Sommar 09:s planer (:

Denhär sommarn kommer bli the shit om allt går som jag vill. Jag ska åka till Kangos (SÅKLART! :D) , Saitt (SÅKLART :D), sen funderar vi också på att åka till Piteå, jag och pappa när Karlséns är där. Det hade vart så kul! Sen funderar vi på att bila ner till småland, närmare exakt Överum - min systers familj och säkert jag och pappa. Sen funderar vi också på att åka ner till min moster som bor i Ludvika, där jag inte har varit på typ 10 8 år kanske, jag och mamma. Och vidare därifrån till VImmerby, där jag äntligen får träffa min 'farmor'. Vi kallar henne så, iallafall jag.. 'Farmor i Vimmerby' :)

Jag ser så fram emot sommaren, och nu känns det som att jag verkligen kommer att njuta av denna sommar. Jag är så glad just nu :D  Ska gå och lägga mig nu snart :-D
Natti







Kanosbilder :)

Härlig dag igen :)

Denhär dagen har varit härlig. Jag har i stort sett (sätt?) bara tagit det lugnt. Sov hos Ita inatt eftersom att planera om att sova hos mig inte gick. Annars var jag med Had & Cody hela kvällen igår och vi tittade 'Eagle Eye' och åt pizza. När filmen var slut satt pojkarna vid datan och jag somnade, men vaknade snart av att Ita ringde mig. Gick till Ita vid halv ett någongång och vi satt bara vid datan, sen somnade jag, säkert 2 timmar innan henne :)

Idag som sagt, har jag bara chillat nästan. Gick hem från Ita innan hon ens hade vaknat för att städa och göra i ordning min stoora garderob hos mamma, fast så blev det inte. Jag tog det lugnt, solade - tills solen gick i moln 5 minuter senare, åt glass och sen gick jag ut och tränade. Sprang först upp mot Sporthallskiosken och köpte godis till mamma. Sen sprang jag vidare mot 'Matto' och där sprang jag intervall. 80% 2 minuter, Gå 2 minuter, 80% 1½ minut, gå 1½ osv. Sen tränade jag lite styrke och sprang upp och ner för trappor. I slutet av allt dedär var jag helt utmattad, så jag gick hem stor del av vägen. I slutet sprang jag, ner mot kiosken när mitt hus, köpte ett kort och tog en godispåse.

Godiset och kortet fick mamma i Morsdagpresent. 6 stycken av hennes 3 favoritgodisar och sen lite annat smått och gott. Det fick bli presenten av mig, eftersom att mitt minne var dåligt igår när jag, Sanna och Ita var på stan.

Jag har sovit en hel del idag också. Mellan allt jag har gjort har jag sovit. Kollade mig i spegeln nyss och det är resultatet av två nätter av nästan inget sovande.

Nu har jag ingen lust att skriva mer, och min kamera är hos Ita än, så jag slänger in lite andra bilder :P


Konstig. Jag ÄLSKAR sommarn mest av alla årstider,
men när jag tittar på bilder från Kebne, saknar jag min halsduk ;o



<3

Som Myra igår då. :)
Jag ville inte äta glass, jag var inte på humör för någonting egentligen, men sen fick hon mig att ta en glass iallafall. Efter glassätandet så gick jag och la mig på soffan, medans de andra i familjen åt klart sina glassar. Myra såg mig inte från stolen där vart hon satt men så ropade hon:
-Jecca?
-Ja?
- Jag älskar dig!
- Nåå! Jag älskar dig också!

ÄLSKLINGEN DÅ! :)

En oplanerad planerad lördag.

Planera denna dag blev ju sannerligen inte som planerade men det blir nog fint ändå. Skulle kolla någon film med Had & Cody, men först måste jag duscha. Sitter här med en 'Lilla-My-Toffs' på huvudet och håret nästan drunknar i fett. Okej, inte riktigt så, men det ser för hemskt ut..

Idag har det ändå vart en jättetrevlig dag. Jag och mina kära vänner Ita & Sanna har tillbringat stor del av dagen på stan. Vi tittade på avslutningskläder och jag hittade nog det jag ska köpa. La undan en skitsnygg klänning på b-young men ifall jag skulle vela använda den, skulle jag måstat sy upp den med tvillingnål på syslöjden och hela tjofset. Så jag tror jag ska ta en annan fin liten pryl, hemlighet.

Annars så var planen när vi var på stan, att köpa någonting fint till mamma på morsdag. Jotjena! Jag glömde ju inte alls det helt och hållet när vi var mitt uppe i att prova snygga kläder.. Så när alla affärer stängde, kom jag på det. Heja mig!

Jaja, annars har vi haft mysmat hemma. Tacos. Tess & Myra åt då där, hos mamma, med oss och ja, det var gott! :) Vi åt också glass efteråt, såndär god chokladglass i strut. Det kändes lite som att jag var sex år igen.. Vi åt ofta sådan glass efter mysmat förr :)

Igårkväll, som ni inte alls bryr er om egentligen, sov jag hos Ita. Vi lade ansiktsmask och hade trevligt. Tyvärr är kameran kvar där så ingen bil på det kommer upp. Sen somnade vi vid sex imorse, Cody höll oss vakna via msn. Att vi hade roligt x)

Nej, nu ska jag hoppa i duschen sen möta upp pojkarna. Ha en bra kväll! :)


Mina brallor :)
Var ju föresten också på stan igår, men Had & Cody. Lade undan ett par byxor i onsdags som kostade 225 :- . Heja mig igen! Det var tydligen bara rea på dem just onsdag och torsdag. Så när jag kom dit på fredag, kostade de 300 :-. Men, de är mina iallafall :p

Föresten gjorde jag och Ita ett hett kap idag. Köpte ett par skor för under hundringen på coop. Först skulle vi dit och kolla på morsdagspresent, eftersom att staden var stängd, men det slutade med att vi faktiskt köpte ett par vita par skor var. Så värt! :) Snygga var de också! :)

Nä nu ni, ska jag fara och flyga. Hejssvejs

Slarver nr: 1-2-3-4-5

Det blir ett till inlägg idag. Ett glatt sådant. Kan ni gissa varför? Min plåbok var hemma hos min mamma i ett skåp. Jag gick runt och letade överallt, ville lixom inte fråga mamma om hon sett den förän jag hade letat på alla ställen, för ifall jag ni hade hittat den hade hon inte vetat att jag var slarvig. Även om hon redan vet det eftersom att det är ungefär tjugonde gången den här terminen som min plånbok vart borta. Men iallafall. Jag letade och letade och till slut frågade mamma vad jag letade. 'Min plånbok' svarade jag buttert. 'Leta i dehär skåpet, är du säker att den inte är där?' 'Ja' svarade jag eftersom att jag var säkert. Jag hade ju tittat in i skåpet tidigare, men ingen plånbok var synlig där inne så såklart var den inte där. Den kunde ju inte vara bakom en liten burk. Nej, tänkte jag. Det är ju omöjligt att den är bakom en burk, helt omöjligt. Så mycket brydde jag mig att jag inte ens kollade bakom den där fula burken. Men sicken otur jag hade då. Det var ju just där den befann sig, bakom den där fula burken. Så, nu har jag sattit alla mina värdesaker dvs. Nycklar, kamera, foundation och plånbok i på ett speciellt ställe där jag ska försöka färvara dem när dem inte används. Nu är det så att jag gillar att ha saker i mina jackfickor, men grejen är den att när det är sommar vill man inte ha jacka. Det resulterar i att jag sätter mina värdesaker (jag bär alltid med mig mobil, nycklar och kamera - bland foundation och plånbok) där vart de får plast och det brukar bli i en magficka eller några stora fickor på mina stora jeans. Därför vet jag aldrig om jag tappat någonting, för att jag skulle inte märka om de åkte ut.

Nu kommer min mamma och ska ha datorn. Ska kanske duscha nu - eller imorn på morgonen. Jag skulle egentligen göra massa övningar eftersom att det inte var träning idag, men jag gör dem imorn istället, jag lovar! :)
Godnatt allesammans :)

Tors-dag

Jag glömde att säga att jag är less på att jag aldrig lär mig. LESS!

Nu till min mer glada sida. Jag ska inte skriva speciellt mycket eftersom att det ändå inte kommer speciellt mycket glatt ur mig just nu. Idag har jag vart med Rasmus. Idag har jag varit i skolan, gått i stormen, fått mvg på bokrecensionen. Ja, det är väl vad min dag har bestått av.

Jag nämnde mina konstverk från bilden i förra inlägget vad jag kan komma ihåg, och det är det ni ska få se idag.


En skiss.


Till denhär. Flera nyanser i blyerts.


Halvfärdig sommarbild.


Ritade någonting väldigt avancerat från skolgården.


Vi skulle rita ett skivomslag och en affisch. Skivomslaget är borta.


Ví skulle måla av en konstnärs bild.


Likt va? xD
Det visade sig att jag bara hade med halva bilden.. Det var visst en gumma som ammade en naken unge. Tss, det skulle vart en syn att se mig måla xD


Det gick någon på bron och alla grodorna tystnade med ens.


Ita fick den. Jag hade tråkigt en bildlektion.


Någon ansiktsövning.



Olika nyanser i blyerts. Inte färidig.

Det plus sex äpplen och tre bilder av klasskompisar har jag åstadkommit under hela åttan. Grym som jag är! Plus då lite kladd i mitt kladdhäfte, men det är ingenting. Äpplena var det tråkigaste genom bildens historia och jag tror att jag hade avlidit om jag ritade ett äpple till den terminen.

Nu över till helt andra saker. Imorn ska jag på stan och köpa mig ett par byxor. Jeansleggings. Välkommen till 2009 Jessica. De går på 225 kronor tror jag närmare bestämt, och jag har ju ett presentkort på 500 kronor. Härligt värre! :)
Nu är frågan bara vem jag ska gå med. Det är som inge roligt att gå ensam. Sen, om jag skulle hitta min plånbok, skulle jag nog faktiskt ta och köpa en morsdagpresent till min mamma. OM jag hittar min plånbok. OM! Annars får hon en tom flaska med vatten i, en gul tröja i färgen röd och ett par korta långkalsonger. Mm. Grattis mamma! -.-

Nu har jag suttit vid datan alldeles för länge, så jag ska sitta ett tag till.. Sen skriva ut ett fåtal bilder från skrivarn och kanske börja rita om jag orkar. Hejdå

Less på mig själv!

Jag är så ***** less på mig själv. Less på att jag ALLTID har någonting som är borta. Om det inte är mobilen, är det nycklarna, om det inte är nycklarna är det plånboken.. Är det inte plånboken befinner jag mig i Kina bland en massa kineser och undrar vart jag är. Så less!

Jag är också less på mig själv för att jag har fått MVG på alla uppgifter i so:n förutom en extrauppgift som jag inte ides göra för att hela jag var fylld med stress och ångest över skolarbetet då. Nu ångrar jag mig, för jag antar att man inte kan få MVG i terminsbetyget ifall man har fått ett g. Ååå, vad jag är less på mig själv. På mitt fula hår, på min snålhet, på mina kläder, på mig själv. Att jag alltid har någonting borta. ÅåååååååH.

Nu ska jag läsa en massa bloggar. Kommer ett senare inlägg om jag har blivit mindre hatisk mot mig själv. Ska dessutom dela med mig av alla mina konstinspirerande tecknigar som jag gjort på bilden i åttan.


Det här ska föreställa någon ***** cocopops leksak som man ska pyssla ihop själv. Den var visst för 4:åringar ungefär, men inte *** kan en 4:åring pussla ihop den där. Jag kunde inte.. -.- Skicka med leksaker i paketet som verkligen GÅR att pussla ihop. Ska föreställa någon Zoomerang - om man skulle ha kunnat sätta ihop den. Helt ***** omöjligt. Jag är glad -.-

Bus med Myriis :)

Ska bara skriva ett snabbt inlägg innan jag möter min vän Ita. Som jag saknat henne de senaste dagarna, också är hon hemma nu! :) Får se vad vi tar och hittar på. Ska väl först prata en hel del om massa spännande saker, sen ska vi nog hitta på någonting kul :)

Annars idag har jag mest bara tagit det lugnt. Vart med Myra ganska länge. Shit va hon har varit busig idag! Hon var en vovve, jag var en giraff, hon var en myra och ja. Fast hon har också varit väldigt lugn ett tag. Jag somnade i soffan bredvid hon som låg vaken och häll på med min öronsnibb. Det gör hon alltid när hon är trött. Tillslut blev hon nog less på att ligga och gick därifrån, men jag vet ju inte.. Jag sov ju :)

Nu ska jag snart möta Ita. Om ni vill läsa ett roligt inlägg så gå in på hennes blogg ( Om inlägget nu syns. Det har det inte gjort på hela dagen). www.iitaak.blogg.se.


Bus! :) <3




Buus! :)

Är hon inte den finaste, så vet jag inte! <3

Godnatt! :)

Ska lägga mig och mysa vid tv:n med mitt gråa täcke och äta pizzan som blev över från idag. Tror att det var massa dåliga program man kunde titta på. Hur bra låter inte det? Nyttigt & kul & allt! :)



Godnatt gott folk!

Nyttig vecka.. inte

Of, jag blir frustrerad. Jag kan verkligen inte fixa min egen header. Hur lätt det än är (jag vet att det är lätt, för jag har gjort det förr) så klarar jag det inte nu. Jag vet inte om jag har fel stilmall eller vad som är felet. Någon dag under sommarlovet blir det nog att iallafall få bort den här jobbiga, tråkiga, fula, äckliga lila färgen från bloggen för att ersätta med ett lite mer neutralt tema. Men det blir först till sommaren gissar jag. Jag lär inte ha tid innan det. Men vad jag blir arg. Just nu håller jag på att göra en header på Picasa 3. Själv tycker jag att den blir skitsnygg, men jag ska göra resten imorn skulle jag tro, eller en annan dag :)

Annars idag har jag bara tagit det lugnt med vänner och sådant. Jag nästan började min dag genom att åka till Tre Kronor. Tredje eller fjärde gången jag äter hamburgare eller pizza den här veckan. Samma vecka som jag inte får träna, that's great!

Senare lite mot kvällskvisten, kanske vid 18 någongång gick jag förbi Mikaela för att jag kände för att sällskapa dem. Johanna befann sig också i Mikaelas fina rum så där satt vi och pratade och lyssnade musik ett tag, sen ringde Had.

Då skulle jag gå förbi honom för att sedan vandra vidare mot Codys hur för att se på film och äta gott. Vi satte igång 'Sagan Om Ringen' och mina förhoppningar var inte stora. Jag antog att jag inte skulle gilla filmen, men om jag ska vara ärlig så var den ganska bra. Had och Cody tyckte väl inte att den var så roande, de hade tydligen sett den många gånger förr, men för att jag skulle förstå någonting av andra filmen som vi säkert ser någon gång, tittade vi på den första först. Till filmen åt vi massa glass och lite tigerkaka. Efter den där massa glassen var jag ganska mätt, så jag fick bara i mig en liten kakbit. Men filmen var sevärd, även om vi inte hann se klart hela innan jag skulle hem och vi hade mys :)

Nu som sagt sitter jag och gör min header till bloggen, men den får vänta med att bli klar, jag ids inte nu. Dessutom spelar det ju ingen roll när den blir klar, eftersom att jag inte får inte den på bloggen, heja mig!


Liite problem


Det visade viktiga saker för mig


Filmen


Ita :) <3

Okej, även fast att jag nästan har bestämt mig om att iallafall lägga in en bild per inlägg minst, så får ni andra - jag syftar på Ita, Mikaela, Tilda, Sanna & ni andra som läser min blogg - gärna säga vad ni tycker. Om ni tycker att jag ska ha många bilder per dag, eller få bilder per dag eller i vissa inlägg inga bilder alls. Jag ska iallafall ha liten storlek på alla. Nu kommer det ju inte bli att jag just ska ha EN bild per inlägg, eller ALLTID minst en bild, men vad tycker ni är roligast? :)

Jaja. Ni lämnar jag dendär diskussionen och ja.. Övergår till min dag. Jag vaknade vid 13 så jag har liite ångest över att hela dagen blir mycket kortare, men det värsta är att jag inte gör någonting åt det. Ändå sitter jag bara här vid min kära data och väntar på att någonting ska hända. Jag tog min iallafall i kragen för ett tag sen och gick och duschade, så nu har jag det färdigt. Sitter här nyduschad och tänker..

Undra vad jag skulle göra utan Ita? Det skulle vara ganska så himla tomt. Det är nämligen så att allt jag vet, vet Ita. Allt som händer i mitt liv berättar jag till Ita och hon gör likadant. Även grejer som ibland är för personliga, berättar vi till varann. Vi har som inga hemligheter för den andra. Och nu efter bara 3-4 dagar saknar jag att prata med henne. Såndär konstig känsla. Det enda vi har sagt till varann sen kvällen i onsdags är.. Ja, jag ringde och berättade att Micke blivit pappa, sen är det inte speciellt mycket mer. Jag hade ju kunna ta upp telefonen här och nu och ringa henne och prata i flera timmar, men jag väljer att inte göra det. Det blir roligare imorn om vi hinner träffas ett tag innan läggdags att berätta om ja..Dagarna som gått. Det är så roligt att varje kväll prata med henne i ca. 30 minuter minst och bara prata på om allt och ingenting. Och det som är härligt med Ita är att jag är 256069 % mig själv. Jag kan göra vad som helst i hennes närhet, jag kan sova hos henne medans hon är vaken. Ibland gör vi ingenting utan bara sitter och har tråkigt, till och med det är kul med henne. Ibland slåss vi och skrattar sedan 10 minuter efter åt det. Ibland slåss vi och vi kan gå och vara sura på varann ett tag, men sen när vi ses blir det bara naturligt att vi börjar skratta eller prata. Oftast. Det är inte så att vi är rädda för att den andra ska vara sur hur länge som helst, utan bråkar när det 'behövs'. Jag tycker nästan att det är nödvändigt att kunna bråka. Ibland kan jag vara sur på någon annan än Ita men ta ut det på henne istället för personen jag egentligen är sur på, för att jag vet att hon ändå kommer stanna kvar, alltid, förevigt :) Det är min kompis de! (:
Världens bästa! <3

Back to business! Här ska nu fixas och donas, sen ska jag göra någonting av mitt liv (:


Bild från igår, när Myra var hög på socker :'D


På g mot Talang, med godispåsen i hörsta hugg! :)


Min fina syster, och min fina systerson/dotter:

Ett tag sen :)


Nu :) <3
Beräknat den 29 juni :)

Föresten är det så synd om mig. Jag har världens jobbigaste hosta och jag har ingen aning om hur jag ska förhindra den. Jag tar Bisolvon, eller vad den nu heter, ungefär tre gånger per dag som man ska, men ändå hostar jag slemmisar hur mycket som helst. 'Tessa sa någonting om honung och någonting annat äckligt, men jag ids inte - det är verkligen för äckligt. Mina hostmeduciner smakar iallafall gott :D Nej, fy på hosta. Det borde inte få finnas.
Hejs

Trevlig kväll :)

Klockan börjar närma sig två denna natt och jag sitter här med en chipspåse bredvid mig och orkar inte äta. Alla vänner som läser min blogg är för stunden inte närvarande och kan svara i min blogg, men Johanna har gjort de. Hon tycker jag ska ha mindre bilder och ladda upp mycket bilder på samma dag. Själv vet jag inte vad jag tycker. Det kan bli jobbigt att titta på 20 bilder om vad jag har gjort en dag, men samtidigt kan det kanske vara roligt. För visso. Jag undrar just hur jag ska göra. Om jag ska ha många bilder, eller några enstaka, kanske inte alls några i några inlägg på rad. Ja jag vet inte. Jag tar ju med min kameran vart jag än går. Fotar vad jag än gör. Fotar det minsta lilla Myra gör. Fotar nästan varje gång jag och Ita hoppar studsmatta, men jag menar.. Vad får jag ut av det? Mindre minne på datan är det enda jag kan komma på. Men jag har ändå alltid med kameran, ifall någonting oväntat, overkligt eller sanslöst häftigt skulle hända. Tänk om jag inte skulle ha med kameran just den gången, då det händer. The shit of the shit lixom. Vad skulle jag göra då? DÖ?

Min syster och hennes familj kom iallafall och hämtade mig 1 minut efter mitt förra inlägg och vi for direkt till dem. Det jag måste berätta är riktigt roligt. Jag använder mina egna ord för ord jag inte vet vad de heter, så var beredd på att förstå mitt språk, okej? Vi åkte in i en såndär tvådelad väg, ni vet.. Såndär som man kan åka två bilar bredvid varann, och vi kom bredvid en svart bil, märket spelar ingen roll - volvo, saab, ''Wolksvagen, Das auto'', vad det nu var. Gubben som satt i bilen var väldigt pepp på att tävla så vi gjorde de. Han vann (roligt, i all hast skrev jag han med två n?) och Tessa och Calle tyckte det var dödligt roligt, likaså jag. Och Myra - även fast jag inte tror att hon förstod. Men det var roligt iallafall. Även det fotade jag ju såklart. Men hur mycket är intressant av en svart bil som man inte ser speciellt mycket av? Det enda som var lite humoristisk var att samtidigt som jag fotade smilade jag som en vilde och jag kom såklart med i bakspegeln. Gissa hur jag såg ut. Om ni tänker er.. Äh, det går nog inte ens att tänka sig. x)

Vistelsen hos mina kära familjemedlemmar var riktigt trevlig och de hade köpt godis, chips och läsk som jag, glups som jag är, tog för mig av. Vi tittade talang och såklart gick ju inte de som jag & Tessa ville, vidare. Vi hejade på han den där prata-snabbt-mannen. Han var ju så söt mot sin flickvän/fru också :') Men vi hade det trevligt fast att inte någon av de vi ville gick vidare. Myra-Li var hög på socker efter ett tag och spidade runt i lägenheten hur mycket som helst. Till slut blev hon trött, grinig och gnällig - och det var dags att säga godnatt och hon fick sova :)

Hon dansade föresten så sött till Emma när hon sjöng i Talang. Synd bara att jag inte har den blekaste hur man sätter in filmer här och var. Men huvudsaken är att jag ser filmen och blir så glad av att se henne dansa. Min lilla älskling :)

Nä hörni. Nu ska jag fortsätta vara social med mina vänner över msn och sen ska jag nog sova. Ni ser ju om jag hörs av på bloggen här innan jag sover. Ni ser ju.

Sorry, ingen bild :P



Fredag (:

Skrev inte igårkväll. Min pappa skulle sova och jag tittade Scrubs istället, sen gick jag och sov.

Igår var jag otroligt duktig och städa mitt rum så att det glänser idag. Sen var jag med Johanna & Mikaela. Ingenting speciellt var det väl som hände där egentligen, vi var bara mest och hade det trevligt. Efter en stund av kom Had och Cody hem till mig och vi gick vidare till Statoil. Jag var nyttig och köpte ingenting till skillnad från dem andra. De köpte glass och dricka. J & M skulle vidare till J sen för att färga hennes hår så jag, C & H fortsatte hem till mig. Vi tittade en massa gamla roliga klassfoton från förr i världen och sen så gick vi hem till Had. Där gjorde vi mest ingenting, bara satt och pratade och tittade på kort där också. Sen skulle jag hem. De följde mig hem och båda berättade lite av deras historier om hur det var att komma till klassen, och för Cody - utan att kunna svenska. Intressant & roligt att höra :)

Resten av kvällen tillbringade jag som sagt framför tv:n och också lite med min kanin. Ja, min kamera har vart min vän igår så jag har fotat en hel del.

Idag har det blivit att vara med Myra hela dagen. Calle skulle ner till deras stuga och tjära (stavas de så?) båten och jag följde med för att passa Myra. Vi kastade en hel del sten i vattnet, lekte i bilen, åt godis och ja - fotade. När Calle var klar med det han skulle göra för dagen åkte vi hem till dem. Där har vi busat, ätit mat och tittat tv.

Får se vart resten av dagen tar mig. Jag ska nog faktiskt ta och se talang med min syster och hennes familj, innan det vet jag inte riktigt vad som händer :)

Sen så vill jag bara säga: GRATTIS MICKE OCH MOA TILL LILLFLICKAN! :) -
Våran handbollstränare Micke har nämligen blivit pappa, visserligen igår, men jag fick reda på det idag. Söt var hon också! :) Gå in på www.nll.se - webbisar - gällivare BB och BAM, där är hon :) GRATTIS MICKE! (:


Majki. :)


Had ;b


Cody ;)




Scrubs




På g till stugan


Kasta sten




skulle precis börja åka hem :)


Hon somnade i bilen - Jag bärde in henne. Jag älskar det, när hon sover i min famn :)


<3


Vi 'drack kaffe' ute på balkongen :)

Dethär inlägget har tagit ungefär två timmar att skriva, så det som står ovan är skrivet för 2-3 timmar sen. Men nu ska jag snart åka till Tessa och dem iallafall, det är på väg för att hämta mig.

Två frågor bara.
1.Ska bilderna jag lägger in vara såhär små, eller stora som förut?
2. Ska jag lägga in många bilder per dag tycker ni, eller ska jag bara lägga in någon bild då & då så det blir mer speciellt typ ? :)

Höörs.

Torsdag 21 Maj

Sitter här i vid datan och mitt larm ringer just i mitt rum på mobil. Jag ids inte gå och stänga av det utan det får ringa tills det slutar.

Vaknade oväntat tidigt idag med tanke på att jag somnade vid 03.00 igår och vaknade 11.30. Jag skulle egentligen vakna för nu men det var härligt att vakna tidigare.

Dagen har än så länge bara bestått av en massa musik, datasittande och spel på hamsterpaj. Ska nog senare om ett litet tag kanske vara med Johanna och Mikaela. De frågade så snällt så.

Det härliga sommarvädret ute får mig att bli på toppenhumör. Att vädret kan påverka ens humör så mycket är ganska konstigt. På mornarna om det är soligt och varmt ute är det inte ens svårt att stiga upp tidigt, det är svårt att ligga kvar och sova. Däremot om det är mulet eller regnar sjunker humöret direkt och man får besvär med uppstigningen. Så jag är glad att det är sol idag.

Vi ser ju vad som händer här näst. Jag tror att jag ska städa lite i mitt rum innan jag går iväg. Det behövs verkligen. Senare skulle nog Had och Cody också ringa, men först efter 19 någongång. Får se om det blir att vara med dem.

Nu ska jag snart ut i sommarens väder. Ha en trevlig dag! :)



Lill-lov

Onsdag v. 21 = Lill-lov! :D

Skoldagen är inte ens värd att skriva om, bara en massa onödiga saker har gjorts idag, eller nej föresten, en sak var rolig! Vi hade bild och redovisningar och Cody redovisade på engelska för att det blir lättare så. Våran bildlärare är finsk och kan inte engelska så Cody läste innantill pappret som man fick göra och la till en massa roliga engelska meningar så att alla började skratta. I slutet sa han inte ens någonting utan mumlade bara och M-L - vi kallar henne så här - sa bara bra och trodde att han pratade. Som vi skrattade x)

Annars idag har jag bara vart med min syster, Myra-li och lite övriga familjemedlemmar. När jag kom hem från skolan var jag så trött och Tess också, så vi sov i drygt en timme skulle jag tro. Jag sover så himla lite på nätterna så efter varje skoldag är jag trött som ett troll. När vi sedan var i vaket tillstånd åkte vi hem till till syster m. familj och där bakade jag och Myriis chokladbollar. Myra gav upp efter kanske 5-10 minuter men jag, tappra jag, gjorde fler än 40 bollar sen var jag klar.

Efter chokladrullningen busade jag och Myra en hel del. Men hon har vart ganska trött hela dagen så vi läste en bok mellan allt bus också. Tessa tyckte att det var så mysigt när jag läste för Myra (och henne xD) så att hon nästan somnade.


Och gissa vad vi gjorde sedan? - Vi åt mat från Empes. Eller jag, Tess, Calle och Myra. Jeppe och pappa åt från Artica - med säkert 18 felstavningar.

Sen har vi bara tittat på tv och tagit det lugnt och vi har haft det jättemysigt hela dagen, även fast alla har varit ganska trötta. Myriis har vart så kramig och gosig idag så att jag aldrig blir less! Imorse hade hon dessutom varit ganska grinig på morgonen, så hade Tessa sagt för att muntra upp henne : Men vi ska ju vara med Jecca idag! Så hade Myra lett och sagt : Jag älskar moster Jecca!
Det är dem små sakerna som gör det, och hon säger alltid en massa fina saker om mig så att jag blir helt knäsvag. Älskade lilla barnet :)

Jo, föresten. Jag kände Lillen - Myras lillesyskon - sparka idag. Det känns ganska läskigt och äckligt tycker jag, men det är på samma gång väldigt coolt! Nu var det bara ett okänt antal dagar kvar (jag minns inte vad Tess sa) tills den är beräknad - 29 Juni. Jag längtar :)

Och ja. Jag har nog inte skrivit här förr att jag ska bli moster x2 till en till liten knatte, men jag har sagt det till de flesta. Men nu om inte någon visste de, så vet ni! :D Det ska blir såå kul! :D

Baktime:

Pusstime :)


Den finaste som finns <3


ÄLSKLING! :) <3


Rulla bollar :)


Mums!


Sen åt vi glass m. nyponsoppa.



& onyttig mat


Gullunge


:) <3


Du är GRYM!  <3


Mys! :)

Ja, det var väl i stort sett min onsdag. har vart superkul och trevligt att umgås med familen sådär :) Ska nog ta och lära mig en låt på franska och kanske börja skriva någon ny berättelse. Om nu inte någonting annat roligare skulle komma för mig. Pappa skulle ju visst köpa en marabou digestive. Ja, det är ju tur att jag inte går upp i vikt så lätt när jag tränar. Annars skulle jag nog knappast kunna röra mig nu. Hamburgare två dagar i rad, godis varje dag, annat gott varje dag. Ja, diabetes skulle nog vara det, mest väntade. Det är alltså inte bra att äta så mycket gott som jag gör, men vad ska man göra då? Avstå från allt gott utan abstinensbesvär och jobbiga dagar? Men, jag SKA skära ner på det där med godiset, iallafall försöka som vanligt. Annis/Empesmat två gånger efter varann gör inte så mycket ändå. Bara det inte blir för ofta.

Härliga tisdag :)

Superfin tisdag idag. Både på grund av finvädret och på grund av mitt fina sällskap.

Ska börja med att berätta om min kära underbara skoldag idag. Började hela dagen med ett oförberett matteprov som gick sådär halvt jättedåligt antar jag. Kunde svara på 1 av 5 fördjupningsfrågor resten var som grekiska för mig. Men ett G har jag nog skrapat ihop iallafall. STOLT!

Men dagen blev ljusare lektionen efter. Jag fick MVG på poltikprovet vi hade igår och jag är så lycklig. Nu har jag fått MVG på allt denna termin i so, så nu vill jag ha ett bra terminsbetyg!

Ja, sen under dagen har det inte hänt mycket i skolan. Var och hoppade hos Ita på rasten men inte mycket mer hände innan tre. Det blev ju så fint väder där vid lunchtid så vi passade på att hoppa lite medans rasten rusade förbi.

Efter skolan var mina planer att vara med Rasmus så vi gick hem till honom och började kolla Simpsons the movie. Såklart sov jag lite under filmen, men bara sånadär korta stunder när det inte hände någonting kul i filmen.

Pappa och jag åkte innan fem på apoteket och köpte hostmeducin för båda rethosta och slemmig hosta. Sen var det bara att åka och kika på träningen. De andra spelade volleyboll och jag satt med Carro och Towe och pratade om handboll.

Efter träning åt vi då mat från Annis! Så himla gott.

Sen så... gick jag till Ralle och vi bakade chokladbollar. De smakade göttans men det fick bara plats 3 i varsin mage och ett glad med saft, resten hamnade i frysen igen.

Ja. Sen har jag provat hans moppe. Det var riktigt spännande eftersom att jag inte visste om jag skulle råka söndra den eller bara repa lacken lite. Jag gjorde ingenting av det utan körde som den king jag är. Så lätt var det.

Jag känner att jag skriver på ett ovanligt mystiskt sätt. Jag lixom förklarar allt nog men ändå onoga. Jag radar upp en massa jättetråkiga rader hur som helst och bara skriver på om en massa strunt, men det får gå.

Nu ska jag bara också säga, innan jag sätter in bilder från dagen, att jag avslutade dagen med att hoppa matta med Ralle och Ita på kvällen, åt chokladbollar och kollade klart Simpsons the movie. Nu bilder.


Rast :D


Rast :)


Bästis! vi är lite halvdrogade sådär varannan dag, ja! x)

På träning:

Mongo 1 & mongo 2.


Säkerligen mongo 3 och mongo 4 där. Hedda & Malin


Älskade mat!


Det var visst rån på lappkonsum ? :o


Jag och Lomi. Ralles fina hund :)


<3


Sen vare bakning! :)


Klet


Jag hittade en filurig äggklocka! ;o :D


Nästan klart


FÄRDIGT! :D


Så var det ju dedär. COOL är vad jag är!


The movie

Härlig dag och nu ska jag ta hostmeducin, borsta tänderna och sova. Vi hörs imorn :)


måndag.

Här ska skrivas med stora bokstäver efter varje punkt, ska iallafall försöka. Johanna säger att det är väldigt svårt och jobbigt, men vi testar.

Vilken härlig dag alltså idag. Solen har stekt hela dagen och det har varit kring 17 grader hela tiden skulle jag tro. I skolan har vi inte haft speciellt jobbiga lektioner, men fyra lektioner innan lunch vilket gör att man blir riktigt less efter tredje.

Provet i so idag gick bra. Jag antar att jag inte får mer än kanske vg - om ens det - men det var inte svårt så att det gjorde någonting.

Annars har vi haft gympa, orientering. Jag, Had, Cody & Marcus skulle inte vara med men fick gå sträckan ändå. Jag var inte med p.g.a. min förkylning och min hosta, så vi gick. Gissa vem som har fått färg? JAG! Jag gick med linne hela tiden och idag här mot kvällskvisten märkte jag att jag visst också hade fått färg. Lycklig!

Som sagt hade vi ju coopertestet idag. Jag skulle egentligen inte vara med eftersom att jag inte heller var med på gympan när jag är så förkyld och hostig som jag är. Men jag var med ändå. Orkade inte springa någon annan dag, vilket jag kanske borde ha gjort. Under de tre-fyra första rundorna gick inte luften jag andades helt ner dit vart det egentligen ska, utan stannade i mitten av halsen. Under femte varvet kunde jag andas som vanligt igen med bara lite hosta då & då. (Vi sprang 8 varv). Jag är ändå ganska nöjd med mitt resultat men känner att jag kanske kunnat prestera lite bättre utan denna idiotiska förkylning. Nu i efterhand ångrar jag nästan att jag sprang, för nu sitter jag här med ont i halsen igen, jag hade inte det under eftermiddagen innan testet. Men, jag är nöjd med min tid, iallafall lite :)

Efter träningen blev det att fara hem och äta och senare iväg till Ita. Där satt Dennis i frid och fröjd med massa svart runt ögonen och det visade sig att han hade sminkat sig själv. Han är så söt!

Efter att vi tryckt i oss en massa bullar & kakor skulle vi ut och hoppa. Jag såg till att ite anstränga mig så mycket eftersom att jag inte vill ta i så mycket nu, så det blev mest några volter för mig. Ingenting att ge studs eller dylikt. Men... Jag lovar att ni aldrig sett maken på volter jag gjorde. Ita gav mig så stor studs så jag hade kunnat läsa NSD i luften innan jag landade på mattan igen. Inte nog med det så fick vi med det på film. (Inte så coolt egentligen att få med det på film, eftersom att jag kan ställa mig på mattan här och nu, hos ita, och göra en likadan, men ändå). Inte nog med att vi fick med det på film.. Jag råkade radera filmen! HURRA! -.-  Jag tror inte att det är p.g.a. mig så mycket ändå att den blev så hög. Det beror nog mer på att Ita är bra på att ge studs, men coolt var det!

Nu har jag tagit en varm, härlig dusch och ska alldeles snart krypa i sängs. Nu leker livet igen. Inga läxor eller prov på sisådär.. Ja, tisdag nästa vecka och det skulle bara vara som ett litet förhör, så jag är glad! Längtar till onsdag när jag ska umgås med min käraste syster och systerdotter och sen till helgen, då jag säkerligen hittar på någonting spännande.

Nu bilder från dagens gång :)


Hade liite för mycket tid över på morgonen.


Boysen i skolan :)


Girls i skolan.


cykel på köpet


Och här var det svart :)


Sen bort med sminket.


Färdigt.


Min backflip ;b

Detta inlägg är en dag för sen, eftersom att blogg.se la av igår och ja - så nu fick jag ladda upp några extra bilder som skulle laddas upp igår. Så här har ni gårdagens inlägg :)


bilder imorn :)

hela veckan ska innehålla massa sommarbilder, men det får börja imorgon. jag, eller min syster, har så många sommarbilder på denhär datan så jag ska gå igenom och lägga in :D men nu måste jag plugga :D

bara en bild:

<3



helgen avklarad

tillbaka hem från kalix.

resan dit, vistelsen där och resan hem har vart bra. jag har trots att vi har haft kul och trots att träningarna inte varit allt för jobbiga - längtat hem till mina vänner och min familj. det är så att man är ju inte rikigt lika bra vänner med lägerkompisar som man är med sina absolut bästa vänner, vilket gör att man ändå inte är helt lika bekväm i den miljön. men träningarna har gått bra och internmatcherna idag gick också bra. bilderna får tala sitt, så lägger jag in lite rader här och var :p


vad ska man säga? xD


jag & trosan


91:an


towe - rebecka


pluggat so.. och den där bilden, vad tusan? xD


amanda, lisa & cajsa spelar upp en pjäs


efter alla träningar och matcher, var jag trött.


hemresa


jag, (hedda), far :D


pappas drog - min drog.

ja, det var typ min helg. det gick som sagt bra där borta fast att jag var förkyld. bara att NU sitter jag här med halsont. men det är morgondagens bekymmer. kanske kan göra coopertesten imorn, om jag inte har ont, annars blir det på onsdag.

min vecka ser helt fantastisk ut. efter imorgon. först ska jag avklara provet. sen så är den toppen.

vet inte riktigt vad som händer imorgon men det lutar nog säkert mot att jag är med ita (?).

sen var det då tisdag - då det också är träning, vet inte rikigt vad - men träning. har jag inte ont i halsen tränar jag.

onsdag. sista dagen i skolan, och ska träffa tess och myra-li. som jag saknar dem! :D

tordag - fredag - lördag - söndag. ställer jag nog in chillhumöret och njuter av livet. hoppas påå bra väder! :D

nä, nu blir det plugg för min del, iallafall en timme kanske. sen sova :)







älskling :') <3








myra-li
du kommer säkert aldrig läsa det här men jag skriver det ändå,jag måste.
jag förstår inte hur en människa, så liten, kan betyda så mycket.
jag förstår inte heller hur du, just du, kan vara den finaste personen i världen.
varför är det just jag som ska få ha världens finaste människa vid min sida
att ta hand om, att få vara förebild för och att få älska?
varför har jag egentligen sån tur, att få ha just dig så himla nära?
du är det absolut finaste jag har och du kommer alltid att vara det.
du kommer alltid att vara min lilla prinsessa, när du blir stor, när jag blir stor.
jag är glad.
är glad att du är bäst för mig - och att jag är bäst för dig
att du är min idol - och att jag är din idol

jag älskar dig hjärtat
du är de dyrbaraste i världen



sommarbilder :D

vi börjar från morgonen.

vaknade faktiskt mer exakt 07.47 av att mamma kom in i mitt rum och frågade när jag började. jag svarade att jag började åtta (vilket i detta fall inte var fullt korrekt eftersom att jag visst började 08.10.). då sa hon någonting, som i mina öron lät som mummel och jag hummade tillbaka och fortsatte sova. då upprepade hon mumlet 'jo jag sa att klockan är tio i åtta'. pang, upp ur sängen, på med kläder, in på toa, ut från toa, in på nästa toa, borsta tänder, på med ansiktet och hej å hå till skolan.

i skolan hade vi bland annat hk:provet som jag fick mvg på. sen åt vi mask också, iallafall vissa av oss... 'johannas' grupp som består av henne, amanda och fanny hittade en liten,liten larv i sina jordgubbar och sen hittade de oturligt nog också en HALV larv. då hade någon råkat skära sönder den lilla stackarn. men vi, i 'min' grupp åt i godan ro, fast att vi också tagit av jordgubbarna till våran halvdelikata cheescake. undrans just nu om jag har någon liten kompis nere i magen som inte vet vart utvägen finns, det skulle vara det.

efter skolan var det bums hem, okej inte bums hem. cody jävlades med mig och sprang iväg med min jacka och mitt diadem på skallen, så.. nästan bums hem då. hemma har jag pluggat - eller vad man ska kalla - försöka få in någonting i huvudet samtidigt som man tittar på hundra olika intressanta tvprogram - och tittat på tv då.

tittade på 'Oprah' och det handlade om fallet med madeleine, den där flickan som blev kidnappad i portugal för ungefär två år sedan. så hemskt det måste vara för hennes föräldrar att inte veta vart hon är och om hon lever, och inte minst för henne - om hon nu lever. jag får alltid så många jobbiga tankar och tänker om det skulle hända just den person som jag älskar mest och bryr mig om mest. vad man skulle känna sig hjälplös. jag hatar att tänka så.

sen har jag bara tittat top model, ätit mat och tittat andra program.

vad som fick mig att gå hit och sätta mig istället för att sitta hemma hos mamma och plugga och titta tv var för att jag ville få en liten skymt utav vädret. det kommer säkert bli att mest träna inomhus i kalix men kanske även utomhus lite, så jag ville hinna känna på solen lite.

jag längtar till nästa vecka efter måndag. då har jag gjort so:provet och även om inte det skulle bli ett mvg, har jag iallafall gjort de och slipper oroa mig och känna mig tvungen att plugga. så är det ju bara halv vecka. UNDERBART! då ska jag verkligen njuta av ledigheten :)

ska ta lite sommarbilder från sommrar förut, så att jag bildar lite sommarkänsla här inne vid datan.
















SKÅDAT SNYGGARE ÄKTA ? :o










minns ni dagen? :D ...


















det får räcka :D  -  erkänn ni fick mer sommarkänsla av mig va? :) jag älskar sommarn, och jag älskar alla som står ut med mig på sommarn. jag har världens bästa vänner och världens bästa familj! :) -

nu ska jag fara och kolla talang hos min mamma med min bror =)


croobie > torsdag < croobie

min design på bloggen är ungefär den fulaste i världen och dessutom har jag textstilen 'croobie' på mina rubriker egentligen men för er som läser min blogg, ser det bara ut som vanlig,tråkig rubrikstil. varför blir det så, och inte croobie som jag har gjort så att det ska vara? det är bara för mig som den syns.. jag blir så arg.

jaha, då sitter jag här igen - med väskan i halsen och gråten i näven och önskar att jag aldrig kom med. nej, jag sitter här i förkylning, hosta och huvudvärk och tänker på vad jag borde plugga på här näst. hk:prov imorgon vilket gör att jag ska repetera lite innan jag somnar idag. sen var det ju den där so:n på måndag som kommer gå hur underbart som helst. inte. min lärare skrev en lista på tavlan här för någon dag sen om vad man skulle plugga till på provet. alltså borde det bara vara att kunna det som hör till det på tavlan och så klarar man sig. hon kan ju inte lägga frågor utöver det, om hon har sagt att det är det man ska plugga på, tycker man.

lyriken blev klar idag i skolan iallafall. mvg ligger såå långt bort, nästan lika långt som till.. saitta?  mina dikter är jag ganska nöjd med, förutom en oseriös men diktanalysen kan jag på min höjd få vg på. mvgfrågorna.. ska vi inte ens prata om.

ja, hk:provet imorn. hörde att det inte var speciellt jättesvårt så jag hoppas på att kanske kunna klämma ett mvg där. 19/21 skulle gränsen till mvg vara tror jag, så nu ska jag banne mig bara plugga lite till på provet och sen så måste jag få mvg. jag blir deprimerad om jag inte får det. för nu är det så mycket innan sommarlovet och ja, det mesta man gör är att plugga tycker jag, och ett mvg hade suttit fint. så - håll alla tummar i närheten och be för mig :)

idag i skolan hade vi löpning runt sjön på gympan och jag, ita, had, cody & pontus var de som var hurtiga och sprang. dessvärre fick jag hoppa över träningen idag pga. av min förkylning och jag hade velat vara 100 till lägret i helg. och träna ska man nog inte göra när man känner sig såhär krasslig. så jag hoppade över att springa. coopertest på måndag, då vill jag också vara frisk, så vi får hoppas att det lägger sig till lördag förmiddag. :)

så här ser min följande dag ut:
- åka hem till mamma och hämta pengar
- gå förbi ita och hämta upp henne för att sedan
- gå på statoil och köpa onyttiga chokladgodisar
- plugga till hk:n och
- fortsätta med politikskiten till måndag och
- äta godis samtidigt
- borsta mina tänder
- äta ännu mer godis, i sängen
- sova.

nästan exakt så ser min kväll ut. härligt dedär med plugga va? jag vet, lockande är nog ordet.

men då skrivs det väl här mer imorn då, nu ska jag städa kaninburen kom jag på, sen göra min lista. imorn är det talang! :D


vi var och 'fikade' idag.
bilden är tagen för något år sen (:


liten myra :)
 saknar min lilla älskling. skulle egentligen vara barnvakt till henne idag, men så blev det inte.


jag vill ha tårta också, hm.

rubrik - okänd

ett sista inlägg innan jag tar och vandrar upp till min mamma och äter mat och börjar plugga. alla mina dikter till dikthäftet är klart och jag är ganska nöjd. nu är det bara 7 frågor av 21 kvar att svara på för att ha chans på vg/mvg. - även fast jag nu har skrivit med ett sånt konstigt språk i analysen så att jag knappast får mer än vg. men det får duga ifall det ens blir det, jag är skolless och vill genast ha sommarlov.

föresten så har jag inte träffat min syster på länge, inte sen torsdag. och framför allt var det länge sen jag träffade myra. så, måste ta paus från pluggandet antingen imorn eller fredag och träffa dem om tid finns från deras sida. får ta och prata med min syster imorgon.

vad ska jag mer skriva? nästa vecka kommer bli så himla bra! nu efter helgen har jag inte någonting planerat helgen efter och vi har bara halv vecka med skolan. det känns toppen! då ska jag hinna umgås med massa vänner och sen också min kära syster också säkert :)

min bror är i stockholm föresten. han och hans klass fick visst pengar någonstans ifrån och slapp betala nästan någonting själv och har säkert toppenkul. var bara tvungen att skriva det.

och på tal om stockholm - vill jag till göteborg (jaha?) med klassen igen. det hade vart så kul!

nej, nu gled jag alldeles bort från ämnet vi var inne på innan, så jag ska sluta skriva nu och gå och äta hos mamma. ska nog dessutom köpa någonting litet att tugga på medans jag pluggar, man brukar bli lite lyckligare då :)


<3

onsdag

onsdag. en bra sådan.

nu var det ett tag igen sen jag skrev sist. jag känner att jag har mycket att skriva om, bara att jag inte riktigt vet vad - men vi ser vart det slutar.

under veckan har jag vart med om många bra och nyttiga saker,även om det gått tre dagar. i måndags var jag ut och sprang med ita och sanna runt sjön och lite till i ungefär 25 minuter. efter det köpte vi godis för att jämna ut de, man får ju inte vara FÖR nyttig. (haha). ja sen har jag pluggat och sånt också. vart hos mina underbara farföräldrar, tittat tv och tränat.

igår hade vi träning med 93:orna och då är det alltså senast i måndags jag gjorde mina styrkeövningar som ska göras varannan dag. men nu är det så att jag tror inte att jag vill duscha idag så jag kanske hoppar över dom idag och gör istället imorgon då eftersom att vi ändå har träning, då måste jag ju duscha iallafall. men jag vet inte, får se hur det blir med dedär.

idag ska jag egentligen inte vara glad för att jag har att göra klart lyriken, diktanalysen till fredag och så måste jag plugga lite till hk:provet som är på fredagmorgon. sen har vi so:n på måndag, ett prov om politik som jag måste plugga på så att jag är färdigpluggad till lördag. för jag åker ju på läger på lördag till söndag så jag kan ju inte plugga då. och so måste jag få MINST vg i, nu när det är sista provet och allt. men idag har jag inte med mig soböckerna hem så det får bli att göra klar lyriken och också hk:n.

på tal om annat. jag har börjat tänka nästan hela tiden tankar som 'om jag tar denhär godisen och betalar si och så mycket för den, blir jag lyckligare?' 'om jag läser denhär bloggen varje dag, blir jag lyckligare?' och idag kom tanken när jag tänkte på om jag ska försöka höja min statistik här på bloggen genom att ja.. reklamera och kommentera. 'blir jag lyckligare om jag får många unika träffar i min bloggstatistik än vad jag har nu?' jag grubblade inte alls länge innan jag kom på mitt eget svar. 'nej, jag blir inte lyckligare om en massa främmande människor läser min blogg, om en massa främmande människor gör så att jag får högre statistik eller kommenterar på min blogg för ingen nytta alls.' jag har inte ett behov av att ha många läsare, jag får inte bättre självförtroende och jag känner mig inte mer uppskattad om jag har mer läsare än nu. jag skriver i min blogg för att jag tycker att det är kul och för att skriva av mig när jag känner att det finns behov för det.

varför jag tänker om jag blir lyckligare av allt jag gör är för att jag inte ids slösa energi på massa onödiga saker, som ändå egentligen inte betyder speciellt mycket. det hade ju såklart inte varit fel att tjäna ett par tusen på att skriva om vad man äter varje dag, visa upp sina kläder från alla olika affärer och för att skriva om hur mycket ens hund har bajsat. det hade ju inte suttit fel. men jag känner att det är onödigt att sträva efter det, att söka uppmärksamhet. råkar någon någonsin se min blogg utöver dem som redan läser den och jag skulle få typ 7000000 läsare varje dag, visst - det hade vart fint, men nej - det är inte värt en massa.. energi.

och detta är ju såklart bara min egen åsikt om saker och ting. ingen behöver hålla med mig i någonting men det är så jag tycker. andra får ju göra vad de vill med sin energi, men jag känner att jag vill inte kämpa för det. det finns viktigare saker i livet :)

på tal om annat så ligger ita just nu på golvet här under mig och skriver av min hk-papper. jag ska nog snart avrunda med lite bilder och sen kanske kolla det sista i top model. sen blir det plugg. klar med lyriken och plugga på 2-3 papper i hk:n. det är vad som ska ha gjorts idag. det ska bli såå skönt med sommarlov! :)


fattar ni hur SÖTA dessa bröder är!? :O - kolla bara! :)


till och med såhär! :O :D xD


tappade min tia under spisen här för ett tag sen

men klyftig som jag är..



så var jag ju ute och sprang också

ja, det var väl typ dessa bilder som får visa min vecka. även om de två första var från helgen, men skitsamma :)

bikiniiiis :)

hade velat beställa en bikiniöverdel :)


denhär är snygg. men då är frågan :)  - är det en sånhär du har tilda? :)


och den här är också snygg. - eller är det en sånhär du har tilda? :)


denhär är också ganska snygg ;b


och denhär :) -

så jag vet inte. vill ha någon av dessa och det lutar mot den andra eftersom att jag tror att tilda har den där högst uppe som jag tycker är snyggast, och det kan vara roligt att inte ha samma :) -
, vilken tycker ni är snyggast? :D , förutom den översta om ni tycker de :D ?


ganska äcklig x)

har ganska lite för mig just nu så jag skriver lite här istället. så kanske jag förgyller någon annans dag, om det finns andra än jag som har lite tråkigt.

jag ska faktist berätta en ganska snuskig sak om mig själv just nu. jag har inte borstat tänderna på 3 gånger, som jag kallar det. alltså först en morgon, sen en kväll, sen en morgon. alltså, senast fredagskväll - om det inte till och med var morgonen. jag är alltså ganska äcklig om man ska uttrycka sig korrekt. jag menar. jag borstar ju alltid tänderna innan jag går till skolan, SÅKLART. men just denna helg har det blivit att man gått och lagt sig så sent så att man inte orkat, vaknat så sent och sen börjat göra någonting så att man glömt. + att jag måste ha tuggat minst 20 toy under helgen, så man har inte tänk på att man inte borstat tänderna.. fy.

jag ska snart till min vän ita för att hoppa lite matta med mig själv, henne själv och lillebrorsan daniel. jag som tänkte titta wipeout men den är säkert ändå dålig, så jag ids inte.

en sak som är säker är iallafall att jag ska borta mina nötter innan det x)

jo föresten.. om det är någonting jag bör veta om vad någon tycker och tänker om mitt och itas sätt att välja vilka vi  umgås med  så är det bara att säga till så reder vi ut det. istället för att någon av er ska behöva vara ledsen eller sårad eller någonting. fick den känslan av att läsa några rader här på internet. det är så tråkigt om det blir missförstånd eller bara att någon förstorar grejer utan att tänka på det. nu är det ju inte ens säkert att detta handlar om just mig och ita, men jag fick en stark känsla av det. men som sagt, det är bara ta upp det med mig/oss så slipper man massa onödiga jobbiga tankar. bra va?

ja.. nej, om jag nu skulle ta ett glas oboy. låter inte det frustrerande bra eller? kanske till och med tar två glas, jag är ganska törstig. egentligen borde jag ta med någonting gott till karlséns om jag går dit. det är ju så varmt ute så jag tror nästan jag ska dit och hoppa lite. eller göra någonting annat.

antingen är det jag, eller så är det mina näshår... men jag känner en doft av fettlukt. kände de inne på tre kronor och lukten har nog fatsnat i mina näshår. fybubblan!

nej hörni. ska ta ett glas oboy sen fara min kos :) hejs


backflipsss :)


tt och en massa bus (:

jah kära vänner. en liten uppdatering om idag och igår får jag nog ta och bjuda på.

igår var det då lördag och dagens höjdpunkt var tt med mina vänner ita, johanna, mikaela, had & cody. vi tittade på när mikaelas bror spelade vid sex sen gick vi och åt på annis.

där tjänade jag 10 kronor på att dricka cola med näsan och så skämde jag ut mig inför massa jobbgubbar. jag råkade sprätta dricka på en av de fyra männen, i ett försök om att härma cody och sprätta dricka på honom. men så bra gick det. så vi gick iväg.

min bror jesper skulle spela med sitt band flashpoint (?) vid åtta så vi var tillbaka på tt när dem började spela. jag tycker att de var grymt bra och det var ös på deras spelning. 3 killar hoppade upp på senen och vildade, sen höll folk på att dansa och hoppa på varann som galningar. det var härligt.

efter deras spelning satt vi i fiket, tittade på andra spelningar och väntade på att jeppe skulle uppträda igen. han och lisa. efter coldspell (stavning?), som jag tycker söög och var tråkiga, spelade äntligen jeppe och lisa. trots att lisa var förkyld och att de bara tränat i två dagar så gick det bra. bara att jag precis slutade filma när jeppe körade, det var skitsnyggt. men mikaela fick med det på film, så hon skulle nog skicka det :)

kvällen avslutades med att vi gick hem och var hemma vid tolv.. jag, ita och sanna  åt kladdkaka och vildade. sen somnade jag vid ett någongång och ita var vaken, hade på musik och jobbiga lampor. sen somnade nog hon också, förmodligen.

idag har jag bara vart med ita. hoppat matta har vi gjort för det mesta. sanna klarade framåtvolt idag. säg hurra till henne! :) - sen har jag sovit och ätit på tre kronor med pappa och jeppe. tjock som jag är.

dessutom skulle jag egentligen ut och springa med had och cody idag, men jag skulle äta när de skulle ut och springa.. så det får bli en annan dag.

nu väntar en väldigt tråkig, jobbig och ansträngade vecka framför mig. no-prov på fredag, plugga till de alltså. hk-prov på fredag, samma där. plugga som tusan. + so-prov nästa vecka på måndag, som jag måste plugga denhär veckan eftersom att jag åker till kalix på läger från lördag till söndag vilket inte ger mig tid till att plugga på helgen. bajs också!!! :s

men nu är det inte länge kvar till sommarlovet. det ska bli såå skönt! :)


flickor på fik.


pojkar på plats.


flashpoint


samma


wild ^^


storebror :)


jeppe & lisa :)




över_trötta

jo- + att jag och ita har sjungit en massa karaoke idag. men det har vi bara filmer på, inte bilder. så jag måste lägga in på youtube någon gång när jag vet hur man gör , och sätta in på bloggen sen så. himla kul alltså :) - jag har en massa filmer att sätta in hit ´ men det händer som sagt när jag vet hur man gör x) nu ska jag vänta till åtta och sen kolla wipeout. vet inte varför. hejs :)




fredag (:

orkar inte med något långt inlägg just nu. är faktiskt ganska trött. dagen har vart nice och här ut mot kvällskvisten så tittade jag - ita - had - cody film hemma hos mig. 'loser'. den var väl sådär bra. cody somnade, så bra var den tyckte han. vi andra var vakna under hela filmen.

nu ska jag och ita äta upp resten av våran ben & jerry´s sen.. sova tror jag :b

dagen har vart toppen :D härliga fredag (: godnatt


YUM!

upp & ner

att man kan ändra sitt humör från att vara på botten, till att åka upp till toppen!

jag är sååååååååååååååååååååååååååååå glad! jag är så himla glad att jag har dem vännerna jag har och är så himla glad att allt bara kan vända så fort till det bättre!

jag är såhär himla glad! - anledningen ids jag inte gå in på eftersom att det inte är i det fallet nu, det var bara.. som vi alla trodde! men jag är så glad! att folk kan ändra det dom tycker och bara, fortsätta! - JAG ÄR SÅHÄR GLAD! :D

idag har jag iallafall vart i skolan, nice eftersom att det inte var speciellt ansträngande. var på teater.

efter skolan sov jag någon timme sen satt jag vid datorn och sen var det träning på lombia. löpning.

det var härligt att springa och ärligt talat blev jag inte trött alls. vi höll ett lågt tempo och min kondition tog inte vid speciellt mycket. vi ska öka tempot om några veckor, då lär det bli jobbigare. men efter träningen var jag hurtig och sprang hem då också, så skönt. joggingturen hem var jobbigare eftersom att jag höll ett högre tempo, men när man sprungit klart är man bara så glad att man har gjort det.

väl hemma så kom jag på att det är ju min träningsdag idag, träna varannan dag gör jag, om jag inte skrivit det. så jag satte mig ner och började med 100 sittups och lite egengrejer. så skönt när jag var klar.

så har jag och min syster fixat en blogg åt henne, pga. att jag inte är king på att fixa design så länkar jag till hennes blogg när vi fixat den färdigt. johanna, du får hjälpa mig! :)

sen kom dagens vändpunkt. allting rasade. tankarna for igenom mig att hur fan ska det bli nu..? hur blir det med hon, han, den, det, mig, han, hon. tusenmiljoner tankar for igenom huvudet. det kändes så pissigt.

sen kom raden där det stod : YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!! ' och hundra miner ). DÅ var jag nog den lyckligaste i världen!

ganska sjukt att från att verkligen inte fatta att det är sant det någon säger (på ett dåligt sätt), till att verkligen inte fatta att det är sant (på ett bra sätt). jag darrade... och gör det än!

och nu är jag så glad. ska gå och lägga mig snart med mitt humör på topp. imorn blir det röj! :D


det var så skönt att springa!


och min syster då! :D


GLAD! :D - NI ÄR BÄST!

underbar dag, underbara vänner, underbara besked, underbara allt! :) och hans underbara mamma!  x)

the fantastic IIII :D

jahapps. då börjar jag med mina vanliga små inlägg här då. dagen har vart skitkul!

skolan idag var inte så farligt jobbig, men den ids vi inte prata om bara att jag är ikapp i matteplaneringen, jag är nämligen klar. så himla cool är jag!

efter skolan gick jag och ita hem till henne och hoppade studsmatta fast att det var ungefär -40 grader ute. vi hoppade ett tag tills vi såg långt bort vid horisonten (xD) att had och cody kom cyklande/gående. vi gick in till ita och gjorde inte speciellt mycket. efter ett tag av inte göra någonting speciellt skulle jag hem och äta. åt ganska lite mat eftersom att jag visste att pojkarna skulle dra med oss till annis för att käka. jag och ita tog - fick, de bjöd oss - varsin mellanstrips och had och cody tog. ja..? stora hamburgare med massa strips. jag dog efter halva min strips, samma med ita. sen var dom också döda, när de ätit färdigt. efter annis gick vi hem till mig och hade bara allmänt roligt. skrev på min vägg, pratade, pratade en massa och ja.. had och cody kände sig onyttiga efter annis så de gjorde lite armhävningar och annat bajs. sen.. kära vänner. började de slå varann!! HÅRT i magen, knäade varandra i magen och jag vet inte vad. ja, och den andra stod och spände magen och tog emot slagen. de tyckte att det var kul, inte jag och ita. -.- puckon

 trots att vädret varit bajs - har dagen varit hur bra som helst! - hoppas på sol imorn (:

jaja, dagen har iallafall vart sååå kul och just nu väntar bara en lång(kort) skön sömn sen är det skola imorn och vi slipper någon lektion för att vi har teater. jättenice! :D


tappade liiiite lust att kliva upp när vädret var katastrof!


hade på min - och itas - nya scarf idag :)


härliga bild! :)


härliga människa! :)


beccom :D jecca bom. så kul!
( jag ser full ut xD )


hos had =)


nördar


deras mat


vår mat. tack så mycket boys (:


...


...


...


and here we are, the fantastic 4 :D

studstisdag (:

en härlig tisdag. dagen har gått fort med ändå så har klockan varit mindre än vad jag trott varje gång jag tittat.

skolan idag var ganska jättenice. på no:n har vi tryck och det suger, på so:n har vi om riksdagen och det är också trist - men bra som jag är jobbade jag riktigt flitigt och var nog en av dom tysta för EN gångs skull. jag var nästan förvånad när lektionen var slut hur bra jag hade jobbat. att man kan överraska sig själv. franskan var som vanligt rolig, eftersom att det alltid blir en massa roliga samtalsämnen och allt mellan uppgifterna och idag var ita roligast! men det orkar jag inte berätta. se hade vi svenska vilket idag betydde -lektion utan lärare där vi gör vad vi vill och pratar svenska'. vi hade sa en sak tex. vem har störs röv?' i klassen och drog ett namn. johanna. vem har konstigast tuttar?' mikaela. vem är jörgens barn?' had. x) sen syslöjd. och jag är lat så jag gjorde hur lite som helst, fast jag vet att jag får ångest sen för att jag gör så lite.

efter skolan var jag förbi fammo & faffa men de hade trevligt besök så jag löste lite korsord, åt lite fika sen´somnade jag i fammos säng. världens skönsate må jag säga.

efter fammo & faffa var det faktiskt dags för första träningen med 93:orna, skitkul tycker jag. det gick väl ganska bra för alla i vårat lag vad jag uppfattade och jag tror att alla tyckte det var skoj. på torsdag är det uteträning.

när träningen slutade joggade jag och ita hem till henne och gissa vad som väntade där.. studsmattan. den kära, efterlängtade, underbara studsmattan! vi har hoppat, hoppat, hoppat & hoppat. SÅ roligt!

nu ska jag göra 100 armhävningar eller sittups sen duscha. och sen då försöka komma i säng i tid! jotjena..


studsmattatime!!! :D




syskonkärlek :D


sen drack vi oboy också (:

härlig dag. nu får alla tycka till. plattmage eller magrutor? snälla människor, svara! :D


försten, vidare till steg 5 i länslaget. får hoppas att jag blir kvar längre, hade vart skoj :) men om inte så har jag ju försökt iallafall, och vad mer kan man göra ? :) godnatt

Utkast: vilken bra ...

vilken bra dag det har vart idag. även om humöret har svängt lite hit och dig då och då. i skolan har det vart trevligt till viss del, men också jobbigt.

skolans höjdpunkt idag vart faktiskt när jag fick en present av min kära vän mikaela. jag fick ett armband som hon gjort alldeles själv. ett jättefint med små söta väskor med blommor på och några stenar/pärlor i olika färger. det perfekta är också att den passar perfekt! inga armband passar bra på mig, alla är alltid för stora. men icke sa nicke, denna satt som foten i skon. och mikaela, du ska veta att jag tycker om den hur mycket som helst och är vädligt glad att du tagit dig tid till att göra den till mig. tack så mycket! jag älskar dig! <3

efter skolan var jag för ovanlighetens skulle hos tandläkaren. min tand var visst på plats men jag skulle ha tandställningen till skolavslutningen och sen sluta använda den. till hösten sa han någonting om en ställning för att få alla tänder på plats, och jag hoppas att jag verkligen inte får räls. tusan va dödlig ful jag skulle vara i räls, jag kan inte ens tänka mig det. hoppas det blir en osynlig tandställning isåfall, snälla tandguden, snälla! :'(

efter tandis var jag med mina finaste vänner ita ~ johanna ~ mikaela :) vi fikade på staden. j & m åt mackor + att jag åt j´s rester av mackan, degparten som hon nog skulle kallat det. ita åt en muffins och förutom j´s macka åt jag en dammsugare. en dongdang.. xD

sen skulle jag förbi min syster och lämna myriis snygga reebokskor. det blev att stanna där ett lite längre tag. vi fikade gottis och jag busade en hel del med myriiis. sen skjutsade tessa mig til träningen och ja, sen har ja bara tränat. var ganska kul faktiskt, iallafall slutet :) sista träningen med 94:orna. sorligt men sant. samtidigt roligt att börja träna med 93:orna. vi kommer utvecklas mycket! :)

efter träningen (jag vet inte varför jag ens orkar skirva hur mycket som helst) kom jag hem och kom på mitt och itas lilla löfte. minst 100 sittups eller armhävningar med spänd mage varje dag i 7 veckor, till skolavslutningen. men jag var verkligen pepp på att göra det så 50-60 sittups gick bra, sen blev det lite tyngre. jag gör på det sättet som jag tycker är jobbigast så att det tar mer. nu vet jag ju inte om 100 sittups per dag gör speciellt mycket för ens kropp, det gör det säkert inte, men det är värt att pröva när det ändå bara är i 7 veckor. & skulle det nu ge några resultat så är det ju bara att fortsätta. men så jag gjorde 100 stycken direkt och funderar på att göra hundra till nu innan jag sover. micke säger ju att man ska göra så många man orkar + lika många igen, för att det ska bli bra. så, hundra till kanske - om jag inte blir för slö. ita hade visst nu gjort 100 sittups OCH 100 armhävningar. vilken tönt. jag tror jag gör 100 sittups till då, innan sovdags.

ja, nä.. hoppas verkligen nu att dessa 200 sittups gör någon nytta, fast att jag just klämde i mig 100 g maraboudigestive. nyttigt & gottt. jag skla börja att bara äta godsaker på helgen kom jag på nu. Nu. förutom om det är fika hos någon rolig person, men jag får inte köpa egen. i 7 veckor borde jag väl klara det. not.

ja, ingenting mer att erbjuda idag. lite egobilder på mitt snygga linne och mig och lite andra bilder - på roliga människor. varsågoda (:


jag älskar er ~


och dig ~


jag drar chillposen..


mitt älskade linne (:


myras finfina skor


älsklingen!


mitt armband :)


närbild. hur fin som helst! < 3

ja, nu ska jag allt sova. min kvällsmat gör sitt i magen nu, men jag ids inte gå på dass. - mer än vad ni ville veta :D


mm, ni förstår ^^

hemma ;b

hemma från jämtönturnén :)

helgen har varit hur härlig som helst. solig och varmt varje dag och allt har för det mesta vart roligt. eftersom att jag har skrivit under dagarna i jämtön om vad vi har gjort blir det nog inte så mycket text här idag. men lite kan jag nog komma på att skriva.

skulle man sammafatta några saker vi har gjort under helgen så är det nog mest: shoppat i luleå, jonkat, promenerat, pratat i telefon och ja.. bara tagit det lugnt och haft roligt. här och var har vi hunnit med lite småslagsmål då och då och vart lite less på varandra idag. men det är så det ska vara. det är det som är så häligt med mig och ita.

vi har inte umgåtts mycket på senaste tiden men sen får vi äntligen tid att vara med varann, till och med så mycket tid att vi fajtas. härligt är det! :-D - egentligen börjar alla våra slagsmål med att en är på tesshumör och den andra är inte på det. och ja, sen slåss vi xD

idag tillexempel ville jag sova eftersom att vi inte hade annat för mig och för att jag var trött. ita tyckte jag var tråkig och det resulterade i att jag satt vaken på sängen och ita låg och sov, eller halvsov. c'est la vie.

inte så mycket mer att berätta egentligen. bilderna får tala. och undertexten. (när kameran har laddat klart och bilderna har kommit in på datan.

nuså torsdag:


jag och min vän gjorde oss klara för bilfärden


bil.


bil.


bil.


ännu mer bil.


för mycket bil.


ramlösa ~ när du vill ha någonting nyttigt och äckligt.


bästavän, <3


chips & påskmust


ye


trevlig promenad på kvällskvisten :)

fredag:

 
haha jag dör! jag ser ut som jag gjorde när jag var typ 8 xD


morgon.

jonka_




skuggpose :D


bästaaaaavän <3 (:


bastutime!


sovdags (:


sovdags som sagt ;b

lördag:


på g till luleå :D


vi funderade på dessa söta klänningar. sen var de för långa tyckte vi.


hur nöjda var vi med våra köp ? :D


sen förbi töre och köpa ben & jerry´s


mums ~*


jonka mera.


ännu mer. - sen sova

söndag:


hurtig start på dagen, jonka :D

slog dessutom mitt rekord, nu har jag jokat 62 gånger i rad.


ita har bara jonkat 288 i rad, vilket tönt -.-


spela kort.


vara vig


vara lite vig


sommarbild, upp&ner


sen skulle vi då åka hem.


jag har aldrig sovit med öppen mun i en bil


aldrig! ( förra gången vi var i jämtön )


men ingenting slår ju denhär dunderbekväma ställningen xD

och nu till mina köp:


bh 49.50 :-


linne/tunika 99 :-


lång linne 149 :-


scarf 50 :- min och itas gemensamma -


samma här ~

och sen då mitt pannband på bilderna ovan :)

det var väl bara detta jag hade att erbjuda här idag. längre inlägg får man leta efter ;) -

 nu ska här sovas. natti

luleååååå :)

hejsan. idag har det varit en alldeles underbar dag om man säger så. vi vaknade ungefär vid nio idag första gången mamma väckte oss. det är ganska starkt att stiga upp första gången man blir väckt. men vi visste ju vad som väntade oss. luleå! vi klev iallafall upp och åt och sen så for vi ganska snabbt efter frukosten iväg till luleå. i början av hela rundan i luleå så tänkte man hela tiden att man går tillbaka ifall man inte hittar  någonting bättre, men cool som jag var köpte jag den första grejen. et lång snyggt linne. svinsnyggt enligt mig själv och den gick på 149 :- . sen blev det fart i vårat shoppande (enligt mig). ita köpte 3 linnen/tunikor, örnhängen, en bh och ett diadem. själv köpte jag då 2 långa linnen/tunikor, en bh och ett pannband. tillsammans köpte vi två scarfar för sammanlagt 100 :-  jag handlade för 400 :- nästan precis, och ita handlade för 500 :-. själv tycker jag att 400 :- är skitansbra att handla för. inte för lite och verkligen inte för mycket. jag är så nöjd! + att jag köpte ett par vita reebokskor till min underbara systerdotter för 399 :-. inte för att hon får dem av mig utan av tessa, men jag köpte det, så får jag pengar av min syster sen. skitsnygga är dem, skitsnygga! :D

jag är så pepp för sommaren. kan ni förstå hur kul det är att äntligen ha lite sommarkläder att ha under sommaren. nu har jag 4 tunikor kan man säga och en massa t-shirtar och kortbyxor. + att jag tror att jag och tessa kanske ska beställa från h&m. då ska jag köpa lite hemliga saker. såå kul! :D

jag ha rnog aldrig varit såhär nöjd med mina köp från någon av mina senaste luleåresor. men det kanske är för att jag verkligen hittade det jag sökte, eller ville ha. jag sökte egentligen ingenting. förr har det bara blivit att jag köpt för att kläderna ser fina ut, men så ångrar jag mig några veckor efter. men nu när jag bara köpt för 400 :- så känns det otroligt bra :-D fast... jag vill ju köpa vita converse också, det var ju det också. 600 :- dit. jaja, är man rik så är man ;) nu ska vi nog ta en härlig bastu och sen kolla tv. försten, vi har ätit ben & jerry´s idag. OVANLIGT VA ? :D & gott var det! (:

som ni vet, bilder från helgen får ni någon gång under veckan, jag är ju inte på min data :) hejhej

humorgalan

talang var visst inte idag, det var humorgalan. om den inte är bra, så.. åå vad jobbigt!!!!!!! - nu blev jag deprimerad. hejdå

jämtön (:

gissa vart jag befinner mig.. jämtön :) jag och ita sitter här nu 19.40 och väntar på att klockan ska bli 20.00 så att vi ska kunna se talang. det var mer exakt 3 veckor sen jag såg talang. och jag ser verkligen fram emot det ska jag säga. det har inte blivit av eftersom att jag vart på cuper, men idag så! :D

hela dagen har det vart mellan 19-21 grader i solen och jag och min kära vän ita har vart ute en hel del och jonkat med fotbollen och promenerat. och ja, vad har vi mer gjort.? när vi jonkade iallafall så åkte en liten kille på moppe förbi oss här på grusvägen som vi 'bor' på. han var kanske elva år. efter det svängde han in någonstans där vart det säkert är en gård, och ungefär 2 minuter senare kommer ytterligare tre killar till med varsin cross eller fyrhjuling förbi. de åkte förbi oss kanske 5 gånger när vi jonkade. sen när vi var ute och gick for dom förbi oss ytterligare 2 gånger. det måste vara en ganska stor händelse här, 2 tjejer i linne och mjukisbyxor går runt på byn. YEHA! xD

ja, dagen har väl i stort sätt sett ut så. vi har tjockat pizza, ätit chips och tittat tv den senaste tiden. nu ska vi alldeles snart se talang och sen ska vi nog faktiskt ta en uppfriskande bastu. om det inte är den bästa avslutningen på en varm härlig dag, så säg :)

nä, nu var det nog ingenting mer. luleå imorgon och säker, förhoppningsvis shoppa. om inte min snålhet mig stoppa´. dikt.

hejdå :D


RSS 2.0