sjuk att höra det på svenska, men annars var den helt okej! :) för att skryta så var ju min bror med i orkestern och min kusin var med lite i teatern, ägda ni var nu va !? :-D

efter musikalen, inte teatern, förlåt mig - gick jag hem, sen till fammo & faffa och pappa kom och hämtade mig. jag åkte på 93;ornas träning, tränade, åkte hem och åt, till våran träning, tränade - och nu sitter jag här.

jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är för att jag fick godis i födelsedagspresent. jag har godis så det måste räcka till sommarn, det måste! det är så nice att komma hem och känna sig sugen på någonting och veta att det finns hur mycket godis som helst i min zoolåda + två drickor :) mys!

och vi var föresten på konsum och köpte kaninmat också, för det behövdes, och då passade jag på att köpa glass. cornetto jordgubb. det måste ju ha vart minst 8 månader sen jag åt en sån. ska bli spännande att smaka den igen!

nu har jag inte mycket mer att säga. ska nog hoppa i duschen, ta fram min glass, lägga mig i sängen och läsa min bok, sen sova.

och imorn åker jag till svappa och spelar en match med 93:orna. det får vi ju se hur det går. heja mig! -.-

förövrigt i helgen ska jag och ita kanske mysa med ben och jerry´s och någon bra film. vi har inte hunnit umgås mycket de senaste veckorna jag och hon, pga av alla mina extraträningar, plus de vanliga träningarna. sen också alla helger som har gått bort till handboll och nu när jag har projektet att fila på också. + alla prov och läxor som ska in hit och dit. därför firar vi varje helgdag vi hinner vara med varann med b&j-glass. eftersom att vi inte slösar mycket pengar annars med varann, eftersom att vi inte hinner umgås på vardagarna. så det ska bli mys :)


jag har hittat sladden till min kamera, därför kommer det in lite bilder från dmhelgen :) jag och michaela.


JESSICA TILDA


+ en bild från praoen, när jag dammvippade.


och skridskor :-D

cody åkte föresten skridskor för första gången, och det är som så synd om han. vi andra har jku åkt sen vi var typ 6 år gamla, och han åker första gången som 15:åring. men han var ju duktig ialllafall, och han är så himla härlig :D


på tal om cody :D - jag, ita och had satt och asgarvade åt detta för några veckor sen. vi tyckte tydligen att det var jättekul att han inte märkte när vi satte papper på hans keps. - vi går i 8:an  3:an



ungefär såhär mycket godis har jag :) graaaaaaaa!


och på tal om klasskamrater :) - goavänner (:

nu ska här sovas, vi hörs imorn om tid och ork finns (:

lite sifferbilder :)

sista inlägget för idag, sen ska jag läsa och sova :)

jag skulle ha behövt jobba med mitt arbete om so;n idag - men jag kom iallafall fram till vilket land jag ska ha, om det är någonting att komma med. italien. vet inte varför. det är säkert jättetråkigt och allt sånt. men jag ska ta det iallafall. jag får se till att börja skriva om landet på någon lektion så att jag kommer igång. jag kommer inte igång här hemma, inte om det iallafall. det blir som så jobbigt, så mycket att göra på en och samma grej, och tråkigt är det.

istället för att plugga, förutom sammanfattningen om praoen och engelskaläxan så har jag inte gjort någonting idag i pluggväg. men jag känner att det gör ingenting. kommer jag igång i skolan någongång, så får jag fortsätta hemma. fast att jag inte kommer komma igång, eftersom att vi har lektion på fredag och det ska vi inte slösa på att komma igång, utan redovisa. där försvann mitt humör.

men jag har kollat två avsnitt andra avenyn och det var överdrivet bra, nu börjar serien komma in på spåret igen! jag hade kunna sitta i timmar och bara prata om hela serien, alla karaktärer och allt som händer, det är sååå bra! samtidigt som jag tittat avsnitten har jag druckit cola och ätit muffins. men jag behöver inte ha skuldkänslor för att jag äter de, när jag ändå tränar dubbelt imorn.. h3h3.

ja, så nu ska jag borta tänderna, kanske ta en snabbdusch för att känna mig fräsch och sen läsa lite i min bok, och sova tidigt. känner att skolan imorn kommer bli kul, vet inte varför, men så känns det. måste ringa ita också kom jag på! :D jag är kinda glad :)

nu för att få in lite bilder så ska jag ta den 13, 34, 40, 50, 70, 77, 83, 125, 172 bilden på 'mina bilder' + en bild på hur stilig min bror är på föreställningen :) kul va ? :D

 
bild 13 - sandra :)


34, jag i saitta med sanna :) <3


40 fortesa hoti! - bäääääst :)


50 haha ^^ friluftsdag :')


70 hej fettigt hår :)


77 - länge sen, i kangos <3 (:


83 sanna :D ´´


125 - jjossi :)


172 - krusihårettiden :) - mikaela (:


och min stiliga bror :) (y)

det får räcka för idag, fick ju lite roliga bilder med här :D - vi hörs imorn. nu blir det borsta tänderna och boken direkt, blev mer än vad jag hade tänkt. fick ändra lite siffror - när det kom på bilder som johanna ritat och skickat till mig.. dom får verkligen ingen annan se, då blire stryk - ellerhur johanna ? xD godnatt (:




onsdag, hela dagen lång :)

jag börjar just undra. varför folk läser min blogg, jag skriver ju ändå bara om min dag, vilket många andra också gör. men jag gör ju ändå inte så speciellt mycket på mina dagar. tränar, pluggar och är med mina vänner. det är väl ändå ganska ointressant, men jag tycker att det är kul att skriva , så jag fortsätter, oavsett vad andra tycker :)

i skolan har det vart ganska lugnt, ärligt talat kommer jag inte ihåg någonting speciellt som har hänt. är klar med planeringen i matte och ingenting mer. har ganska mycket skoljobb att göra ändå. en so-uppgift om ett land, en bokrecenssion - / ett ord som inte jag kan stava till och kommer aldrig lära mig - recenssition, recenssion, recenchon. xD , \

, så har jag också noprov på fredag nästa vecka och franskaglosor till imorgon. även om recenssionen ska vara klar v.15 så grämer jag mig ändå över den. fast mest över landet, det känns jobbigt om någonting.

efter skolan gick jag till fammo & faffa. vid 2 slutade med för att bildlärare är som de är så jag kom till mina farföräldrar ganska tidigt. efter lite pratande med fammo så kom faffa hem och skulle börja dammsuga precis när jag slått på tv:n, och fammo såg att jag var trött och sa att jag skulle lägga mig i hennes säng och sova. och gud så skönt det var! jag sov nog i över en timme.  - hennes säng är en sån där som formar sig efter kroppen, gud så skönt! :)

 

när pappa sen kom och hämtade mig vaknade jag ju då såklart, och han kom med den goda nyheten att vi skulle äta från annis. han hade inte tid och ork att laga mat, så det blev från annis. det var så himla gott! jag tror att jag sa till ita att jag var sugen på annismat idag, så fick jag det! barnbox med bara ost och extra ost, vitlöksdipp och en trocadero :)

 

min bror har föreställning, greaseföreställning. han spelar gitarr i musikalen och som jag uppfattade det, var det riktigt kul fast att han inte var så 'på' det från början. han var pimp igår när han kom hem på kvällen och idag skulle han vara minst lika pimp. föreställningen idag på dagen hade gått toppen, och jag önskade honom lycka till, att det skulle gå lika bra nu också! :) och imorn i skolan får vi se föreställningen. kul att se ens bror få uppträda vilket han tycker är skitkul och ja, deet kostade 150 kronor att gå in. så det är nice att går dit med skolan. det var tack vare jesper som vi åt från annis, så jag får inte glömma att tacka honom för det när han kommer hem. det var nämligen därför inte pappa hade tid att göra mat, för han skulle och se den :)

 

föresten ska jag spela mitt andra dm i år i helg. med 93;orna. ska bli svinkul faktiskt, men det låter helt stört när man säger 'jo, jag ska spela dm i svappavaara'. svappavaara, OOkej! xD en match på fredag, en på lördag, och på söndag om det går bra för oss =) så imorn blir det dubbel träning. från 16.30 till 20.25. bort med annismaten. bort med annismaten! :D (y)

 

jag kan inte komma på mer att skriva. jag ska nog unna mig ett andra avenynavnitt och sen kanske börja fixa lite fakta om mitt land. på kvällen måste jag läsa några sidor i boken! jag hatar att inte hinna läsa på kvällen, man är som så pigg på något sätt. man sover inte lika bra. jag måste läsa helt enkelt! :) - jag skriver nog mera sen (:

 

bara ost + extra ost! :D

 

det var nog godare än på väldigt länge! 

 

justja. i min barnbox fick jag bestfriends armband, och gissa vem som ska få ena? ;-) - lite billigt, men det är ju tanken som räknas, ellerhur ? =D


nu har jag en colazero som väntar på mig i kylen. ska ta den och en muffins och slå på ett AA-avsnitt och mumsa. fast att jag fortfarande är mätt sen maten :-)


födelsedagsbarn

idag har dagen vart ganska nice. jag vaknade dock väldigt trött och hade jättesvårt att komma upp, men när man vet att det är sin egen födelsedag, så kommer man upp :) - i skolan var det också ganska tervligt faktiskt, en massa sa grattis och jag hade hur trevligt som helst. på franskan sjöng det till och med för mig :')

annars i skolan har det inte hänt sådär jättemycket. jag, ita och johanna gick och åt under lunchrasten för att vi var hungriga och det var strömming i skolan. vi fick våran mat efter hur länge som helst och i kom en anning försent. inte för att det gjorde någonting, men.

jag fick iallafall 2 paket i skolan, ett av tilda och ita, och ett av rasmus. av tilda och ita fick jag en kaktus (xD) och av rasmus fick jag ett presentkort från kicks. man blir så rörd när man får presenter och det är så roligt :) . itas och tildas present var ju då oseriös, men ändå =D TACK RASMUS & TJEJER :-D

iallfall, så när jag kom hem från skolan var jag för trött för att inte sova, så jag gjorde det. pappa kom och hämtade mig från mamma någongång efter fyra och vi åkte hem.

tessa, calle och myriis kom och hälsade på med en massa paket. så då var vi alltså jag, pappa, mamma, jeppe, tessa, calle & myra här.  vi åt tårta, och muffins som dem hade bakat, öppnade paket och hade trevligt.

sen bjöd jag ita och tilda på muffins sådär lite spontant och det kom över och åt och busade. inte för att jag hade speciellt kul ändå, jag satt mest vid datan samtidigt som dom kastade boll och vildade bredvid mig. det blir oftast så när vi är med varann. dom vildar, jag chillar. jag vet inte varför - det bara blir att dom börjar, och jag är inte med från början, så jag är inte med i slutet heller -.- :D

nu har tilda och ita precis dragit ungefär och jag sitter här och laddar in bilder från dagen, från kameran. ni komme rhär nedan få se bilder från denna födelsedagen, förra, och förrförra. spännande va ? :)

men innan så vill jag tacka alla som skrivit fina sms, sagt grattis, satt bilder på bdb och grattat mig. och grattat mig via telefon - jag är stort tacksam :) ( om man säger stort tacksam ;D )


morgontrött 15åring :)


muffinsen ljungbladen hade bakat :) mumssss *


tårtan :) muuuuums


sötisen!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33


mor, bror. morbror :D


jag, tess, myrali, pappa :)


calle & jecca :D


paketen :D från tessa, carl, myra-li och jesper :)


älsklingen ville hjälpa till att öppna :) - paketet av min bror :)


spännande..


jag blundar när jag tar ut sakerna, så jag får gissa och känna efter innan jag ser det :D


jag fick denhär superfina tröjan :D (y)


och denhär :D


och ett paket från familjen ljungblad :)


det var kuddar ;D (yy)


sen fotade jag inte dem andra och orkar inte gör det nu :-D , MEN DET VAR GODIS! =D av mina ljungblad :)


sen fick jag ett paket från min syster :)



en fin mirandanalle :) - jag tycker om dig! <33

jag tackar, bockar och bugar för alla fina presenter jag fått idag! :) - bilder på kaktusen och presentkortet kan jag inte ta just nu eftersom att ryggsäcken är hos mamma, med sakerna i ;D - men tack, tack, tack! :D


myriis fick också en lite present av moffa, som han fått någonstans ifrån. hon gillade den så mycket. en stor halvmåne :)


sen kom då ita och tilda på besök. och pappa och myra fikade också.  myra var inte blyg mer :) -


' neeeeej, jag ramlar '


'aaaaaaaaaaaa' , älsklingarna dåå! <3 (:


<3


innan dom gick hem! :D - haha! :')


älsklingen då! x')


=D  <333333


jag leker ;D


bus


1 år sedan =)


f14 - solig födelsedag :)


tårtan :)


paket :-)


yey :D


<3 (: - att myra var liten (:


såååå liten <3 :')


2 år sen :)


tårtan :D


tårta, f13 =)


och myra var då ännu mindre :') <3


käraste mamma < 3


kalasfestparty ;-p

, nej nu får det nog vara nog. jag måste gå och sova och ja - det var ju lite från mina 3 senaste födesedagar :) - när jag fick min första kamera, när jag var 13 , annars skule ni såklart fått se bilder när jag fyllde tolv. men så är det nu :)

hoppas det var trevligt att ni fick se lite bilder, och nu ska jag kolla klart andra avenyn och sen sova :) - vi hörs (:

och det som är kul, är att jag inte fått allt än, jag älskar att öppna paket ! xD

 , snart fyller jag inte år mer, om typ 1½ timme ;-) tack igen! :)


härlig kväll

träningen blev ändå inte så mycket till träning. hedda vet jag var på bio istället, tilda var sjuk, och sen var hmm.. frida, liza, towe, maggan och rebecka borta. jag, ita, michaela och sandra var alltså där. vi passade bara lite med dåligt klistrad boll och la lite straffar och sånt. träningen suger när det bara är fyra stycken och tränar. man börjar förstå varför vi slår ihop med 93;orna. det är vårat eget val, sånna som inte kommer på träningarna.. nu säger jag ju inte att det är alla dessa som inte kommer, men några som inte kommer, slirar hela tiden och allt - det är därför vi slår ihop med 93;orna. vårat eget 'fel' om man säger så. fast jag ser ändå fram emot att träna med dom, man kanske lär sig mer, och blir bättre av det. det får framtiden avgöra.

jag har ätit en rikitgt rejäl kvällsmat nu så jag kommer sova gott. 2 mackor med gurka, korv och prickigkorv på, 2 små danonino, ett glas mjölk och ett glas juice. riktigt gott!

om en timme är jag inte femton. utan typ kvart över elva imorgon är jag femton. men vi säger att jag fyller år om en timme, det låter mycket coolare. jag önskar mig ingenting speciellt. pengar, pengar, småsaker, pengar, kläder. osvosv. min present från mamma blir försenad & jag vet redan vad jag ska få, men det säger jag inte än. av pappa får jag pengar - och av kompisarna får jag säkert någonting fint :-)

imorn blir det nog bara fika med familjen, ska ha såntdär kalasfestparty först vecka 14 - helgen - det funkade som inte innan.

ja, vad ska jag mer säga. jag har en massa i skolan att göra under veckan också, så det får bli att plugga på ondag - torsdag - fredag , och säkert imorn lite. jag tänkte inte på att jag fyller år imorn, idag på dagen, så jag sov i 2 timmar istället för att plugga där, jag tänkte att jag tar det imorn. men synd för mig där.

sen fykller myra-li 2 år, på onsdag nästa vecka, och vad ska man köpa till världens finaste unge? man vill ju som köpa världens finaste sak, men vad är nu det, och hur har man råd med världens finaste sak, som femtonåring.? - jag har ju gjort en sak på syslöjden åt henne i födelsedagspresent, men pga olika fantastiska omständigheter, ska hon få det i senare ;-)

nu ska jag nog faktiskt ta och sova, och vänta spänt på min födelsedag. ;>  på tal om att vänta spänt, hade detta vart för typ 6 år sen, hade jag inte kunnat somna i sängen idag, legat och undrat vad som väntar i paketen imorgon, vart överlycklig och spridit runt komihåglappar så att alla skulle komma ihåg mig, på min dag. men så är det ju inte precis nu. nu är det mer ' hoppas att tårtan är god och att jag får det trevligt med vänner & familj ' nu spelar det som inte stor roll vad man får i paketen eller hur tåran ser ut - allt blir mycket mindre spännande och tråkigt när man blir äldre. inte att det inte är kul att fylla år, men det är ju som annorlunda, det är ju så mycket... vad ska man säga?... mindre, mer obetydligt ? =s , därför älskar jag barnkalas. att se barnens lyckliga ansikten när paketen öppnas. för dom är det inte heller så viktigt vad som är där inne, inte förän alla paket är öppnade och barnen har tid att titta vad som egentligen fanns i paketen.

jag minns alla mina kalas när jag var liten. kurragömma, skattletande, bolllekar, massa paket, hela klassen, god tårta. Alllting egentligen :) - lapparna som man lämnade i skolan att ' du är välkommer på kalas hos mig den 24/3 klockan sex till åtta. kram jessica. ' och en massa målade ballonger runt. jag minns det så väl. allt var mycket större när man var liten, om man säger så.

nu blev mitt inlägg en aning längre än vad det skulle bli, när dehär om att vara lite slank in utan att jag märkte det. nu får ni ha det så bra, så hörs vi imorn.>
på min födelsedag! :)


jag står som ett pucko för att visa skorna xb

blir ingen mer bild idag, jag ids inte ladda upp från kameran, det blir mer imorgon - där jag också kanske skriver någonting lite hemligt :) - kanske ;D godnatt!

måndag

måndag. måndag är inte alltid den bästa dagen i veckan, nej nej. vi har haft ganska tråkigt i skolan när jag tänker efter. orkade inte vara med att åka skidor, så jag.. gick och frös ihjäl. det kändes lite bättre.

efter skolan stannade jag, ita, had, cody & daniel och pratade hur länge som helst om allt och ingenting. sätt ihop en trio - alla med olika humor, men ändå lika bra - låt dom säga varannan mening, och allt blir fruktansvärt roligt. daniel och had pratar nördspråk och ingen fattar någonting, eller så käftas cody och had om vem som är minst / mest gay och allt blir bara så kul. så där satt vi lite mer än en timme och pratade. sen kom pappa och hämtade mig, för jag bad han.

nu innan jag satte mig här vid datan, har jag tjockat ett helt bragochokladkexpaket. mums, mums, muuuuums! :)
och nu är maten klar. potatismos med gräddsåsiga köttbullar. jag tror jag dör! världens godaste mat! :-)

idag skulle jag göra en liten grej av projektet halvklart, men mina nycklar var hemma hos pappa, så jag kom inte in till mamma - det får väl bli imorn.. eller nej, överimorn. idag ska jag nog börja fila lite på en vg/mvg uppgift i so som ska in denhär/ nästa vecka. vill som inte bara få g, känns lite ovärt. det lär ändå inte ta speciellt länge att göra det. bestämma land och ta lite fakta. sen har jag kvar att göra en sammanfattning av praoen och ergonomiuppgifterna om praoen, som jag nu tappat bort. men skitsamma. här ska ätas =)

vi hörs senare (:

härliga laget! :) heja oss!

ni kan ju inte gissa att min sladd till mobilen är borta, och jag hade vela ladda upp iallafall 3 bilder från helegen, från mobilen. typiskt mig alltså!

helgen har väl gått ganska bra, om man kan kalla 4 förluster av 4 bra.. vi spelade iallfall oväntat bra mot tex kroken, som vann hela dm - 3 bollars förlust. och strömnäs 3. och de två andra lagen, kalix och boden, 5 & mer. min insats var väl okej. mitt huvud har fått ta mer eller mindre stryk varje match. under någon match dämde någon bollen mitt på skallen/ i pannan på mig och jag gick in och böt ett tag. sen i matchen mot strömnäs skulle jag ut och ta en som heter anna - som är kanske.. jaa jag är 1,57 eller någonting sånt, och vad är hon, typ 1,70 eller mer. och det betyder ju att jag ser ut som en mygga bredvid en fluga ( i ett konstigt ex ) bredvid henne, men stopp blev det på henne. det som var illa var att hon sprang ju då rätt in i mig, eller jag rätt in i henne, och båda flyger på golvet, jag under henne, och slår i huvudet. ont. ONT. O-N-T! och lizas fina kommentar just efteråt. ''det där lät inte bra jessica'' , när huvudet slår ner i golvet. ''nej liza, det var inte så bra heller ;d , men tack för att du 'undrar' '' :D  då blev jag bänkad, för att tränarn, pappa, tyckte att jag fått nog med smällar i huvudet, fast jag kände efter typ 1 minuter, att jag inte var så groggy.

sen åt vi godis efter matcherna, och åt godis, och godis, och åt, och godis, godis, åt, godis. åt godis. me love!

jag kommer inte på någonting specifikt som har vart mer kul än det andra, hela helgen har vart fin :) -

eller jo! - innan bussen kom för att hämta oss idag, så hade jag lite tråkigt och ville förståss liva upp stämningen för mig, sandra och michaela. och där sitter jag på en blå trunk och sjunger '' oh lord, wont you buy me a mercedes blabalbla '', ni vet.. heja min stavning, men skit samma. och klappar händerna i takt och leker alkis. och mitt i allt ser jag sandras lillebror ture INNE i min väska. han hade visst råkat komma med här från stan - men när han såg att jag såg honom, gömde han sig bland mina kläder, och jag fick minsann skrika på honom. och sandra, som hon skrattade, och michaela. herregud! att vi kan ha kul alltså.

annars har resan varit mest kul, inte sådär värst mycket sura miner, förutom från vissa då och då, och vi har haft kul, hejat på 94pojkarna som vann finalen, lite pga en superklack! - som vi hejade, och skrek. ojojoj! och sen hejade vi på 94tjejerna som tog sig till final men som tyvärr förlorade. kul har vi haft iallfall, som sagt.

nu kom jag på mera.. vi åt på någon resturang ( restaurang. fult ) - om de nu är så det stavas, och jag åt hur mycket som helst. en halv vanlig vesuvio och mer än en halv kebabrulle, och när alla var färdiga, satt jag kvar. jag kände mig härligt tjock just då. - sen ides inte liza heller betala 8 kronor för påfyllning av dricka, så hon hukade sig fram till kassan och fyllde på sitt glas. visst ska det vara liza till någonting sådant ? xD

nu ska jag läsa lite bloggar innan jag går och lägger mig för en god nattsömn i min nya säng här hos far :)

och för alla er det berör, ska jag ha 'sova överkväll' (vilket jag tycker är roligt, som man själv bestämmer om man vill komma på efter jag har frågat - som man inte behöver känna sig tvingad för att komma på, men jag vill ha det för att jag tycker att det är roligt. hoppas ni också tycker att det r roligt att jag vill göra någonting på min födelsedag, som gör att vi får umgås, jag och mina bästa vänner, och ha kul helt enkelt :) ) nästa helg, alltså inte denna helg som kommer, efter min födelsedag utan - helgen efter nästa helg :)  - och ni vet ju vilka det gäller, så planera inte in någonting då om ni vet att ni vill komma :-)  godnattens :)


och justja, praoen har väl vart ganska kul, iallafall eftermiddagarna när vi mest badat, och typ haft britt som handledare. vi har vart på skolan och ätit varje dag, och vi har också faktiskt haft väldigt tråkigt då och då. dessutom har jag inte skrivit i praodagboken, vilket resulterar i att jag måste göra alla dagar imorn, + ergonomin från micke...


här står jag efter 'jobbet' med lill ( verkligen lill på den här bilden ) dennis och posar med mina nya skor :) <3


bussresan dit - ita under luvan och jag.


we are the world! <3 , jag älskar er, oss tillsammans! =D oavsett vad, knäcker vi alla, oavsett förluster hit och dit!


en bild säger mer än tusen ord. tjocko säger jag! xD


sandragölle :)


pojkarna vann som sagt :)



att man var nervös i finalen, det stod 8-9 till kiruna, och boden hade bollen. andrian räddade (yy)


jag och sandra, är ute och vandra ;) <3


härliga laget! me love you!



nästa vecka..

jag bloggar jättejättejättefort. , men nu kommer det inte bli mer bloggande denna vecka. jag åker iväg till piteå imorn med handbollen och är där till söndag, men nästa vecka kommer det uppdatering så det heter duga.. både om nästa vecka, och om denna vecka :) - fick mina skor från junkyard idag, väldigt snygga! :)

ita ska sova hos mig, sen praoar vi imorn ,sen så åker vi. vi ska äta ben och jerry´s. måste skynda :)

tack för fina kommentarer i förra inlägget, och jag vill bara ursäkta den dålig uppdateringen. jag förstår att ni vill döda mig ;-)

men vi hörs nästa vecka :) , kramen :)


mina skor, vad tycks ? :-D

hej

en hel del :)

kul att se att inte statistiken är nere på noll, pga dålig uppdatering sen fredag typ :)

men jag har ju som sagt vart borta under helgen, vilket var ovanligt roligt och sen har jag bara inte vart hos pappa för att sitta vid datan förän idag :)

eftersom att det har gått så länge sen helgen, 3 dagar , så ids jag inte beskriva så detaljrikt. men jag kan säga lite iallfall.
på lördag när vi kom fram var jag trött som en stork men ändå direkt när vi kom fram skulle det tränas. vi hade tre träningar på lördag. vi åt mat, och kollade melodifestivalen. vi var 18 tjejer på lördag - vi var 45 från början. 3 stycken kom dagen efter pga olika skäl och det var en massa borta också. på söndagen var det jobbigt att stiga upp när man visste att man var tvungen att gå ut och springa, men det var ändå rätt skönt. jag hängde med hela tiden som vanligt så det var ganska skönt och inte sådär jättejobbigt när man väl sattit igång. den dagen var jag emst trött hela tiden, så jag sov under pauserna sen tränade vi. hade tre träningar på söndag också, och i dessa träningar var även internmatcher inräknade. ja, allt gick väl bra och alla som var där under helgen, är vidare till nästa lägret, under gallringen, så vi har tagit oss ett steg längre. slipper jag grubbla över det ännu :) .- men iallfall, räknar jag ihop allt jag tränat denna vecka blir det mycket. 17 timmar och en kvar, smamanlagt. jag var helt dödsträtt när jag kom hem från piteå igen, men nu har jag återhämtat mig :)

veckan har annars bara bestått av prao. ganska kul, ganska tråkigt. måndag gjorde vi inte jättemycket, städade lite (på badet) och så badade vi ett tag, och städade lite mer, skämde ut mig mer eller mindre osv. tisdag, gjorde vi inte såjätte mycket. eller jo justja. vi gjorde ganska mycket, städade så man blev helt varm, tränk er långbyxor och en t-shirt inne på badhuset, huknade och dammsugar galler på gymmet. jag dog. idag var det lite roligare ändå. yvette fyllde 30, eller fyller så vi grattade henne med en present. ett pokemonägg och lite godis. att hon blev glad alltså. sen torkade vi mttor, sen badade vi :)

annars idag och igår har jag hållt på lite med mitt projekt som det börjar bli lite ordning på.. lite. sen har tess och myra vart hemma hos oss både igår och idag så vi har busat en hel del (:

annars är väl mitt liv som vanligt, det rullar och går. jag har glömt att berätta någonting, men kommer jag på det så bloggar jag mer. jo justja! - mina älskade, kära, fina, underbara skor har kommit. ska hämta ut dom imorn. hoppas dom är lite älskade, kära, fina & underbara i verkligheten som i min fantasi :-)

bildrace från helgen, och lite annat (:


sovplatsen i piteå. - i love dubbelsäng. hatar att sova helt ensam, måste alltid ha någon bredvid mig eller ett mjukisdjur - hedda duger! :D


dålig, dåligare


attt mankan skratta åt sig själv alltså. som jag har skrattat åt den här bilden, jag tror jag dör hur ful jag är ! XD


hedda, hoh e dod dod a. innan sovet


några i laget :)


jessica f94 kiruna handboll :) - hell yeah!


på tåget hem..
jag och hedda höll på att missa tåget, men vi kom precis i tid, jag fick springa före och hedda och agneta kom efter för att få med alla saker.. hedda och jag fick offra våra kuddar och jag mitt kära headset. - får dom till helgen.. men vi hann fan precis. :-D


gottgott på tåget ;)


heddagumman :)


och jag som tjockar äcklig dricka.


jag spillde sqush på mina braller, ett otroligt roligt avtryck lämnades. xD ett droppande hjärta och en..?


agneta, våran tränare sa ; ligg med benen högt.. hedda löd


utanför tåget


jag kom upp på sängarna i hytten, inte hedda. jag är bäst!


bus


hedda tyckte bilder var härlig, så den får komma in. som stor bild fick hedda någonting konstigt över läppen, så det såg ut som mustach xD


långbild


tjockbild :)


efter prao igår


jag och tess hämtade myriis från dagis igår :) att hon blev glad!


idag var hon allt för gullig när vi skulle äta. helt plötsligt började hon med grimarser  <3


och denhär minen :)

nu måste jag hinna städa buren och bli helt klar med en grej till  mitt projekt..jag kanske återkommer imorn, kanske :) - men iallfall måste jag lägga mig tidigt, ni kan inte ana hur skönt det var att vakna imorse och vara pigg :)

fredag den 13 :D

ja, vart ska jag börja. skolan var inte sådär värst rolig egentligen. blev lite småbråk och utskällande hit och dit och ingenting jag egentligen ids ta upp, så jag slutar.

efter skolan var jag, ita, johanna & fanny på lite ärenden här och var. 15årspresent till mikaela. ni fattar..

sen gick jag till fammo och var där till 3 ungefär. det är så mysigt där, man är som så hemma. jag går och tar någonting gott från kylen, sätter mig vid tv;n, kollar program, löser korsord i köket, lägger mig på soffan och sover.. sånnadära vanliga saker. jag är så glad att jag har min fammo & faffa :) <3

sen hände det en massa ointressanta saker däremellan som jag inte heller ids ta upp. jag var iallfall förbi ita ett tag och slog in lite presenter - hon gjorde de - sen kom pappa och hämtade mig, och vi for på träning. jo ni hörde rätt, träning ;-) - det kunde ni inte tro om mig va? att jag skulle röra på min tjocka bak och träna. he :D

efter träningen åkte jag hem till pappa och åt, hem til mamma och duschade, klädde på mig och fixade mig lite, sen gick (sprang) jag och ita till mikaela som hade lite kalastajm. jag sa till hedda att hon skulle ringa till mig så vi skulle komma ner och hämta henne, eftersom att hon inte visste var mikaela bodde. så ringde hedda oss när hon var där, och vi hade inte börjat gå. så lyckade är vi. det var mitt fel.

hos mikki var det bara trevligt för hela slanten. vi hade en massa kul. alla som var där var, - mikaela, johanna,ita,hedda,sandra,amandak,amandal,martin och jocke.. - om jag nu inte glömt någon. också jag då.
det blev mest att amanda,sandra,jag,hedda och ita satt och pratade bajs. ärligt talat, bajs. 15 år och vi pratar bara en massa skit. mer än vad som är värt att veta kom fram xD - jag,ita&amanda var värst. - mikaela, johanna & amandal var i de rummet som martin och jocke befann sig i, för det mesta. - vi var alltid i olika rum nästan - men det var jättekul :-D
vi sprang också runt mikaelas hus, bara för att vi är så busiga - jag,ita,mikaela,johanna och sandra. hela kvällen får  10/10, lätt :)
tack mikaela för att jag fick komma, och för att vi fick ha askul och tack för allting :) <3

och nu så sitter jag här och måste börja tänka refrängen. jag ska upp om 5 timmar. klockan 05.00.

men fredagen blev iallafall riktigt lyckad. dels pga av träningen, och mycket dels på grund av mikaelas f15kalas :)

här kommer lite bilder från kvällen ;


som alla förstår, drev jag att vi köpte en 't-shirt och lite småsaker' - vi köpte ;
badrosor
vattenljus
nagellack
lypsyl
kondomer
vibratorring ( xD )
och en scarf
=D


mongohedda, mongohedda..


urbra bilder från kvällen. men iallafall - amanda - ita - sandra - mikela - amanda <3


lite bättre bild på snyggatjejerna - lite mikaela ' sandra,hedda,amanda :) <3


och så jag då. hemma =) - visst ser jag ut att vara typ 1.65 ? x)

nu ska jag faktiskt ta och sova.. måste upp tidigt imorn :) , jag och hedda åker på läger och det ska bli roligt (:
ska sätta upp mitt schema för helgen, så ni får vara lite avundsjuka när ni sitter hemma och chillar och sover så sött i era sängar :)

äh, det gick inte. men vi har te träningar imorn 2 timmar långa.
på söndag börjar vi dagen klockan 07.00 genom att jogga ute i 20 minuter.
sen har vi en träning som är 3 timmar lång, vilket kanske bli internmatcher, och sen så har vi en träning till som avslutning på söndag, som är 2 timmar lång, som är internmatcher, helt säkert :) , sen kommer vi hem - och har prao på måndag :)

vi hörs nångång nästa vecka. har de 1000 gånger bra :)




en finfin torsdag :))

dagen började inte så värst bra eftersom att jag var så trött när jag vaknade. jag kom till mamma och fixade mig lite, sen gick jag och sov igen, och vaknade 3 minuter innan vi började - och gick till skolan.

där hade vi so, inte speciellt jobbigt. vi fick bara tillbaka 2 prov och fick lite information. på svenskaprovet som man bara kunde få g eller ig på fick jag g på. hade 56/57. nöjd. på revolutionerna, som jag skrivit om mycket, fick jag mvg i. skönt. mödan värt isåfall.

sen fick vi information om en kebneresa vi ska göra i typ april, maj (?) - låter riktigt roligt. antingen får man åka på måndag, upp med skider typ 2 mil, och sen ner på onsdag.. eller så får man åka upp på tisdag, och ner på onsdag. jag vet inte vad jag ska göra. svårt val faktiskt. jobbigt att skida upp på tisdag, och direkt man kommer upp efter typ 8 timmar, ska man ner. men jobbigt ifall det är svintrist där, - vilket de inte lär bli, men ändå ;)

sen hade vi franska. gjorde klart provet. vi får gå ut två och två på muntliga delen, och ha med facit och förhöra varandra.. det gick bra. jag & ita, ni förstår. x)

sen hade vi bad. riktigt roligt! vi började med 10 minuter valfritt sim, 5 minuter ryggsim med dyna och 5 minuter bröstsim med dyna. sen var det isflaksträning. vi fick hoppa i vattnet och gå upp på ett konstgjort 'isflak' med hjälp av 'pinnar'. sen fick man testa med vinteroverall om man ville. jag ville. jag hoppade i vattnet och blundade och väntade på att komma med huvudet under ytan. för taskigt att jag flöt för att ovarallen var för stor. och folk som såg, skrattade åt min miin, utan att vara under vattnet, ja ni fattar..

sen hade vi hk, inte speciellt kul ändå. fläskläpp vare som gällde där, olyckshändelse, daniel orsakade den på mig - såklart. - men nu har läppen sjunkigt.

efter skolan var vi på stan, köpte present till mikki som fyller år idag! :D , GRATTIS! vi köpte en t-shirt och lite till. - säg inte till henne, hon ska först få det imorn.

sen kom pappa mitt i allt och hämtade mig. jag åkte och tränade med 93-92 flickorna, det gick bra - och var roligt :)
had och cody var visst där och kikade ett tag, utan att säga till mig, fytusan :P

sen hade vi egen träning. med några 95;or eftersom att det är utvecklingsvecka i klubben. vi gjorde en massa skott/försvars övningar sen spelade vi match. mycket mycket kul. ;)

nu sitter jag här och funderar på hur jag ska hinna med allt jag ska göra imorn. jag ska nämligen hinna med att fixa det sista till mikkis present, vara med had och cody, vara förbi fammo - det vill jag verkligen eftersom att jag inte hunnit vara där i veckan pga av alla träningar hit och dit, packa, träna och sen vara förbi mikaela och fira henne. k-k-k-kill me!

mitt schema för imorn får nog bli ; skola (och fixa mikaelas sista sak) - till 13.00.
springa till fammo för att hinna vara där - till 14.30
springa till ita/had/cody - till 16.00
åka hem till pappa och sen träna - till 18.00
vara förbi mikaela och firrrrra henne - kanske till 21.00
packa - minst till 00.00 typ.

heja mig!


gårdagens klädsel ; favoritplagget - 'pippilinnet' :) i just love it!


samma här. i love, i love, i love :)


badet. jollibolli :)


kul att ha bilder från när man är på badet, inte så ofta man kommer på att ta bilder. sen kan man ju inte heller ta fram kameran när det är smockat med folk - det är väl säkert olagligt, fast man bara skulle ha fotat en kul bild på sig själv.(?)


och en till ;-)


och så sa ita ; en till bara :D


lite fix vid spegeln =D - tänkte inte på dendär tanten bakom. - men det var ju inge mer med de :)


'efter första träningen. - ser lite ut som att jag har mustach ^^



inte för att den syns så bra men :) bara för att lägga in lite mer bilder, så kan jag visa min nya tröja som jag köpte när jag var i luleå  =)

nu måste jag duscha, sen äta och sova. och skriva en packningslista tills jag åker på läger till helgen. vill bara tipsa om 2 klipp på youtube, från våran klass - engelskalektion. http://www.youtube.com/watch?v=9Onvw0wxKCE - jag vet inte varför jag låter som jag gör på exakt 6:00 minuter. vi hade ju kul på engelskan iallafall =D - jag är nog lite av klassens pajas. ? x] sen klippet med min berömda flupp : http://www.youtube.com/watch?v=sEqJzRzs4Ws - mitt ansiktsutryck och fluppen är på exakt ; 05.45/05.46. nu måstemåstemåste jag duscha ;-) - vi får höras mer imorn, ifall jag hinner :) - enjoy båda klippen ;-) - långa, men ack så värda!

är ni lika 'tjocko' som jag.

sitter här och äter kladdkaka, förlåt nyttighetsguden - jag har syndat. och som jag säkert inte är ensam om att göra.. alltid tar jag en bit av någonting gott, i dehär fallet kladdkaka och så tycker jag förståss att det är jättegott. sen tar jag en till bit för att det just var så gott, och sen mår jag illa och vill aldrig äta kladdkaka mer. så är ni lika tjocko som jag och tar mer för att det VAR så gott första biten ni tog, så ångrar ni er efter halva, men känner att man vill ju inte slänga kladdkaka, så man äter den. och tittar på det tomma fatet sedan, och vill spy?

mjölk på ingång alldeles snart. jag måste ha mjölk..

mjölk

mjölk...

åå. jag älskar mjölk. lätt den godaste drycken på jorden. efter maten, mjölk. efter chokladen, mjölk. efter skolan, mjölk. efter allt helt enkelt :) - vilken reklam nu det är.

sen sist jag skrev har jag faktiskt kollat hela 2 andra avenynavsnitt, men det förpillade var att jag kom på i slutet av det fösta avsnittet att jag sett den redan. alltså hade jag vart på 146 nu, men jag är bara på 145. - fast, även om jag sett den så kan jag ju inte vart så inne i just de avsnittet, eftersom att då borde jag förstått i början att jag sett den. ni fattar..

sa jag inte nyss att jag var less på kladdkaka? och här sitter jag och äter brago med choklad på. jag är nyttig

har vrt hos mamma också, och filat lite på mitt projekt - men det går inte framåt känns det som. fast att de går framåt, men jaja - vad jag ska diskutera idag´.

ja, vad ska jag mer skriva? mer bilder från idag kommer in imorgon då jag förhoppningsvis kommer ihåg att ta med kameran från mamma. - nu har jag fått fota mina onyttigheter med jespers kamera.


jag tjockar inte alls, jag unnar mig njutning


nu när jag tittar tillbaka på minnerna från dendär kakan, vill jag.. spy som sagt.

imorn är schemat (stavning?) fullsmockat. det är egentligen i skolan som det är chill. i skolan är det ganska chill på torsdagar - vilket betyder so/no/sv - minns inte vilket , men någonting av det på morgonen. - fortsätta med proveti franska, BAD ( =D ), hk. så jag ska ta det lugnt hela dagen i skolan. sen blir det att springa, ordagrannt, upp på stan med ita och johanna, köpa någonting om fint till mikaela i present, åka hem med pappa klockan 4 från stan, byta om, träning frå halv 5 till 6. sen hem och äta någonting snabbt, sen träning klockan 7 till kvart över åtta - om vi inte skulle köra ihop träningar med 95 - pojk&flicklag. nu ska jag fixa mig för sängen och skrutta med min kanin ett tag :) - ha en riktigt trevlig kväll (:


så här ser ungefär min vecka ut denna vecka. men det är tur att det är roligt :)


och älsklingen 2 :)

onsdag,

jag vill iväg, jag vill utomlands, till sol och stora stränder. - det är ju inte helt omöjligt, men som sagt, vad skulle ens föräldrar säga om man kommer ; hej mamma/pappa - får jag åka utomlands två veckor med några som du inte känner? alltså, är det okej för er? att jag drar, det gör ingenting va? haru några tusen så jag kan dra iväg ett tag. kom igen!? (a) TAAAAAAACK!

nej, skulle inte tro de, finns ingen chans att vi får åka iväg i sommar, - men det hade vart ett minne för livet!!-

idag har jag iallafall bara vart i skolan i typ 7 timmar som vanligt och hm, inte gjort så mycket mer där. ingenting speciellt har hänt tror jag. förutom prov i franska, ganska bra gick det nog, och attt det var itas tur att fluppa från stolen idag. fan va vi är fula.

efter skolan har jag vart med rasmus. vi har bara suttit vid datan, spelat på hans megabra mobil, vart på kiosken - och nu sitter jag här.

ska snart till mamma för att göra lite hemligheter, sen ska jag nog bara sova.

på fredag fyller mikki 15 år & 1 dag, därför ska vi då vara förbi henne med presenter och fika och sånt där trevligt. men, grejen är den att jag har träning på fredag också, från 16.30-18.00. men jag får gå före eller efter :)

imorn måste jag och ita nästan på stan och köpa present till mikaela också, samtidigt som jag har 2 träningar imorn, och vi hade tänk göra hål i cody. :-) snitta upp honom och leka lite, tarmar och sånt. men det får väl säkert bli nästa vecka annars, dedär med hål - i örat :)

jag har märkt att jag har utvecklat min fantasi enormt mycket. ni skulle veta alltså. någon säger någonting om våld i skolan, typ : 'ja och så skulle man gå och slå till honom' - då kommer jag där - och börjar visa hur man skulle gjort, typ : ja och ta tag i huvet och knäa i ansiktet, och ta i från ryggen och skalla. sen när hon ligger ner så gör man såhär *hoppar och stampar på golvet* - tills ita säger till mig, eller tills jag märker att had & cody kollar konstigt på mig. - '

nu ska jag se ett andra avenyn avsnitt, jag är på 143;dje avsnittet. medans dom andra är på 148. ;-)

inga bilder just nu, vi tar de senare ;)



mämmi, franskameningar,tidig säng, och städad bur =D

känner bara för att skriva att daniel mämmi är en riktigt go kille :)
-
han är klok och dödligt snäll :) -

bara det jag ville skriva.

&  att jag kan alla förutom 15 glosor till provet imorn. - eller jag kan halvt alla några av dom där 15. skriver fel på typ il est och il a och sånt.

och jag ska lägga mig tidigt.

några coola' franska meningar.

mon petit ami / min pojkvän
tu ne fais jamais ton lit? / bäddar du aldrig sängen?
ils aiment la viande / de älskar kött
qu'est-ce que tu fais? / vad gör du?
qu'est-ce qu'il fait? / vad gör han
pense à tes notes / tänk på dina betyg.
´ är inte 100 på stavningen, jag skrubbade ihop lite själv i min hjärna, men hoppas det är rätt  =D

nä, nu ska jag städa buren som tar 2 minuter, sen läsa och sova. tidig säng! Heja mig! :)))

/ blev liite mer än jag hade tänk mig =)

tisdag :)

jag känner att dagen har vart toppen. i skolan hade vi inte några jättejobbiga ämnen och också ganska långa raster. vilka lektioner vi hade är inte speciellt viktigt, men att vi hade syslöjd är det. - idag gjorde jag minsann klart en födelsedagspresent till min lillälskling, som jag säkert sätter in en bild på, sen när hon fått den :) dvs. 1;a april när hon fyller 2 år. stora tjejen! - det känns som att det var igår jag höll i henne första gången, när hon var 3 dagar gammal, och liten som en myra(-li). ironi xD

men iallafall var de den sista lektionen för dagen, och jag skulle hem och plugga lite franska innan träningen, men det blev att bli kvar i skolan med ita, had & cody. och spåna på omöjliga framtidsplaner. ack va kul vi hade haft, sommarn alltså. tråk att bara vara 15 och inte kunna bestämma över sig själv. / även fast det är skönt ibland, och fast man ibland önskade att man var 9.

jaja. jag var tvungen att åka från skolan när pappa kom och hämtade mig, efter fyra. åkte hem och bytte om, sen träningen med 93/92;orna. träningen gick väl bra, antar jag. den var iallafall riktigt rolig - roligare än förväntat. kul att spela med vax, ungefär som klister. det blir mycket skönare och lättare på något sätt, samtidigt som det är ovant och lite svårt i början. men det var iallafall jättekul och sista 20 spelade vi match. DET var kul =D

sen har jag bara pluggat på lite franskaglosor, ungefär 42 stycken mer exakt, och ätit mumsköttisar och pottisallad - och tagit en dusch. och nu så sitter jag här.

har tänk att jag får roa mig på datan till tjugo i, om 9 minuter, men måste jag plugga franska. jag ska skriva ner några 'coola' fraser på franska sen om jag kommer ihåg, så ni kan skryta till era föräldrar och få höjd veckopeng. bra va?


före duschen.


efter dusch. ren och fräsch :-D


jag valde att köpa denna blaska på konsum istället för någon onyttig dricka. - fast antagligen innehåller denhär också tonvis med socker och tillsatser, men är det gott, så är det :)

jo och föresten. angående din fråga tilda - om sannas/min jacka där nere på bilden så ska jag säga dig.
det är sannas jacka. jag har en nästan likadan, men inte helt likadan. så ingen hade lånat av någon, om man säger så :)

nu blir det franska för hela slanten, i 45 minuter iallafall. sen kanske jag kommer i säng tidigt, förhoppningsvis =)

- och en fråga till er bara, jag skulle uppskatta om ni svarade - eftersom jag vill veta om ni är som jag, eller inte.
here i go : - om jag går och lägger mig jättesent en dag, typ vid 1 (sent för mig på en skoldag - men jämför det med vad som är sent för er, kanske 11 på kvällen, eller 3 på natten ). ja iallafall. så har ni bestämt er att ha de snyggaste av de snygga i klädesväg, men vaknar på morgonen, seg som aldrig förr och känner verkligen inte för att gå till skolan. känner ni då att ni vill ta dessa snyggasnygga kläder en annan dag när ni känner er mer uppe, eller känner ni att - det är bättre att ha snygga kläder när man är trött, då märks det inte lika mycket! ?

- alltså, för att jag ska vela ha mina snyggasnygga' kläder på mig, kan jag inte gått och lagt mig för sent kvällen innan, för då känns det som slöseri på dom kläderna, eftersom att jag ändå inte kunde 'bära upp dem' med min trötta kropp och skalle. är jag konstig, eller är ni också så ? xD



nya bilder , :')

det slog mig på träningen att ' hej det är måndag ' . jag trodde att det var torsdag av någon konstig anledning.

skolan idag var ganska jättetrevligt. helst badet, massa skoj & stoj. sen ligger jag faktiskt på veckans planering i matten. heja mig! jag har aldrig, [ de två värdelösa första veckorna efter sommarn räcknas inte] vart ikapp i planering, men se på tusan, nu är jag det.

föresten 'fluppen' - att jag är rolig alltså. jag fluppade från en stol idag, och det var inte vilken flupp som helst. fötterna var ovanför bänkarna när jag sedan flög på ryggen. och jag hade ingen anledning till att ramla. alla skrattade, och annika blev arg på just hedda för att hon skrattade. det roliga var att just dnhär lektionen passade vi på att filma in lite med johannas mobil på lektionen för skojskull. och så riktade hedda mobilen mot mig ett tag, sen så fluppade jag. alla var överlyckliga för att hon filmade mig > och en för att göra er besvikna. hedda riktade mobilen UPP I TAKET, just då, för att hon skrattade, och nu hatar alla henne lite smått.

det var typ min dag.

sen kvällen. jättearg för att jag och ita var tvugna att plugga, men vi gjorde det iallafall - franska. bra gick det ju inte, men vi pluggade ju.. sen hade vi träning. hell yeah! match mot några 95;0r, det 8 bästa typ :)

laget spelade frustrerande dåligt, alltså, vi brukar verkligen inte vara sådär dåliga, men det var vi idag. så nästa träning, den lyckan. vi sög. så är det bara.

nu är jag på dåligt humör, har inte lust för någonting. vet inte om vi har prov imorn, men då blir det väl att se till att annika flyttar fram det. annars blir det träning med 93;orna från 16.30 till 18. jobbigt känner jag nu (men det är bara nu när jag är depp) - så det blir säkert kul.

sen har jag beställt skor också. och ita - jättekul =D

min kamera glömde jag i en låda, i en låda hemma hos mamma idag, så jag har inte fotat någonting. men dagens höjdpunkt var väl badet då :) - sätter in några bilder iallafall.

bilder ni inte trodde jag hade, mina vänner :D


inte alls så länge sen



inte den här bilden heller, inte så värst länge sen, typ november



inte några år sen, inte.


ganska nyligt tagen.


i förrgår , vad är en frisyr sa du? :o


denhär sommarn kanske


typ igår


idag i skolan.


i fredags


i helg

nej jag bara skojar. brist på andra bilder tänkte jag att jag laddar upp lite bilder som inte är från igår, om man säger så. vissa är några år gamla, men det är ju riktigt kul att kolla igenom. + att det gick jättefort att ladda upp idag här på bloggen, så jag passade på. roligt va? :) - bilderna är inte fula, inte så menat.. men vi var bara så himla...små?!! :')

äntligen lite uppdatering

äntligen sitter jag här igen. tiden har rusat iväg i helg och jag efter den, men inte hunnit med.

på fredag kom ita & sanna hem, så jag var med dom, men innan de -

var jag på safari med tessa, jesper och myra-li. de valde sitt fika medans jag satt och tittade på till en början. jag hade nämligen ätit frukost precis och var inte de minsta hungrig. när de väl var klara med sina smörgåstårtebitar så köpte jag (tessa köpte till mig) en dammsugare - som myra såklart skulle inviga, sen fick jag den. vad de andra åt är oviktigt :)
vi hade iallafall en tervligt stund och pratade och skrattade mycket :) - det är fint dehär med syskon och övrig familj, nu saknas bara min andra storebror, som bor i uppsala :'( , han pluggar till psykolog. det tar bara 6 år. BARA..

sen var jag hem till fammo & faffa. och jag ska vara ärlig. min faffa fyller år den 5 mars, varje år, och har gjort de många år nu. men just denhär tosdagen, 5 mars - så glömde jag bort att det var den femte mars och tänkte inte mer på de. gick dit iallfall den 6 mars, alltså fredag - och sa såklart grattis i efterskott och åt tårta och sånt. där säger samvetet till en, skuldkänslor upp till öronen. min faffa som jag älskar så mycket. han blev nog inte ledsen iallfall, men jag blev de. världens bästa faffa <3

jag är inte sån som glömmer bort datum när folk fyller år, det är jag ganska bra på. jag vet alla i min familj(nära släktingar) , alla mina 6 bästa vänner + typ 10 till, min egen osv. men jag har aldrig koll på vilket datum det är, så det är där skon klämmer.

fredagen blev iallafall massa lyckad. efter besöket hos fammo & faffa var jag med ita och sanna. det blev godis för massa slantar och saw III. varje gång jag sätter mina ögon framför en skräckfilm undrar jag vad som driver mig till att se dem. det är dendär mysigt läskiga känslan av att man inte vet vad som händer - men jag ångrar mig alltid där ett tag, halvt inne i filmen :) - men den var bra iallafall, men inte som 1 & 2. och den var inte så läskig egentligen, mest äcklig.

sen så blev det att sova för oss. och vi åt också föresten taccos där :) - min kamera dog efter ett tag - vilket är anledningen till de få bilderna från just den kvällen. OCH - vi var på badet, justja! :-D



lördag vaknade jag och ita samtidigt, ganska tidigt, ganska sent och sanna hade förståss redan stigit upp. vi kollade life of ryan' hela dagen, ungefär hundra avsnitt och herregud va han är.. snygg, söt, snygg, söt, snygg, söt. :D

sen var vi med tilda och sandra också. vi busade lite, ganska mycket och sen gick jag och ita till statoil och köpte ben & jerry´s - chokladglass med brownies. / kameran dog innan kvällen ens började, så den var på laddning under dessa extrema händelser. \ - sen åt jag och ita upp våran glass och tittade på två filmer. min stora kärlek ' och x - bagage ' > (ungefär, någonting med bagage). sen sov vi, eller vi töntade ett tag också, sen sov vi :)



idag vaknade jag av att mamma ringde och bad mig slå på ugnen. jovisst, jag steg upp och gjorde de, klockan var kring 12, hälde chips i en skål och tog ner choklad, till källaren där ita sov, och åt tills hon vakande. jag hann tyvärr bara äta 3 bitar av maraboun innan hon vaknade, så hon fick den sista. jag är så givmild. sen tjockade vi chips, sen steg vi upp och åt hampis & strips som mamma precis lagat. sen bestämde vi oss för att gå på badet, så jag tilda och ita for dit.
vi hade det väldigt trevligt och tilda har en snygg bikiniöverdel, så jag ska också beställa en ny från HM, eftersom att jag vill ha en ungefär likadan.

det som hände efter badet tills ungefär klockan sju ids jag inte ta upp, men sen så. jag och ita hade förnedrande kul. vi spelade in en massa filmer, en massa, massa filmer, som säkert kommer upp här på bloggen inom någon månad. jag måste först ladda upp dom på yt och sen sätta hit, det lär jag inte orka förän om väldigt länge. men vi provade en massa olika saker, hälla vatten, kasta russin, stå på händer, breakdance, söndra skålar, torka vatten and so on. vi hade som sagt HUR KUL SOM HELST, men sen var de dags för mig att åka hem hit till pappa. > filmerna kommer in någongång, ni kommer säkert att gilla de :-D.


fredag, älsklingen väntar på sitt fika :') <3 ,


och hon väntar


så fik hon de :-D


bror jesper :) - kolla noga, och skratta :D


och syster tess :)


och jag då, i egen hög person..


aaaaaaaaaa :') <3


jag gillar denhär bilden, myras hand. så fin på något sätt :)


hos fammo & faffa.


badet dårå ;-)


en bild här också - uppe på stan ett tag efter badet


lördag, innan vi satte oss framför tv;n och käkade glass.
söta vännen :)


innan vi somnade, övertrötthet. det är vad det är.


samma här


söndag. vi åt chips hemma hos mig samtidigt som vi spelade in filmer -
chipsen på min tröja och blodet från min avbitna tunga, beror på de.

sen idag tog jag inte mer bilder, det blev bara en massa filmer.
som grädden på moset, så måste jag säga att denna vecka kommer vara ångestfylld. allt jag ska hinna med är 5 trängar med handbollen, 2 prov, 1 redovisning + 2 dagar på läger. heja mig! :'( - panikångest står det i min panna.

nu ska jag äta kvällsmat och läsa frida. sen sova. sen vaknar jag med paniken i hälarna på morgonen, åker till mamma. går till skolan, har bad och massa annat, annat tråkigt. sen kommer jag hem och måste ta itu med glosor hit, och glosor dit. sen träna. sen vänta på nästa dag. vakna, skola, hem, plugga, träna, ans so on.

godnatt :)

hej wannabe :D


skulle bara lägga upp en liten bild på mig och ita, och skriva några rader..


jag vet en som är lite jeccawannabe.  du kanske känner dig träffad. din blogg är typ exakt som min, det är lite lustigt. lite, lite lustigt. du börjar skriva 'likt' mig, och ja.. hehe ^^ jättekul.

jaja. det är ju trevligt annars alltså. jag har inget mer att skriva. jag ska nog ta mig till mamma snart :)  - äta pottigratäng med lite kassler. gottgottgott! :) , jag längtar till imorn. nu ska jag bara skriva en liten text om min kära vän ita på bdb, ha de så bra nu :)


en lite ovanlig torsdag :)

idag har jag vart med tilda och sandra, och hedda om räknas. tilda och jag bestämde att vi skulle umgås på förmiddagen och hon kom upp till mig, där jag hann duscha när hon kom och fixa mig lite, tills vi gick på bibblan. jag lånade 2 böcker -en liten chock och ingen grekisk gud, precis. någon som läst dom? :) jag ser fram emot kvällen, när får börja läsa en av böckerna, vet bara inte vilken jag ska börja med.

Katarina von Bredow sägs vara en väldigt bra författare, men utan att läst någon av henes böcker gillar jag inte henne. jag började läsa en bok - någonting med nå läppar på framsidan, men den var så seg i början, så jag har bara börjat tro att alla hennes böcker är lika sega. kommer kanske för mig att läsa någon någon gång. många som har läst böcker av henne, vilken är bäst? det är eran uppgift att svara nu, fast att jag vet att ni är slöa, för jag vet ju att ni finns!

jag och tilda gick och fikade på förmiddan iallafall, på safari. köpte 2 chokladbollar till oss, och till det apelsinvatten, det var riktigt gott. :) - sen kom sandra upp på stan för att möta oss, och vi gick mot henne. på vägen till henne fick vi för oss att våldgästa hedda, så... dit kom vi, hedda var lite halvt opåklädd och vi stormade in. där fanns de också några bygggubbar som bygger - antagligen. vi satt vid henens köksbord och hade de trevligt, tills vi 3 fortsatte till sandra.

där hände de ingenting speciellt egentligen, vi kollade på deras kök, helt awesome, snyggt, snygg, snyggt!!! - sen kollade vi klassfoton och bara hade de behagligt :)

sen var det hem, och sen träning. spelade med 95;orna - träningsmatch, blandade lag. skiiiitans kul :-) , sen har jag bara duschat och nu sitter jag här.

idag, som blev en så ovanlig dag eftersom att jag, tilda och sandra umgåddes, och dessutom var hos hedda, blev ändå lite misslyckad, gissa vad? JO JAG GLÖMDE KAMERAN! det är ju skandal! sånt får bara inte hända.. jaja, det blir iallafall lite bilder, för att fylla ut :)


sandragumman :) - ett tag sen, men ändå :-D


tildagumman :) - också detta ett tag sen - sommras =) <3


och så heddagumman då :D , och flugorna xD

och inte nog med att det är fredag imorn, en speciell sådan. ITA KOMMER HEM! - fråga mig inte hur glad jag är.
jag har inte tänk hela veckan ba ; åååå tråkigt lov, men idag kände jag att jag är så glad att hon kommer hem. jag vill göra en massa saker imorn. har inte hon några andra planer så får de gärna bli film - > saw III <, godis, ben & jerrys, och en massa, massa mer saker. gud va saknad hon är! :D

men jag fick veta idag att dem har haft och har riktigt roligt, så det är ju bra, att det vart roligt där borta iallfall. men imorn så, hoppas hon inte har andra planer! :D här skas vara med ita! =DD



jag saknar dig, beeesstiiis :) <3

- det var väl allt. imorn blir det en fin dag, om det blir som jag tänk mig. och om det inte blir safari imorn på morgonen, med syster och bror, så tror jag att jag ska till mina älskade farföräldrar :)

onsdagen :)

det blir inte så roliga inlägg, eftersom att mina sysslor för tillfället är ganska hemlighetsstämplade. men vi kör på om lite vad som hänt ;-)

vaknade idag av att tessa väckte mig, kring halv tio och jag steg upp. vi pysslade lite på förmiddan, åt leverbiff och pottis, sen åkte vi hem till dom.

där hände de inte så jättemycket tills vi gick och hämtade myra från dagis. hon blir konstig när jag är med och hämtar henne. antingen blir hon överlycklig, eller så blir hon sådär att hon inte vet riktigt vad hon ska göra, eftersom att denhär gången var hon inte beredd på att jag skulle komma. så hon plockade upp en sko och gav den till mig ;P - när hon sen smält att jag kommit dit så började hon spring arunt hela dagiset och tillsist var hon klar att gå hem :)

på hemvägen filmade jag en film för att hon skrattade så mycket. hon pekade på hundavföringen överallt på alla snövallar, från vagnen, och jag sa USCH och sparkade i en klimp, och varje gång var det lika roligt.

när vi sen kom hem till dom var hon på gott humör i någon timma, sen har hon mest vart ledsen, trött och hungrig. men efter maten, vilket var goda hamburgare med strips, var hon på topp igen.

hon brukar lägga sig på sin matta i hennes rum och be mig dra mattan till köket och vid varje tröskel börjar hon skratta som en tok och när vi är framme i köket, säger hon 'mer' och väntar på att jag ska dra mer. så jag har spelat in en massa filmer på kameran idag, när vi vart ute, åkt matta och massa mer.

dessutom har vi också lekt med en dammtuss. hon blev så rädd när hon såg en svart liten sak (en såndär grej från en yllesocke) , hon trodde nog det var ett kryp. så jag började leka med den, vi blåste den till varandra, satte upp den på en stol och blåste, och till sist vågade hon röra i den, men var fortfarande en aning osäker. när vi var klara satte vi den i papperskorgen, sa hejdå - och stängde dörren :) - det behövs inte mycket för att ett barn ska vara roat ett bra tag.

efter maten har vi bara ätit bulla till efterrätt, busat med dammtussen och sen nu så sitter jag här hemma och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :)

ingen blogg som jag läser har lagt in några roliga inlägg idag, men jag har bilddagboken kvar. annars vet jag inte vad jag ska göra. - skriva anmälan till läger 4 tror jag, om jag inte gör det imorn. - sen måste jag duscha också ;-)

det blir ett väldigt långt inlägg dethär, men jag måste också säga att det blir ingen ändring av min blogg eftersom att jag inte förstår någonting. det är frustrerande..



pusspuss :-)

jo jag har faktiskt fettigt hår idag, ides inte duscha hos mamma på morgonen eftersom att våran varmvattenpanna eller nåt, gick paj inatt, och iskallt vatten är inget som lockar mig. >


söta barnet :-)


föresten - jag tjockade en magnum mandel nyss för ovanlighetens skull, den var goood :]


nä, nu får det vara nog för idag. hejsvejs

förstår mig inte på,

så alla vet så SKA jag fixa om min blogg, men varje gång jag försöker så fattar jag ingenting.

igår hos johanna förstod jag allt hon sa och allt, men nu vet jag inte vart jag ska klippa och klistra, och kopiera och byta färg och allt vad som nu går. synd för dig jollibolli att du måste hjälpa mig IGEN!

nu är jag sur och arg, och trött och sugen på choklad.

jag ska inet buttra ner mer utan läsa beckas blogg ;-D då blir man glad :)


tisdag,

gårkvällen var riktigt nice, ni vet - glass och film. narnia var hyffsat bra faktiskt, såndär gråta-i-slutet-film och glassen var makalöst god. första narniafilmen var bättre tycker jag, lättare att förstå > men som sagt var 2;an också bra.

idag har jag vaknat vid tio. - det konstiga är att jag inte har något minne av vad jag gjorde innan tessa kom förbi, för att vi skulle börja fixa lite småa saker. konstigt!

vi fixade iallfall ( känns lite värdelöst att skriva att vi 'fixade' när ni inte fattar vad jag pratar om, men vi fixade iallafall.

när tessa åkt iväg så var jag trött som en gris och sov i någon timme. sen fick jag ett ryck och började rensa mina kläder. jag har mer exakt 157 plagg hos mamma > underkläder och sockar är räknas inte < . jag sparade 118 plagg och slängde 39. jag som skulle göra en grovrensning, jaja. och här sitter man och klagar över att man inte har kläder. jag har tror jag 13 par jeans och sammanlagt 17 par byxor , om inte mer eftersom att de var ett litet tag sen jag räknade, och inga byxor rök idag. / fast å andra sidan var dedär bara kläder jag har hos mamma, inte pappa. så jag kanske har ja, 40 plagg till minst. det känns onödigt. och hälften vad jag sparade kommer jag aldrig använda, men jag täcker 'tänk om'.

nu ska jag nog hitta en film att sätta in på usb-minnet, och sen kolla film hos mamma.

och vet ni vad jag också ska göra? jag ska fixa bloggen :-D KUL VA ? :D


kläder jag valde att kasta / ge bort 34 st,


kläder jag valde att spara, 118 st,


tog en bild när jag var hos fammo&faffa igår :-)


så var jag ju med johanna igår också :)

det var allt jag hade att bjuda på idag, snart bär det av till mamma med lille smått och gott i bakfickan kanske, dock utan film eftersom att jag glömt ladda ner det kom jag på nu :)



ben & jerry´s & narnia-prins caspian (y)

hej mina vänner :)

det har vart en toppendag idag också, vaknade med humöret på topp här hemma hos mamma. jag älskar att gå ner på morgonen med nattlinne och vara lite halvtrött och veta, att nu får jag kolla på tv hur länge jag vill, och hur mycket jag vill och hur skönt är inte det? :D

jag vaknade iallafall vid elva och gick ner och tog mig en apelsin och kollade tv. bestämde mig sen för att gå förbi fammo coh faffa nu när jag inte vart där på en vecka. dem blev glada av att se mig och jag av att se dom. jag åt lite gosaker, läste skvallertidningar och kollade på tv. bara trevligt. där tog jag också förståss några bilder att lägga in idag, men jag är inte på min dator hemma så jag ids inte sätta in bilderna, dom får komma in imorgon eller någonting.

efter vistelsen hos fammo och faffa så gick jag hem och åt köttisar med mackisar och tog det lugnt ett tag innan jag gick till johanna. om man säger att hennes systerson är lite rädd för mig är det ingen underdrift. jag undrar vad som skrämde honom ? powerpuffpinglorna på min tröja, eller bara jag själv? - eller så är han blyg som dåm flesta andra småbarnen, vad vet jag.. ;D

jag och johanna hade iallfall dödligt roligt och hon fick mig att skratta mycket. - när vi är med varann är vi som så fula, så korkade. vi skrattade mest hela tiden, och ja - sen var det träning.

vi tränade med 95;orna eftersom att vi är så få, och dom också, nu under sportlovet och vi spelade match hela tiden. det blev typ i 1h och en kvart. sen så sköt vi straffar. jag, tilda och carro åkte ut på samma 'runda' eller vad man ska säga, så vi, vann? xD

nu har jag suttit och kollat efter böcker på cdon men jag hittar nästan ingenting, och det jag väl hittar, vet jag att dom har på bibblo, så jag väntar tills jag tar mig dit någon gång i veckan.

min bror kom hem för ett tag sen och jag älskar när någon säger 'jag ska nog gå på statoil'. hela min värld blev ljus, tänkte att nu får jag chips. så kom han med idén att köpa en ben & jerry´s, mest för att ingen av oss har ätit det någon gång och båda var sugen på någonting. så nu har han gått på statoil och ska köpa mig en överraskande smak, och snart komma hem. så skulle vi slå på narnia - prins caspian och titta den tillsammans. myyys :)



så nu mina vänner, ( varför skriver jag mina vänner hela tiden ? ) måste jag hoppa i duschen inann bror kommer hem, så att glassen slipper vänta så länge på att bli uppäten.

som sagt blev det inte mycket bilder idag, men bättre bildrace imorgon, när jag går till pappa :-)

hej ´´

toppensöndag :)

sitter här och tjockar chips och dricker saft - men det får jag faktiskt göra. kom och tänka på att jag har inte ätit NÅGON kexchoklad denhär veckan, sist var i söndags, hur cool är inte jag? :-D därför och för att jag tränat mycket idag kan jag äta detta med gott samvete.

jag skrev ju i förra inlägget att här ska städas och ses narnia. städar har jag gjort, väldigt noga också, dock inte vad jag planerat. men jag gjorde ren buren väldigt, väldigt noga, och dammsugade lika noga. sen mitt i allt kom min syster och hennes familj på besök och då kan ju inte jag bara inte vara med dom, så jag slutade. dammtorkade inte, så det ska jag nog göra här någon dag i veckan. myra var finklädd, nya kläder som tess&carl köpte till henne i luleå. hon var så fin så. sen fick jag henne att stå modell för mig också, även fast hon alltid är de. hon måste känna sig mycket snygg, eftersom att jag fotar henne hela tiden, och om det inte är jag som gör det, så är det tessa :) - hon var föresten också jättevild idag, skrattade hela tiden, satt på bord, fönsterbrädor och vi sprang runt och busade länge.


FÖRE - rummet mitt var smutsigt.
/ om ni undrar, kartongerna efter väggarna har jag för att bea inte ska riva bort allt för mycket tapet ;-)


smutsiga burprylar ;-D


EFTER - nu är det så att jag inte städade rummet på prylar, utan på smuts.
inte ett korn på golvet (y)


rena burprylar ;-)

haha, och justja! min storebror jeppe gjorde någonting som tessa tyckte var äckligt, så hon ropade äckel efter honom när han gick. myriiis och jag satt vid bordet så och åt glass, så terrade jag henne lite, så vände hon sig om och sa äckel. jag och tessa satt vid bordet och försökte hålla oss från att skratta, men det gick inte. det fick ju inte alls henne att fortsätta. - att hon är rolig :-)


glada bruden :) <3


famillluu ;-)


inne i glassen ? :d


modell-myriiis


knasbarnet :)


tränat har jag också gjort. innan själva träningen också, jag gjorde min hemläxa - 200 sittups och armhävningar. sittups är så jävla tråkigt så man ids nästan inte, armhävningar kan va sköj :))

på vanliga träningen var jag och frida två och två för det mesta, vi smekte ut alla med våra skottkärror. vi vann också när v skulle bära den andra på ryggen, och på magen - om man säger 'på magen'.

imorn skulle det nog bli att vara med johanna iallafall. mikaela och hon hade planerat att gå på stan och om jag inte följer med dit, så ska jag till fammo och faffa. har inte vart där på en vecka, eftersom att både fammo och faffa har vart kräksjuka. ska bli rätt nice imorn ändå.

ikväll ska jag inte göra mycket mer än dehära. åka till mamma och säkert kolla slutet av beck, och om jag är busig ska jag nog köpa någon god choklad till filmen :) vi får se (: -

härlig söndag =)

söndag idag, en härlig sådan :)vaknade ganska sent idag, och jag kom att tänka på att dethär var den första dagen på länge som jag vaknade av mig själv. till skolan vaknar man ju av mobilen, och på övriga helger har jag spelat handboll, vart i kangos, eller så har ja gjort annat, som igår - vart ute i skogen. skönt att få vakna av sig själv, man är mycket piggare då.

jag borde städa rummet lite nu egentligen, men jag ids inte de. ingen sätter in på roliga blogginlägg eller någonting annat så jag är hyffsat uttråkad. tror att jag ska slå på narnia, prins caspian och se om den är sevärd. sen måste jag göra mina 160 armhävningar och 200 sittups, eftersom att jag vart slö under veckan och bara gjort 40 stycken - träningen är idag. ;-)



sen hade jag vela följa till kangos med kallsingarna, men det är så att jag ska påbörja ett projekt som måste vara klart ganska snart, och lovet är en väldigt bra tidpunkt att ordna lite med det. och sen så hade jag måstat åka buss från stan, till vittangi och BYTA buss där och åka till junis där kallsingarna hämtar upp mig. NO WAY! - jag, lokalsinne och byta buss, nej tack! varför kan det inte bara gå en buss från stan, förbi vittangi till junis? - även om det inte hade vart så skrämmande att komma lite vilse i vittangi, men iallfall - onödigt. så det får bli på ett annat lov, eller någonting :/ :)


nu ska jag hämta chips och slå på filmen, göra lite armhävningar innan. titta filmen, städa i mitt rum lite, göra armhävningar och sittups, äta, träna. ;-) höörs

en solig vårdag :)

dagen idag började med att jag vaknade av en springande kanin i min säng. hon hade visst flyttat plankorna på buren utan att jag hört och där sprang hon, mitt på morgonen, och inte blir man arg heller, på en sån söt sak :) , tessa ringde några minuter efteråt och sa att jag skulle göra mig klar för att bege mig till deras stuga om ungefär 1&½ timme, så jag steg upp, gjorde frukost och åt den, sen sov jag tills hon ringde igen. när dom kom och hämtade mig blev myra jätteglad av att få reda på att jag också skulle med, det är alltid lika kul att komma in i bilen och se glada tjejen - vilket första bilden nedan visar - och jag tycker att hon är förfärligt söt. vi åkte iallafall till deras stuga, där man måste åka med skoter en bit för att komma fram, eller på sommarn - med båt. vi var där ungefär 4 timmar och hade så trevligt så. en bra början på ett nice lov, skulle jag vela säga. :)

bilder säger mer än tusen ord ;


älsklingen :)


skogsmullejag :D



-v-familj-v-






älsklingen blev glad när skotern kom fram :)


att man kan ha kul med sin syster


att vi hade trevligt ;-)


fina familjen ljungblad <3


marabou mjölkchoklad :D , söta barn :)





pulkan. det roade henne i 1 minuter, kanske 2.


efter ett tag blev de dags för sagostund. vem har flyttat in i vårat hus ?- kan det vara en liten modig mus ? - vem i stallet äter mest ? - kan det vara en stor, stark häst ? - då somnade hon och sov i kanske en timme :)


<3


tillbaka i bilen igen och på väg hem :)


dagens kläder blev blåa sockar , roda kallingar och en svart polotröja. precis lagom med kläder + utekläderna för att inte frysa. > förutom om fötterna, jag tror inte mina skoterskor är jättebra mer, jag fryser hela tiden, dags för nya.

nu på kvällskvisten har jag vart med ita, och var förbi dom och gav sannas present ( som jag glömde fota ), hon blev väl.. glad ? xD antar jag. ett doftljus och tändstickor i en gullig ask från miQue för just över hundringen. jag visste inte vad jag skulle köpa annars, eftersom att jag gett sminkväska, parfym och dylikt i julas, och hittade inga kläder.. lite variation måste det ju vara i tillvaron ;-) jag hopaas nu att sanna haft en tjusig fördelsedag med massa fina presenter. :)
nu ska jag testa om det funkar att sätta min nya header där uppe, jag är lite dålig på det, annars får jag ta min gamla till vidare. > bakgrunden är bara tillfällig, förhoppningsvis :) - godnatt (=








RSS 2.0