l-u-l-e-å =D

iförrgår frågade calle om jag ville följa med han och tess till luleå. tessa fick reda på att jag skulle med lite senare, och blev riktigt glad. iallafall ringer dom kvart över 5 och väcker mig, jag gör mig iordning och dom hämtar mig. vi lånade en såndär hyrbil - resan blev då gratis eftersom att vi förde en bil dom behövde i luleå och tog en annan tillbaka till stan, tillochmed bensinen var betald. ganska smart att göra så om man bara vill ha en heldag på stan och titta runt.

när vi var framme så gick vi på rusta, där jag hittade lite hemligheter till mitt snart påbörjade projekt. vi var där ganska länge, calle tittade på filmer och pojksaker, medans tess och jag tittade på lite mer underhållande saker.

jag orkar inte berätta hela dagen i detalj utan skriver under bilderna som kommer här snart.

jag köpte ett brunvit randigt 'pippilinne', en tight tunn tröja och en liten present till sanna som förövrigt fyller 17 år idag :)  , men bilderna kommer när jag provat dom till strumpbyxor och byxor, och sannas present kommer in när hon fått den. det är ingenting märkvärdigt och det är så svårt att köpa någonting till henne tycker jag ;-)


i bilen - mitt öga har blitt fotat mycket ;)


Världens bästa syster :)




prickig korv, en korv med prickar på ^^


kom på i bilen påväg till luleå att jag borde haft ett linne istället för en t-shirt, det är ju som bättre när man provar någon uringad tröja, men som sagt kom jag på det i bilen. det måste jag komma ihåg nästa gång :)


vi åt på tasty burger :D


min underbara syster och svåger :)





inne på tasty burger :)

min dag igår var iallafall skitans nice.
efter att vi ätit klart maten, åkte vi till kioskpiraten och köpte godis sen farde vi hem.
innan gällivare stannade vi och sov ett tag i bilen, ingenting går upp emot att sova i en bil :)) / visserligen sov jag hela tiden när vi åkte, men då fick calle också sova? \ vi var hemma vid ett någon gång och jag hoppas på att snart göra om dehär :)

sluuuut =)

ett snabbt inlägg.

allt raderades när jag gjorde lite fel. mer uppdatering imorn med betydelsefulla bilder och en massa text. kom just hem från luleå, ganska nyss. klockan är 01.38. jag ska göra en ny header också. såg att jag och amanda har samma text på våra bloggar, mindre kul ;b - så jag ska göra en ny :-) ,

min dag har vart jätterolig och jag har hittat några fina saker i luleå. mer om det imorn ( senare idag ) . hejs

busdag

dagen har vart rätt nice.
skolan var helt okej, var inte med på badet - ont i halsen. sen hade vi hk och svenskaprov. svenskan kändes det som att de gick bra på, men som vanligt när man känner att det går bra, går det dåligt. lämnade in uppgiften till hk;n i ti iallafall, cool som jag är.

visst har jag skrivit här innan att jag och ita ringde till badis och frågade om vi fick praoa där, och dom sa ja. ?sen så när vi skrev lappen ( syon kom och skulle ha in lappen senast imorn, den skulle egentligen vara inne på fredag ) och jag och ita hade inte skrivit någon lapp, så vi skrev simhallsbadet . blablabla. sen när vi lämnade in dom, tittade hon på lapparna och sa : ni har ju tagit badet, det stod ju på lapplistan och då skulle man inte ringa dit och fråga. jag : vi ringde.. hon ; jaha, då måste jag se, för det var redan en kille som skulle vara där. jaja. jag ; okej. hon var arg. hoppas att vi får praoa där ändå, ids inget annat.

efter skolan väntade jag länge på att tilda skulle ringa, men det tog längelänge så jag somnade hos mamma och vaknade efter fyra när jag gick till pappa där tess och lilla myran var.  vi busade mycket, jag och myra och hade de allmänt trevligt. hon är så söt, vi busade under sängen, hon hoppade på bordet, på försterbrädan, i sängen, kasta barbie och en massa mer :) , of hon är så fin, min lillunge :))

sen åt vi iallafall lasange som var supergott som tess gjort i ordning. sen ringde jag tilda som kom efter ett tag.

vi var ute och gick en stund, upp till sportkiosken, in på sprothallen, til hjampis, sen hem igen. sen har vi bara suttit på datan - blev lite slött här i slutet.

snart ska jag göra kvällsmat. ser riktigt fram emot oboyen - är riktigt sugen på det nu, sugen på choklad över huvud taget - vad nu de kan bero på.

snart är det sportlov, ska bli förböverligt skönt och roligt. fast jag måste plugga mycket franska för jag förstår ingenting, til provet som kommer efter lovet, men skönt att få sova till 10 på mornarna och gå och lägga sig sent. ska bli så skönt :)

bildrace >


bus under sängen :) <3 , fina barnet (:


dehär är världens finaste bild, på världens finaste unge :) -v-


hon låtsas sova ^^ , och försöker hålla sig från att skratta (=


sen var det den goda lasangemiddagen :) - pappa var också där, bara inte med på kortet :)




bus på fönsterbrädan =)


att jag älskar henne <3 (:



sen blev de en bild på tilda också när hon var här. gillar hennes tröja


jag känner att jag itne var på blogghumör idag, - ifall det är en massa stavfel eller bara ett irriterande inlägg så är det därför :) ska sova nu snart ;) hejss

flammsss =D

jag  kom på att göra ett till inlägg, först nu när jag sagt allt jag gjort under dagen. men så kom jag på att en sak jag skulle säga, blev lite glömd.

vi har hemläxa från handbollen, micke gav oss den. vi ska göra 200 RIKTIGA ORDENTLIGA armhävningar, och 200 RIKTIGA ORDENTLIGA sittups till söndag, eftersom att vi har träning först då och inte på torsdag. det är nice med hemläxa - annars är jag för lat för att göra de och min självdiciplin är inte den bästa. så nyss gjorde jag 20 RIKTIGA ORDENTLIGA armhävningar och fotade medans jag gjorde de, så bild på de kommer också in. 20 armhävningar är ju visserligen ingenting av 200, men jag ska ta och göra 60 stycken efter detta blogginlägget, så att jag inte har så mycket kvar till söndag :D hehe ;b

jag gillar att lägga in massa olika bilder, på vad som hänt under dagen, inte bara bilder på mig själv när jag ser fin ut, utan mig själv som jag är. jag är inte alltid perfekt och inte alltid ögongodis, men vafan - det är det ju ingen som är. det är många som bara sätter in en massa finfina'bilder på sig själv, vilket är lite trist att titta på i längden. inte att folk ska sluta med de, men det är bara min åsikt, därför lägger jag in bilder där jag ser lite knäpp ut ibland, lite fettig, smutsig och grisig - för vem är inte det ibland ?

jag gillar när folk inte alltid måste vara så perfekta, när de bara kan känna degen och bara ta det chill ibland. sån är jag ;-) , and i like it (: - jag tycker att de är okej att säga att man själv är fin och att man själv är snygg, så länge man inte för det på tal hela tiden och bara snackar om hur snygg man är. man ska vara nöjd med sig själv - det är jag. såklart finns de mycket på mig själv som hade kunnat vara bättre, men jag gillar helheten. så släpp loss lite, ta det chill och lägg ut lite knäppa bilder på er själva, det gör livet mycket, mycket roligare :D - för ni alla är ju supersnygga som ni är!

vet inte varför detdär kom på tal, men jag tycker helt enkelt bara det är roligt med folk som bjuder på sig själva, inte nu för att mina bilder alltid är extrema, att jag gör min fulaste min, men det spelar ingen roll om man inte är 100 på varje bild. 10 är mycket, mycket roligare :) , om ni förstår vad jag menar ?

nu blir det snart att göra iordning min stora frukost till imorn, lite armhävningar och sen sova. godnaatt :)


föresten var min syster här idag, och visade stolt upp sina fina naglar.. äkta vara, det är var det är.


h3h3 xD  - ett råd när ni gör armhävningar - andas HELA tiden. förr höll jag andan och dog efter 10, eftersom att musklerna behöver syre för att lättare jobba.. nu klarar jag många fler eftersom att jag andas hela tiden. fett mä nice ;)


säckiga jag :D ät mig!


på tal om flamsiga bilder så älskar jag denhär bilden. ÄLSKAR hennes asgarvsmiin, och så var jag faktiskt och kollade hennes familjs nya lägenhet idag. grymt snygg" helst hennes rum =D


mina älskade skor !

denhär veckan känns ganska depp. breddläger den 14-15 mars, kul med bara 2 dagar istället för tre. det är mer värt :)
men jag är depp för de känns inte som att jag kommer komma med där, vet inte varför. med de är så många bra som är där, och man är bara en av dom. SÅKLART vill jag ju komma med, det hade varit riktigt roligt, och lärorikt om inte annat. breddlägret efter detta börjar dom plocka ut folk, jag vill inte ens tänka på de - jag vill så gärna komma med, - men annars går väl livet vidare antar jag. 

 annars idag har det inte hänt mycket. skolan var inte som vanligt, men inte ovanlig heller. har prov i svenska imorn , på ordklasser och satsdelar ( what? ) - kommer ju gå toppen, men jag ids inte plugga mer. har skrivit av boken en gång på word, det får räcka. jag är less på att plugga och vill bara ha lov. även om lovet också kommer innehålla en hel del pluggande eftersom att vi har ett uppskjutet franskaprov till efter lovet. skitsvårt och tråkigt. hade vg på vårbetyget, men franskan efter jul är mycket svårare än innan, så jag kommer sänka till G :s

visst låter jag glad!? nu ska jag inte sura ner er, utan komma med saker som hänt under dagen, visserligen är inte de så kul heller, förutom att jag vart med ita hela dagen och bara chillat, suttit vid datan, haft lite slagsmål osv. har kollat på junkyard en hel del också. mina underbara blåa, fina, vackra, ybersnygga älskade skor som jag skulle beställa är såklart slut - SÅKLART! > sen blev jag desperat och tyckte att alla skor var fina och ja, men de var dem ju självklart inte, ingen var fin. förutom ett par i storlek 38 för 899 kronor, men de är inte värt.

 

så som ni förstår ska jag köpa ett par skor ändå. ett par som jag inte ska beskriva, utan de får ni se när jag får dom. 280 kronor. visserligen kanske inte de finaste, men 280 kronor för ett par skor är väl ingenting att vara ledsen över direkt. jesper ( min bror ) och edgar ( min brors kompis ) skulle också ta och beställa därifrån, så frakten blir delad på 3 vilket gör att det inte blir fruktansvärt dyrt. sen kanske jag vill köpa en tröja och en mössa också, det får jag se imorn :) - kulkulkul att beställa kläder! jag älskar att beställa skor och mössor > helst skor. mina förra skor är det finaste jag äger i klädväg - eller ja, VAR de finaste.

nu är dem mörk-röda och helt säck > för var dom oootroligt underbart röda och helt underbara hela dom. men jag älskar dom än. :')


- och en sak som måste fängsla och fascinera er mycket är att mina skor inte luktar det minstaminsta lilla äckligt, av tåjuice som de vanligtvis brukar göra i skor, nejnej! mina luktar ingenting. för att jag har skött dom så väl och inte haft på dom inne på olika ställen där de inte är nödvändigt att ha skor.
- jag älskar dom helt enkelt :)



kan ni fatta att dehär är VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR NÅGONSIN!? <33



Ni kommer grina när ni ser hur mycket jag nött ut dom. jag gör det nästan. :'(


SNART GRÅTER NI..

 =(

JAG GRINAR!

fyfan va fula dom egentligen är nu, men ack så mycket jag älskar dom <3 (:

 

annars idag har det inte hänt mycket. skolan var inte som vanligt, men inte ovanlig heller. har prov i svenska imorn , på ordklasser och satsdelar ( what? ) - kommer ju gå toppen, men jag ids inte plugga mer. har skrivit av boken en gång på word, det får räcka. jag är less på att plugga och vill bara ha lov. även om lovet också kommer innehålla en hel del pluggande eftersom att vi har ett uppskjutet franskaprov till efter lovet. skitsvårt och tråkigt. hade vg på vårbetyget, men franskan efter jul är mycket svårare än innan, så jag kommer sänka till G :s

nu ska jag plugga litegrann på svekan som vi har imorn, även om jag tycker jag pluggat klart - bara fem minuter till, bara fem :)  -  förlåt om jag gjorde er rörda med bilderna på mina skor. jag vet, det är tufft dessa tider. :(

 

 


trött som en degbunke

det blev inget powernap för mig. jag kom på mig själv 2½ timmar senare att fortfarande sitta här framför datan. då ides jag inte gå och sova.

har inte pluggat någonting på svenskan och inget på hk;n. im so good!

snart blir det att fara till mamma och titta en film, eller bara ha det mys. jag vet inte om vi har någon intressant film hemma - så vi får allt se.

trött som en degbunke är jag men ändå så måste jag snart göra kvällsmat och äta de innan jag åker till mamma, och göra frukost till imorn att ta med till mamma > för eftersom att de är pappas vecka har vi bara vuxenbröd hos mamma. mörka med massa frön på, eeuuuw.

ofofof, jag är trött.

ska bara lägga in några bilder på vad som kommer hända under veckan, eftersom att jag inte tycker att det är kul att läsa inlägg utan bilder ;)

ÄH, det blev inga bilder. BLogg segar sönder och jag har bråttom =) hörs imorn (:

slött

sitter här och har just kollat klart andra avsnittet efter jul av andra avenyn. jag vet att jag är seg, har inte sett ungefär 7 avsnitt kanske, men jag har helt enkelt gjort annat under tiden, men skönt att få se vad som händer 'runt om i världen'. > tvvärlden < världens bästa serie ;)

jobbig dag. seg och trött nästan hela tiden. vi började med no och när det var ungefär en halvtimme kvar gick jag, had, cody,rasmus,daniel marcus & sebbe och böjade fixa i ordning semlorna som skulle vara iordning. sen gick iallafall had,cody & marcus och vi andra fortsatte att fixa. när vi blev klara gick vi till klassrummet med dem och alla tog varsin och käkade. det var gott, men ursh så less jag blev efter halva. daniel tog den. annars har dagen mest vart bajs. syslöjden hann jag klar med lite av myra-lis tvåårspresent. pappa kom och hämtade mig efter skolan, har då kollat andra avenyn och ätit. ska nog faktiskt ta ett litet 'powernap' ( en, ett (?) ). har vart jävulskt trött idag.

sanna kommenterade förra inlägget ungefär 'shit va långa inlägg :D <33'
jag antar att hon menar att det är nice ? :D , jag gillar att skriva och lägga in bilder, därför blir de långa inlägg. sen är det ju upp till er om ni vill läsa eller inte :)

jag vill att det ska bli sportlov NU! så jävla less på skolan. har 2 prov som ska göras denhär veckan, hk och svenska.

min återstående dag sen ungefär ut ;
sova en liten stund
göra iallafall 4 frågor på uppgiften till hk;n.
läsa liiiite svenska [ eftersom att vi säkert har svenska imorn( eller inte ? ), och då kan jag plugga]
titta någon film med mamma och bara ha de mys.

hade kunnat skriva en hel sida till, men jag ska lägga upp lite bilder från dagen, sen sova.


cody - marcus - daniel - rasmus - jag :D


had - marcus - daniel - rasmus - jag


för en gångs skull stannade rasmus framför kameran, så jag passade på att fota båda honom och sebbe, och  dom goda semlorna :)


berättade jag att jag sov efter maten, på stolarna. eller sov och sov, vilade. skönt att bara lägga sig ner direkt, istället för att gå och lägga sig sen. latare är det ju svårt att bli..

det var allt jag hade att erbjuda för nu. vi hörs senare :))


en härlig måndag

måndag. alltid lika trött varje måndagmorgon, men vad ska man göra åt det ? blev ganska sent igår vid datan eftersom att det var mycket att skriva om. idag iallafall har vi haft 4 lektioner innan lunch, 4 idiotiskt tråkiga lektioner. efter lunchen hade vi bad, vilket jag uppskattade. ME LIKE! ;-) vi simmade ungefär 30 längder, hade livräddning, trampade vatten, och gjorde en massa andra övningar. kulkul =). får se om jag ids/kan vara med på badet till torsdag, är nämligen en gnutta förkyld också. efter badet hade vi no, de sög.

Efter skolan gick vi hem till ita och fixade praoplats. det blev inte dennis dagis igen som vi hade tänk oss (inte för att vi verkligen ville de men). det blev badhuset. ska bli otroligt roligt. som jag förstått de kommer vi få - bada, gymma, städa osv. ganska jättenice, och en hel vecka utan skola. nyss var jag irriterad för att de är prao, men nu är jag happy. vi var hos ita ganska länge då, sen gick vi hem till min far. satt vid datan och spelade harry potter ><.

sen var de träning. två jätteroliga träningar i rad har de vart nu. det är ganska svårt att slå. vi skrattade som idioter när micke visade hur rebecka rörde sig bakåt, skrattade lika mycket när mickis sprang runt som i ett O istället för ett U och massa mer.

efter träningen har jag bara ätit och duschat och ska nu bege mig till sängen och sova alldeles snart. :)


micke ger oss instruktioner.

vi dansar loss lite, fr. vänster . ita - lisa - jag - frida ;D


jag busar


kvällsmat :)

då var de dags för sängen. längtar till kirunafestivalen. takida =DDDDDD,
och fick just veta, EMD , helt okej (: gnatt

söndag.

vilken härlig dag de har vart idag. förutom morgonen som var ganska jobbig förutom att jag vaknade en bra tid. jag gjorde lite på hk;uppgiften som ska vara inne på torsdag och det var skönt att få bort några frågor, jag har bara de jobbigaste kvar nu.
jag for till pappa ganska tidigt för att tess och myriis var här så vi busade och lekte med kaninen, drack saft och satt vid datan och hade de allmänt trivsamt. hon är gullig min systerdotter. och envis också, men ack så söt ändå :))
vi har alltid så roligt, och varje gång jag känner mig deppig gör tanken på myra mig gladare, hon är helt underbar.
vi bestämde oss sen för att åka till tess och dom. jag tess och myra alltså. myra somnade i bilen medans vi busade, hon var alltså riktigt trött. när vi kom in la tess hon på sängen och där sov hon ganska länge, med ytterkläderna på. tessa lagade maten, medans jag tränade på min underskrift, brandebo ser för hemskt ut när jag skriver de. jag och pappa hade kommit överens om att åka och titta handboll vid halv fyra så han kom och hämtade mig och vi tittade. kiruna vann, 20 bollar. skrattretande. sen var de hem och äta, sen träning. ovanligt roligt, eller inte ovanligt, men skitkul. efter träningen nu så bunkrade jag upp kvällsmat vid databordet som jag åt här efter duschen, riktigt gott, och faktiskt lite nyttigt. nu börjar klockan bli ganska mycket, och jag måste borsta tänderna sen sätta in kaninen i buren. nu är jag lite arg på mig själv för att klockan hunnit bli elva och jag är inte i säng. bara lite bilder här, sen sängen :) -


m-yras--moste-r


härliga lilla barn <333333
, jag älskar dig mer än något annat :)


moffa ( pappa )  säger 'myra, titta hit' >
direkt tar hon upp de tjockastesmilet och sprider sin enorma glädje till mig.
 hon är rolig hon, min älskling :)


finaste barnet :)


hon ropar 'kom' till kaninen , och när hon kommer, var de direkt upp i min famn, så sa hon. 'rädd'.
sen så bekantade dom sig :)



söta barnet :D


att min syster alltid ska ha någonting gott hemma :DD


sista bilden innan sovet får bli på min goda, nyttiga kvällsmat. :) ,
nu blir det sängen. hörss imorn (:


hänt i veckan,

händelser under veckan blir en kort resumé, eftersom att klockan börjar bli mycket, och bilder från idag ska också in.

måndagen blev en pluggdag för mig, så jag satt mest och pluggade hela tiden.

tisdag blev också en pluggdag eftersom att vi flyttade upp provet till onsdag.

onsdag fick jag MVG på provet i no och attans glad blev jag :)
samma dag var jag med rasmus och vi tog det bara lungt. lilos valpar har blivit riktigt stora sen jag såg dem sist, men ack så söta. minstingen satt i min famn ganska mycket. minstingen heter backso - som betyder typ tjock på finska. och den stora heter bicko som är liten på finska ;-D  -  vi var med ita sen också, mycketmycket trevligt :))

torsdag blev det att gymma eftersom att sanna hade APU:uppgift typ. det var roligt och i like the rullband ;) sen var de träningsmatch mot 95;killarna också. jag sög.

fredag i skolan gjorde vi matteprov, som säkert iallafall blir ett G. sen skulle praolappen in, men kommaihåg-jecca och ita glömde i all stress tll lektionen, så hej thule restaurang igen.. ( spyr ). sen blev det att äntligen vara till min fammo och faffa, som jag längtat så mycket efter. men faffa hade vinterkräksjukan så jag var bara där ett litet tag. kaninen hade hoppat ut ur buren på morgonen så jag var tvungen att åka hem till pappa på eftermiddagen.
sen var de pizza hemma hos mamma så jag for dit, och dit kom också johanna :). vi pratade och skrattade mest tills ita kom, då skrattade vi mer. kul att vara med johanna, när vi inte vart med varandra sådär spontant på länge. sen blev de sängen.

lördag steg jag upp kvar över fyra på morgonen, åt en apelsin och for till sporthallen och satte mig i bussen. vi åkte nämligen till boden och spelade match. malmbergskillarna hoppade också på i boden, tillsammans med tre högljuda och irriterande tränare. bakom dom försökte två små arbetslösa tjejer att sova ( jag och ita ) och dom babbla på, skratta och pratade om sina sexliv. jävligt kul att veta om en man som är 50++ och hans sexliv. inombords spydde jag.
vi spelade iallafall match mot boden och strömnäs och tyvärr förlorade vi, vet inte varför. jag var verkligen inte på topp, och var depp när jag kom hem efter min dåliga insats i laget. men macherna var förövrigt kul att spela, tilda - michaela och sandra gjorde mål, dom som egentligen inte skjuter sådär jätteofta. snyggt vare ;) - sen var min bror så snäll att komma hem med chips efter att jag bett honom köpa de, så jag låg och blundade i sängen och åt chips på natten. njutning. :)

söndagen i nästa inlägg (:

äntligen ett inlägg ;d

hej igen! :D

kul att äntligen komma igång med bloggen. det var ju såhär att jag tänkte att jag skulle vänta med att blogga tills jag skrivit in mina 'dagboksanteckningar' på bloggen, så att ni skulle få läsa min blogg, även under förra helgen då jag var i kangos, men de tog alldeles för länge. så nu sitter jag här 1 vecka och 2 dagar senare och har en massa att skriva.

det blir nog ett inlägg om kangos, ett om veckan som vart, och ett om idag, okej ? here i go!

vi kom då till kangos på fredag ( förra fredagen ). de hände inte speciellt mycket just på fredag eftersom att värmen i stugan låg på ungefär + 13 efter någon timmes uppvärmning, vilket gjorde attt jag satt i ytterkläder kanske 2-3 timmar, om jag inte överdriver. lördag var därimot skitanskul :). jag fick alla v-ansdagspresent av ita. jag som hade bestämt att jag ids inte köpa till någon eftersom att de är så överskattat med alla v-ansdag. men jag ändrade mig lite ändå. det är mysigt att ha en dag på året där man bara visar sin bästa vän, eller sin kära att man älskar den genom att köpa någonting litet eller stort. jag fick iallafall en geisha-ask, ett jättefint halsband och ett kort. och där sitter jag och säger att alla v-ansdag är överskattat. - jag skämdes. ;s - men mina saker var jättefina och jag tackar och bockar för dom.:) <3 vi delade broderligt på geishan, ( om man kan säga så när de var hon som köpt den ? ). men hon får någonting fint när hon minst anar de. det är sånt jag gillar. överraskningar :). annars bestod lördagen av skotertolkning, melodifestivalen ( blä ), bokläsning och så spelade vi plump, 'hela familjen' och hade de överdrivet trevligt. visserligen var sanna lite lätt seg hela tiden och vi andra blev lite less på henne. men de kan ju inte alltid vara ita som är seg? . skooojaa. ;b

söndagen började vi också med att bulta på oss kläder och fara ut på en åktur. jag och sanna satt länge på madrassen men det blev inte jättemycket till fart och fläkt eftersom att dennis satt på skotern. sen bytte vi att ita och daniel åkte. där blev de fart och fläkt, men visserligen inte så länge. då fick dennis sitta mellan mig och sanna på kälken. vi kom in och började förbereda oss på att åka hem, och jag och sanna bestämde oss för att klippa mig. vi satte igång, och jag blev nöjd, helst med min lugg :)) - thankyou sanna ;) - sen bar det av hem till stan. vi hann äta en massa gott under helgen. och pluggade massor till noprovet. not.  en kort ( 'kort' ? ) sammanfattning av den yberskojjiga helgen i kangos :) - nedan följer ett antal bilder.

 

dennis suger på itas tumme. vem är äckligast ? xD

 

de här var vad jag fick, fint va ? <3 , 

 

på g ut med skotern.



redo för snöö ;-D


denhär bilden är hur rolig som helst, zomar man in så kan man se att det ser ut som att sanna är en kidnappare, men vad som verkligen sker på bilden är att jag råkar ramla av från madrassen och christer kör iväg ändå. de är va de är


ett foto på mig med mitt ickefettiga hår ;d


tyckte att bilden blev cool, när dennis har blått öga och jag grönt (:


jag och karlsénfarsan ;-D


sanna is the man to fläta fettigt hår


bus med lillkillen


klippning pågår ;-)


fettig klippning färdig :)

aa, det var ett litet bildrace från helgen :) , hoppas ni gillade det :-)

roliga gänget på FRANSKAN!!

för att ändra mig på förra inlägget så går jag ju självklart inte i tyska. neverevereverever!!! - men på tal om att mobba tyskland, så råkade de bli tyskan där, och jag ids inte ändra det. men jag orkar skriva 42 ord här om det och räkna orden.

träningen idag var ganska seg faktiskt, tills vi spelade mot killarna lite oseriöst. vi vann skulle jag tro. snart ska jag halvmysa, vilket betyder att först gå och duscha sen äta en kexchoklad ( jag är en gottgris som flärrar kexis ungefär 4-5 ggr i veckan, men förutom de, är jag nyttig xD )(  de är mys ) varför de bara blir halvt är för att böckerna åker fram igen, till 10 iallafall.. jag säger att jag pluggar så mycket, som att jag är trög och itne får in allt när jag skriver att jag pluggar hela tiden. men de blir så att jag säger att ag pluggar, jag pluggar. 10 minuter. slutar. ddärför måste jag plugga många gånger ^_^.

imorn blir det den där tävlingen på badis. det blir ändå kul. man får ta de som en rolig sak ist för att skämmas. lr vad tycker ni ? hade ni gjort de ? (:

packa ska jag också göra på morgonen, det är ju så att jag har sovmorgon till 09.05 på fredag, men imorn råkar det vara så att jag ska till tandläkarn 09.20. så jag kommer säkert till skolan ungefär 09.30, om allt går som det ska ;-)


huggtanden ska vara ner om ungefär ett ½ - 1 år, om det går som dom tänk sig.
problemet är att jag biter ihop när jag har tandställning, min käke fastnar, och för att få upp den måste jag knäcka på ett speciellt sätt. ont.

jag håller just nu på att dela en mapp med ita och sätter in saw III på den, det tar tid må jag säga. det blir en av alla saker som vi kommer tillägna oss åt. hoppas nu att sannas datar har tillräckligt stort minne för filmen.

nu måste jag pallra mig iväg in i duschen, sen plugga. vi hörss imorn, om inte i stan, så i kangos =) - godnight paals ;-D


mobba sönder tyskland

idag har dagen varit frustrerande bra =).

ser ni min nya header, cool jag är som fixade det :) utan någon som helst hjälp av johanna (a)

skolan var kul. började med svenska - där jag och ita förhörde varann lite.
sen hade vi franska. annika skrev på tavlan ; jobba under tystnad. och roliga gänget som vi är på tyskan ändrade vi de medans hon var ute till ; mobba sönder tyskland. sen en massa mer. alla tyckte förståss att det var jätteroligt. vilken ålder var de nu vi befinner oss i ?. idrott - minitennis. kul som satan, alla vi sög mer eller mindre. sen var det pasta med ost och skinksås i skolan, då åt man så man blev mätt. sen hk. DAGENS JÄVLA BÄSTA!!!! :D orkar inte skriva det, men de som befann sig i samma rum som jag, vet hur jävla kul det var!!! xD

efter skolan har jag pluggat lite, sovit, ätit och suttit här.

resten av dagen blir att tillbringa på träningen om en timme, sen plugga litegrann, ungefär fem sidor efter det då. sen packa lite smått, läsa, sova :) - och göra en ny header säkert, eftersom att detdär bara var en provgrej ;-) vi hörsss sen (:

jag hatar prov, jag hatar prov, jag hatar prov, jag hatar prov, jag hatar prov.

of, jag hatar ångest. nu har jag det. det blev inte att plugga lika mycket som jag skulle. det blev inte att plugga alls om man säger så ^^. har ont i magen för de. kanske överreagerar lite. men det är 39 sidor att läsa och komma ihåg. nejnejnej, inte alls jätte för jävligt mycket. och jag har inte pluggat NÅGONTING!!!!!!! jag skulle plugga, men jag har ingen egen dator, utan vi har en dator hos pappa och jag och min bror sitter hälften av tiden. om jag suttit en och en halv timme, så äre hans tur om han känner för det. det funkar så. då blev det inte att jag satt förän vid halv åtta, topmodel åtta - nio.
och det enda jag har gjort, är att tagit ut de viktigaste från 3. TRE. TREEEEEEEEEE sidor. jag har inte läst på dom TRE sidorna ens, utan bara tagit ut de viktigaste. of, det är likadant innan alla jävla prov. jag får ont i magen, ångest, kan inte somna på kvällen och allt. säkerligen förstorar jag allt med jag kan inte hjälpa det. sen att jag slösar massa dyrbara pluggminuter att sitta här och skriva hur jag känner gör ju mig mer påläst. . JAG HATAR PROV!!!!!!!

jag kan ingenting om header här, johanna du får hjälpa mig imorn i skolan. föresten.

jag har mycket att skriva,

onsdag. skolan idag var ganska trevlig. blev att tjocka på sjukhuset igen, men denhär gången med johanna, ita & mikaela :)) , kexchoklad. vi har haft massa trista lektioner - matten var ändå kanske roligast av dom alla. ungefär ingenting gjorde jag.  på bilden såg vi några som filmade utanför sjukhuset - filmar dom till nordnytt eller någonting idag, och ni ser de.. och hör någon vissla. de är jag :D / nu vet jag inte om det var till nordnytt, men ifall att \.



efter skolan gick jag till fammo och faffa. jag har tio yllesockar som är trasiga, som fammo ska laga. hon tyckte att ' herregud, att jag inte kommit med dom tidigare, innan det blev fem par' . hehe hon kanske har rätt.. borde nog låta henne stoppa dom när ett par är trasiga, så att de som går runt.  myra-li, syster och carl kom förbi där och hälsade på. det var riktigt trevligt. :)

vi ska äta pizza idag också, för mig blir det bara en vanlig vesuvio. orkar inte med någon fet rulle, och heller inte hampis. känner för att vara mer,.. otjock ? xD



 fick jag reda på att på fredag har sanna något såkallat ' APU ' (?), hon är på tre olika arbetsplatser, olika veckor osv. nu är hon på badis med två från hennes klass och dem skulle ordna en tävlig ( eller någon annan ordna en tävling, vet inte ) som då var och en av hon och hennes kompisar skulle ta med 2 kompisar som då skulle tävla. det låter invecklat men, då frågade hon så snällt mig och jag sa ; men visst okej, vi ska tävla. kul. skämma ut sig! :D YEYY! - så på fredag blir det tävlig för mig och ita xD. vinnaren kunde visst vinna ett pris.. jag och ita ? XDDD

sen så ska ni veta att jag ska fixa min header här idag senare. johanna har skrivit en lapp till mig, som jag tappat bort, hur man gör och allting. visserligen är ju då lappen borta, men jag kommer ihåg lite. så det kanske blir lite snyggare här så småningom :)

jag borde sitta och plugga no nu, så att jag slipper ha panik till helgen att jag itne pluggat någonting och de. men att blogga är så mycket roligare än att plugga.. jag måste träna franska också, ett kapitel ska vi kunna läsa typ flytande. - så nu efter att ha skrivit dehär, läser jag tre sidor i no;n och sen pluggar jag på franskan. sen tre sidor till i no;n sen träna franska. sen tre sidor igen. så jag lär ju vara död om ? 1-2 timmar ?
    kanske
hörs

kex

det blev inte att kolla arn idag. jeppe hade möte på tt och de blev så sent. innan jag kollade topmodel gick jag på konsum för att köpa mig en god kexchoklad att mumsa i mig, men som vanligt när jag vill ha något, finns de inte. det finns ALDRIG det jag vill ha på konsum. är det inte kexchoklad, är det marabou apelsinkrokant eller oboyglass. depp. kollade iallafall på topmodel och tröck i mig någon 'marabou kexchoklad'. smakade..

  ...kex

värt!! -.-
. nu måste jag göra min engelskaläxa som skulle vara inne för någon vecka sen. föresten måste jag hinna skriva klart brevet till min brevvän i afrika. ganska coooolt tycker jag! bara lite svårt att veta vad man ska skriva och sånt. hade velat åka dit någongång och träffa brevvännen, även nu fast de bara var första gången jag fick tillbaka ett brev från hon, men ändå :)) . nu blir det läxa.

en massa värt :D

idag är det tisdag. sköönt att det är många dagar var till helgen, då slipper jag ha ångest idag att jag inte pluggar till no;provet som är nästa vecka, utan kan göra det imorn istället (y) :D idag har jag bara befunnit mig i skolan, på sjukanfiket och hemma. jag, ita, johanna & mikaela bestämde oss för att fika igår ( idag alltså ), men mikaela kunde inte idag, så vi andra gick. jag fikade dock inget eftersom att jag är nyttig, medans de två andra tjockade på. pappa kom och hämtade mig efter fyra för jag ides verkligen inte gå hem kände jag.
nyss visade min bror hur man laddar upp bilder på mobilen, så nere kommer de komma ett litet race med bilder. kanske. får heller föresten inte glömma att nämna att jag fick MVG (!!!) utan några som helst minus, på en saga jag gjort i skolan för ett tag sen. humörhöjare! :D
senare idag hade jag planerat att se topmodel  framför tv;n samtidigt som det är absolut tillåtet att tjocka i sig en kexchoklad. topmodel är ju bara 2 ggr i veckan. hehe ;) - men så blir det nog ändå inte. då hade jag visst planerat innan att jag skulle se arn 2 med min syster, min bror och min svåger - så det blir nog allt det och lite godis. > mer information följer säkert senare på kvällen.
till helgen blir det nog kangos, eller vad säger du sanna ? :D  det hade varit en humörhöjare om någonting. ifall det blir att jag råkar ha självdiciplin (stavning) att plugga nu imorn, och övermorn så blir det nog nästan kangos skulle jag tro. där det blir en helg fyllt av äventyr som vanligt. vara ute och leva livet, kanske köra skoter, LAGLIGT , för första gången - eftersom att sanna är tapper och har tagit körkort på de. sen kolla saw III och klippa mitt hår kanske. sen en massa annat skoj, bli tjock på godis, åka miniskidor, madrass, kälke, basta ? ja vad nu helgen har att erbjuda. om det inte blir kangos, så vet jag inte.. hoppashoppashoppass attt jag är duktig och pluggar imorn :-D seeyyyaa!





Då blir det en helg med domhär underbara människorna! :)


Och dom här två underbara då ;-)

blev inget race, men domhär bilderna räcker för nu :-) hörsss sen (:

så jävla RESPEKTLÖST!

så var helgen över. matcherna igår förlorade vi. första matchen spelade jag piss, andra matchen så spelade jag bra. vi förlorade ju iofs båda men den sista skulle vi vunnit egenetligen, om vi skulle vara lite mer ett lag(!!) än vad vi råkar vara i dagsläget. allting gick bajs efter nedlåtande kommentarer i halvleken. stämningen sög och allt gick bara fel.

själv blir jag så jävla irriterad på folk, som inte respekterar sina tränare, säger massa idiotiska saker till dem, och kommer med något jävla grishumör till träningarna. kämpar inte och är allmänt sura. lämna grishumöret hemma eller kom inte. min dag var iallafall jättebra till jag kom på träningen där man först hör massa skitsaker sägas och allt.  jag tycker att man ska ha respekt för sin/sina tränare, som ställer upp 3 gånger i veckan för att träna ett lag så att de i laget ska lära sig, få ha roligt och hålla på med de man gillar. plus då alla helger som de offrar för att laget ska få spela match och möta andra lag för att bli bättre. det är så jävla oförskämt att säga massa taskiga saker som 'idiot' 'jävla svin', ' du tror jag bryr mig' och bara allmänt sega när vi ska värma upp eller något. bara vara helt jävla 'nonchalant' och göra exakt som man vill. de är fan oförskämt och idiotiskt.


måstede bara skriva ut mina små tankar och irritationer här lite. helgen har förövrigt vart bra.

idag var jag och mamma hos syster m.familj och umgåddes. lekte med myra-li såklart, men glömde kameran hemma. vi åt först kladdkaka, sen mat, sen blåbärspaj ;-) nyttiga vi.  :) , nu ska jag äta kvällsmat, läsa och sova :)

match,

match om cirka två timmar, och här sitter man i pyjamas och fryser. ska inte vara med och spela, har feber och är förkyld. inte. ska gå och klä på mig om ett litet tag, samlas på hjampis 09.45. har stigit upp och ätit världens godaste frukost.  vaniljyoghurt med skivad banan. MUMMA* jag har ingenting vettigt att skriva här. hoppas lillälsklingen kommer och tittar på matchen, har inte träffat min lilla på hela veckan, så jag saknar hon, och syster :) blir ett sånthär värdellöst inlägg igen, men när jag kommer till pappa blir de lite roligare/intressantare inlägg, eftersom att då har jag både bilder och tid. nu ska jag börja byta om, sen fixa håret.

fredagkväll :))

nu sitter jag hemma i köket och sitter vid datan. dagen idag har vart ganska nice. skolan var hyffsat kul men ändå ingenting speciellt vad jag kommer på. efter skolan var jag hos fammo & faffa till typ fyra. jag räknde 18 mattetal hos dem. liiiiiite väl bra jobbat ?! =D
imorn hade vi tänk att vi har match mot kroken och strömnäs. vid 11 och vid 15 ;-)  hoppas att vi gör en bra insats =)
har tränat idag efter besöket hos fammo. riktigt roligt. maten idag blev lövbiff och pottigratäng - från laguna ;b efter maten har jag duschat och kollat let's dance. < morgan är ju fullständigt grym ju, och laila också (y) . ska kolla alla mina vänner på bdb nu, så att jag hinner kolla lite annat innan mamma ska in igen :) , ha en bra helg om vi inte hörsss av imorn ^^)

de små liven :)

hej :D , tredje inlägget för idag, att jag är duktig :) sitter här hos rasmus nu och vi ska försöka återuppleva våra barnminnen och få igång en bilbana som vi ska köra. roligtroligt! som jag visserligen glömt så har ju lilo fått två valpar , bicko och baxxo ( stavning ). små som råttor. jag trodde att som skulle vara hyffsat stora, men när jag kom in så såg jag att de var ju mindre än förväntat, och de hade visst vart mycket mindre innan, cooooolt! :D  , snart ska vi gå på konsum och jag ska köpa en kexchoklad till topmodel. jag vill ha en bärbar data. hade vart så chill att blogga när jag är hos mamma också, sitta vid msn, plugga och allt annat. men det blir ju någonting som jag får köpa när jag kommit upp i en viss summa, när mamma och pappa sponsrar. det svåra är att jag känner just nu bara för att köpa massa nya kläder till sommarn, har hittat skitfina kläder som jag hade velat ha, därför blir det att jag köper dem också ;-) - i februari.

sanna har visst upptäckt att jag har en blogg nu, hon hade glömt den.. jamorro xxP. hon måstemåstemåste klippa mitt hår någon dag, men det blir bara inte av. ska vi bestämma en dag nu sanna ? förutom lördag och söndag så kan jag nog när som helst nästan ? :)) , nu ska vi köra lite bilbana, även om den är lite halvsönder ;b




De små liven :))


skolan 2

sitter här igen och skriver. har bild nu. vi ska visst söka fakta om någon känd konstnär och skriva om den. jag valde leonardo da vinci, han som visst målade mona lisa.. höll på och skriva marja lena ^^. johanna och mikaela är inte  i skolan idag, sen kan man ju välja själv vilkda orsaker man ska tro. jag väljer att vänta till senare idag innan jag tror något, jag ska nog nämligen ringa dom. amanda sitter bakom mig och bloggar också, vi är aktiva på våran bildtimme (y) . snart slutar vi, ska hem och sova, sen vara med rasmus som sagt. har inte så mycket att skriva egentligen. ska väl kanske gå ut med min blogg på bdb, jag har ju inte raklamerat min blogg, som alla har gjort ;-D , vet inte varför egentligen , inte idats, vela komma igång först. på tal om att jag sitter i skolan så ska jag säga alla saker som ska in som jag  måste anstränga mig till. engelskaläxan från förra veckan, franskaläxan vi har imonr. prov på no, om någon/några veckor, hk;n till vecka 9, bokrecention( stavning ) till vecka 15 typ ^^, ganska mycket.. men ändå inte. ska in på bdb nu, någon måste ju ha lagt in sen dagen.

skolan

hejhej :) sitter i skolan just nu. rast. klockan är 10 och vi har prov om ett par minuter. inte så svårt hoppas jag. i engelska. har glosor som jag kan + grammatik som jag inte kan, men det är chill. sen har vi no( DÖDA MIG ), sen bild och matte. efter skola blir det att jag är med rasmus, sen se topmodel och äta kexchoklad ;b - världens mest intressanta inlägg, men fyfan att skolan kan vara tråkig, därför skriver jag här ;D - had har skrattanfall,  cody tycker han är äcklig. björn sover, marcus ritar, fanny- rebecca- amanda och ita pratar :-b - nu ska jag sluta.

tisdag

ett snabbt inlägg nu innan jag städar buren och åker till mamma. mina sovvanor har blivit lite bättre, om 3 dagar bra läggande räknas ? :) , ska försöka fortsätta att somna tidigt. man ser mycket fräschare ut och känner sig piggare, orkar mer och ja, allt blir bättre :D , imorn ska dagen bli bra! ;-D godnatt allesammans ;)

RSS 2.0