Annis

Sitter i skrivandets stund på Annis med vännerna. Myspys!







Sannas födelsedag!

Tänkte roa er som har tråkigt en söndag som denna, med ett ännu tråkigare blogginlägg!

Ska inom en snar framtid ta med mig två vänner, Ita och Hedda, på annis och tjocka lite hamburgare och strips. Det ska bli väldigt gott!

Annars idag så fyller min fina vän Sanna 18 år. Stort! Vi har firat henne redan från morgonen, då lillebrorsan Karlsén väckte oss. Då var de dags att väcka 18:åringen med lite sång, kramar och fika. Hon fick öppna lite paket och så. Senare på dagen har jag fixat klart hennes inslagning och ett kort. Av mig fick hon armband. Annars idag har hon fått en bil, ett underbart halsband, en snygg tröja osvosv. En härlig födelsedag, kan jag tänka mig :)!
Du vet att jag älskar dig 'tvilling'! <3

Nu så ska jag och Ita klä på oss, möta Hedda, sen äta. Mums!

Ha en fin kväll! (:




Du är kung!
(: Hoppas du haft en bra dag! :)


Goes wild in the city!

Jag behöver sova! Har haft ytterst litet behov av att sova de senaste dagarna för att allt vart så roligt. Det har resulterat till att jag sovit mellan 4-5-6 timmar varje natt sen söndag. Nu känner jag hur trött jag verkligen är, men vet att jag inte kan lägga mig nu. Jag har kvar att börja plugga till musikprovet som vi har på fredag. Det är alltid bättre att börja 2 dagar före ett prov, så att man den sista dagen kan plugga på det man inte kunde dagen innan. Fast i och för sig. Sover jag gott idag, kan jag plugga bättre imorn.
Ska nog bara läsa igenom papprerna och hoppas på att någonting fastnar.

Dagen har vart bra, och den började med en härlig hotellfrukost med klasstjejerna. Någon slags 'föreläsning' om LKAB för oss, för att locka oss att välja LK-gymnasiet.
Damerna som pratade var trevliga och frukosten var god.

Har varit förbi på stan idag med M och I. Jag köpte en kjol för 199 :-
Hittade ett par solbrillor för 150 :- som jag ska införskaffa.
Hittade en jacka för 800 :- som jag också ska köpa. 400 :- betalar mamma.
Hittade ett par vita converse (FATTAR NI?!?!?!) 700 :- som pappa betalar.
Jag får de lixom i för tidig födelsedagspresent - dem vet aldrig annars vad jag vill ha.
Nej, jag fyller inte år snart. Först om EXAKT en månad. Men ändå! Man måste passa på!

Så förhoppningsvis är jag ett par converse rikare imorgon. Och en jacka rikare på fredag <3
Jessica + shoppa = kors i taket ! ! ! !

Godnatt!


Dagens outfit:



En kanonhelg!







Sitter här nyduschad och fräsh. Min helg har varit helt kanon. Spenderade fredagen med Ita, Johanna och Mikaela. Lördagen med min syster och hennes familj, sen Ita och Sanna.

Idag har vi egentligen styrketräning, men jag var för mosig och seg för att orka ta mig upp dit. Nu får vi se vad som händer resten av kvällen :)

Måndag imorn. Vilket innebär ångest. Alltså skola. Sen blir det nog en sväng upp på stan och inhandla ett par nya skor förhoppningsvis, någon topp och någon present till min finaste Sanna, som fyller ARTON på söndag. Om jag inte justr räknade helt fel. -Vad köper man till någon som fyller arton då? En bil? Ett hus? En flygresa till Thailand? Nja..vi får nog se dedär..

Ha en fortsatt bra söndag!


Trevlig helg! :)

'
JESSICA och LENITA


ville lixom bara


hälsa alla


en riktigt härlig helg! :)


Det fattas en tärning

Trött som en råtta. Dags att sova. Har microvågsugnat en färdiglagad lasange nyss, och väntar just nu på att fredagen ska komma smygande. Jag älskar fredagar!

Dags att ta fram min bok och läsa en stund läsa! Godnatt


Vill ha fredag

Jag har verkligen ingenting att skriva här. Jag är trött som en galning, är inte på humör för att göra speciellt mycket och känner inte för att sova. Vi har nämligen sovmorgon till 12.45 imorgon, därför vill jag inte lägga mig tidigt. Hade det vart vanlig skoldag imorn, hade jag inte ens funderat på att sova än, utan fortfarande suttit vid tv:n och tyckt att allting var ovanligt trevligt just ikväll. Men nu är det inte så.

Ska nog ta och slå igång senaste avsnittet av Andra Avenyn, ge min kanin föda, äta en kexchoklad, tvätta bort mitt smink och borsta mina nötter. Sen sova.
 Klockan hinner ju bli efter 11 då iallafall.

Ha det trevligt, tills vi hörs igen! :)

VILL HA FREDAG! <3






Finaste älsklingen <3


Vinst mot Mampa

Hej allihopa!

Det var ett tag sen jag bloggade, men det har sina anledningar. Blogg.se har varit väldigt irriterade på mig och gjort att jag varken kunnat titta min statistik, blogga, svara på kommentarer osvosv. Det har bara funkat att kommentera en eller två bloggar, sen har sidan slutat fungera. Men nu går det nog minsann!

Var ju i Norge med laget (vet inte om jag skrivit de här innan) och spelade lite norsk handboll under helgen som var. Min personliga åsikt är att Norges domare är bajs, landet är backigare än Kiruna och att en match bara är 1x18 minuter är oförståeligt.
Riktigt dåligt faktiskt!

Det senaste av det senaste är väl att vi iallafall vann mot Malmberget igår, på hemmaplan! Det var en härlig seger och en jobbig match. En jämn sådan också. Tre av våra spelare var bortresta och en var skadad. Men att vi klarade det, är ett som är säkert! I början ledde vi med 5-0 men Malmisarna tog ikapp till 6-3, sen 7-7, tror jag. Men vi låg inte under någonting under hela matchen. Alla spelade galant, även fast att vi spelade hur mycket som helst. 50 minuter spelar man i Sverige, i denna ålder. Lite mer än i Norge då..
50 minuter av blod och svett.
Jobbigt, men HUR KUL SOM HELST!
Jag dör lite när jag tänker tillbaka.
Handboll var verkligen roligt igår! :)
18-16.
Tror jag.

Annars har det inte hänt mycket. Ett nationellt prov i svenska är avklarat igår, och nästa kommer imorn. Ska ta mig i kragen och gå och köpa någonting till imorn att smaska på, under tiden vi ska skriva en uppsats. 3 timmar. Vi ser ju om någon dör. Wish me luck!

Hörs!


Jag och min vän Sanna <3


Dop






Myra får hjälpa att hälla upp dopvattnet till lillebror


Efter ett tag blev hon lite less på allt prat, och ville komma och sätta sig på bänkraden med mig :)


Finaste familjen och prällan :)


Så var finingen döpt! =)







 


Mitt hjärtegull <3



Dopet var jättefint och fikat var gott!
Min syster sjöng en låt, till piano.
Välkommen Till Jorden
Våran fammo hade tårar i ögonen, som de flesta andra, och alla blev förstummade av Tessas röst.
Hon har väldigt bra röst, men använder den nästan enbart när hon nattar sina barn och när vi drar raggen på stan med bilen och sånt.. Och på en släktträff sjöng hon en låt en gång, men då var inte våran fammo med, så hon hade aldrig hört Tessa sjunga förut. Fammo var iallafall glad över att fått höra henne sjunga och det var vi andra också. En väldigt fin låt också. Med mycket betydelse.


Anders Lykke Jonatan


Prickiga strumpbyxor

Nu bär det snart av till Lykkes dop. Det blir dagens kläder som jag hade på mig i skolan. När det är fredag har jag oftast lite finare kläder än de kläder jag haft under veckan, så det passade bra idag.

Har var kreativ idag och gjort 4 armband på syslöjden. Simpla, men snygga :)

Har även kommit på en sak för att pimpa mina röda, underbara converse, men det blir först nästa vecka för jag glömde att hämta tygrester från slöjden innan jag slutade.

Här får ni lite dagens klädbilder, sen hörs vi säkert senare på kvällen då jag nog har bilder från dopet att bjuda på!


Pärlarmban, klockan och sedan mina egengjorda armband.


 
Prickiga strumpbyxor, vit tunika och svart kofta :)


Armband

Imorn döps finaste Lykke. Funderar vilka kläder jag ska ha på mig. Hela hans namn kanske jag inte har sagt, och då gör jag det inte förän imorn heller.
Trevligt-trevligt med dop. Hihi :)

Har funnit en viss kärlek här i livet. Armband. Mörka, ljusa, smala, tjocka, plastiga, silvriga, pärlade, flätade, hemmagjorda, köpta. Ni fattar!

Alla som vill lixom skänka mig ett armband, får gärna göra det. Ett som ni själv flätat ihop, kanke ett skosnöre som ni inte behöver, eller vad som helst.

Har själv bara pärlade armband just nu, jag hittar inte mina andra. Jag har gömt dem på något bra ställe. Så jag har kört hela dagen på 6 pärlade armband på höger arm och min rosa klocka på andra armen. Så förtjusande fint med armband tycker nu jag då.

Eller vad säger ni? Vad gillar ni? Armband? Örhängen? Halsband?
Ingenting alls kanske? :)


Armband <3


Ita+Jecca+Webcam=Bilder. Duuuh!?

Tänkte inte skriva mycket, bara lägga in en massa bilder. Varsågooo!




Ljust hår, mörkt linne. Tvärtom :)


Inte ätit på 14 dagar


Inget annat än ätit på 14 dagar :o




Vi är puckon..


Puss



Godis är bra för hälsan

Om det inte var godis som hjälper en att bli frisk, vad var de då?
Nu såhär efter 7 kassa dagar, laddar jag upp min kropp med godis iallfall. Vare sig det hjälper eller inte.

Idag spelade mitt handbollslag en match i Malmberget (jag var inte med och spelade, pga av min nedstämda hälsa, men jag hängde med från bänken) och vi förlorade. Inte OK! Det blir en hemmamatch nästa vecka mot samma lag. Jag dör lite om vi inte vinner. Då kan faktiskt jag lova att jag ska... borsta tänderna noga varje kväll i 2 månader. Jag är ganska dålig på att borsta tänderna läääänge på kvällarna. Varje dag på morgonen borstar jag tänderna så tandköttet trillar ut 5 gånger, men på kvällen är det värre. Det måste ske en förändring här! Vi måste förlora mot Malmberget så att jag inte får tandtroll!

Nu äter jag godis iallafall. Och lovar att borsta tänderna i 2 minuter efteråt. Inte 50 sekunder!

Konsterten idag var rolig och alla var awesome. Helst dansarna såklart! Det är roligare att titta på, än tex en kör. Men den var iallafall redigt bra! :)

Ha en god kväll och en förtjusande natt. En härlig morgon och en strålande dag.
Så hörs vi nog imorgon på kvällen
!


Saknar min lilla älskling <3


Fram och bak

Ser fram och bak emot imorgon. Jag har vart lite dåsig nu på sista tiden, och nu är jag på väg att bli sjuk.

Imorn är det konsert på Folkets Hus. En hyllningsshow för Michael Jackson. Vi ska dit med skolan och ha en trevlig stund. Där kommer det vara en massa talanger har jag läst - och där kommer även mina talangfulla vänner Cody och Ramazan, och deras dansgrupp uppträda. ROligt-ROligt.

Nu ramlade stegen igen. Shit! Godnatt!


Jag kom på någonting bra

Dagen har varit bajs. Träningen har varit bajs. Jag har säkert feber. Det är bajs.

Jag har också vart djup idag och tagit fram min poetiska sida.
Livet är som ett handfat. Allting rinner igenom och försvinner, utom skiten.. den fastnar.

Hej




RSS 2.0